Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καταρχην

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΡΟΥΛΙΤΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!:)

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!!:)

Εχω θεμα κοριτσια....πειτε μου τη γνωμη σας ....θα μπω αυριο γιατι ειμια κομματια :)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1635166&posted=1#post1635166

ιντιιιιιιιι.....ορκιζομαι στο καφε....θα σου τηλ......:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καληνυχτα ιντι....!!!

nikijo κι εγω εκανα μια στις 31 και μια στις 33 βδομαδες 3 μερες γιατι υπαρχει περιπτωση κι εμεις να κανουμε καισαρικη στην αρχη του 9ου οποτε θελει να ειναι σιγουρος οτι θα εχουν αναπτυχθει τα πνευμονακια του...(βεβαια εγω τις εκανα γιατι υπηρχε και περιπτωση γεννας μεσα στον 8ο),νομιζω οτι ο γιατρος σου λογω τον συσπασεων θελει να κανετε την καισαρικη τοσο νωρις για να μην τυχων σε πιασουν οι πονοι πιο νωρις...καλο βραδυ και σε σενα!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

nikijo σου ειπε ποτε θα σταματησεις τα yutopar???

οχι δεν ειπε....Παρασκευη θα κανω κορδελα κ θα τα πουμε λεπτομερειες....

μαλλον κ εγω αυτο νομιζω πως φοβαται...μη μου σπασουν τα νερα.....

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημερα!

Ζέστη και σήμερα! Ουφ! Και το βραδυ χάλια. Μάλλον σήμερα θα βαλω το κλιματιστικό για το βραδυ.

Οι καούρες συνεχίζονται ακόμα κ με το ζαντακ.

Το απογευμα θα πάω στον γιατρό μόνο για nst, όχι για εξεταση.

nikijo κανονικά τα yutopar τα σταματας μόλις κλεισεις τις 36 εβδομαδες(έτσι ήξερα), αλλά μετα απο τοσα χρόνια που έχεις κανει την καισαρική γιατί να κάνεις πάλι? Αν ξεκινησουν πάλι οι συσπάσεις και κατέβει το μωρό καλύτερα δεν θα είναι? Οσο για τις ενέσεις εγω δεν είχα κανει και γέννησα στις 36 εβδ.+3 ημ. χωρίς κανενα πρόβλημα στη λειτουργία των πνευμόνων, αν και είχαμε ενα προβληματακι στον 1 πνευμονα κατα τη διάρκεια της κύησης.

Τι κανετε κοριτσάκια όμορφα?

Εμεις εδώ ζεσταινόμαστε... Το σπίτι είναι σκέτη λάβα, έχουμε κ δωρεάν σάουνα ... όλο το βράδυ κοιμηθήκαμε με a/c (αν κ δε μου αρέσει καθόλου δεν άντεξα)...

Είχα κ κάτι καουρες κ πονοκεφάλους, ο μπέμπης στριφογύρναγε... ήταν ένα θεσπέσιο βράδυ...

Σήμερα όμως θα δουμε τον όμορφο... :D κ ανυπομονώ...

Σε πέντε μέρες μπαίνουμε κ στον 9ο άρα λογικά θα μας πει μία πιο "κοντινή" ημερομηνία βάσει υπέρηχου (?) ε?

nikijo εγώ δεν έχω ιδέα περί του θέματος... δυστυχώς...

κωνκωνάκι αυτο το nst τι είναι? κ κάτι που λέγατε για καρδιοτακογραφήματα? τι είναι όλα αυτά?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Πειραζει που 9.30 το πρωί τσακίζω ενα παγωτάκι????:mrgreen:

κωνκωνάκι αυτο το nst τι είναι? κ κάτι που λέγατε για καρδιοτακογραφήματα? τι είναι όλα αυτά?

Το nst είναι ο καρδιοτοκογραφος. Μετραει τους χτυπους του εμβρύου σύμφωνα με τις κινήσεις του. (Αν λέω χαζα ας με διορθωσει κάποια κοπελίτσα:oops:). Σε βαζουν σε αυτο μετα την 31η εβδομαδα. Α νομίζω δείχνει και τις συσπάσεις...

Αντε με το καλό να δειτε το μωράκι σας σήμερα. Καλα για σήμερα είπαν οτι θα έχει ακόμα περισσοτερη ζέστη. Θα λιωσουμε....

Κ εγω μπαίνω στον 9ο την Κυριακή:D(το τικερακι μου πάει 1-2 μερες πίσω)

Πειραζει που 9.30 το πρωί τσακίζω ενα παγωτάκι????:mrgreen:

:D μια χαρά... Αφου το θέλει το μπεμπέ :mrgreen:

Το nst είναι ο καρδιοτοκογραφος. Μετραει τους χτυπους του εμβρύου σύμφωνα με τις κινήσεις του. (Αν λέω χαζα ας με διορθωσει κάποια κοπελίτσα:oops:). Σε βαζουν σε αυτο μετα την 31η εβδομαδα. Α νομίζω δείχνει και τις συσπάσεις...

Αντε με το καλό να δειτε το μωράκι σας σήμερα. Καλα για σήμερα είπαν οτι θα έχει ακόμα περισσοτερη ζέστη. Θα λιωσουμε....

Κ εγω μπαίνω στον 9ο την Κυριακή:D(το τικερακι μου πάει 1-2 μερες πίσω)

Κ αυτό γίνεται ξεχωριστά από τους υπέρηχους?

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κ αυτό γίνεται ξεχωριστά από τους υπέρηχους?

Ναι γίνετε ξεχωριστά.

Κοιτα τη φωτο που βρήκα http://www.medicalhouse.gr/el/single-foetal-monitor/

έτσι είναι. Και εκείνα τα 2 στρογγυλα τα στεραιώνουν στη κοιλιά σου με ελαστικές ζωνες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...