Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

xaxaxaxa gerase γέρασε... αλλα μην ανησυχεις ειναι νορμαλ τι παντα νιος θα μείνει??? μποριε να παραμεινει ετσι μεχρι το τελος δεν ειανι κατι ανησυχιτικό, αν ητνα κατι θα σου ελεγε ο ντοκ! Εξαλλου τι κανει κι αυτος κοτζαμ παιδαρο θρεφει!!!!!

:cry: δε μου αρέσει αυτό...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγαπη ειναι φυσιολογικο! Εμενα ειχε παει γκρειτν3 στη μικρη, και παλι τελειομηνη την εβγαλα! και μετα τον βγαζαν γκρειντ 1 παλι...

δεν σημαινει τιποτα απολυτως το γκρειντ 1 για την λειτουργια του...

παρε και τον ντοκ ενα τηλ να σε καθησυχασει που τα ξερει και καλυτερα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα εγκυούλες!!!

Είμαι μανούλα Αυγούστου 2009 και με ΠΗΤ 17/08 γέννησα έναν γαλανομάτη κούκλο στις 10/08...σε λίγο ο θησαυρός μου κλείνει το πρώτο χρόνο της ζωής του και νομίζω πως είναι σαν χθές που κράτησα στην αγκαλιά μου το αστέρι μου...

Ένας χρόνος και εμείς πιο ευτυχισμένοι απο ποτέ ζούμε την απόλυτη ευτυχία...

Σιγά σιγά έρχεται ο μήνας της αναμονής και για σας...τα πρώτα μωράκια του Αυγούστου απο ότι είδα έκαναν την εμφανισή τους...Ευχομαι σε όλες μέσα απο την καρδιά μου με ένα πόνο και καλή λευτεριά...ζείτε τις ομορφότερες στιγμές σας αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιό μοναδικό και υπέροχο(οι διπλομανούλες ξέρετε)!!!!

Με το καλό να έρθουν τα λιονταράκια του 2010 και είμαι σίγουρη πως θα είναι το ίδιο υπέροχα και πανέμορφα με τα λιονταράκια του 2009...

(Όποια γεννήσει στις 10-08 να ξέρει πως θα έχει ένα ήσυχο,παιχνιδιάρικο και απίστευτο μωρό...είμαι λίγο χαζομαμά)

Με το καλό Αυγουστομανούλες!!!!

Σε ευχαριστουμε JIMDIN! Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!! Αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω και εγώ 10-8 το αγοράκι μου! εύχομαι να είναι το ίδιο "ήσυχο, παιχνιδιάρικο και απίστευτο μωρό" με το δικό σου!!! :-D

Εκανα και εγώ σήμερα το καρδιοτοκογράφημα, ήταν όλα καλά και μου είπε οτι θα το κάνω κάθε εβδομάδα μέχρι να γεννήσω δηλαδή για τις επόμενες τρεις εβδομάδες...(πως πέρασε έτσι γρήγορα ο καιρός ... μαμά μου φοβάμαι...). Είναι και ο δικός μου μεγαλόσωμος 2770 γρ και ψηλός χαχαχα!!!!!!!

αααα, καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!:oops:

cpi8oebdl.png

Σε ευχαριστουμε JIMDIN! Να σου ζήσει το παιδάκι σου!!! Αν όλα πάνε καλά θα γεννήσω και εγώ 10-8 το αγοράκι μου! εύχομαι να είναι το ίδιο "ήσυχο, παιχνιδιάρικο και απίστευτο μωρό" με το δικό σου!!! :-D

Εκανα και εγώ σήμερα το καρδιοτοκογράφημα, ήταν όλα καλά και μου είπε οτι θα το κάνω κάθε εβδομάδα μέχρι να γεννήσω δηλαδή για τις επόμενες τρεις εβδομάδες...(πως πέρασε έτσι γρήγορα ο καιρός ... μαμά μου φοβάμαι...). Είναι και ο δικός μου μεγαλόσωμος 2770 γρ και ψηλός χαχαχα!!!!!!!

αααα, καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!:oops:

Αντε κ άλλο ένα μεγάλο μωρό... Μπράβο κατερινάκι... με το καλό...

αγαπη ειναι φυσιολογικο! Εμενα ειχε παει γκρειτν3 στη μικρη, και παλι τελειομηνη την εβγαλα! και μετα τον βγαζαν γκρειντ 1 παλι...

δεν σημαινει τιποτα απολυτως το γκρειντ 1 για την λειτουργια του...

παρε και τον ντοκ ενα τηλ να σε καθησυχασει που τα ξερει και καλυτερα!

Το κατάλαβα Αθηνουλα μου... δεν ανησυχώ... πλάκα κάνω...

EP8Ip2.png

Να 'μαι και πάλι.. Φάγαμε, σημαζευτήκαμε και επέστρεψα...

JimDin να τον χαίρεσε τον κούκλο σου και ελπίζουμε και εμείς να μας βγεί ήρεμος αν και κανείς μας δεν ήταν ούτε και είναι ήσυχος!!

κωνκων για πότε με έχεις στις υποψηφιότητες?!?! προλαβαίνω να ραφτώ για το κόκκινο χαλί??? :tongue::tongue::tongue:

Αλήθεις πως μπορούμε να μάθουμε σε τι βαθμό γέρασε ο πλακούντας? Με τον υπέρυχο φαίνετε? :confused::confused::confused:

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια Τσα!!!Τι κανετε???

Εγω σκαααααωωωωω.....και βαριεμαι....Παντως εγω πρεπει να ειμαι η χαζη της παρεας!!!!Δεν καταλαβαινω ουτε συσπασεις ουτε αν το παιδι ειναι χαμηλα η ψηλα ουτε αν αυτο που πιανω ειναι χερι ποδι πωπουδακι!!!Ντιπ για ντιπ χαζη!!!!Αφου τον καταλαβαινω και που κουνιεται κατι ειναι και αυτο!!!!:mrgreen: Ειλικρινα σας θαυμαζω που τα καταλαβαινεται εσεις και ζουλευω και λιγακι :oops:

Μαρη νικολινα εγω θελω να γερασει λιγακι ο πλακουντας μπας και γεννησω αλλα οποτε παω γκρειντ 0 και γκρειντ 0 μου λεει!!!Ελπιζω την Τριτη που θα παω γιατρο να μου πει ενα γκρειντ 2 αντε εστω 1!!!!!Την Τριτη που θα παω θα ειμαι 38 εβδομαδων.Λετε να μου κανει δακτυλικη εξεταση??????:confused:

Κοριτσια σκεφτομαι οτι πλησιαζει ο καιρος και φο βα μαι...πολυ φο βα μαι ομως....:confused:

Jim Din να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!Αλλα φτου σου δεν γινεται να γεννησω 10 Αυγουστου!!!!Τυχερουλες οσες γεννησετε τοτε....:lol:

Κοριτσακια Τσα!!!Τι κανετε???

Εγω σκαααααωωωωω.....και βαριεμαι....Παντως εγω πρεπει να ειμαι η χαζη της παρεας!!!!Δεν καταλαβαινω ουτε συσπασεις ουτε αν το παιδι ειναι χαμηλα η ψηλα ουτε αν αυτο που πιανω ειναι χερι ποδι πωπουδακι!!!Ντιπ για ντιπ χαζη!!!!Αφου τον καταλαβαινω και που κουνιεται κατι ειναι και αυτο!!!!:mrgreen: Ειλικρινα σας θαυμαζω που τα καταλαβαινεται εσεις και ζουλευω και λιγακι :oops:

Κοίτα τι θα κάνεις, την άλλη φορά που θα κάνεις υπέρηχο πρόσεξε τη θεση του μωρου κ που είναι τα ποδαράκια κ τα χεράκια...

Μαρη νικολινα εγω θελω να γερασει λιγακι ο πλακουντας μπας και γεννησω αλλα οποτε παω γκρειντ 0 και γκρειντ 0 μου λεει!!!Ελπιζω την Τριτη που θα παω γιατρο να μου πει ενα γκρειντ 2 αντε εστω 1!!!!!Την Τριτη που θα παω θα ειμαι 38 εβδομαδων.Λετε να μου κανει δακτυλικη εξεταση??????:confused:

Κοριτσια σκεφτομαι οτι πλησιαζει ο καιρος και φο βα μαι...πολυ φο βα μαι ομως....:confused:

Εμένα μου έκανε πάντως... κ πέθανα στον πόνο... :evil:

Όσο για το γήρας του πλακουντα... τι να σου πω, από ότι διάβασα κ από αυτά που λέει η Αθηνά, δεν έχει σημασία αν θα γεράσει για να γεννήσεις...

Οσο για το ότι πλησιάζει ο καιρός κ φοβάσαι... κ εγώ bibicos κ εγώ... αλλά πάλι... νομίζω ότι εκείνη την ώρα δε θα φοβηθουμε... ή καλύτερα δε θα μπορουμε να φοβηθουμε... :rolleyes:

Jim Din να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!Αλλα φτου σου δεν γινεται να γεννησω 10 Αυγουστου!!!!Τυχερουλες οσες γεννησετε τοτε....:lol:

EP8Ip2.png

Οσο για το ότι πλησιάζει ο καιρός κ φοβάσαι... κ εγώ bibicos κ εγώ... αλλά πάλι... νομίζω ότι εκείνη την ώρα δε θα φοβηθουμε... ή καλύτερα δε θα μπορουμε να φοβηθουμε... :rolleyes:

Εγω οταν με ρωτανε πως νιωθεις που πλησιαζει ο καιρος και σε 2 βδομαδες το πολυ θα εχεις γεννησεις απανταω Ελα μωρε σιγα η πρωτη θα ειμαι ή η τελευταια που θα γεννησεις...Το παιζω και κουλ τρομααααρα μου...Ομως εδω και τρεις μερουλες εχω πονακια..σαν ελαφρους πονους περιοδου ε και οταν με πιανουν αυτα τα πονακια ενα σου λεω μου κοβεται το γελακι και τα ποδια ταυτοχρονα...Τις στιγμες που εχω πονακια στην κυριολεξια τρεμω....Οποτε φανταζομαι οτι εκεινη την συγκεκριμενη ωρα εγω θα παθω κοκομπλοκ!!!!

...εκείνη την ώρα πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσουμε πολύ καλύτερα από ότι τώρα που είμαστε στην αναμονή....συνήθως η αναμονή δίνει άλλη διάσταση στα πράγματα, κυρίψς οταν δεν γνωρίζεις τι να περιμένεις... γιατί όλες έχουμε διαβάσει και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε αλλά απέχει πολύ η θεωρία από την πράξη!!!

Παντως και εγώ κορίτσια δεν καταλαβαίνω πολλά από τα τεντώματα του μπέμπη. Ούτε νομίζω οτι έχει χαμηλώσει η κοιλιά μου...απλά έχει μεγαλώσει αρκετά... Αλήθεια πόσα κιλά έχετε πάρει μεχρι τώρα? Εγώ μέχρι στιγμής 10 !!! έχω όμως αρκετά παραπάνω από πριν:tongue:

cpi8oebdl.png

κωνκων για πότε με έχεις στις υποψηφιότητες?!?! προλαβαίνω να ραφτώ για το κόκκινο χαλί??? :tongue::tongue::tongue:

χαχαχα τουρ μου για απο βδομαδα λέω....Να πάρεις κατι ετοιμο πάντως, δεν προλαβαίνεις να ραφτείς!

bibicos μου όλα θα πάνε καλά! Το αποτέλεσμα μετράει!;) Οταν θα πας για υπερηχο ρωτα τον γιατρο σου για το πού είναι τί και αυτός θα σου λέει.

katerina10 βλέπω οι άντρες της παρέας μας θα είναι και πολύ άντρες! χιχιχι

Tον ίδιο φοβο εχω κι εγω... δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ψηλα η οχι, η αληθεια ειναι οτι οι καουρες λιγο βελτιωθηκανε οπως και η αναπνοη, αλλα συχνοουρια δεν εχω, και δεν βλεπω και αλλαγη στην κοιλια... θα δω την τεταρτη που εχω παλι ντοπλερ...

galat μου λες να κατέβουνε? Αντε με το καλό η ντοπλερ την Τεταρτη. Θα πρεπει να περιμενουμε άλλη μια βδομαδα για να δούμε που βρισκόμαστε.... Εκανες κατι με γιατρο που έψαχνες?

JimDin να χαιρεσαι το αγορακι σου. Οσα χρόνια και να περάσουν πάντα θα μας φαίνετε σαν να ηταν χθες! Αντε με το καλό να του χαρίσετε ενα αδερφακι τωρα και η ευτυχία σας θα διπλασιαστεί!

Διαφημίσεις

Κοίτα τι θα κάνεις, την άλλη φορά που θα κάνεις υπέρηχο πρόσεξε τη θεση του μωρου κ που είναι τα ποδαράκια κ τα χεράκια...

Εμένα μου έκανε πάντως... κ πέθανα στον πόνο... :evil:

Όσο για το γήρας του πλακουντα... τι να σου πω, από ότι διάβασα κ από αυτά που λέει η Αθηνά, δεν έχει σημασία αν θα γεράσει για να γεννήσεις...

Σου έκανε δακτυλική εξέταση και πέθανες στον πόνο;;; Μην ακουω τετοια,μην ακουω τέτοια! Είναι να μου κανει κι εμένα σε 10 μέρες που θα παω...

Ψυχραιμια κορίτσια...εχουμε το φόβο μπροστά στο άγνωστο,λογικό είναι...εκεινη την ώρα θα μας καθοδηγήσει και το ένστικτο,δε μπορεί...και η σκέψη ότι σε κάτι ώρες θα κρατάμε το μωρό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο!

UslQp3.png

UOZVp3.png

εγώ κοριτσάρες είμαι στα +20 κ ελπίζω να μην βάλω άλλα... αυτό το μήνα έβαλα μόνο 1μιση... για να δουμε τον τελευταίο...

bibicos να μην φοβάσαι (το λέω για να το ακουσω κ εγώ) όλα θα γίνουν όπως πρέπει κ εκείνη την ωρα όπως λέει κ το κατερινάκι δε θα φοβόμαστε... η αναμονή είναι η χειρότερη... (λέω εγώ τώρα... κ εγώ φοβάμαι πολύ μη νομίζεις)...

να σκέφτεσαι ότι θα κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά :P

EP8Ip2.png

tettamar

ναι ρε γμτ πόνεσα αρκετά... Αν χαλαρωσεις ίσως να μην πονάς... εγώ ήμουν πολύ σφιγμένη...

Κ εγώ συμφωνώ με το ένστικτο ... κ με το ότι θα πάρουμε επιτέλους τα μωράκια μας αγκαλιά :)

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...