Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερααααααααα.

Ήρθα και εγώ με καλά νέα.

Ο μπέμπης μου είναι 2600γρ. και 47εκ.

Είναι μεν με το κεφάλι προς τα κάτω άλλα ακόμα πολύ ψηλά.

Η γιατρός μου είπε δεν πειράζει, έχει ακόμα χρόνο για να κατεβεί.

Εγώ εχω πάρει μόνο 9 κιλά (ευτυχώς γιατί στον πρώτο είχα πάρει 16 κιλά)

Αυτά...

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα μου έκανε πάντως... κ πέθανα στον πόνο... :evil:

Νικολινάκι δλδ όταν λέμε δακτυλική εξέταση εννοούμε δακτυλική δακτυλική ή με το "εργαλείο" που κάνουμε τον κολπικό υπέρηχο???? :confused:

cpi8oebdl.png

Με δάκτυλο... κανονικά... ίσως πόνεσα γιατί έπιασε το κεφάλι του? Δεν ξέρω κοριτσάρες μη σας αγχώνω εγώ μπορεί εσείς να μην πονέσετε...

Ολυμπία μπράβο γιια τον παίδαρό σου... με το καλό :D Θα τσακωνόμαστε για τις νύφες μου φαίνεται... :tongue:

Οσο για τα κιλά σας... παίζετε με τα νευρα μου... σίγουρα ομως.... δεν παίζει να έχει παρει άλλη μανουλα τόσα κιλά... βάζω κ στοιχημα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Με δάκτυλο... κανονικά... ίσως πόνεσα γιατί έπιασε το κεφάλι του? Δεν ξέρω κοριτσάρες μη σας αγχώνω εγώ μπορεί εσείς να μην πονέσετε... .

Και εμένα με εξέτασε από κάτω σήμερα άλλα δεν πονεσα καθόλου...χεχεχε...είμαι αναίσθητη.

Α...πήρε και δείγμα για να κάνει την εξέταση του στρεπτόκοκκου Β, από βδομάδα θα εχω αποτελέσματα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ολυμπία μου super το αγορακι σου!

Για την δακτυλικη εξεταση για μενα παίζει ρόλο το χερι!;) Οταν πηγα να γεννησω και ηρθε η μαία να δεί πού βρίσκετε το κεφαλι του μωρού πόνεσα, οταν ηρθε να δεί ο γιατρός μου δεν κατάλαβα τίποτα....:mrgreen: Εχει καλό χέρι χαχαχαχαχα.

Διαφημίσεις

καλησπέρα στα κορίτσια και στα φυστίκια σας!!!

Αρχίσατε να αναφέρεστε σε "χειροποίητες" καταστάσεις βλέπω.... χμμμμ

No comment, γιατί αλλιώς θα φρικάρω....!!!!!:?

Πολύ πρήξιμο κορίτσια, ειδικά στα χέρια... σα λουκανικάκια γίνανε!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Εμένα πάντως ακόμα δεν μου έβαλε τίποτα!!! Μόνο τον κοιλιακό υπέρυχο κάνουμε, αποθανατίζουμε και τα μουτράκια μας, μαζι με κάτι ακόμα αλλά είναι ακόμα νωρίς για να το αναφέρω με λέξεις ή σύμβολα!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μήπως τελικά το πάρω όλο το μήνα και το καθυστερει ο γιατρός?!? Αλήθεια έχω πολλες ερωτήσεις.. Θα πάτε για αποτρίχωση πριν τη γέννα ή απλα θα πέσει ξύρισμα στο σπίτι?

Απο κιλά δεν πήρα πολλά γιατί είχα πολλά απο πριν!! Μέχρι στιγμής είμαι στα +6 αλλά τα αρχικα μου κιλά ήταν +20 απο το μέσο σωματικό βάρος ανάλογα με το ύψος!!! Βέβαια θα πέσει τρελή δίαιτα μετά μαζί με το θυλασμό για να επανέλθω στον όμορφο αριθμο των 75 κιλών!!!

EwCip3.png

Αύριο πάως για αποτρίχωση bikini, αλλά η αποτριχατζού μου είπε ότι επειδή είμαι στον μήνα μου να μην το κάνουμε.... όλο.... Άντε και δεν το κάνουμε όλο.... ποιος θα με ξυρίσει?????? Δε θέλωωωωωωωωωω

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Το κατάλαβα Αθηνουλα μου... δεν ανησυχώ... πλάκα κάνω...

Αντε,ρε και ειχα τυψεις ολο το μεσημερι, πωπω την ανησυχησα την κοπελα!!!

ουφφ μου εφυγε ενα βαρος.

Παντως και εγώ κορίτσια δεν καταλαβαίνω πολλά από τα τεντώματα του μπέμπη. Ούτε νομίζω οτι έχει χαμηλώσει η κοιλιά μου...απλά έχει μεγαλώσει αρκετά... Αλήθεια πόσα κιλά έχετε πάρει μεχρι τώρα? Εγώ μέχρι στιγμής 10 !!! έχω όμως αρκετά παραπάνω από πριν:tongue:

Μια απο τα ιδια δεν καταλαβαινω κι εγω τιποτα και 10 κιλα εχω παρει, και ειχα και απο πριν καβατζα χαχαχαχαχα

galat μου λες να κατέβουνε? Αντε με το καλό η ντοπλερ την Τεταρτη. Θα πρεπει να περιμενουμε άλλη μια βδομαδα για να δούμε που βρισκόμαστε.... Εκανες κατι με γιατρο που έψαχνες?

Βρηκα ναι, θα με δει μετα τις 6 αυγουστου. Ελπιζω να κατεβουν, παντως ειναι νωρις ακομα εχουμε καιρο.

Βέβαια θα πέσει τρελή δίαιτα μετά μαζί με το θυλασμό για να επανέλθω στον όμορφο αριθμο των 75 κιλών!!!

Καλο ειναι να περιμενεις ενα εξαμηνο μετά τη γέννα για δίαιτα, ο θηλασμος σε βοηθαει να χασεις, αλλα χρειαζεσαι και παραπανω θερμιδες για να παραγει γαλα ο οργανισμος, και η αποτοξινωση που γινεται με τη διαιτα δεν ειναι ο,τι καλυτερο, γιατι καποιες τοξινες περνανε στο γάλα.

Στο εξαμηνο πανω μπορεις να αρχισει να γινεσαι κορμαρα!!!!!:D Εξαλλου τοτε αρχιζει και μαζευει και το σωμα, ο θωρακας, η λεκανη...

Αύριο πάως για αποτρίχωση bikini, αλλά η αποτριχατζού μου είπε ότι επειδή είμαι στον μήνα μου να μην το κάνουμε.... όλο.... Άντε και δεν το κάνουμε όλο.... ποιος θα με ξυρίσει?????? Δε θέλωωωωωωωωωω

Καντο ολο μωρε, δνε πειραζει... δεν θα εχει αλλη ευκαιρια! χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Θα εχεις περιποιήση στο μαιευτηριο. Με 2 χρατσ τρουτσ είναι έτοιμο!:mrgreen:

Και μενα χερια πόδια πρησμένα. Μόνο το κρυο νερό με χαλαρωνει.

nano γιατί πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης? το θέλουμε κ αυτό?

μου ειπαν οτι μπορει να το ζητησουν στο ληξιαρχειο. μια και ημασταν στο δημο, το πηραμε...

εχω λιωσει! ειμαι αγκαλια με τον ανεμιστηρα! ευτυχως παραγγειλαμε a/c και μεχρι τη τριτη θα το εχουμε!!!!

τη τριτη θα δουμε και εμεις τη ζουζουνα μας... για να δουμε... θα αντεξουμε να βγαλουμε τον 8ο??? παντως, απο 3/8 (μπαινω επισημως στον 9ο) θα ξεκινησω επιδρομες!!! δεν θα με κραταει τιποτα στο σπιτι... εχω φρικαρει!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...