Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα θυμηθηκα τι ηθελα να γραψω...Εχω παρει τα παρακατω για την φροντιδα του μπιμπικου μου για τον πρωτο καιρο...και μερικα προληπτικα για να υπαρχουν...Για πειτε τι αλλο πρεπει να παρω...:rolleyes:

Αποστειρωμενες Γαζες

Οινοπνευμα

Φυσιολογικο ορο σε αμπουλες

Κρεμα για το συγκαμα

Ενα Otrisalin και 2 ανταλλακτικα

Ειδικες μπατονετες για μωρακια(ξερετε αυτες με το τσουτσουνακι που δεν μπαινει ολη μεσα στο αυτακι)

Μωρομαντηλα

Πανες

Θερμομετρο μπανιου

Νυχοκοπτακι

Μια σουπερ σουπερ σουπερ σουπερ απαλη βουρτσα για τα μαλακια του

Αφρολουτρο που ειχε και δωρο μια πουδρα (την πουδρα χλωμο το βλεπω να την χρησιμοποιησω)

Χμμμμμ τι άλλο δεν θυμαμαι....:rolleyes:

xaxaxaxax Αμαζόνιος κι εδω...

Λοιπον, τις μπατονετες, πετα τις, ουτε ειδικες ουτε τιποτα. Επισης το νυχοκοπτακι πολυ αργοτερα, τα νυχακια ειναι τοσο μαλακα, πυ φευγουν μονα τους συνηθως, καλα θα σας τα πει και ο παιδιατρος αυτα.

Πουδρα απαγορευεται

Παρε και γαζουλες. για τα ματακια αν χρειαστει να τα καθαρισεις με λιγο ορο, η για τον ομφαλιο λωρο, βολευει καλυτερα απο βαμβακι δεν αφηνει υπολειματα.

Εγω επισης δεν χρησιμοποιω μωρομαντηλα, τα θεωρω τιγκα στο χημικο, μονο για εξω, και παλι παιρνω κατι βιολογικα χωρις αρωμα κλπκλ

Εγω θα ακολουθησω το ιδιο συστημα με την κορη μου, λεκανακι με νερακι, και βαμβακι τοπικο καθαρισμα.

Επισης, ενα λαδακι (πχ αμυδγαλελαιο) η απο τη βελεντα για να βαζετε λιγο στις πτυχες μετα το μπανιο(μασχαλιτσες, λαιμο κλπ και φυσικα για μασαζααααααααααακι ατελειωτο......

αν και μια κρεμα σωματος επισης το ιδιο κανει. Ο,τι βολευεστε, μονο να μην εχει παραμπενσ κλπκλπκλπ οσο πιο αγνο γινετια, ολο και κατι θα εχει εφοσον ειναι σε υγρη μορφη αλλα οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις αυριο θα παμε jumbo και αν θυμαμαι καλα τετοια πραγματακια (βαμβακι, γαζες κλπ) εχει και εκει οικονομικα. αλλιως θα τα παραγγειλω απο το internet απο ενα ελληνικο site...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

εμεις αυριο θα παμε jumbo και αν θυμαμαι καλα τετοια πραγματακια (βαμβακι, γαζες κλπ) εχει και εκει οικονομικα. αλλιως θα τα παραγγειλω απο το internet απο ενα ελληνικο site...

νανο μου νομιζω οτι στην αρχη τουλαχιστον οι γαζες ας πουμε πρεπει να ειναι αποστηρωμενες...ειδικα για την περιοχη του αφαλου...

Βρε κοριτσια οι πιο εμπειρες για πειτε...Μην λεω και κοτσανες δηλαδη...Εγω παντως αποστειρωμενες πηρα απο το φαρμακειο...

κι εγω απο jumbo πηρα βαμβακι,αφρολουτρο,επιθεματα...κτλ..κτλ πολυ καλες τιμες

76IGp3.png

νανο μου νομιζω οτι στην αρχη τουλαχιστον οι γαζες ας πουμε πρεπει να ειναι αποστηρωμενες...ειδικα για την περιοχη του αφαλου...

Βρε κοριτσια οι πιο εμπειρες για πειτε...Μην λεω και κοτσανες δηλαδη...Εγω παντως αποστειρωμενες πηρα απο το φαρμακειο...

εγω δεν πηρα γαζες....,και συγνωμη της chicco τα πραγματα δεν ειναι αποστειρωμενα???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ασχετο εν οψει...πηγα σημερα στο Ελενα, γεννησε η συνυφαδα μου με καισαρικη..το θεμα ειναι οτι την ταλαιπωρησαν την καυμενη, μιση ωρα την τρυπαγανε για να της κανουν επισκληριδιο και δε τα καταφερνανε μεχρι που ζητησε και της κανανε ολικη γιατι ποναγε η μεση της...αν ειναι δυνατον..αυτα ακουσα και αντε μετα να κανω επισκληριδιο!!!(ασε που τρεμω και τις βελονες...κατα τα αλλα παω για φτ, τρομαρα μου :? )

καλα, εχω ριξει πολυ γελιο...ορεξουλες εχετε σημερις ε??????

εμενα συνεχως ηταν καμπριο προ εγκυμοσυνης (μ'αρεσουν τα ανοιχτα αμαξια :oops:) και μεχρι τον 6ο μηνα...μετα εγινε δασος του Αμαζονιου αλλα προχθες εκανα μια αποψιλλωση αφηστε τα...τυφλο συστημα...λιγο απο δω ,λιγο απο κει (δοκιμασα και με καθρεπτακι αλλα δεν μπορεις να κρατας με το ενα χερι τον καθρεφτη και με το αλλο να κανεις δουλεια!!!) και φυσικα ,μετα φωναξα τον αντρα για check..νομιζω οτι τα πηγα καλα, χιχιχιχι!!!!

υγ:εσεις τρωτε καρπουζακι και εγω νιρβανα παγωτο (του κιλου παρακαλω :twisted::twisted:) με καραμελα και πεκαν .......χιχιιχιχ:twisted::twisted::twisted::twisted:

Πολύ γελασα....αχαχαχαχαχα

Tις γάζες για τον αφαλό τις ξέχασα.... μόνο αυτο εκκρεμεί.... και αυτό το κόκκινο (πως το λένε???? όχι Betadin!!!)

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Αντε,ρε και ειχα τυψεις ολο το μεσημερι, πωπω την ανησυχησα την κοπελα!!!

ουφφ μου εφυγε ενα βαρος.

Άντε καλέ σιγά...

galat κατάλαβα στην γαμοβαφτισή μου θα είμαι μια οχι και τόσο μικρή αγελαδίτσα!!!!

πότε λέτε με το καλό κοριτσάρα?

Έχω ρίξει το γέλιο με τους αμαζόνιούς σας κ τις αποψηλώσεις σας... το γέλιο όμως... Εγώ θα το αφήσω στα χέρια τους... δεν είμαι κ φαν αυτών των καταστάσεων αλλά δεν βλέπω κιόλας, εδώ ουτε στα πόδια δεν βλέπω κ αφήνω μπαλώματα... Άσε που κερί μου έκανε η ξαδέρφη μου από το γόνατο κ κάτω κ από εκεί που δεν πόναγα καθόλου, ρέκαξα ... που να κάνω κ στο μπουτι....:evil:

Κ εμείς κάναμε τα ψώνια μας από το φαρμακείο σήμερα... Πήρα κ δύο μπουκάλια (αχρείαστα να είναι) πήρα κ πραγματάκια για το μαιευτήριο σε μικρές συσκευασίες (οδοντόκρεμα, σαμπουάν κ κρέμα μαλλιών, αφρόλουτρο, αφρό για την ευαίσθητη περιοχή, κλπ) κ πήρα κ γάζες κ ορους για τον μπέμπη, οινόπνευμα για τον αφαλό κ.α. που τα λέτε κ εσείς...)

άρα είμαστε έτοιμοι...

Αααα δευτερομάνες... να κάνω μία ερώτηση? Το νουμερο 1 στα φανελένια εσωρουχάκια (αυτά τα κορμάκια) είναι για πόσα κιλά μωρό κ πόσο ύψος? Θα μας κάνει εμάς που θα είμαστε παλικαράδες????

Και το νουμερο 2 πόσο καιρό θα κάνει να το φορέσει?

Για να αποφασίσω τι θα κάνω με οσα έχουμε μαζέψει από δώρα κ αγορές... Αν είναι να τα πλύνω ... ή να τα αλλάξω...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

και καλο νομιζω ειναι να αφηνουμε τον αφαλουλη χωρις γαζα για να γινει πιο γρηγορα(αν λεω βλακειες οι μανουλες ας με διορθωσουν)

Ναι δεν κανει να το αφηνουμε στον αφαλο...Βαζεις οινοπνευμα στην γαζα και απλα περνας τον αφαλο..Μετα τον αφηνεις ελευθερο να αναπνευει για να πεσει κ ολας...

ασχετο εν οψει...πηγα σημερα στο Ελενα, γεννησε η συνυφαδα μου με καισαρικη..το θεμα ειναι οτι την ταλαιπωρησαν την καυμενη, μιση ωρα την τρυπαγανε για να της κανουν επισκληριδιο και δε τα καταφερνανε μεχρι που ζητησε και της κανανε ολικη γιατι ποναγε η μεση της...αν ειναι δυνατον..αυτα ακουσα και αντε μετα να κανω επισκληριδιο!!!(ασε που τρεμω και τις βελονες...κατα τα αλλα παω για φτ, τρομαρα μου :? )

Καλα ε με τρελανες τωρα :confused: .Εγω εχω σοβαρο προβλημα με την μεση μου και το σκεφτομαι με την επισκληριδιο...ΩΧ ΩΧ ΩΧ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...