Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Μαρουλίτα άνοιξε το χορο...αναρωτιέμαι ποια έχει σειρά...

Εγω ψηφίζω την geonutr. Είναι σχεδόν στην 37η εβδ. οπότε νομίζω οτι θα είναι η σειρά της! Εκτος αν έχουμε κάποια εκπληξη!:mrgreen:

geonutr αφού είναι χαμηλα η μπουμπου και έχει πάρει θέση, κοντευεις! Ερχετεεεεεεε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!! εγω είμαι με τις μεγάλες ώρες!!!!!!! Σήμερα είμαι χαρούμενη έρχετε η μαμά μου!!!! Εστρωσα και τη πεθερά στις δουλειές εγώ μέσα στο σπίτι στον υπολογιστή και αυτή έξω κάνει μπαλκόνια...χιχιχι! Προχθές η μικρή κατέβηκε στη λεκάνη, την έννοιοθα να παλεύει και απο τότε καταλαβαίνω τις κινήσεις μέσα στη λεκάνη, που και που βαράει τα κόκαλα δεξιά και αριστερά. Κατέβηκε και η κοιλιά και επιτέλους αναπνεώ ελεύθερα, βέβαια έχω τρελαθεί να πηγαίνω τουαλέτα αλλά δε πειράζει.

κωνκων αν φάω εγώ το φαγητό σου θα πάει το ζάχαρο 200. κάτι σε ιμάμ σας κάνει;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλημερα κοιλουμπιτσες!!!

επιτελους τελειωσα με το ΙΚΑ!!! και τωρα θα τους ξαναδω.... αγνωστο ποτε. εκανα εξουσιοδοτηση στον συζυγο για τα επιδοματα μετα τη γεννα!!!!.. πηγαμε και στο δημαρχειο για τη ληξιαρχικη πραξη γαμου & το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης... οποτε τελος τα γραφειοκρατικα!!!

για το ληξιαρχειο θα πρεπει να του κανω εξουσιοδοτηση?

επισης ηρθαν τα καλλυντικουλια μας που παρηγγειλα (weleda & lavera)... μια χαρα ειναι απο μυρωδια (αυτο το φοβομουν λιγο...)

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

nano μου για το ληξιαρχείο δεν χρειάζεται εξουσιοδοτηση, αφου θα έχει τη ληξιαρχικη πραξη γαμου και τις ταυτοτητες σας.

DimRous καλως να την δεχτείς την μανούλα σου! Κ εγω την περιμένω τη Κυριακή.

Νικολίνα μου απο βδομαδα σε έχω κ σενα στις υποψήφιες χιχιχιχι, μαζί με την τουρ.:mrgreen:

Αχ ρε κοριτσάκια εμένα είναι πάααααρα πολύ ψηλά. Αφου το βλέπω κ εγώ... 2 δάχτυλα πάνω απο τη καισαρική ξεκινάει η κοιλιά μου. Μάλλον δεν θα τα καταφέρουμε να παμε για κολπικό τοκετό.:(

Ελα και η λίστα μας.....

Δεν μπαίνουν όμως όλες οι κοπέλες να μας πούνε τα νεα τους! Πώς θα μάθουμε...

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη μαλλον 07/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

35. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

DimRous και κωνκων καλώς να δεχτείτε τις μανούλες σας!

Ερώτηση πρωτομάνας με αφορμή το /υψος των κοιλιών που αναφέρατε: στα μαθήματα ανωδυνου άκουσα (κι ελπίζω να κατάλαβα καλα) ότι το κεφαλάκι του μπορεί να εμπεδωθεί και λίγο πριν τον τοκετό,άρα δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε αν θα γεννήσουμε φυσιολογικά ή όχι. Σωστά έχω καταλάβει;

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημέρα εγκυούλες!!!

Είμαι μανούλα Αυγούστου 2009 και με ΠΗΤ 17/08 γέννησα έναν γαλανομάτη κούκλο στις 10/08...σε λίγο ο θησαυρός μου κλείνει το πρώτο χρόνο της ζωής του και νομίζω πως είναι σαν χθές που κράτησα στην αγκαλιά μου το αστέρι μου...

Ένας χρόνος και εμείς πιο ευτυχισμένοι απο ποτέ ζούμε την απόλυτη ευτυχία...

Σιγά σιγά έρχεται ο μήνας της αναμονής και για σας...τα πρώτα μωράκια του Αυγούστου απο ότι είδα έκαναν την εμφανισή τους...Ευχομαι σε όλες μέσα απο την καρδιά μου με ένα πόνο και καλή λευτεριά...ζείτε τις ομορφότερες στιγμές σας αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιό μοναδικό και υπέροχο(οι διπλομανούλες ξέρετε)!!!!

Με το καλό να έρθουν τα λιονταράκια του 2010 και είμαι σίγουρη πως θα είναι το ίδιο υπέροχα και πανέμορφα με τα λιονταράκια του 2009...

(Όποια γεννήσει στις 10-08 να ξέρει πως θα έχει ένα ήσυχο,παιχνιδιάρικο και απίστευτο μωρό...είμαι λίγο χαζομαμά)

Με το καλό Αυγουστομανούλες!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες!!!

Είμαι μανούλα Αυγούστου 2009 και με ΠΗΤ 17/08 γέννησα έναν γαλανομάτη κούκλο στις 10/08...σε λίγο ο θησαυρός μου κλείνει το πρώτο χρόνο της ζωής του και νομίζω πως είναι σαν χθές που κράτησα στην αγκαλιά μου το αστέρι μου...

Ένας χρόνος και εμείς πιο ευτυχισμένοι απο ποτέ ζούμε την απόλυτη ευτυχία...

Σιγά σιγά έρχεται ο μήνας της αναμονής και για σας...τα πρώτα μωράκια του Αυγούστου απο ότι είδα έκαναν την εμφανισή τους...Ευχομαι σε όλες μέσα απο την καρδιά μου με ένα πόνο και καλή λευτεριά...ζείτε τις ομορφότερες στιγμές σας αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιό μοναδικό και υπέροχο(οι διπλομανούλες ξέρετε)!!!!

Με το καλό να έρθουν τα λιονταράκια του 2010 και είμαι σίγουρη πως θα είναι το ίδιο υπέροχα και πανέμορφα με τα λιονταράκια του 2009...

(Όποια γεννήσει στις 10-08 να ξέρει πως θα έχει ένα ήσυχο,παιχνιδιάρικο και απίστευτο μωρό...είμαι λίγο χαζομαμά)

Με το καλό Αυγουστομανούλες!!!!

Σε ευχαριστουμε κ εσύ να χαίρεσαι τον κουκλο σου :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Αχ ρε κοριτσάκια εμένα είναι πάααααρα πολύ ψηλά. Αφου το βλέπω κ εγώ... 2 δάχτυλα πάνω απο τη καισαρική ξεκινάει η κοιλιά μου. Μάλλον δεν θα τα καταφέρουμε να παμε για κολπικό τοκετό.:(

Tον ίδιο φοβο εχω κι εγω... δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ψηλα η οχι, η αληθεια ειναι οτι οι καουρες λιγο βελτιωθηκανε οπως και η αναπνοη, αλλα συχνοουρια δεν εχω, και δεν βλεπω και αλλαγη στην κοιλια... θα δω την τεταρτη που εχω παλι ντοπλερ...

Νικολινα το grade 1 einai ο βαθμος ωριμανσης του πλακουντα. Οταν ειναι τελειως του κουτιου, ειναι 0, οσο αρχιζει και γερναει περνει 1,2,3 βαθμο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νικολινα το grade 1 einai ο βαθμος ωριμανσης του πλακουντα. Οταν ειναι τελειως του κουτιου, ειναι 0, οσο αρχιζει και γερναει περνει 1,2,3 βαθμο.

κ αυτό τι σημαίνει???? γέρασε ο πλακουντας μου???? στην αρχή ήταν 0 στον προηγουμενο κ σε αυτόν τον υπέρηχο πήγε στο 1??? τι κρέμες να του βάλω γιατρέ μου για να νιώσει πάλι??? :rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

xaxaxaxa gerase γέρασε... αλλα μην ανησυχεις ειναι νορμαλ τι παντα νιος θα μείνει??? μποριε να παραμεινει ετσι μεχρι το τελος δεν ειανι κατι ανησυχιτικό, αν ητνα κατι θα σου ελεγε ο ντοκ! Εξαλλου τι κανει κι αυτος κοτζαμ παιδαρο θρεφει!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...