Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για το φαί έχουμε κάνει πλάνο και έχω προμηθεύσει τον καταψύκτη με τα απαραίτητα.. Φασολάκια, μοσχαράκι, γεμιστά πιπέρια κ.α Καλα για το καθάρισμα δεν θα είναι το ίδιο το ξέρω αλλά όσο ζώ ελπίζω .. έχω μαζέψει χαλιά και σεμεδάκια οπότε θα του είναι πιο εύκολα όλα!!! Πάντως η βαλίτσα σου όντως είναι επιστήμη!!! Και εγώ σε κλινική θα είμαι αλλά δεν πήρα τόσα!!! Θα δανειστώ τη λίστα σου΄και θα εμπλουτίσω τη βαλίτσα μου!!! :D:D

EwCip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και παλι μετα απο ενα τριωρο μεσημεριατικο υπνο...

λοιπον bibicos εχουμε βαλει σχεδον τα ιδια στη βαλιτσα με τη μονη διαφορα οτι εγω του μωρου τα εβαλα χωριστα να τα φερει ο αντρας μου τη μερα που θα βγουμε....και πηρα μια πανα και 2 πετσετακια για οταν θελουν να τον σηκωσουν στην κλινικη και για οταν τον θηλαζω(αυτα εξτρα απο αυτα που εβαλα στη δικη του βαλιτσουλα)

γιατι πηρες μαζι σου 2 ληξιαρχικες πραξεις???

το μονο που θελω να βαλω στη βαλιτσα ειναι τα ρουχα της εξοδου μου και τα παντοφλακια μου και στο νεσεσερ με τα καλλυντικα να βαλω την οδοντοβουρτσα μου και τη χτενα μου....

76IGp3.png

οσο για τον αντρα μου δεν μπορω να πω με βοηθησε απιστευτα σε ολη την εγκυμοσυνη με τις δουλειες του σπιτιου,ειδικα τοτε που εκανα την αμνιο....και τα εκανε σχεδον ολα...(μιλαω βεβαια για τα βασικα)....και στο μαγειρεμα αψογος,βεβαια τωρα που θα γεννησω δεν εχει και πολυ χρονο αλλα πιστευω παλι θα με βοηθαει σε καποια πραγματα...

αφηστε που του ειπε και το boss οτι αν γεννησω μετα το 15αυγουστο θα μπορεσει να του δωσει μια βδομαδα αδειουλα,αλλα ετσι οπως ειναι οι προυποθεσεις μεχρι τωρα δεν νομιζω να το απολαυσει αυτο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ δηλώνα παρούσα και σχεδόν έτοιμη!!! Θέλω μόνο ένα εντυπωσιακό φουστάνι για το φυστίκι, το δικό μου το έχω έτοιμο!!!

(καλά δε κάθεται εκεί μέσα??? Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει...)

Πήρα αποτελέσματα εξετάσεων σήμερα: φεριτίνη 13, κακό αυτό???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

απορια: τι χαρτια χρειαζεται να παρουμε μαζι μας στη κλινικη??? με αυτο το θεμα δεν ασχοληθηκα καθολου και δεν εχω ιδεα...

εμενα το χαρτι που μου δωσανε απο την κλινικη λεει τη ληξιαρχικη πραξη γαμου,τις ταυτοτητες...για να ετοιμασουν τα χαρτια....

και ολες τις εξετασεις που εχεις κανει στην εγκυμοσυνη...

εγω ετοιμασα και μια εξουσιοδοτηση για να παει ο συζυξ μετα να παρει απο το ικα τα λεφτα για τον τοκετο και την αδεια λοχειας

76IGp3.png

Επιτέλους δροσιά.... λιώνω και χτυπάνε κόκκινο τα νέυρα.!!! :twisted::twisted:

Τα χαρτιά για την κλινική είναι αυτά που αναφέρει η Χάπι... Έκλεισα επιτέλους και παιδίατρο για τη γέννα και ελπίζω να μην με κρεμάσει!!

Κατα τα άλλα έκανα και το κορυφαίο μου σήμερα, μου έπεσε το ατμοσίδερο απο τα χέρια και έσπασε απο πίσω!!! Βέβαια αυτο δεν με πτόησε πήρα κολλητική ταινία και το κόλησα και απλά συνέχησα!! Είπαμε οτι δεν έπρεπε να το γυρήσω το μαλλί στο καστανό.. η ανταύγεια ήταν μια καλή δικαιολογία για την βλακεία μου!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

EwCip3.png

Διαφημίσεις

bibicos άψογα οργανωμένη σε βρίσκω!!! υποκλίνομαι!!! είσαι το πρότυπό μου!

Ευχαριστω ευχαριστω :mrgreen:

Για το φαί έχουμε κάνει πλάνο

Για πες για πες τι πλανο???Κοιτα εμενα πεθερικα και γονεις ειναι επαρχια και ειπα να μην ερθει κανεις γιατι δεν θελω τρεχαματα με αυτους και να εχω και το μωρο...Οποτε μενουμε εγω και ο αντρας μου ο οποιος θα παρει αδεια με το ζορι 4 μερες α καλο ε???Οποτε ηθελα να οργανωσω καπως το θεμα του φαγητου γιατι αμα ο μικρος μου βγει απαιτητικος πολυ μας βλεπω στο τελος να τρωει ο ενας τον αλλον με τον αντρα μου.Ελεγα λοιπον να σκ που θα ειμαστε και οι δυο μαζι να φτιαχνω 3 με 4 φαγητα και να τα βαζω καταψυξη οποτε μεσα στην βδομαδα να εχω μονο το ψησιμο και καποιες μερες να την βγαζουμε με ομελετα μακρανονακια γενικως τα ευκολα φαγητα....

Για ριξτε ιδεες ρε κοριτσια με φαγητα που μπαινουν καταψυξη!!!!

γιατι πηρες μαζι σου 2 ληξιαρχικες πραξεις???

Τοσες μου ζητησανε απο το μαιευτηριο οταν ειχα παρει τηλ να ρωτησω...2ληξιαρχικες πραξεις γαμου και 2 φωτοτυπιες ταυτοτητας

απορια: τι χαρτια χρειαζεται να παρουμε μαζι μας στη κλινικη??? με αυτο το θεμα δεν ασχοληθηκα καθολου και δεν εχω ιδεα...

Θα σου προτεινα να παρεις στην κλινικη σου και να ρωτησεις

Καλα ε πρωτη φορα που μου βγηκαν καλα τα γεμιστα!!Μουρλια σας λεω!!!!Πεταω απο την χαρα μου πεταω....Γιατι ολες τις αλλες φορες πεταγα τα γεμιστα...:tongue:

Ααα και κατι αλλο να ρωτησω θα φερετε στο μαιευτηριο δικο σας παιδιατρο να εξετασει το παιδι η θα περιμενετε να πατε σπιτι???:roll:

Αααα και το κυριοτερο που εβαλα μεσα σε αυτην την βαλιτσα ειναι ολη την ψυχη μου και την αγαπη μου για αυτο το μωρο....

Θελω να δω την φατσουλα του ρε κοριτσια...Να τον μυρισω και να τον παρω μια αγκαλια...Αααααααχ αυτα....

Με συγκινησες πολυ!!!!!....

Να πω οντως στο σλινγκ δεν νομιζω να τα καταφερουμε, ο Ρουβας βεβαια ετσι το εβγαλε θυμαστε? :lol::lol::lol::lol::lol: ειναι και τοσο ευθραστα στην αρχη, και ιδιως αν δεν εχεις πειρα, εμεις ουτε αγκαλια δεν καταφερναμε να το παρουμε...

Να προσθεσω ενα νερο σε σπρει(τυπου εβιαν) ειανι ονειρο ειδικα αν ζεσταινεσαι, και για τα χειλη κατι σε λιποζαν, ξηραινονται απο τις αναπνοες κατα τον τοκετο...

τελειες οι βαλιτσουλες σας κοριτσια, λεω κι εγω να την αρχισω με πορώσατε! αντε να βαλω μια πετσετα δηλαδη χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

η φερριτινη ειναι η λεγομενη αποθηκη του σιδηρου στον οργανισμο μας...μπορει ο σιδηρος να φαινεται καλος στις αιματολογικες αλλα αν η φερριτινη ειναι χαμηλη τοτε δε γινεται τιποτα..οι φυσιολογικες τιμες ειναι απο 13 μοναδες και πανω (αναλογα το εργαστηριο)..

αυριο παω να με δει ο doctor και εχω πολλες αποριες, αλλα κυριως μια..ειναι απο τις 8:30 τωρα το βραδυ που εχω συνεχεια πετρωματα στη κοιλια (ανα 10-15'), λετε να γενναω?????παντως η μικρη ειναι πολυ δραστηρια, μου πηγαινοφερνει συνεχεια την κοιλια:lol::lol: !!!

οσον αφορα τη βαλιτσα περιεχει τα εξης (δημοσιο νοσοκομειο γαρ, πολλα πραγματα στην βαλιτσα):

3 νυχτικα και 1 σετ πιταμουλες

1 ρομπιτσα (ξεκουμπωτη :-D)

2 ζευγαρια παντοφλες (μια καλη και μια σαγιοναρα για το μπανιο)

3 σουτιεν θηλασμου

εσωρουχα μιας χρησης και 2-3 κανονικα

σερβιετες

επιθεματα

πετσετες μαλλιων, στηθους, σωματος και μπουρνουζακια μωρου

φορτιστες

φωτογραφικη μηχανη

οινοπνευμα

γαζες

βαμβακι

ωτοασπιδες και μασκα υπνου

καλλυντικακια (μακιγιαζ λιγα πραγματα,καθρεπτακι, οδοντοβουρτσες,σαμπουαν κλπ)

τσιμπιδακι-ξυραφακι

κρεμικα (προσωπου-σωματος)

χτενα

σφουγγαρι

αποσμητικο (βασικο)

πλαστικη σακουλα για απλυτα

τα γραφειοκρατικα χαρτια + εξετασεις

καθισμα για λεκανη και μαντηλακια απολυμαντικα

φορμακια,καλτσακια,γαντακια,ρουχαλακι εξοδου (φουξια με λευκο παρακαλω)

πανες,κουβερτουλα, σεντονακι, πανακια για γουλιτσες, σαλιαρες και τα

καλλυντικακια της (για την αλλαγη πανας και το προσωπακι της)

κατι διαβασα επισης, να εχεις μαζι λεει στο μαιευτηριο την ωρα του τοκετου καραμελιτσες φρουτων για ενεργεια, 500ml νερακι και καλτσες μηπως κρυωνουν τα ποδια σου...τι λετε???

Υγ:συγνωμη για το κατεβατο, μ'επιασε η πολυλογια μου :roll:

Μμμμ για τον παιδιατρο, δεν χρειαζεται στο μαιευτηριο, εκτος αν θες καποιον για δευτερη γνωμη, εχει παιδιτρους εκει και τα εξεταζουνε καθημερινα μπορει και πιο συχνα.

Τον φερνεις μετα στο σπιτι, και γνωμη μου μετα απο 1-2 μερες, ωστε να συγκεντρωσετε αποριες στα πρακτικα... να σας πει για την αλλαγη πανας, το πλυσιμο , το αφαλο, αν χρειαστει πως θερμομετράμε, να δει τα αντανακλαστικα, για τον υπνο του κλπκλπκλπ και οτττττττι θελετε βομβαρδιστε στην ερωτηση...

Να τον ρωτησετε αν εχει ζυγαρια που την φερνει μαζι του, αλλιως νοικιαστε μια για τους πρωτους μηνες, ειναι πολυ μικρο το ποσο 10-20 ευρω νομιζω? Να παρετε μια που κλειδωνει το βαρος γιατι τα μωρακια κουνιουνται συνεχως...

eNeap2.pngTSzHp3.png

νικολινα μου τι εγινε,αρχισε να βιαζεται το μωρακι και σε πιασανε πονακια...πηρες το γιατρο τι σου ειπε???

Δεν πήρα τον γιατρό, αφου δεν συνεχίστηκε ... μόνο τρεις φορές εγιναν οι συσπάσεις κ μετά σταμάτησαν. Απλά ήταν κοντινές, αλλά ΄συντομες. Η μονη διαφορά είναι ότι τώρα νιώθω έναν "πόνο" (όχι τρομερά πράγματα βέβαια)

nikolina78 κάτσε καλά.. έχουμε την ίδια ΠΗΤ και πέρνω κουράγιο, μην μου λές τέτοια για πόνους... θα αρχήσω να αγχόνομαι πάνω που το έιχα πάρει απόφαση οτι σε 35 μέρες το πολύ θα είμαι πλέον Μαμάαααααααα...!!!!!:confused::confused:

χαχα Εγώ πιστεύω ότι θα γεννήσω πολύ νωρίτερα από την ΠΗΤ μου... .εσυ να μην αγχώνεσαι, επειδή εμένα βιάζεται ο μπεμπης...

Ληξιαρχική πράξη γάμου κ φωτοτυπίες των ταυτοτήτων μας (δική μας κ του σύζυξ) για να δηλώσουμε το παιδί. Επίσης, κ τις εξετάσεις μας, που όμως εγώ που ρώτησα τον γιατρό μου στο ΙΑΣΩ είπε ότι δεν χρειάζονται... Για καλό κ για κακό βέβαια θα τις πάρω...

Φιλάκια σε όλες ...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...