Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαλαράάάάάά.. Αν πάρει απο το μπαμπά του στο σουλούπι που προς τα εκεί τον βλέπω θα είναι ένα θαύμα!!! Βέβαια όπως και να βγεί θαύμα θα είναι, αλλά το 4ακι το έχω σίγουρο .... χι χιχιχιχιχι

EwCip3.png

Καλημέρα κοριτσακια! Πως πάει η ζέστη; Τί κάνουν τα κοιλουμπάκια σας;

Καλέ, τί παλήκαρους θα βγάλετε εσείς! Θα έχουμε τουλάχιστον οι κοριτσομάνες του θέματος προτεραιότητα στα προξενιά;;; :-P Η δικιά μου ήταν 2.225 την Τρίτη που πήγαμε στο γιατρό...μακάρι να βγει μινιόν,να μην πάρει από μένα...

UslQp3.png

UOZVp3.png

κωνκωνάκι λες 55 εκ? Εγώ πάντως tour_babay δεν είδα μαγουλάκια καθώς δε μας έκανε 3D :evil:

Μας είπε πάντως οτι θα φτάσει 3.800 κ του φαινόταν κ πολλά ... ενώ εγώ κ ο μπαμπάς είχαμε βγει 4.500...

tettamar εννοείται ότι θα έχετε προτεραιότητα εσείς οι κοριτσομάνες... αλοίμονο... Μια χαρά είναι η μπέμπα σου...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

:cool::cool: Καλά οι νύφες απο εδώ εννοείτε οτι έχουν προτεραιότητα, τώρα που ξέρουμε και τη συμπεθέρα ποιος μας πιάνει!!! :tongue::tongue::tongue:

nikolina78 εμάς κάθε φορά το βλέπουμε απο όλες τις γωνίες ( απαίτηση χαζομπαμπά) και οταν λέω όλες το εννοώ, αφου είμαστε η χαρά του γιατρού με τη βλακεία που μας δέρνει!!! :cool::cool::cool:

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Μην συγχίζεσαι βρε νικολίνα...υπάρχουν και χειρότερα! Εμάς δεν εχει ο γιατρος μηχάνημα για 3Dυπέρηχο στο ιατρείο του. Πηγαμε 2-3 φορές στον ειδικό που κάναμε και την αυχενική,το β΄επιπεδου και το doppler με την ελπίδα να δούμε τη φατσούλα της μικρής..αλλά τζίφος! Πότε γυρισμένη πλάτη,πότε χέρια μπροστά στο πρόσωπο, μέχρι σήμερα δεν ξερω πως είναι το προσωπάκι της,μας το κρατάει για εκπληξη μάλλον. Εκτός αν μας κρύβει κάτι;..α πα παααα!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

1. Ουτε κ εμείς το χουμε δει (βασικά μία φορά μόνο στην β επιπέδου) το προσωπάκι του κ εμείς έκπληξη θα έχουμε...
  2. οσο για τον χαζομπαμπα... τα ρίχνει όλα στη μαμά... πες αυτό, ρώτα το άλλο... άρα σιγά μην το ζητήσει εκείνος... κ εγώ μές στην αγωνία μου ότι όλα είνα καλά το ξεχνάω κάθε φορά...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

1. Ουτε κ εμείς το χουμε δει (βασικά μία φορά μόνο στην β επιπέδου) το προσωπάκι του κ εμείς έκπληξη θα έχουμε...
  2. οσο για τον χαζομπαμπα... τα ρίχνει όλα στη μαμά... πες αυτό, ρώτα το άλλο... άρα σιγά μην το ζητήσει εκείνος... κ εγώ μές στην αγωνία μου ότι όλα είνα καλά το ξεχνάω κάθε φορά...
  3. tettamar όχι κ θανάσιμες... οι καλύτερες θα γίνουμε... :D
  4. κωνκωνάκι απο τώρα τα αποκαταστουμε τα παιδιά μας... :tongue:

EP8Ip2.png

Θανάσιμη δεν ξέρω αν θα γίνω.. γκρινιάρα δεν θέλω να γίνω σίγουρα...

Μετά απ' αυτά που έχω τραβήξει (κι ακόμα τραβάω) με τη δική μου πεθερά, δεν πιστεύω να κάνω τα ίδια...θα είμαι απαράδεκτη!!! Με τέτοιους γαμπρούς όμως και τετοιες συμπεθέρες δεν έχω να φοβάμαι!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Μετά απ' αυτά που έχω τραβήξει (κι ακόμα τραβάω) με τη δική μου πεθερά, δεν πιστεύω να κάνω τα ίδια...θα είμαι απαράδεκτη!!! Με τέτοιους γαμπρούς όμως και τετοιες συμπεθέρες δεν έχω να φοβάμαι!

έτσι έτσι...

EP8Ip2.png

καλημερα κ απο μενα!παντως αν κρινω απο τη λιστα υπαρχουν πολλοι υποψηφιοι Αυγουστιατικοι γαμπροι....:tongue::tongue:

πηγαμε χθες το απογευμα στον doc, η μικρη ειναι κατω αλλα ο τραχηλος ακομα κλειστος..θα με δει σε 8 μερες ξανα ,αλλα οταν τον ρωτησα αν ισχυει τελικα η ΠΗΤ για 8/8 μου ειπε, ελα σε 8 μερες κ βλεπουμε...ΛΕΣ??????????:shock::shock::shock::?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...