Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και κάτι ασχετο αλλα θα μου επιτρέψετε, στον Σκλαβενιτη (τον μεγαλο σιγουρα φανταζομαι και στους μικρους) εχεις φοβερα καλτσακια με 4,5 ευρω μειον 10% τα 3 ζευγαρια. ειναι πολυ μαλακουλες καλη ποιοτητα και αρκετα χαριτωμενες, πηρα για την κορη μου για ολο τον χειμωνα του χρονου. Το θυμηθηκα που εγραφε η thelovas gia to kalzedonia και ειπα να συνεισφέρω στην παταξη της κρίσης!!!!

Ιδου ενα δειγμα

DSC00007.JPG

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ παλι στην αρχη σηκωνομουν μια φορα, τωρα καμια...

Γενικώς τώρα δεν εχω κανενα συμπτωμα ενοχλητικο οντως το 2ο τριμηνο ειναι παραδεισος...

Για το πότε το ακους, εγώ το πρωτο το ακουσα 16η εβδομαδα σχετικα νωρις για πρωτο αλλα νομιζω παιζει ρολο η θεση του πλακουντα, εμενα ηταν οπισθιος.

Τωρα εχω προσθιο. Καπου μετα την 18η-20η παντως το ακουμε σιγουρα

δλδ πλησιαζει ο καιρος ...θελω να αρχισω να το νοιωθω,θα μου φυγει ενα μεγαλο αγχος!!!

76IGp3.png

ωραιες καλτσες...θα παω κι εγω στο σκλαβενιτη.......εχει κ πιο μεγαλα νουμερα???31 ας πουμε???/

σημερα ποναει η μεση μου πολυ,μαλλον επειδη εκανα ολο το σπιτι...ειχα κ τη βενετια εδω λογω απεργιας (να κι αλλο ενα κακο των δημοσιων παιδικων,καθε βδομαδα εχουν η μια αργια,η μια απεργια.......).δεν εχω μαγειρεψει,αλλα θα ψησω σνιτσελ γαλοπουλας που εφτιαξα χθες..

εγω το πρωτο το ακουσα 17 εβδομαδων,το 2ο στις 22(κ ειχα κατατρομαξει),επειδη ειχα πολλα κιλα.το 3ο το ακουσα τη μερα της αμνιο,22 εβδ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

τοσο φοραει η βενετια...ο δημητρης ειναι ποδαρας........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

κ εγώ θέλω να πάρω σαλοπέτα... είδα μία στην Benetton...

giota για πες μας αυτή που έχεις εσύ από που την πήρες?

galat ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το γάμο. Κ εγώ έτσι πιστεύω, ότι θα θέλω πολλές πρόβες... ειδικά πριν. Πάντως αυτά που έχω δει μέχρι τώρα μου λένε ότι την τελευταία εβδομάδα θα κάνουμε πολλές, καθημερινές, πρόβες... τεςπα... δεν αγχώνομαι... έχω άλλα που με στενοχωρούν... κ δυστυχώς δεν μπορώ να ηρεμίσω... με ταλαιπωρούν με έπιπλα ρε κορίτσια... έχω το άγχος μου με το μωρό μου, έχω κ τους διάφορους που με κοροϊδεύουν κ με καθυστερούν από το να μπω σπίτι μου... :mad:

κ εγώ θέλω να το νιώσω το μωράκι... μερικές φορές νομίζω ότι το νιώθω ... αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη... άντε να αρχίσουν να μας κλωτσάνε

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

κ εγώ θέλω να πάρω σαλοπέτα... είδα μία στην Benetton...

giota για πες μας αυτή που έχεις εσύ από που την πήρες?

galat ευχαριστώ για τις πληροφορίες για το γάμο. Κ εγώ έτσι πιστεύω, ότι θα θέλω πολλές πρόβες... ειδικά πριν. Πάντως αυτά που έχω δει μέχρι τώρα μου λένε ότι την τελευταία εβδομάδα θα κάνουμε πολλές, καθημερινές, πρόβες... τεςπα... δεν αγχώνομαι... έχω άλλα που με στενοχωρούν... κ δυστυχώς δεν μπορώ να ηρεμίσω... με ταλαιπωρούν με έπιπλα ρε κορίτσια... έχω το άγχος μου με το μωρό μου, έχω κ τους διάφορους που με κοροϊδεύουν κ με καθυστερούν από το να μπω σπίτι μου... :mad:

κ εγώ θέλω να το νιώσω το μωράκι... μερικές φορές νομίζω ότι το νιώθω ... αλλά δεν ειμαι κ σίγουρη... άντε να αρχίσουν να μας κλωτσάνε

νικολινα μηπως ειδεσ και τιμεσ στα μπενετον???????? πληροφοριακα να ξερουμε τι μας γινετε!!!!!!!!!! αντε και νυφουλα με κοιλιτσα τι καλα!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

νικολινα μηπως ειδεσ και τιμεσ στα μπενετον???????? πληροφοριακα να ξερουμε τι μας γινετε!!!!!!!!!! αντε και νυφουλα με κοιλιτσα τι καλα!!!!!!!!!!!

mary13 ευχαριστώ ... για τις τιμές θα σου πω το βραδάκι (να δω την απόδειξη γιατί δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή... )

Πάντως κορίτσια βρήκα αυτό... http://ladyblue.pblogs.gr/2007/02/epeidh-sas-noiazomai-paidika-epwnyma-royha-stock.html

για ρίξτε μια ματιά...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

mary13 ευχαριστώ ... για τις τιμές θα σου πω το βραδάκι (να δω την απόδειξη γιατί δε θυμάμαι ακριβώς την τιμή... )

Πάντως κορίτσια βρήκα αυτό... http://ladyblue.pblogs.gr/2007/02/epeidh-sas-noiazomai-paidika-epwnyma-royha-stock.html

για ρίξτε μια ματιά...

οκ ευχαριστω αγαπη θα περιμενω!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια τι γινεται?μεγαλωνει η κοιλιτσα??οποια μπορει θελω να μου απαντησει, ποτε κλεινουμε μηνα???καθε 4 εβδομαδες??μπερδευομαι πολυ με αυτο το θεμα...

κλεινεις μηνα κανονικα ημερολογιακα... ενα πολυ καλο σαιτ για να ξερεις παντα σε ποια εβδομαδα εισαι κλπ κλπ ειναι αυτο...

http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/week/14

http://www.pregnology.com/faralong.php

βαλτε απλα την ΠΗΤ σας...

eNeap2.pngTSzHp3.png

κλεινεις μηνα κανονικα ημερολογιακα... ενα πολυ καλο σαιτ για να ξερεις παντα σε ποια εβδομαδα εισαι κλπ κλπ ειναι αυτο...

http://www.i-am-pregnant.com/Pregnancy/calendar/week/14

http://www.pregnology.com/faralong.php

βαλτε απλα την ΠΗΤ σας...

σε ευχαριστω πολυ

γεια σας κοριτσια,εμεις τελικα πηραμε την αποφαση να τα κρατησουμε και οτι γινει..ειδοποιησα και τον γιατρο και μου ειπε πληρη ακινησια μονο για τουαλετα να σηκωνομαι να μην ταραζομαι,στεναχωριεμε και τετοια..μου εδωσε και ουτροτζεσταν δεν ξερω αν τα γραφω σωστα επειδη εχω λιγα καφε υγρα..8την ημερα..θα ξεκινησουμε σε λιγες βδομαδες και ενεσεις για να ωριμασουν τα πνευμονακια τους..κοριτσια τι ενεσεις ειναι αυτες και ποτε τις ξεκιναμε??δεν εχω ιδεα,κ δεν μπορεσα να τον ρωτησω τον γιατρο ειχε πολυ δουλεια..ξερει καμια??

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...