Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι για τις καλτσε το εχω ακουσει κι εγω! χιχιχι ειναι συνηθως παρενεργεια της επισκληρηδιου, οταν φευγει η επιδραση της κρυωνεις, εχεις ριγη...

νομιζω τη λιστα σου θα την εκτυπωσω γιατι πετσετα για το μωρο δεν σκεφτηκα να παρω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοιλουμπες μου,...ειναι καμια εδω ή θα αρχισω να μιλαω μονη μου???

εμεις αυριο αν προλαβω θα παω να βγαλω φωτοτυπια τις ταυτοτητες μας και την ληξιαρχικη πραξη και να επικυρωσω στα κεπ την εξουσιοδοτηση να ειναι και αυτη ετοιμη...

ρε κοριτσια εσας ο γιατρος σας ειπε να κανετε καρδιολογικο ελεγχο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγω βλεπω να μην κοιμαμαι το βραδυ,εκανα το λαθος και κοιμηθηκα 3 ωρες το μεσημερι και τωρα δεν νυσταζω...

αντε να ξαπλωσεις να ξεκουραστεις!!!

και εγώ 3 ώρες κοιμήθηκα, αλλά κοιμάμαι τώρα που μπορώ... χαχαχαχα

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

και εγώ 3 ώρες κοιμήθηκα, αλλά κοιμάμαι τώρα που μπορώ... χαχαχαχα

καλα κι εγω αν βρω ευκαιρεια δεν την αφηνω...απλα αν κοιμηθω μεσημερι μετα το βραδυ συνηθως ξυπναω και μετα δεν μπορω να ξανακοιμηθω

76IGp3.png

κι εγω θελω παρα πολυ να βγουμε...αν σου πω οτι εχουμε να διασκεδασουμε βραδυ απο τη μερα του γαμου μας θα το πιστεψεις???

Το πιστεύω!!!!!!! Και εγώ από τότε.... ήταν μια μέρα πριν από το δικό σου!!! χαχαχα

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...