Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια...

μαρουλιτα,να σου ζησουν με υγεια...ευχομαι γρηγορα να βγειτε απο τη μενν κ να ειναι η τελευταια σας ταλαιπωρια...

νιωθω την αναγκη ν απολογηθω για τη σελιδα που ανοιξα στο fb κ για το χρονο που περναω εκει...

καποιες απο εσας ηδη γνωριζετε το τεραστιο προβλημα που αντιμετωπιζω με την ενταξη του δημητρη μου στο σχολειο..δυστυχως ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα για μενα το οποιο με κανει να μην εχω καθολου διαθεση ν ασχοληθω με την εξελιξη της εγκυμοσυνης μου κ τις ετοιμασιες για το μωρο...αυτος ειναι κ ο λογος που χαθηκα,διαβαζω ομως ολα αυτα που γραφετε κ με τις περισσοτερες μιλαω κι απο κει...αρα δεν χανομαι,απλα περναω την περισσοτερη μερα μιλωντας με ανθρωπους που εχουν το ιδιο προβλημα μ εμενα.επειδη ειναι περιοδος εγγραφων κ αποτελεσματων (αυριο ανακοινωνονται) καποια πραγματα πρεπει να γινουν πολυ γρηγορα,κι επειδη δε βλεπω φως,δεν εχω κ διαθεση ν ασχοληθω με τιποτα αλλο..ουτε σας σνομπαρω,ουτε σας γραφω..απλα δεν εχω τη διαθεση ν ασχοληθω με την εγκυμοσυνη,σχεδον την εχω ξεχασει,δυστυχως...ελπιζω να καταληξω σε θετικο αποτελεσμα κ να επανελθω...σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον....

δεν χρειαζεται να απολογεισαι για τιποτα! θα κανεις αυτο που πρεπει για τον δημητρη! αυτο εχει προτεραιοτητα αυτη τη στιγμη! και εμεις εννοειται οτι σε καταλαβαινουμε και σε στηριζουμε η καθεμια με το τροπο της!

καλημερα και στις υπολοιπες κοιλιτσες!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστω κοριτσακια,δεν περναω την καλυτερη περιοδο αυτο τον καιρο..κ οι ορμονες δεν με διευκολυνουν καθολου...

ευχομαι καμμια να μη χρειαστει να περασει αυτο το λουκι ποτε....

φιλια,θα επανελθω...(ελπιζω δλδ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημερα!

Ηρθαν τα πρωτα γεννητουρια της παρέας μας? Αντε με το καλό και οι υπόλοιπες να πέρνουμε σειρά!:D

μαρουλιτα μου συγχαρητηρια! Να σας ζήσουν τα μωρακια σας να είναι γερά, ευτυχισμένα και καλότυχα! Και σύντομα να τα πάρετε στο σπιτάκι σας!:D

2191092yph0dinlux.gif

Λία μου ευχομαι όλα να πανε καλα στο τέλος!

Αχ πολύ ζεστη ρε κορίτσια και καίνε τα ματια μου σήμερα!

Λιακι μου ας πειραξαμε λιγο στο fb!!! εννοειται οτι προτεραιοτητα ειανι ο ΔΗμητρης, αλλα και η Βενετια και ο γιώργος. και οχι το καφε!!! Πως να μην σε παρει απο κάτω με τοσο σοβαρο θεμα, το σχολειο... ελπιζω να παρεις καλα αποτελεσματα και αν οχι, μην στεναχωρηθηεις, εσυ θα συνεχισεις να το παλευεις και στο τελος ολα θα πανε καλα θα δεις...Μακαρι να ημουνα δικηγορος η στο σχολειο πχ να μπορουσα να βοηθησω....αλλα θελουν πολυ ξεχεσμα...

πραγματικα ειναι για τα καναλια....με το υπουργειο εχεις μιλησει φανταζομαι ,ε?

Αχ Λιάκι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα, κοιλίτσες!

Λιάκι, κουράγιο, δεν μπαίνω πολύ στο fb και δεν είχα πάρει χαμπάρι πολλά πολλά, αλλά καταλαβαίνω τη δυσκολία κι εύχομαι να πάνε όλα καλά, πολύ καλύτερα απ' ότι φαντάζεσαι. Όσο για το φασόλι σου μην ανησυχείς, είναι ζεστά εκεί μέσα και μεγαλώνει μια χαρά μόνο του!

Όσο για τον χάμπι, εγώ θέλω φοβερά να είναι μέσα, όσο γίνεται περισσότερο, αν φυσικά το θέλει κι εκείνος (δείχνει να το θέλει, αλλά έχουμε αφήσει τις αποφάσεις για εκείνη την ώρα). Δεν ξέρω, μπορεί να χετε δίκιο ότι θα φρικάρει, από την άλλη εγώ νιώθω ότι αφού το κάνουμε μαζί το παιδί, to co-parenting πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή (καλά δεν το το χω δώσει να το κουβαλήσει στην κοιλιά, αλλά στον τοκετό θέλω πολύ να είναι!).

Άσχετο: κάποια χθες έγραψε ότι μπορεί να χρειαστεί τα μπιμπερό για νερό. Εγώ είχα την εντύπωση ότι όταν τα μωρά θηλάζουν αποκλειστικά δεν πίνουν νερό, κάνω λάθος;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Λιακι μου ας πειραξαμε λιγο στο fb!!! εννοειται οτι προτεραιοτητα ειανι ο ΔΗμητρης, αλλα και η Βενετια και ο γιώργος. και οχι το καφε!!! Πως να μην σε παρει απο κάτω με τοσο σοβαρο θεμα, το σχολειο... ελπιζω να παρεις καλα αποτελεσματα και αν οχι, μην στεναχωρηθηεις, εσυ θα συνεχισεις να το παλευεις και στο τελος ολα θα πανε καλα θα δεις...Μακαρι να ημουνα δικηγορος η στο σχολειο πχ να μπορουσα να βοηθησω....αλλα θελουν πολυ ξεχεσμα...

πραγματικα ειναι για τα καναλια....με το υπουργειο εχεις μιλησει φανταζομαι ,ε?

Αχ Λιάκι...

με το υπουργειο,με το συνηγορο του πολιτη,με το δημο,με,με,με....

θα δειξει το μελλον τι θα γινει,ειναι κριμα να πληρωνω τοσα χρηματα σε θεραπειες,κ χρονο κ κουραση,κ να μη με βοηθουν για το αυτονοητο...τωρα μιλαω μ ενα συλλογο αμεα που θα με στηριξει κ θα με βοηθησει...κ παιζω παραληλλα,για να ξεκολλησει κ το μυαλο μου γιατι δεν ξερω σε ποιο τοιχο να πρωτοχτυπησω το κεφαλι...

σε πετυχα καποια στιγμη χθες κ σου εστειλα μνμ,αλλα βγηκες μαλλον πριν το λαβεις.....

συγνωμη κοριτσακια για το ψυχοπλακωμα......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

κοριτσια καλησπερα,βγαλτε μας απο την λιστα γεννησαμε την κυριακη..ειχα αρκετα πρωορη ρηξη των υμενων..καναμε 3πανεμορφα αγγελουδακια βαρος 1300γρμ το καθενα..ειναι και τα 3 στην μενν οι παιδιατροι μας λενε πολλα και οτι οι επομενες 2εβδομαδες θα ειναι πολυ κρισιμες και για τα μικρα μας και για μας...εγω ειμαι ενταξει ποναει λιγο η τομη μου αλλα οκ..πιο πολυ ποναω ψυχολογικαπαω συνεχεια και τα βλεπω οσο ειμαι μαζι τους γιατι την παρασκευη βγαινω και θα ερχομαι μονο στο επισκεπτηριο...

Να σου ζήσουν τα αγγελουδάκια σου! Με το καλό να πάρουν τα πάνω τους και να τα χαρείτε στο σπιτάκι σας! Πολλή θετική ενέργεια σου στελνω! Φιλάκια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

γεια σας κοιλουμπες μου...

Λιακι δεν χρειαζεται να απολογισε και φυσικα κανεις και ασχολεισαι με το θεμα του Δημητρη σας ,ειναι πολυ σημαντικο ....μην αγχωνεσαι για το τι θα πουμε εμεις,απλα μας λειπεις λιγο βρε...

galat μου δινεις πολυ θαρρος που μου λες οτι πιστευεις οτι θα γεννησω φυσιολογικα,και αντασου να βγουμε αληθινες ......

νικολινα μου τι εγινε,αρχισε να βιαζεται το μωρακι και σε πιασανε πονακια...πηρες το γιατρο τι σου ειπε???

φιλακια και σε ολες τις υπολοιπες...ααα και στις κοιλουμπες σας εεε

76IGp3.png

Στελλίτσα, τον χαμπι θα τον χρειαστεις σιγουρα τις ωρες( κι μπορει να ειναι πολλες) των πονων, για μετα δεν ξερω...εγω νομιζω θα τον διωξω να μπορω να εκφραστω ελευθερα, αν και νομιζω δεν θα βγαλω κιχ, ετσι ειμαι παντα σοτν πονο, και αρκετα ανθεκτικη μπορω να πω... οποτε το αφηνω τελευταια στιγμη...

Νερο οντως δεν δινουμε σε μωρα που θηλαζουν, περιπου το 80% του γαλακτος ειανι νερο εξαλλου.

Μα δεν ειναι φοβερο? ξεκιναει με το υδαρες γαλα (οταν αντλησετε ποτε θα το δειτε βγαίνει διαφανο σχεδον)

, συνεχιζει με κανονικο γαλα και προς το τελος ειναι ασρπο και πηχτο, σνα κρεμα γαλακτος, που ειναι και το πιο λιπαρο γαλα που δινει και την αισθηση του κορεσμου στα μωρακια...

Δηλ καθε γευμα εχει το αναψυκτικο-νερο του, το κυριως γευμα και...το επιδορπιο!!! πλουσιοπαροχο!

Δινουμε απο 6 μηνων και μετα, και ειδικοτερα οταν ξεκινησει το κουταλι. Και τοτε, χρησιμοποιουμε ειδικα ποτηρακια συνηθως, οχι μπιμπερο για να τα κραταει μονο του.

Τα μπιμπερο χαμενα δεν πανε παντως παρτε κανα 2-3.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και αγνοώντας επιδεικτικα τον νεροχύτη υψους 2 μετρων απο απλυτα παω να κοιμηθω αγκαλια με το ζουζουνι μου...

ομως ενα κυμα παρακαλω στην κερκίδα, επλυνα ρηλαξ, πορτ μπεμπε και καρεκλακι αυτοκινητου (καλα ευκολακι στο πλυντηριαο τα εβαλα ολα χαχαχαχαχα

φιλακια σε ολα τα μπεμπε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες.. επιτέλους έκατσα!! Συνταρακτηκά νέα χθές το βράδυ διάβασα...

MAROULITA29 Συγχαρητήρια, να σου ζήσουν και σύντομα σπίτι σας... πω πω αυτή η αγκαλιά δεν θα μείνει ποτέ άδεια .. :D:D:D

theolvas καλά αποτελέσματα για αύριο και χρόνια πολλά για το μεγάλο σου και μην στεναχωριέσε για μας, μπορεί να μην είμαστε στη θέση σου αλλά μπορούμε να σε καταλάβουμε έστω και λίγο.. μακάρι να είχαμε τους γνωστούς για να σε βοθήσουμε ουσιαστικά..

nikolina78 κάτσε καλά.. έχουμε την ίδια ΠΗΤ και πέρνω κουράγιο, μην μου λές τέτοια για πόνους... θα αρχήσω να αγχόνομαι πάνω που το έιχα πάρει απόφαση οτι σε 35 μέρες το πολύ θα είμαι πλέον Μαμάαααααααα...!!!!!:confused::confused:

EwCip3.png

Καλησπέρα σε όοοοολες!!!

Καταρχήν να ξεκινήσω με την Maroulita :D!!!! Να σου ζησουν τα θαυματακια σου κοριτσακι!!!Να ειναι παντα γερα ευτυχισμενα και καλοτυχα!!!Ολα καλα θα πανε και συντομα θα τα παρεις και σπιτακι σου και θα κανετε βολτες με το καροτσολεωφορειο!!!!

Λια συγχαρητηρια για την υπομονη σου και για την προσπαθεια σου.!!!Πραγματικα απολυτως σεβαστα τα οσα νιωθεις και το μονο που μπορω να ευχηθω εγω ειναι οτι καλυτερο για το Δημητρη σου...

Σημερα ηταν μια περιεργη μερα για εμενα...Ξυπνησα στις 7 με πονους περιοδου (νομιζω καπως ετσι ηταν)..Εφυγε ο αντρας μου για δουλεια αλλα δεν του ειπα τιποτα...Ποναγα ποναγα ποναγα δεν ελεγα τιποτα πουθενα μεχρι που ξανακοιμηθηκα και με ηρεμησαν οι πονοι κατα τις 13:30!!!Απο τοτε νιωθω απλα ενα βαρος χαμηλα...Θα δειξει τι θα γινει και με αυτο...

Χαπακι να σου γραψω ακριβως τι εχω βαλει εγω στην βαλιτσα μου.Αν και εγω θα γεννησω σε ιδιωτικο και δεν ξερω αν εχω βαλει κατι περιττο η αν εσυ που πας σε δημοσιο χρειαζεσαι κατι παραπανω απο αυτα που εχω βαλει εγω...Λοιπον ξεκιναω:3 νυχτικακια και 1 πυζαμουλα,εσωρουχα εγκυμοσυνης και 2 σουτιεν θηλασμου,ενα ζευγαρι παντοφλιτσες και ενα ζευγαρι σαγιοναρες για το μπανιο,μια πετσετα σωματος για το μπανιο και μια πετσετα προσωπου,επιθεματα στηθους,σε ενα μεγαλο νεσεσερ αδιαβροχο για να το περνω μαζι σου μεσα στο μπανιο εχω βαλει τα εξης:οδοντοβουρτσα,οδοντοκρεμα,σαμπουαν,αφρολουτρο,ενα μικρο σφουγγαρακι,αποσμητικο σωματος,μπατονετες) και σε ενα αλλο μικρουλη νεσεσερ εχω βαλει ενα κραγιον μια μασκαρα ενα ρουζ μια χτενουλα ενα μικρο καθρεπτακι 2 κοκαλακια και τα αγαπημενα μου σκουλαρικια για την εξοδο μας!!!Να ειμαστε μοντελακια μανα και γιος αμ πως!!!!:mrgreen: Επισης εχω βαλει μεσα 2 πακετα σερβιετες everyday XLong, 2 φορμακια εξοδου για τον μικρο,1 πανα χασε,5 σελτεδακια,ενα πακετο μωρομαντηλα,την φωτογραφικη μηχανη,2 ληξιαρχικες πραξεις γαμου και 2 φωτοτυπιες των ταυτοτητων μας για να δηλωσουμε το μωρο,τις μαγνητικες μου μιας και εχω προβλημα,καλυμματα μιας χρησης για την τουαλλετα και πηρα και ενα detol σπρει για την τουαλλετα.Επισης πηρα ενα απολυμαντικο χεριων για τα χερια για οσους θελουν να τον παρουν μια γρηγορη αγκαλια...Εβαλα και το ring sling μεχρι να παμε στο αμαξι αν και χλωμο το κοβω να καταφερω με την πρωτη να τον βαλω εκει μεσα....Αααα και το κυριοτερο που εβαλα μεσα σε αυτην την βαλιτσα ειναι ολη την ψυχη μου και την αγαπη μου για αυτο το μωρο....

Θελω να δω την φατσουλα του ρε κοριτσια...Να τον μυρισω και να τον παρω μια αγκαλια...Αααααααχ αυτα....

Παω να φτιαξω γεμιστα τωρα....Τα λατρευω τα γεμιστα!!!!Επισης τη ζεστη τρελη ειναι αυτη!!!!!!!!!Με το κλιματιστικο αγκαλια και παλι σκαω Ουφ!!!!

Φιλακια

Κατά τα άλλα σήμερα πολύ ζέστη και την παλέυω αγκαλιά με τα μωρομάντηλα και τον ανεμηστήρα... χθές το βράδυ έκλεισα μέτα απο 6 μήνες 10ώρες ύπνου χωρίς διακοπή παρακαλώ..ακόμα και ο άνδρας μου το πρωι με ρώτησε αν σηκώθηκα και δεν με πήρε χαμπαρί!!! Ο κούκλος μου ανησυχεί τώρα που πλησιάζει ο καιρός και ευτυχώς θεωρεί οτι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για αυτά που περνάω με το γιό του είναι να ξυπνάει όταν ξυπνάω και να είναι μαζί μου στη γέννα (δεν το περίμενα ) και τις πρώτες 30 μέρες θα πάρει άδεια για να με βοηθήσει ώστε να ασχολούμε μόνο με το μικρό μας και εκείνος θα γίνει η νοικουρά του σπιτιού!!! Έχει να φάει τρελό δούλεμα αν μου εμφανίζετε με ποδιά και κουτάλα στο χέρι... ευτυχώς ξέρει να μαγειρέυει και θα τρώμε καλά :-D:grin:

EwCip3.png

Κατά τα άλλα σήμερα πολύ ζέστη και την παλέυω αγκαλιά με τα μωρομάντηλα και τον ανεμηστήρα... χθές το βράδυ έκλεισα μέτα απο 6 μήνες 10ώρες ύπνου χωρίς διακοπή παρακαλώ..ακόμα και ο άνδρας μου το πρωι με ρώτησε αν σηκώθηκα και δεν με πήρε χαμπαρί!!! Ο κούκλος μου ανησυχεί τώρα που πλησιάζει ο καιρός και ευτυχώς θεωρεί οτι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για αυτά που περνάω με το γιό του είναι να ξυπνάει όταν ξυπνάω και να είναι μαζί μου στη γέννα (δεν το περίμενα ) και τις πρώτες 30 μέρες θα πάρει άδεια για να με βοηθήσει ώστε να ασχολούμε μόνο με το μικρό μας και εκείνος θα γίνει η νοικουρά του σπιτιού!!! Έχει να φάει τρελό δούλεμα αν μου εμφανίζετε με ποδιά και κουτάλα στο χέρι... ευτυχώς ξέρει να μαγειρέυει και θα τρώμε καλά :-D:grin:

Κι εμένα μου συμπαραστέκεται πολύ ο άντρας μου, αλλά δυστυχώς όχι ιδιαίτερα στο θέμα νοικοκυριό και ΣΙΓΟΥΡΑ οχι στη μαγειρική...τί θα τρώμε τις πρώτες μέρες που θα είμαι αφοσιωμένη στο μωρό,ας μου πει κάποιος...λέτε να πέσει delivery ταπεράκι από τις γιαγιάδες;

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...