Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για τις ενεσεις δε ξερω πολλα.Απλα γινονται για να βοηθησουν τους πνευμονες να ωριμασουν γρηγοροτερα!Μου ειπε κ μενα ο ιατρος μου οτι μπορει να κανω!!!!!

Μη σε αγχωνει αυτο,ειναι το λιγοτερο!

Μπραβο για την αποφαση που πηρατε,ευχομαι να ερθουν ολα οπως θελετε!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλησπερα σας. χτες καναμε την αυχενικη. ο υπερυχος ηταν καλος αλλα πρεπει να περιμενουμε μεχρι την αλλη πεμπτη για τα αποτελεσματα... μαλλον εχουμε κοριτσακι.... και εγω ημουν σιγουρη οτι ειναι αγορι... παντως το ζουζουνελι μας μαλλον κοιμοταν. στην αρχη ηταν μπρουμυτα και μετα ξαφνικα γυρισε ανασκελα. κιχ δεν εβγαλε! μονο τα χερακια του τεντωνε ποτε ποτε... εχω χαζεψει να βλεπω το βιντεακι....

galat την ΠΗΤ μου την ειπε η γιατρος. ο κυκλος μου ειναι 28 ημερων. παντως το μωρο βγαινει σε ολους τους υπερυχους +4 μερες απο οτι ειμαι εγω.... δεν ξερω τι γινεται. παντως η γιατρος μου ειπε οτι δυσκολο να φτασουμε ως τις 3/09. μαλλον λεει κατα τις 20/08 να περιμενουμε την αφιξη.

maroulita29 δυσκολη η αποφαση αλλα μπραβο σας! με το καλο να τα κρατησετε στην αγκαλια σας.

οσο για την τουαλετα... ανα 2 ωρες παω.....

ZOrwp3.png

ελπιζω να ειναι σωστη η απφαση που πηραμε και να μας βοηθησεο ο θεος να φτασουμε μεχρι τελους...οσο για την τουαλετα εγω δεν παω καθολο κοριτσια..συνηθως και στις 2μου εγκυμοσυνες τους τελευταιους μηνες πηγαινα συνεχεια τουαλετα...εγω δυσκοιλια εχω:oops: και δεν κανει να ζοριστω κι ολας οποτε εχω πλακωθει στα ακτινιδια και στα αχλαδια..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Ευχομαι ολοψυχα να πανε ολα καλα...Απλα να μην ξεχνιεσαι και να κανεις πραγματικη ακινησια...τώρα αυτο πως θα γινει με 2 παιδια...να επιστρατευσεις ολη την βοηθεια...η θεια μου ηταν οντως 9 μηνες ξαπλα στα τριδυμα πηγαν ολα καλα...πιστευω πηρατε τη σωστη αποφαση και ο Θεουλης θα ειναι μαζι σας...

Οσο για το αλλο θεματάκι ,αχ σε καταλαβαίνω κι εγώ δυσκοιλιτότητα σε αυτη την εγκυμοσύνη... για μενα το καλυτερο ειναι το αφθονο νερο(κατι που δεν κανω οσο κι αν προσπαθω δεν ειμαι φαν του νερου) και το ελαιολαδο... εννοειται τα δημητριακα, φυτινες ινες κλπ...ο ντακος ειναι πλουσιος σε φυτικες ινες... τα ξηρα δαμασκηνα... αυταααααααα ωραια συζητηση,ε? χιχιχιχιχιχι

Αργησα σημερα να κοιμηθω, τελευταια δεν αντεχω καθολου το ξενυχτι...

Καληνυχτα γκερλς!(αφιερωμενο ειδικα στην μαρουλιτα για τα τριδυμακια-ενα γατακι για το καθένα!)

gcgoodnight4.gif

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα εγκυούλες!

Η παρέα μεγαλώνει ε? Να δω ποιός γιατρός θα τολμήσει να κάνει διακοπές Αυγουστο:lol:!

ΜΑROULITA ευχομαι να πάνε όλα καλά και κρατήσεις στην αγκαλιά σου 3 γερά μωράκια! Η Παναγίτσα θα σας βοηθήσει και όλα θα πάνε super!

Εμένα η ΠΗΤ είναι μάλλον 20/08 αλλά λόγω καισαρικής μου έδωσε περιθόριο μέχρι 10 Αυγούστου. Στην 1η εγκυμοσύνη σπάσαν τα νερά μόλις έκλεισα τον 8ο μήνα στις 36 εβδομάδες και 2 μέρες.

Απο ρούχα έχω απο την προηγούμενη εγκυμοσύνη και η περίοδος που ημουν έγκυος τότε είναι σχεδόν ίδια με τώρα. Πιο πολύ βολευομαι τα κολάν, έχω 2 τζιν, φόρμες και για το καλοκαίρι φορεματάκια, βερμουδες και ψαράδικα.

Α και για τουαλέτα 2-3 φορές τη νύχτα:mad:, σου χαλάει τον ύπνο.

Διαφημίσεις

1.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ

2.giota. ΠΗΤ 14/08/2010- ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

3.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 – ΙΑΣΩ - ? φύλλo

4.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ?? φύλο

5.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 -

6.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 – ΙΑΣΩ - μάλλον κορίτσι

7.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

8.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - μαλλον αγορι

9.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) – ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

10.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - Aσκληπιειο Kρητης

11.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι

12.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

13.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 -

14.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΤΡΙΔΥΜΑ

Νομίζω οτι πρώτη στη λίστα πρέπει να πάει η nikijo σύμφωνα με την ημερομηνία της καισαρικής.

maroulita κοριτσάκι μου, πολύ γενναία απόφαση... Πολύ χάρηκα... Η Παναγίτσα θα σε προσέχει κ εμείς όλες θα προσευχόμαστε για τα μωράκια σου... Όλα θα πάνε καλά :D

nano79 κ εγώ δυσκοίλια από πάντα κ τώρα με την εγκυμοσύνη είναι ακομα πιο δύσκολα... Υπομονή όμως... τι να κάνουμε. Καλά αποτελέσματα σου εύχομαι...

Εγώ κοριτσάκια επειδή χθες συγχίστηκα πολύ κ πόναγα φοβήθηκα ότι κάτι έπαθε το μωράκι μου κ σήμερα το πρωί με βρήκε ο πατέρας :rolleyes: (δεν μπορώ να πω αυτό το "αντρας μου" ) με το στηθοσκόπιο στην κοιλιά να προσπαθώ να ακούσω το μωρό... :tongue: Κάτι νομίζω άκουγα αλλά πάλι δεν είμαι κ σίγουρη... Άντε πάλι άγχος για το πως είναι το μωράκι μου... κάθε φορά πριν τον υπέρηχο, αυτό το πράγμα θα γίνεται??? Αφήστε που μου το πήγε 1 εβδομάδα πιο μετά... :-(

Αυτά τα λίγα από μένα...

mary13 σου χρώσταγα μία τιμή από benetton, το φορεματάκι που πήρα έχει 37? (από 74?). Σημερα ή αύριο θα πάω κ στα Λητώ, αν βρω κάτι...

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες, τις κοιλίτσες κ στα παιδάκια σας...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα φουσκωμενες κοιλιτσες...τι κανετε?

εγω δεν ξερω τι εχω παθει επειδη τωρα δεν εχω ανακατοσουρες και ζαλαδες,με εχει πιασει αγχος αν ειναι καλα το μωρακι μου,αντε να ερθει ητριτη γιατι θα σκασω

76IGp3.png

στην πρωτη εγκυμοσυνη κι εγώ ετσι αγχωνομουν...περιμενα πως και πως τον καθε υπερηχο... μια χαρα ειναι τα μωρακια σας...οταν αρχισετε να τα ακουτε και να σας ταραζουν στην κλωτσια θα σας φυγει το πολυ αγχος...

eNeap2.pngTSzHp3.png

στην πρωτη αεγκυμοσυνη κι εγώ ετσι αγχωνομουν...περιμενα πως και πως τον καθε υπερηχο... μια χαρα ειναι τα μωρακια σας...οταν αρχισετε να τα ακουτε θα σας φυγει το πολυ αγχος...

ναι αυτο περιμενω κι εγω,δεν ξερω γιατι με επιασε τοσο αγχος....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες!!!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και από τον Αύγουστο να κρατάτε τα μωράκια στην αγκαλίτσα σας!!!!

Maroulita μου ειδικά σε σένα εύχομαι να γεμίσει η αγκαλιά σου με τα τρία αγγελούδια σου!!!

Να ξέρεις πως κι εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα την ίδια απόφαση. Εγώ έχω δυο αγοράκια και δύο διδυμάκια κοριτσάκια, στην αρχή που μάθαμε για την δίδυμη κύηση είχαμε σοκαριστεί. Τώρα πλέον απολαμβάνω κάθε στιγμή με τα τέσσερα παιδάκια μου.

Όσο για τις ενέσεις κορτιζόνης τις κάνουν όλες οι εγκυούλες που έχουν μεγάλο ποσοστό να γεννήσουν πρόωρα, βοηθούν την ωρίμανση των πνευμόνων των εμβρύων. Τις έχω κάνει κι εγώ δεν είναι τίποτα...

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!!!!!!

καλημερα κοριτσαρεσ κομορφες!!!!!!!!!!!!!! πως ειστε σημερα εγω μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!! μαρουλιτα μπραβο για την αποφαση που πηρατε σιγουρα η παναγια θα σασ βοηθεισει να αποκτεισεισ τρεια κουκλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απλα θα κανεισ κατα γραμμα οτι σου λεει ο γιατροσ σου!!!!!!!!!!!!!! και να ξεκουραζεσαι ενταξει????????????? και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! νικολινα σε ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριεσ θα τα επισκευτω να δω τι παιζει!!!!!!!!!!!!!! υπολοιπεσ κοιλιτσεσσσσσσσσσσσσσσσσσ μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

ttc72e7.aspx

Καλημέρα!!!!

Κι εμεις σημερα στις 18 30 εχουμε ραντεβου στον ιατρο,αυριο ξεκιναω δουλεια κ εχω αγχωθει αρκετα!!!!!Πρεπει να ξυπνησω στις 05 00!!!!

Το πρωι πηγαμε μια βολτιτσα στη γειτονια κ τωρα ο Τασος μου κοιμαται!Οταν ξυπνησει θα φαμε τα φρουτα μας κ μπορει να παμε καμια βολτα στις κουνιες να περπατησει λιγο!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα εγκυουλες μου...ειστε ολες καλα?για πειτε μου βρε κοριτσια,εχει μπει καμια στο πειρασμο να ψιλοκοιταξει για επιπλα?

Εγώ κοιτάω που και που διάφορα πραγματάκια, γιατί μου αρέσει να ενημερώνομαι γενικά.

Αλλά δεν έχω αγοράσει ακόμα τίποτα, είναι νωρίς.

Στον γιο μου όλα από τον τελευταίο μήνα τα πήρα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...