Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ναι ολα καλα θα πανε το ξερω..ευτυχως εκανα τις ενεσεις μου μεχρι και που γεννησα και προλαβανε να αναπτυχθουν τα πνευμονακια τους.με το καλο σε ολες σας ευχομαι...

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη μαλλον 07/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

35. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

DimRous αλήθεια?!?! Ωραία... κάπως ηρέμησα...

Στο ΙΚΑ αν θές βοήθεια πάρε ενα τηλέφωνο να τις βρίσουμε όλες μαζί!!! Αν και να σου πώ την αλήθεια εγώ πλέον σε όποια υπηρεσία πάω κάνω και την ηχογράφηση μου στο κινιτό γιατι ο Γερμανός (αλτσχαιμερ) πίνει καφέ συχνά στο σπίτι μας!!!!

EwCip3.png

καλημερα κοιλιτσες!!!

εγω εχτες παλι τα χρειαστηκα.... ενω ολη η μερα κυλισε καλα με 2 συσπασεις, παλι το βραδυ εκανα συνεχομενα ανα 10 λεπτα 4, και μετα τιποτα.... οτι μου ειε κανει και πριν 3 μερες... και νομιζω οτι τη νιωθω απο κατω... πολυ μεαγχωνει αυτο το παιδι... τι θα τη κανω????

καταρχην

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΟΥΛΙΤΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!:)

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!!:)

Εχω θεμα κοριτσια....πειτε μου τη γνωμη σας ....θα μπω αυριο γιατι ειμια κομματια :)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1635166&posted=1#post1635166

ιντιιιιιιιι.....ορκιζομαι στο καφε....θα σου τηλ......:)

εγω εκανα 2 διπλες δοσεις την 29η εβδομαδα και ενω ημουν στη κλινικη... τοτε ειχα κανει εισαγωγη με συσπασεις ανα 5 λεπτα. αφου πηρα ορο yutopar και ηρεμησα καπως, τοτε μου τις εκανε... για τοσο αργα που σου λεει να τις κανεις δεν ξερω κατα ποσο θα κανουν κατι... εκτος αν τις θελει για να ειναι 100% σιγουρος...

τα yutopar εμενα μου ειπε οτι πρεπει στη 37η εβδομαδα να τα σταματησουμε. δεν επιτρεπετε να τα παιρνεις αργοτερα... (αυτη τη στιγμη παιρνω μισω ανα 3ωρο ή 2ωρο αναλογα τη συχνοτητα των συσπασεων)

αυτο το οτι πανε διακοπες ενω εχουν κοπελες που γεννανε εκεινες τις μερες δεν το καταλαβαινω... η δικια μου εχει απο 15/8 και μετα 3 κοπελες (μαζι με μενα) και μου ειπε οτι -ειδικα τον αυγουστο - δεν παει ουτε μεχρι τη περαια.....

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα,τα μικρα μου τα πανε πολυ καλα οι γιατροι ειναι αρκετα αισιοδοξοι και εγω χαιρομαι παρα πολυ..πηγαινω και τα βλεπω συνεχεια εχουν κλειστα τα ματακια τους ακομα και ειναι καραφλουλικα..ο ενας μπεμπης με την μπεμπα ειναι ολοιδιοι ο αλλος ειναι ξανθουλης..εγω ειμαι πολυ καλα η τομη ποναει ελαχιστα ηρθανε και τα παιδακια μου το πρωι στην καφετερια τα ειδα και πηρα λιγο τα πανω μου..εφερα και δικο μου παιδιατρο στο μαιευτηριο και ειδε τα μικρα ειναι ειδικος σε τετοιες περιπτωσεις και μου ειπε οτι ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση,απλα θα πρεπει να ξεπερασουν τα 2400σιγουρα ωστε να τα παρουμε στο σπιτι οποτε για ακνενα μηνα θα παραμεινουν στο μαιευτηριο..αλλα παρολα αυτα θα πρεπει να περιμενουμε 2βδομαδες ακομα για να ειμαστε απολυτως σιγουροι οτι ξεφυγαν τον κινδυνο..

πολυ καλα τα νεα σας! αντε να περασει γρηγορα ο καιρος, να παρουν το απαραιτητο βαρος και να γυρισετε σπιτι σας!

πολλα φιλια και στα 6 πατουσακια!!!

ZOrwp3.png

καλημερα κοιλιτσες!!!

εγω εχτες παλι τα χρειαστηκα.... ενω ολη η μερα κυλισε καλα με 2 συσπασεις, παλι το βραδυ εκανα συνεχομενα ανα 10 λεπτα 4, και μετα τιποτα.... οτι μου ειε κανει και πριν 3 μερες... και νομιζω οτι τη νιωθω απο κατω... πολυ μεαγχωνει αυτο το παιδι... τι θα τη κανω????

Θα τη γεννήσεις...το μόνο σίγουρο! :-P

UslQp3.png

UOZVp3.png

Το μόνο σίγουρο είναι η γέννα, η αγάπη και η ευτυχία!! :-D:-D

Κούκλες σας αφήνω για καμιά ωρίτσα.. ώρα για το μαγείρεμα και τη ξάπλα για τα πόδια.. θα τα πούμε το μεσιμέρι και πάλι αν δεν μου βγάλει κανένα έκτακτο πρόγραμμα ο κούκλος μου!!! Φιλιά σε όλες :-D

EwCip3.png

Το μόνο σίγουρο είναι η γέννα, η αγάπη και η ευτυχία!! :-D:-D

Κούκλες σας αφήνω για καμιά ωρίτσα.. ώρα για το μαγείρεμα και τη ξάπλα για τα πόδια.. θα τα πούμε το μεσιμέρι και πάλι αν δεν μου βγάλει κανένα έκτακτο πρόγραμμα ο κούκλος μου!!! Φιλιά σε όλες :-D

Καλό μαγείρεμα κ καλή ξεκουραση... Φιλάκια

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγώ περιμένω τον τεχνικό της Bosch για το ψυγείο...με έχει στήσει από τις 9. Πριν καμια ώρα ερχόταν πάλι "σε λίγο"... και θέλω και να μαγειρέψω, αμαν πια! Παίζουν με τα νευρα μιας εγκύου; Δεν είναι καλή ιδέα!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Κ αυτό γίνεται ξεχωριστά από τους υπέρηχους?

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι...

εγω γιατι δε το εχω κανει ποτε αυτο το νστ??????????:confused:

γινεται στην 36 εβδ και μετα συνηθως, και σε συνδυασμο με υπερηχο.Οχι παντα μπορει να γινει ακι μονο του.

Νστ(καρδιοτοκογραφημα) + υπερηχος = βιοφυσικο προφίλ

Αχ για τα πρησμενα ποδια μεγαλο θεμα κι εγω... τουρ ολα αυτα που λες βοηθανε, οπως και το πλυσιμο με κρυο νερο, η ποδολουτρο με κρυο νεορ και λιγο αλατι...

Προσφατα διαβασα οτι η θεση και το βαρος της μητρας πιεζουν κι ετσι δυσκολευει η κυκλοφορια.

Καλο κανει επισης και το περπατημα(καπως ζωηρο ακομα καλυτερα). Εγω ειμαι ολη μερα ή ορθια, δουλειες μικρη κλπ, ή καθιστη. Τα χειροτερα δηλαδη.

Κι εγώ περιμένω καποιον απο την cocomαt να μετρησει για να παραγγειλω στρωμα, εναν αλλο να βαλει σίτες, ενα κλιματιστικο που λείπει...μμμμ μια χαρα....

εχω φτιαξει μια λιστα απο δουλειες και δεν εχουν τελειωμο...

τα της γεννας τιποτα ακομα! καλα που επλυνα και λιγο το καρεκλακι και το πορτ μπεμπε για υπενθυμιση....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Θα τη γεννήσεις...το μόνο σίγουρο! :-P

αυτο ειναι σιγουρο! απλα ας περιμενει 3 βδομαδουλες ακομα....

τα της γεννας τιποτα ακομα! καλα που επλυνα και λιγο το καρεκλακι και το πορτ μπεμπε για υπενθυμιση....

απορια ακαματρας κορης (και μελλουσας ακαματρας μανας): μου εδωσε η κουνιαδα το καρεκλακι αυτοκινητου και η πεθερα μου το εχει κανει ενα πρωτο πλυσιμο, αλλα πριν το χρησιμοποιησουμε πρωτη φορα θελω να το ξαναπλυνω. πως? εχω παρει persil baby υγρο. να βγαλω το καλυμα και να το βαλω στο πλυντηριο? αρκει?

ZOrwp3.png

Δεν ξέρω... οτι είχα νέυρα απο την αρχή είναι η αλήθεια οτι είχα με το παραπάνω αλλά δεν ξέρω πως γύρισα στο άλλο άκρο!!! Μπορεί απλά να τελείωσε η υπομονή μου..!!!

Αλήθεια απο πρίξιμο στα πόδια πως πάς? Απο χθές το πρωί δεν λένε να ξεπριστούν και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!!

Καλημέρα κι από μένα!!! Αυτές τις μέρες έχω κι εγώ τρομερό πρήξιμο στα ποδια, στα χερια, σε ολο μου το σώμα. Πώς το αντιμετωπίζετε εσείς? Είναι φυσιολογικό να έχω τέτοιο πρήξιμο απο την 31η εβδομάδα???

γινεται στην 36 εβδ και μετα συνηθως, και σε συνδυασμο με υπερηχο.Οχι παντα μπορει να γινει ακι μονο του.

Νστ(καρδιοτοκογραφημα) + υπερηχος = βιοφυσικο προφίλ

Αχ για τα πρησμενα ποδια μεγαλο θεμα κι εγω... τουρ ολα αυτα που λες βοηθανε, οπως και το πλυσιμο με κρυο νερο, η ποδολουτρο με κρυο νεορ και λιγο αλατι...

Προσφατα διαβασα οτι η θεση και το βαρος της μητρας πιεζουν κι ετσι δυσκολευει η κυκλοφορια.

Καλο κανει επισης και το περπατημα(καπως ζωηρο ακομα καλυτερα). Εγω ειμαι ολη μερα ή ορθια, δουλειες μικρη κλπ, ή καθιστη. Τα χειροτερα δηλαδη.

Κι εγώ περιμένω καποιον απο την cocomαt να μετρησει για να παραγγειλω στρωμα, εναν αλλο να βαλει σίτες, ενα κλιματιστικο που λείπει...μμμμ μια χαρα....

εχω φτιαξει μια λιστα απο δουλειες και δεν εχουν τελειωμο...

Αθηνουλα μου καλό ξεμπέρδεμα με τις δουλειές... Για το στρώμα από την cocomat για το μωρό θα το πάρεις? Προσπαθώ κ εγώ να αποφασίσω για το στρώμα... για να παραγγείλω για το μωρό.. Εμείς έχουμε λίκνο κ θέλει ο σύζυξ να αλλάξουμε το στρώμα του (γιατί το έχουμε απο τον αδερφό μου, αν κ το έχουμε πλύνει 3 φορές έως τώρα, εκείνος επιμένει για καινουριο, αν κ ρώτησα ορθοπεδικό γιατρό κ μου είπε ότι αφου δεν έχει πρόβλημα ο αδερφός μου να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο στρώμα)...

Καλημέρα κι από μένα!!! Αυτές τις μέρες έχω κι εγώ τρομερό πρήξιμο στα ποδια, στα χερια, σε ολο μου το σώμα. Πώς το αντιμετωπίζετε εσείς? Είναι φυσιολογικό να έχω τέτοιο πρήξιμο απο την 31η εβδομάδα???

Κοριτσάκι δεν ξέρω καθόλου, αλλά μήπως παίζει ρόλο κ η ζέστη? Γιατί κ χωρίς εγκυμοσύνη πάλι σε τέτοιες ζέστες δεν πριζόμαστε???

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...