Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κούκλες.. Χαίρομαι που είσται όλες καλά.. Και πάμε στα κλασσικά νέα.. Ζέστη και σήμερα!!!!

Λοιπόν παιδίατρο δεν έχει η κλινική μου οπότε τον πληρώνω το 150 για να έρθει στη γέννα!!

Το πλάνο φαγητού έχει : μακάρόνια με κιμά, μοσχαράκι με ρύζι, κοτόπουλο με πατάτες, φακές, φασολάκια, γεμιστά πιπέρια και ντομάτες, ψάρι πλακί.. Βέβαια αύτα δεν μπαίνουν μαγειρεμένα στον καταψύκτη, παρα μόνο τα κρέατα και τα λαχανικά.. το ρύζι αν μπει μαγειρεμένο στη κατάψυξη γίνετε μετά χαλιά (για μένα τουλάχιστον).. Αυτο είναι το γενικό πλάνο απο εκει και πέρα ανάλογα με τα κέφια του κούκλου μου αλλάζουμε το συνοδευτικό!!!

nikolina78 ούτε εγώ με βλέπω να περιμένω μέχρι τον 15Αυγουστο ... το δήλωσα απο τώρα στο γιατρό οτι στις 10 Αυγουστου να μην απομακρυνθει απο τη πόλη γιατί το πιο πιθανό είναι να γεννήσω εκείνη τη μέρα!!

Αλήθεια πόσες απο σάς έχουν πέσει στις μάυρες αυτές τις μέρες?!?! Είμαι μόνο εγώ? Απο χθές το δάκρυ κάνω μεγάλη προσπάθεια να μην το αφήσω να ξεφύγει!!!!

EwCip3.png

Αλήθεια πόσες απο σάς έχουν πέσει στις μάυρες αυτές τις μέρες?!?! Είμαι μόνο εγώ? Απο χθές το δάκρυ κάνω μεγάλη προσπάθεια να μην το αφήσω να ξεφύγει!!!!

Γιατι κοριτσάκι? Εγώ είμαι έτσι από την αρχή της εγκυμοσύνης ή φωνάζω (τρελλά νεύρα) ή κλαίω... άτιμες ορμονες... :evil:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Δεν ξέρω... οτι είχα νέυρα απο την αρχή είναι η αλήθεια οτι είχα με το παραπάνω αλλά δεν ξέρω πως γύρισα στο άλλο άκρο!!! Μπορεί απλά να τελείωσε η υπομονή μου..!!!

Αλήθεια απο πρίξιμο στα πόδια πως πάς? Απο χθές το πρωί δεν λένε να ξεπριστούν και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!!!

EwCip3.png

Γιατι κοριτσάκι? Εγώ είμαι έτσι από την αρχή της εγκυμοσύνης ή φωνάζω (τρελλά νεύρα) ή κλαίω... άτιμες ορμονες... :evil:

Κι εγώ τα ίδια...οι διαταραχές στη διάθεση ήταν το πιο έντονο συμπτωμα στη δική μου εγκυμοσύνη.

Tour_babay ο άντρας μου είδε πριν λίγο καιρό στον ύπνο του ότι γεννησα 10 Αυγούστου. Επιδημια τοκετών;;;; :P

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑ!!! ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙ!!! Εσείς πώς πάτε;

Χθες όλο το απόγευμα κι ως αργά το βράδυ,η μπουμπού μου χόρευε συνεχώς. Πολύ χορός,λέμε! Σήμερα άκρα ησυχία έχουμε,εκτος απο 1-2 χτυπηματάκια το πρωί. Έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο...είναι γενικά πολύ κινητική και δεν εχω συνηθίσει την ησυχία. Λέτε απλά να ξεκουράζεται μετά το χθεσινό party? :? Να την τσιγκλίσω ή να την αφήσω στην ησυχία της;

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

tettamar είδε τίποτα άλλο γιατί και εγώ στον ύπνο μου το είδα!!! Βέβαια έχω δεί πάρα πολλά αλλά αυτό μου έμεινε!!

Μην την ενοχλείς.. καλά κοιμάτε.. εμένα χθές το βράδυ το έκανε το πάρτυ και κατά τις 6 ηρέμησε και μπόρεσα να κοιμηθώ!!

EwCip3.png

απο πρηξιμο τα κλασσικα νομιζω... αλλα γενικα οποτε μπορώ μέσα στην ημέρα κ κατά την διάρκεια της νύχτας βάζω τα πόδια ψηλά σε δύο μαξιλάρια... οπότε... είναι κάπως καλύτερα... Δοκίμασέ το...

EP8Ip2.png

tettamar είδε τίποτα άλλο γιατί και εγώ στον ύπνο μου το είδα!!! Βέβαια έχω δεί πάρα πολλά αλλά αυτό μου έμεινε!!

Μην την ενοχλείς.. καλά κοιμάτε.. εμένα χθές το βράδυ το έκανε το πάρτυ και κατά τις 6 ηρέμησε και μπόρεσα να κοιμηθώ!!

Κι εμείς βλέπουμε διάφορα...και στον άντρα μου αυτό έμεινε γιατί του άρεσε η ημερομηνία. Δεν είδε κάτι φοβερό,απλά ότι ήμουν στο νοσοκομείο κι ότι είχα γεννήσει και ήταν 10 Αυγούστου...λες να είναι σημαδιακό; Είμαστε και πολύ κοντά,μια μερα διαφορά έχουμε,τίποτα δεν αποκλείεται!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Για τα το αποφύγω τόσο καιρό, έκοψα το αλάτι σε μεγάλο βαθμό, σταμάτησα τα αναψυκτικά και πίνω μόνο νερό και τσάι με τους κουβάδες, κάθε απόγευμα ποδόλουτρο και μασάζ και κάθε μια ώρα τα βάζω ψηλά!! Δεν πιάνει τίποτα.. Κάπου διάβασα οτι αν πρίζεσε σημαίνει οτι πλησιάζει η γέννα!!! Τι να πώ και τι να πιστέψω πλέον!!

Δεν είναι όμως μια τέλεια ημερομηνία για να γεννήσεις!?!? Εγώ το υπολόγησα και μετά τις 40 μέρες θα μπορέσω να προλάβω και κανένα μπάνιο στη θάλασσα!!!

EwCip3.png

Όντως είναι τέλεια ημερομηνία!

Ελπίζω να μην πάω ως τις 40 εβδομάδες, να μην μπορώ να κουνηθώ και να αγανακτώ και να ανυπομονώ και να με τρώει η αγωνία πότε και πότε...ελπίζω η πριγκίπισσα να μας κανει ντου πιο πριν!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ σίγουρα είμαι!!!! Απο κλάμα και νεύρα άλλο τίποτα. Νομίζω οτι έχουμε και ελαφυντικά, λόγο ορμονών, αν διαπράξουμε έγκλημα. Λέω να το εκμεταλλευτώ. Εχω και ίκα σήμερα, μόνο μη μου κάνουν μ@λ@κιές γιατι σε αυτούς θα ξεσπάσω.

Κάποια κοπέλα θέλει ιδέες για φαγειτά στον καταψύκτη. Δίνω μερικές:

μουσακά, παστίτσιο, λαζάνια με λαχανικά, σουτζουκάκια, κεφτεδάκια τα οποία τα βάζεις απο την κατάψυξη στη κατσαρόλα με λίγο πουμαρό και νερό και γίνονται της ώρας, μπιφτέκια τα πλάθεις και τα βάζεις και όταν τα θες κατευθείαν στο φούρνο και έγιναν, πίτες τις οποίες τις ετοιμάζεις δεν τις ψήνεις και μετά απο κατάψυξη φούρνο, κοτόπουλο πανέ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

κοριτσακια καλημερα,τα μικρα μου τα πανε πολυ καλα οι γιατροι ειναι αρκετα αισιοδοξοι και εγω χαιρομαι παρα πολυ..πηγαινω και τα βλεπω συνεχεια εχουν κλειστα τα ματακια τους ακομα και ειναι καραφλουλικα..ο ενας μπεμπης με την μπεμπα ειναι ολοιδιοι ο αλλος ειναι ξανθουλης..εγω ειμαι πολυ καλα η τομη ποναει ελαχιστα ηρθανε και τα παιδακια μου το πρωι στην καφετερια τα ειδα και πηρα λιγο τα πανω μου..εφερα και δικο μου παιδιατρο στο μαιευτηριο και ειδε τα μικρα ειναι ειδικος σε τετοιες περιπτωσεις και μου ειπε οτι ειναι σε παρα πολυ καλη κατασταση,απλα θα πρεπει να ξεπερασουν τα 2400σιγουρα ωστε να τα παρουμε στο σπιτι οποτε για ακνενα μηνα θα παραμεινουν στο μαιευτηριο..αλλα παρολα αυτα θα πρεπει να περιμενουμε 2βδομαδες ακομα για να ειμαστε απολυτως σιγουροι οτι ξεφυγαν τον κινδυνο..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Αχ δε μου αρέσει αυτό... γιατί εμένα δεν είναι τρελλά πρισμένα......

Κ εγώ ελπίζω με το που μπω στο μήνα μου (σε πέντε μέρες) να μην περιμένω πολύ... γιατί θα αγχωθώ περισσότερο ... αλλά πάλι, όποτε θέλουν αυτά θα έρθουν... εμείς απλά θα τα περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.. :D

Μαρουλίτα μας τι καλά που σε έχουμε κ πάλι εδώ... κ μας λές νέα σου... Μπράβο για τα μωράκια σου... Ευχομαι να τα πάρετε γρήγορα κοντά σας... πιο γρήγορα από ό,τι λένε οι γιατροί... Φιλάκια πολλά σε όλους σας...

EP8Ip2.png

Αχ δε μου αρέσει αυτό... γιατί εμένα δεν είναι τρελλά πρισμένα......

Κ εγώ ελπίζω με το που μπω στο μήνα μου (σε πέντε μέρες) να μην περιμένω πολύ... γιατί θα αγχωθώ περισσότερο ... αλλά πάλι, όποτε θέλουν αυτά θα έρθουν... εμείς απλά θα τα περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.. :D

Μαρουλίτα μας τι καλά που σε έχουμε κ πάλι εδώ... κ μας λές νέα σου... Μπράβο για τα μωράκια σου... Ευχομαι να τα πάρετε γρήγορα κοντά σας... πιο γρήγορα από ό,τι λένε οι γιατροί... Φιλάκια πολλά σε όλους σας...

τα πρισμένα πόδια δεν είναι σύμπτωμα γέννας, ναι μεν το έχουν πολλές εγκυες αλλά όχι όλες.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...