Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσυ ειχες επιχορηγηση ,το λεγομενο πακετο ΝΤΕΛΟΡ!!!Δεν πιανεσαι!!!

Μακαρι να ειχα και εγω αλλα τιποτα....

κι εγω γλυτωσα την προικα μου την εδωσε η νονα του μπεμπουλη...μαζι με κατι κουβερτακια σουπερ που δεν τα εχει χρησιμοποιησει ποτε...

76IGp3.png

κι εγω γλυτωσα την προικα μου την εδωσε η νονα του μπεμπουλη...μαζι με κατι κουβερτακια σουπερ που δεν τα εχει χρησιμοποιησει ποτε...

εμενα λιγα πραγματα μου δωσανε πολυ λιγα...Πιο πολυ ρουχαλακια για πιο μεγαλο.

Διαφημίσεις

εμεις για τα ρουχα ,κουβερτακια ,πανες και λοιπα δωσαμε 450  περιπου...

το καροτσι μαζι με παρκοκρεβατο και καθισμα αυτοκινητου το πηραμε πακετο απο bimbomarket 510 (δωρο του κουνιαδου-πεθερικα)

κουνια μαζι με στρωμα 925 (δωρο των γονιων μου με μια μικρη συνδρομη της γιαγιας)....οποτε τα λιγοτερα εχουμε σιγουρα δωσει εμεις

Ε τα δωρα δεν πιανονται!!!

καλημέρα, καλημέρα!!!!!!!!!!! Σας διάβασα και μου κάνατε τη καρδιά περιβόλι, γιατι για άλλη μια φορά έχω χαλάσει τα περισσότερα 2300 απο τα οποία τα 900 είναι δώρα γονέων. Να μου πεις αφού έδωσα 80 για το μοσκίνο φορμάκι της εξόδου. Τέλος πάντων δε μου πάει να κοιμάμε εγώ στα σεντόνια τα καλά και στο παιδί μου να βάλω κάτι λιγότερο. Τουλάχιστον τα έχω πάρει όλα, μου έχουν μείνει μόνο κάτι πράγματα φαρμακείου γάζες, οινόπνευμα και τέτοια. Πάω για δουλίτσες ή μάλλον για καθοδήγηση της μαμάς πως θα κάνει τις δουλειές!!!!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

εμεις αυριο θα παμε jumbo και αν θυμαμαι καλα τετοια πραγματακια (βαμβακι, γαζες κλπ) εχει και εκει οικονομικα. αλλιως θα τα παραγγειλω απο το internet απο ενα ελληνικο site...

το καλυτερο βαμβακι και το πιο φθηνο το βρισκω σουπερμαρκετ, σεπτόνα 150 γρ, γυρω στα 2 ευρω, απλα ειναι πολυ καλο.

εγω δεν πηρα γαζες....,και συγνωμη της chicco τα πραγματα δεν ειναι αποστειρωμενα???
αποστειρωμενες χρειάζεται να είναι οι γαζες, όχι το βαμβακι κλπ, δεν χρειαζεται ....τα κακα μετα συγχωρησεως σκουπιζεις με αυτο δεν χρειαζεται αποστειρωση χιχιχιχι
ασχετο εν οψει...πηγα σημερα στο Ελενα, γεννησε η συνυφαδα μου με καισαρικη..το θεμα ειναι οτι την ταλαιπωρησαν την καυμενη, μιση ωρα την τρυπαγανε για να της κανουν επισκληριδιο και δε τα καταφερνανε μεχρι που ζητησε και της κανανε ολικη γιατι ποναγε η μεση της...αν ειναι δυνατον..αυτα ακουσα και αντε μετα να κανω επισκληριδιο!!!(ασε που τρεμω και τις βελονες...κατα τα αλλα παω για φτ, τρομαρα μου :? )

Στο Ελενα κατα 90 κανουν ολικη, γιατι ειναι ηλιθια η προισταμενη και απαγορευει την επισκληρηδιο, επειση παλια ειχε συμβει ενα περιστατικο. Ετσι αμφιβαλω τι εμπειρια εχουν οι αναισθησιολογοι απο επισκληρηδιο....:?

Απορω και πως αφησαν τη συνυφαδα σου να κανει επισκληρηδιο...κριμα την κοπελα ταλαιπωρηθηκε...

Ομως μη φοβαστε δεν ειναι τιποτα ειανι ρουτινα για τους αναισθησιολογους, τιποτα απο αυτα δεν θα συμβει αν θελησετε να κανετε.

Το νουμερο 1 στα φανελένια εσωρουχάκια (αυτά τα κορμάκια) είναι για πόσα κιλά μωρό κ πόσο ύψος? Θα μας κάνει εμάς που θα είμαστε παλικαράδες????

Και το νουμερο 2 πόσο καιρό θα κάνει να το φορέσει?

Για να αποφασίσω τι θα κάνω με οσα έχουμε μαζέψει από δώρα κ αγορές... Αν είναι να τα πλύνω ... ή να τα αλλάξω...

Συνηθως γραφουν νουμερα 50,56,.62.... που ειναι το υψος του μωρου.

Αν δεν γραφει το νο1 πρεπει να ειναι 56-62, γιατι ως 0 εχουν ο 50 για εντελως νεογεννητα...

το 2 πρεπει να ειναι 68... Αν εχεις νουμερο 1 κρατα μονο λιγα πα;ρε το 2 κι ας του ειναι μεγάλα δεν τον χαλαει.

να σας δειξω ποια site χαζευω?

http://www.thedreambag.co.uk/index.php?cPath=0_1_16 για υπνοσακο (ακομα ομως δεν χρειαζεται)

http://www.sophielagirafe.co.uk/ για τη σοφια τη καμηλοπαρδαλη και διαφορα gadgets!!!!

επισης ψαχνω για:

1. τσαντα αλλαξιερα στο amazon αλλα δεν βρηκα κατι που και να μου αρεσει και να μπορει να τη "κρατησει" και ο μπαμπας χωρις να ντρεπεται...

2. ενδοεπικοινωνια, ακομα ομως δεν εχω αποφασισει αν θελω με καμερα ή οχι

3. ring sling & mai tai, σκεφτομαι ομως να το παραγγειλω μετα τη γεννα γιατι μπορει να μην βολεψει... δεν ξερω... δεν ειναι και λιγα τα λεφτα...

Χαχαχαχαχα κι εγω την πηρα την σοφι!!!! Αλλα όντως ειναι για πιο μετα , οχι γαι νεογεννητα, μεκρικα αρχιζουνε και κρατανε τετοια απο 4-5 μηνων ομως...

Τη πηρα γιατι εκανα παραγγελια απο καποιο σαιτ που την ειχε και αυτη, και ειπα ας την παρω απο τωρα...

Ταντα αλλαξιερα δεν χρειαζεται, μια οποιαδηποτε τσαντουλα,με διαφορες θηκες κλπ ειναι οκ και ενα σελτεδακι μαζι και εισαι ετοιμη, Το λεω γιατι ειανι ακριβες και πραγματικα περιττο εξοδο.

(μιας και θα πας στο τζαμπο ριξε μια ματια στις τσαντες ταξιδιου πχ ειχε κατι ωραιες, που δεν ητνα αλλαγματαο, του αλλαγματος νομιζω ητνα χαλια)

Επισης ενδοεπικοινωνια αστη για μετα για 2 λογους. θα δεις αν θα σου χρειαστει, και ισως στην κανουν δωρο( και μονο επειδη εχετε μεζονετα αν θυμαμαι καλα το λεω)

και μετα παιρνεις. Εμενα μου ειχαν κανει δωρο και το αλλαξα, δεν χρειαστηκε ποτε, το κλαμα το ακους παντα!...

Ρινγκ σλινκγ, μει ται, αναλογα τον τροπο ζωης σας... αν ειστε ολη μερα εξω, αν δεν βολευει το καροτσι κλπκλπ τοτε παρε...

το μει ται ειναι πιο βολικο και οσο μεγαλωνει το παιδι κλπ... το θεωρω καλυτερο απο το ρινγκ, αλλα το ρινγκ σλινγκ το χωνεις παντου, και με την ουρα του μπορεις να θηλασεις πολυ πιο ευκολα δημοσιως...

Ερωτηση προς τις μανες του λοχου!!!

Σχετικα με την/τον παιδιατρο ποια διαδικασια εχετε ακολουθησει για τα παιδακια σας μεχρι τωρα??Δηλαδη τους φερνετε παντα σπιτι??Τους φερατε σπιτι για μια δυο φορες και μετα πατε ιατρειο???Τα εμβολια τα κανετε σπιτι ή στο ιατρειο??Οταν αρρωσταινουν τι κανετε??Τους καλειτε σπιτι???Ουφ πολλες ερωτησεις ε???

ΤΗν πρωτη επισκεωη την κανει σπιτι. Μετα αναλογως τον γιατρο. Εμενα πχ εκανε επισκεψεις πολυ ανετα στο σπιτι, και επειδη ητνα χειμωνας με ειχε βολεψι και τον εφερνα ολο τον πρωτο χρονο σπιτι μου(ηταν ομως μακρυα το ιατρειο του μιση ωρα με αυτοκινητο στην καλυτερη)

τα εμβολια τα εκανε σπιτι, μου τα εγραφε και τα αογραζα η τα αγοραζε αυτος(ειναι δωρεαν τα περισσοτερα) αλλα εμεις εχουμε καλο ταμειο, το τσμεδε δεν ξερω τι απιζει με το ΙΚΑ μαλλον πρεπει να τα γραψει γιατρος του Ικα.

Ο καινουργιος γιατρος που θα παρακολουθει τον μικρο, δεν ειναι φαν των επισκεψεων στο σπιτι, την πρωτη φορα φυσικα θα ερθει, και φανταζομαι και αν εξω κανει -5 και το μωρο εχει 39 πυρετο παλι να ερθει, αλλα επειδη ειναι στο ιατρειο καθημερινα κλπ προτιμαει να πηγαινεις εκει. Ειναι εξαλλου 5 λεπτα πο το σπιτι μου δεν θα εχω προβλημα.

Τα βρεφακια τα βαζουν πρωτα πρωτα εξαλλου για να μην ερχονται σε επαφη με αρρωστα παιδακια δεν υπαρχει προβλημα.

κοιλουμπες μου εσεις εχετε νευρα,εγω σημερα εχω απιστευτη νευρικοτητα και ειμαι ετοιμη να τσακωθω με τους παντες...

Τρελα νευρα.....τσακωθηκα με συζυγο, μητερα και κορη μου...και χωρις ιδιατερο λογο...

Χθες βγηκα, μετα απο κανα χρονο??? Ποτε δεν τους το ζητησα, ειπα μια φορα πριν γεννησω να παω μια βολτα σαν ανθρωπος...

Ε, τι το ηθελα η μανα μου το βραδυ κοιμησε τη μικρη χωρις πανα, γιατι λεει δεν ηθελε πανα ηθελε βρακι, ξυπναει λοιπον 5 το πρωι μουσκεμα , παει το στρωμα...2,5 χρονια δεν ειχα κανενα ατυχημα, τα καταφερε η μαμι μου χθες...

ειχα προστατευτικο αδιαβροχο αλλα αφου φοραει πανα το βραδυ το ειχα βγαλει τωρα με τον καυσωνα να μην ζεσταινετι, ε...νόμος του μερφυ!!!!!

τα νευρα μου λεμε....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα καλησπέρα!!!!

galat σε ευχαριστω για τις πληροφοριες...οσο για την μαμα σου ελα μωρε δωσε τοπο στην οργη...δεν το εκανε επιτηδες....εξαλλου λαθοι ειμαστε ανθρωπους κανουμε!!!!:tongue:

ετοιμαζω κανελονια γεμιστα με κιμα, θελει καμμια????????:-D:-D:-D

με τον πόνο μου παίζεις και εσύ!!!!! Δε φτάνει που έφτιαξα ένα υπέροχο μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια και βεβαίως εγώ δεν έκανε να φάω, μου μιλάς και εσύ για κανελόνια με κιμά:evil::evil::evil::evil:.

μου έκαναν την ένεση ανοσοσφαιρίνης:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

επειδη ειμαι λιγο (??) ψιλοασχετου γωνια, τι ειναι η ενεση ανοσοσφαιρινης??και γιατι δεν κανει να φας????:confused::confused:

η ένεση ανοσοσφαιρίνης τη κάνεις αν έχεις αρνητικό ρέζους για να μη την ξέρεις θα έχεις ρέζους θετικό. Δεν κάνει να φάω γιατί έχω θέμα με το ζάχαρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...