Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τα χρατσ χρουτσ ειναι το ειδικο ξυραφακι του μαιευτηριου, αλλα αν δεν θες τους το λες...και βασικα αν σε βρουν γουλι, τι να ξυρισουν? χαχαχαχαχαχα

εμενα με την καισαρικη εκανα εν χρουτς μονο πανω πανω και μου την εσπασε γιατι το μισο ητνα καμπριο

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα χρατσ χρουτσ ειναι το ειδικο ξυραφακι του μαιευτηριου, αλλα αν δεν θες τους το λες...και βασικα αν σε βρουν γουλι, τι να ξυρισουν? χαχαχαχαχαχα

εμενα με την καισαρικη εκανα εν χρουτς μονο πανω πανω και μου την εσπασε γιατι το μισο ητνα καμπριο

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχα

χαχααχαχαχα

σα ψωριάρικο γατί που λένε????

χαχαχαχαχα

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Αααα θυμηθηκα τι ηθελα να γραψω...Εχω παρει τα παρακατω για την φροντιδα του μπιμπικου μου για τον πρωτο καιρο...και μερικα προληπτικα για να υπαρχουν...Για πειτε τι αλλο πρεπει να παρω...:rolleyes:

Αποστειρωμενες Γαζες

Οινοπνευμα

Φυσιολογικο ορο σε αμπουλες

Κρεμα για το συγκαμα

Ενα Otrisalin και 2 ανταλλακτικα

Ειδικες μπατονετες για μωρακια(ξερετε αυτες με το τσουτσουνακι που δεν μπαινει ολη μεσα στο αυτακι)

Μωρομαντηλα

Πανες

Θερμομετρο μπανιου

Νυχοκοπτακι

Μια σουπερ σουπερ σουπερ σουπερ απαλη βουρτσα για τα μαλακια του

Αφρολουτρο που ειχε και δωρο μια πουδρα (την πουδρα χλωμο το βλεπω να την χρησιμοποιησω)

Χμμμμμ τι άλλο δεν θυμαμαι....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Θα ρωτήσω το γιατρό και αν είναι θα το κάνω και εγω κάμπριο αν βρώ δηλαδή κάποια να με αναλάβει!!!

Εγω δεν εχω παει ποτε σε αποτριχατζου!!!Ντλεπομαι πολυ :oops::oops::oops:

Γιατι να μην σε αφησει καλε??Και εγω συνεχως καμπριο το εχω ενεκα της γεννας βεβαιως βεβαιως!!!

Πριν λίγο καιρό πήγαινα αλλά με τα τρελά εξοδα το έκοψα..οπότε δεν ξέρω αν επιτρέπετε στον 9ο μήνα το κερί σε εκείνη τη περιοχή!!! Για ξυραφι δεν παίζει γιατί με τη κοιλιά που να σκύψω να δώ!!!! Να βάλω τον άνδρα μου ή θα την πάρει τη φρίκη του?!?!

EwCip3.png

Πριν λίγο καιρό πήγαινα αλλά με τα τρελά εξοδα το έκοψα..οπότε δεν ξέρω αν επιτρέπετε στον 9ο μήνα το κερί σε εκείνη τη περιοχή!!! Για ξυραφι δεν παίζει γιατί με τη κοιλιά που να σκύψω να δώ!!!! Να βάλω τον άνδρα μου ή θα την πάρει τη φρίκη του?!?!

Αααα για κερι δεν ξερω...ρωτα τον ντοκ....

Εγω παντως μονη μου το κανω και εχω τεραααααστια κοιλια...Βαζω καθρεπτακι!!!!:mrgreen:

Θα το δοκιμάσω και ας ελπίζω να μην τρέχω για ράμματα!!!! Ουφ!! Πάω για ενα ντουζάκι και την κάνω για βόλτα στη θάλασσα!! Τα λέμε το βράδυ ή αυριο πάλι... Φιλιά σε όλες :D:D:D:D

EwCip3.png

Διαφημίσεις

καλα, εχω ριξει πολυ γελιο...ορεξουλες εχετε σημερις ε??????

εμενα συνεχως ηταν καμπριο προ εγκυμοσυνης (μ'αρεσουν τα ανοιχτα αμαξια :oops:) και μεχρι τον 6ο μηνα...μετα εγινε δασος του Αμαζονιου αλλα προχθες εκανα μια αποψιλλωση αφηστε τα...τυφλο συστημα...λιγο απο δω ,λιγο απο κει (δοκιμασα και με καθρεπτακι αλλα δεν μπορεις να κρατας με το ενα χερι τον καθρεφτη και με το αλλο να κανεις δουλεια!!!) και φυσικα ,μετα φωναξα τον αντρα για check..νομιζω οτι τα πηγα καλα, χιχιχιχι!!!!

υγ:εσεις τρωτε καρπουζακι και εγω νιρβανα παγωτο (του κιλου παρακαλω :twisted::twisted:) με καραμελα και πεκαν .......χιχιιχιχ:twisted::twisted::twisted::twisted:

καλα, εχω ριξει πολυ γελιο...ορεξουλες εχετε σημερις ε??????

εμενα συνεχως ηταν καμπριο προ εγκυμοσυνης (μ'αρεσουν τα ανοιχτα αμαξια :oops:) και μεχρι τον 6ο μηνα...μετα εγινε δασος του Αμαζονιου αλλα προχθες εκανα μια αποψιλλωση αφηστε τα...τυφλο συστημα...λιγο απο δω ,λιγο απο κει (δοκιμασα και με καθρεπτακι αλλα δεν μπορεις να κρατας με το ενα χερι τον καθρεφτη και με το αλλο να κανεις δουλεια!!!) και φυσικα ,μετα φωναξα τον αντρα για check..νομιζω οτι τα πηγα καλα, χιχιχιχι!!!!

υγ:εσεις τρωτε καρπουζακι και εγω νιρβανα παγωτο (του κιλου παρακαλω :twisted::twisted:) με καραμελα και πεκαν .......χιχιιχιχ:twisted::twisted::twisted::twisted:

με πεθανες ρουφιανα με πεθανες!!!!!!

1ον με πεθανες με το αποψιλλωση!!!αχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχα

και

2ον με πεθανες με το παγωτο!!!!!!!!Σιελορια εχω παθει!!!!

Ααααα και το καθρεπτακι που εχω εγω ειναι με βαση!!!Το στηριζω σε μια γωνια και κανω την δουλεια μου!!!Αμ πως!!!

καλησπερα κοριτσακια μου,σας διαβασα μονορουφι...μια μερα δεν μπηκα και δεν βαλατε γλωσσα μεσα σας...

εμεις καλα ειμαστε...ζεσταινομαστε...

μη μιλατε για φαγητα,νηστευω να παω την κυριακη να κοινωνησω ,οποτε μη λετε σας παρακαλω για παγωτακια ουτε κατι αλλο

ααα,δεν σας ειπα ο αντρουλης μου κρυωσε και ειναι γκρινιαουλης(σε υπερβολικο βαθμο)

οσο για τα κιλα που λετε εγω εχω μεινει πλεον σταθερη στα +12 κιλακια απο τον 6ο και μετα...αλλα εχω και +5 προ εγκυμοσυνης....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...