Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι δεν κανει να το αφηνουμε στον αφαλο...Βαζεις οινοπνευμα στην γαζα και απλα περνας τον αφαλο..Μετα τον αφηνεις ελευθερο να αναπνευει για να πεσει κ ολας...

Καλα ε με τρελανες τωρα :confused: .Εγω εχω σοβαρο προβλημα με την μεση μου και το σκεφτομαι με την επισκληριδιο...ΩΧ ΩΧ ΩΧ

bibicos που τα ξέρεις εσύ αυτά??? :tongue:

Να μην τρελαίνεσαι το Έλενα έχει ξεφύγει λίγο τελευταία... Εσύ δεν είσαι εκεί έτσι δεν είναι?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα όμορφες κόρες!!!!!!!! τι κάνετε???? εμείς εδώ στην Κρήτη "αεριζομαστε" σήμερα πολύ και είναι ωραία!!!! μου έκανα βέβαια τις αυλές χάλια αλλά δεν πειράζει!!!

και εγώ κάνω κερί στα πόδια από τον τρίτο μήνα αλλα το μπικίνι δεν το έχω κάμπριο απλά "περιποιημένο" γιατί είμαι κυρία χιχιχι!!!!!!!!! συνεννοήθηκα με την "αποτριχατζού"!!! στις αρχες του άλλου μήνα να με περιποιηθεί περισσότερο εάν βέβαια αντέξω τον πόνο!!!

φιλάκια σε όλες ! θα τα πούμε αύριο!! περιμένω παρέα !!!!!!!!

cpi8oebdl.png

Καλησπέρα όμορφες κόρες!!!!!!!! τι κάνετε???? εμείς εδώ στην Κρήτη "αεριζομαστε" σήμερα πολύ και είναι ωραία!!!! μου έκανα βέβαια τις αυλές χάλια αλλά δεν πειράζει!!!

και εγώ κάνω κερί στα πόδια από τον τρίτο μήνα αλλα το μπικίνι δεν το έχω κάμπριο απλά "περιποιημένο" γιατί είμαι κυρία χιχιχι!!!!!!!!! συνεννοήθηκα με την "αποτριχατζού"!!! στις αρχες του άλλου μήνα να με περιποιηθεί περισσότερο εάν βέβαια αντέξω τον πόνο!!!

φιλάκια σε όλες ! θα τα πούμε αύριο!! περιμένω παρέα !!!!!!!!

μη λες για τις αυλες κι εγω χθες τις επλυνα και σημερα ηταν χαλια,μολις το ειδα επαθα σοκ,και νευριασα τοσο πολυ γιατι καθε φορα λες και γινεται επιτηδες...

νομιζω τον τελευταιο μηνα δεν μπορεις να κανεις αποτριχωση στο επιμαχο σημειο

76IGp3.png

κι εγω φοβαμαι την επισκληριδιο,γενικα ολες οι βελονες με αγχωνουν...

αν κανω καισαρικη ομως θα κανω επισκληριδιο γιατι θελω να δω τον μουργο μου αμεσως....

αν γεννησω φυσιολογικα λεω να την αποφυγω...

76IGp3.png

εγω παλι κατα 99% θα παω για φτ. και λογω του ινομυωματος που εχω αλλα και η μικρη εχει ηδη παρει θεση μεσα στη λεκανη. και φυσικα θα ζητησω επισκληριδιο... η εξελιξη της επιστημης θεωρω οτι πρεπει να χρησιμοποιειται για να κανει τη ζωη μας καλυτερη... θα συζητησω ομως με τη γιατρο μου πρωτα γιατι παιζει ρολο και ο αναισθησιολογος... να ξερει τι κανει και να μην κανει πειραματα πανω μας!

χαζευω στο internet αποψε και ειμαι ετοιμη να πατησω το κουμπακι για αγορες αλλα... ακομα ουτε τα βασικα δεν πηραμε και ηδη το budget αρχιζει να εξαντλειται....

να σας δειξω ποια site χαζευω?

http://www.thedreambag.co.uk/index.php?cPath=0_1_16 για υπνοσακο (ακομα ομως δεν χρειαζεται)

http://www.sophielagirafe.co.uk/ για τη σοφια τη καμηλοπαρδαλη και διαφορα gadgets!!!!

επισης ψαχνω για:

1. τσαντα αλλαξιερα στο amazon αλλα δεν βρηκα κατι που και να μου αρεσει και να μπορει να τη "κρατησει" και ο μπαμπας χωρις να ντρεπεται...

2. ενδοεπικοινωνια, ακομα ομως δεν εχω αποφασισει αν θελω με καμερα ή οχι

3. ring sling & mai tai, σκεφτομαι ομως να το παραγγειλω μετα τη γεννα γιατι μπορει να μην βολεψει... δεν ξερω... δεν ειναι και λιγα τα λεφτα...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

μη λες για τις αυλες κι εγω χθες τις επλυνα και σημερα ηταν χαλια,μολις το ειδα επαθα σοκ,και νευριασα τοσο πολυ γιατι καθε φορα λες και γινεται επιτηδες...

νομιζω τον τελευταιο μηνα δεν μπορεις να κανεις αποτριχωση στο επιμαχο σημειο

δεν το ήξερα οτι δεν μπορώ να κάνω αποτρίχωση εκεί τον τελευταίο μήνα..καλά και αυτή γιατί δεν μου είπε τίποτα??? θα ρωτήσω για να το επιβεβαιώσω...:?

nano79 έχω αγοράσει και εγώ την sophie την καμηλοπάρδαλη ( από το ίδιο site) και μάλιστα την παρέλαβα άμεσα, εάν θυμάμαι καλά μέσα σε τρεις μέρες, αφού είχα ξαφνιαστεί...

cpi8oebdl.png

bibicos που τα ξέρεις εσύ αυτά??? :tongue:

Εεεεε σκονακι απο ενα βιβλιο που εχω :D

έχω αγοράσει και εγώ την sophie την καμηλοπάρδαλη

Τι κανει αυτη η καμηλοπαρδαλη βρε κοριτσια και την περνετε???:rolleyes:

Απλα για χαριτωμενια ή κανει και κατι άλλο???(Να ταιζε το μωρο τις νυχτες και να του άλλαζε πάνες καλό θα ήταν ε???:tongue:)

Καλησπερα!

Βρε τρελλοκομεία με τις δασωδης περιοχες! Χαχαχαχα οπως και είναι θα μας το φτιάξουν! Κ εγω τυφλό σύστημα ακολουθώ και μετα τσεκαρω με καθρεφτάκι!

Με την καισαρικη κ εγω επισκληρίδιο θα κάνω και ας έχω προβλημα στη μεση. Δεν μπορω να κοιμηθω και οταν ξυπνησω να βρεθω με μωρό. Με την επισκληρίδιο είναι αλλιως, το ζείς αλλιως. Τον Κωνσταντίνο μου, μου τον έδωσε ο γιατρός αγκαλια ακομα πριν του κοψει τον ομφάλιο και ηταν φοβερό το συναισθημα!

Για τον αφαλο του μωρου ταμποναρουμε με αποστειρ. γαζα και οινοπνευμα και διπλωνουμε λιγο τη πανα σε εκείνο το σημείο για να παιρνει αερα και να πεσει πιο γρηγορα.

Καλό βραδυ κοριτσακια μου!

Εεεεε σκονακι απο ενα βιβλιο που εχω :D

Τι κανει αυτη η καμηλοπαρδαλη βρε κοριτσια και την περνετε???:rolleyes:

Απλα για χαριτωμενια ή κανει και κατι άλλο???(Να ταιζε το μωρο τις νυχτες και να του άλλαζε πάνες καλό θα ήταν ε???:tongue:)

χαχαχα!!!!!!!! !μωρε δεν αλλαζει πανες ...μακάρι να το έκανε, αλλα ειναι ενα κλασσικό βραβευμενο tooth toy για νεογεννητα....

θα μου πεις τωρα, σιγα τα αυγα λες και δεν υπάρχουν άλλα τέτοια παιχνιδια στην εγχώρια αγορά αλλά λέμε τώρα οτι είναι το πρώτο μας παιδάκι και φερομάστε λίγο , λέω πολύ λίγο... σαν χαζομαμαδες:-D

cpi8oebdl.png

Διαφημίσεις

εγω παλι κατα 99% θα παω για φτ. και λογω του ινομυωματος που εχω αλλα και η μικρη εχει ηδη παρει θεση μεσα στη λεκανη. και φυσικα θα ζητησω επισκληριδιο... η εξελιξη της επιστημης θεωρω οτι πρεπει να χρησιμοποιειται για να κανει τη ζωη μας καλυτερη... θα συζητησω ομως με τη γιατρο μου πρωτα γιατι παιζει ρολο και ο αναισθησιολογος... να ξερει τι κανει και να μην κανει πειραματα πανω μας!

χαζευω στο internet αποψε και ειμαι ετοιμη να πατησω το κουμπακι για αγορες αλλα... ακομα ουτε τα βασικα δεν πηραμε και ηδη το budget αρχιζει να εξαντλειται....

να σας δειξω ποια site χαζευω?

http://www.thedreambag.co.uk/index.php?cPath=0_1_16 για υπνοσακο (ακομα ομως δεν χρειαζεται)

http://www.sophielagirafe.co.uk/ για τη σοφια τη καμηλοπαρδαλη και διαφορα gadgets!!!!

επισης ψαχνω για:

1. τσαντα αλλαξιερα στο amazon αλλα δεν βρηκα κατι που και να μου αρεσει και να μπορει να τη "κρατησει" και ο μπαμπας χωρις να ντρεπεται...

2. ενδοεπικοινωνια, ακομα ομως δεν εχω αποφασισει αν θελω με καμερα ή οχι

3. ring sling & mai tai, σκεφτομαι ομως να το παραγγειλω μετα τη γεννα γιατι μπορει να μην βολεψει... δεν ξερω... δεν ειναι και λιγα τα λεφτα...

εγω δεν θα παρω υπνοσακο...να σου πω παρε για αρχη τα βασικα γιατι θα σου φερουν και δωρα,τα οποια αν δεν σου αρεσουν μπορεις να τα αλλαξεις και να παρεις κατι που σου αρεσει ή πιστευεις οτι χρειαζεσαι πιο πολυ

76IGp3.png

Ερωτηση προς τις μανες του λοχου!!!

Σχετικα με την/τον παιδιατρο ποια διαδικασια εχετε ακολουθησει για τα παιδακια σας μεχρι τωρα??Δηλαδη τους φερνετε παντα σπιτι??Τους φερατε σπιτι για μια δυο φορες και μετα πατε ιατρειο???Τα εμβολια τα κανετε σπιτι ή στο ιατρειο??Οταν αρρωσταινουν τι κανετε??Τους καλειτε σπιτι???Ουφ πολλες ερωτησεις ε???

Ερωτηση προς τις μανες του λοχου!!!

Σχετικα με την/τον παιδιατρο ποια διαδικασια εχετε ακολουθησει για τα παιδακια σας μεχρι τωρα??Δηλαδη τους φερνετε παντα σπιτι??Τους φερατε σπιτι για μια δυο φορες και μετα πατε ιατρειο???Τα εμβολια τα κανετε σπιτι ή στο ιατρειο??Οταν αρρωσταινουν τι κανετε??Τους καλειτε σπιτι???Ουφ πολλες ερωτησεις ε???

νομιζω σε εχει πιασει πανικος...τον παιδιατρο μπορεις να τον φερεις μια φορα σπιτι μετα απο καμια δεκαρια μερες να δεις ποσο ειναι το μωρακι σε κιλα και τετοια...μετα το πας στο ιατρειο...ααα εγω τα πρωτα εμβολια θα το κανω στον παιδιατρο αλλα μετα μπορει να πηγαινω και στο κεντρο μανας και παιδιου...δεν ξερω αν ειναι σωστο και βεβαια αυτο το λεω τωρα,οταν θα ειναι ο μπεμπουλης εδω δεν ξερω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...