Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

είναι μεγάλος τώρα Ολυμπία μου. Πως αντιδρά στην εγκυμοσύνη;;

Μέχρι στιγμής πολύ καλά.

Μιλάει συχνά για το μωρό, συμμετέχει στις προετοιμασίες.

Όταν θα έρθει, με το καλό, το μωρό στο σπίτι θα δούμε πως θα το πάρει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μαρουλίτα, να σου ζήσουν! Φαντάζομαι το άγχος σου, αλλά σκέψου κι εσύ τι ωραία που θα ναι μόλις περάσουν οι μέρες και τα φέρεις και τα τρία στο σπίτι, τρελά πανηγύρια! Άντε, και στα δικά μας (ένα-ένα, όμως, ε;)

Εγώ πήγα σήμερα στη γιατρό, η μικρή μας είναι κάτι παραπάνω από 1600 γρ., μια χαρά, μου φυγε ένα βάρος... Είναι με το κεφαλάκι κάτω, ο πλακούντας γκρέιντ 0, οπότε μετά πήγαμε και το γιορτάσαμε με χοχλιούς και καλτσούνια -ακούς χαπάκι; Τώρα είμαι κομμάτια, πάω κατευθείαν να την πέσω, να χω δυνάμεις για τους καύσωνες που έρχονται...

Σας φιλώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Μέχρι στιγμής πολύ καλά.

Μιλάει συχνά για το μωρό, συμμετέχει στις προετοιμασίες.

Όταν θα έρθει, με το καλό, το μωρό στο σπίτι θα δούμε πως θα το πάρει.

σίγουρα θα διεκδικήσει το χρόνο του μαζί σου. Και αν κάνει και κανένα πισωγύρισμα λογικό είναι. Να τον βάζεις να σε βοηθάει στη φροντίδα του μωρού και να τον επαινείς. Ρε κορίτσια το πόσο καλά τα πάω με παιδιά απο τη προσχολική ηλικία και μετά δε λέγεται, με ηλικίες των 2 και 3 έχω πρόβλημα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μαρουλίτα, να σου ζήσουν! Φαντάζομαι το άγχος σου, αλλά σκέψου κι εσύ τι ωραία που θα ναι μόλις περάσουν οι μέρες και τα φέρεις και τα τρία στο σπίτι, τρελά πανηγύρια! Άντε, και στα δικά μας (ένα-ένα, όμως, ε;)

Εγώ πήγα σήμερα στη γιατρό, η μικρή μας είναι κάτι παραπάνω από 1600 γρ., μια χαρά, μου φυγε ένα βάρος... Είναι με το κεφαλάκι κάτω, ο πλακούντας γκρέιντ 0, οπότε μετά πήγαμε και το γιορτάσαμε με χοχλιούς και καλτσούνια -ακούς χαπάκι; Τώρα είμαι κομμάτια, πάω κατευθείαν να την πέσω, να χω δυνάμεις για τους καύσωνες που έρχονται...

Σας φιλώ!

τους τρως τους χοχλιους εεε???εγω οχι...

ολα καλα με το μωρακι σου ,μπραβο!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ετσι θελω να πιστευω ,αλλα μαλλον θα το αποδειξει οταν δει οτι no money no honey μετα τη γεννα......:( μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα αλλα με εναν μονο να δουλευει και δανεια να τρεχουν που λεφτα για γεννα...εξαλλου θελαμε σε δημοσιο για να μη πληρωσουμε πολλα αλλα οχι 300 στο νοσοκομειο, 200 για αναισθησια και 1000 ο γιατρος (δε μας εχει συζητησει εμας κατι για οικονομικα αλλα γραφουν κοπελες οτι τοσο παιρνει.....)

δεν ειναι του χρηματος....και εχει αααπειρη πελατεια.... ειναι κατι σαν τρελος επιστημων, απο τους λιγους ρομαντικους που απεμειναν...

galat λες να ερθει φυσιολογικα και πολυ γρηγορα απο μονος του ο μουργος μου...

να σου πω κι εγω ετσι πιστευω οτι θα γεννησω φυσιολογικα...(δεν ξερω αν το πιστευω επειδη ειναι αυτο που θελω,σας το εχω ξαναπει νομιζω)...

εγω να δω ποτε θα αποφασισω για παιδιατρο...ακομα δεν ξερω σε ποιον να τον παω και ο καθενας υποστηριζει τον δικο του γιατρο

ερωτηση: πιπιλα να κραταω μαζι μου,εννοω τη μερα που θα βγουμε απο το μιαιευτηριο???

Ετσι νομίζω και ειμαι σιγουρη οτι θα γεννησεις ευκολα! Τυχερουλα!

Πιπιλα οχι δεν χρειαζεται, εκτος της συγχυσης των θηλων ενδεχομενως με το πιπιλισμα να χανουν την αισθηση του γευματος, να καθυστερουν δηλ να το ζητησουν.

Μετα τις 40 μερες μπορεις να δωσεις αλλα και παλι δεν χρειαζεται, σε οδηγει και το μωράκι. Εμενα δεν πηρε ποτε, της εδωσα και την εφτυνε συνεχεια. Μαλιστα πολυ ψηλα την εβλεπα να εκτοξευεται απο το πορτ μπεμπε και ελεγα πως το κανει νεογεννητο αυτο το πραγμα?

Ουτε δαχτυλο πιπιλισε. οποτε δεν ειχα θεμα.

στην ουσια 5 μερες διαφορα εχουμε,απ'οτι βλεπω στο τικερακι σου...

ασχετο τις πιπιλες τις πλενουμε και τις αποστειρωνουμε ,μετα τις βαζουμε μεσα στο κουτακι,αυτο πως γινεται να το αποστειρωσουμε ???

μμμ αν ειναι να μπαινει και η θηκη μαζι πρεπει να ειανι απο κλης ποιοτητας πλαστικο, δεν το εχω ψαξει, αλλα τα πλαστικα τα φοβαμαι παρα πολυ σε υψηλες θερμοκρασιες απο ο,τι ποιοτητα να ειναι... για αυτο προτιμω τα γυαλινα μπιμπερό και ολα τα αλλα απο φυσικο λατεξ(ετσι λεγεται? τεσπα οχι της σιλικονη το αλλο)

Αν και, η χημικη επεξεργασια για να παρει το σχημε κλπ ειναι λενε χειροτερη απο τη σιλικονη... για τον μπομπο πηρα 2 και 2 αυτη τη φορα.

κοριτσια καλησπερα,βγαλτε μας απο την λιστα γεννησαμε την κυριακη..ειχα αρκετα πρωορη ρηξη των υμενων..καναμε 3πανεμορφα αγγελουδακια βαρος 1300γρμ το καθενα..ειναι και τα 3 στην μενν οι παιδιατροι μας λενε πολλα και οτι οι επομενες 2εβδομαδες θα ειναι πολυ κρισιμες και για τα μικρα μας και για μας...εγω ειμαι ενταξει ποναει λιγο η τομη μου αλλα οκ..πιο πολυ ποναω ψυχολογικαπαω συνεχεια και τα βλεπω οσο ειμαι μαζι τους γιατι την παρασκευη βγαινω και θα ερχομαι μονο στο επισκεπτηριο...

8842_450.jpg

Ευχομαι ολα να πανε καλά Μαρουλίτα μου!!!!!! εχουν οντως καλο βαρος! εμενα τοσο ειχε ο μπομπος στην 30 και ειναι και μονος του!

Σας φιλώ!

Καλη ξεκουραση Στελλίτσα, ακριβως το ιδιο ειναι τα μωρακια μας, 32 και 2 ηταν 1666 γρ ο μπομπος μου... μια χαρα ολα λοιπον!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια...

μαρουλιτα,να σου ζησουν με υγεια...ευχομαι γρηγορα να βγειτε απο τη μενν κ να ειναι η τελευταια σας ταλαιπωρια...

νιωθω την αναγκη ν απολογηθω για τη σελιδα που ανοιξα στο fb κ για το χρονο που περναω εκει...

καποιες απο εσας ηδη γνωριζετε το τεραστιο προβλημα που αντιμετωπιζω με την ενταξη του δημητρη μου στο σχολειο..δυστυχως ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα για μενα το οποιο με κανει να μην εχω καθολου διαθεση ν ασχοληθω με την εξελιξη της εγκυμοσυνης μου κ τις ετοιμασιες για το μωρο...αυτος ειναι κ ο λογος που χαθηκα,διαβαζω ομως ολα αυτα που γραφετε κ με τις περισσοτερες μιλαω κι απο κει...αρα δεν χανομαι,απλα περναω την περισσοτερη μερα μιλωντας με ανθρωπους που εχουν το ιδιο προβλημα μ εμενα.επειδη ειναι περιοδος εγγραφων κ αποτελεσματων (αυριο ανακοινωνονται) καποια πραγματα πρεπει να γινουν πολυ γρηγορα,κι επειδη δε βλεπω φως,δεν εχω κ διαθεση ν ασχοληθω με τιποτα αλλο..ουτε σας σνομπαρω,ουτε σας γραφω..απλα δεν εχω τη διαθεση ν ασχοληθω με την εγκυμοσυνη,σχεδον την εχω ξεχασει,δυστυχως...ελπιζω να καταληξω σε θετικο αποτελεσμα κ να επανελθω...σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημερα τερστιες (πια) κοιλουμπιτσες!!!!!!!!

Μαρουλιτα, ολα καλα θα πανε,εχεις τον Θεουλη μαζι σου...μην ανησυχεις για τιποτα, εσυ εισαι μαζι τους συνεχεια και νιωθουν ηδη πολλη αγαπη...ολα καλα...

Εγω δεν εχω παρει καθολου μπουκαλια για να θηλασω...Βλακεια το ξερω αλλα δεν θελω να παρω....:rolleyes:

Κ εγώ έτσι έλεγα, αλλά τελικά θα πάρω 3-4, εξάλλου θα τα χρειαστουμε κ μετά...

Ο δικός μου στην αρχή αρχή της εγκυμοσύνης που το συζητούσαμε δεν ήθελε,όσο περνούσε ο καιρός όμως και ζούσε την εγκυμοσύνη άλλαξε γνώμη. Τώρα το θεωρεί δεδομενο! Βέβαια εγώ τον θέλω πιο πολύ για συμπαράσταση και να μου κρατάει το χέρι, δεν θα ήθελα να βλέπει τί γίνεται από τη μέση και κάτω...:?

Εμένα δε θα αντέξει ο δικός μου, αλλά κ εγώ δε θα ήθελα να βλέπει από τη μέση κ κάτω... γιατί μετά δε νομίζω να με ξαναπλησιάσει...

κοριτσια καλησπερα,βγαλτε μας απο την λιστα γεννησαμε την κυριακη..ειχα αρκετα πρωορη ρηξη των υμενων..καναμε 3πανεμορφα αγγελουδακια βαρος 1300γρμ το καθενα..ειναι και τα 3 στην μενν οι παιδιατροι μας λενε πολλα και οτι οι επομενες 2εβδομαδες θα ειναι πολυ κρισιμες και για τα μικρα μας και για μας...εγω ειμαι ενταξει ποναει λιγο η τομη μου αλλα οκ..πιο πολυ ποναω ψυχολογικαπαω συνεχεια και τα βλεπω οσο ειμαι μαζι τους γιατι την παρασκευη βγαινω και θα ερχομαι μονο στο επισκεπτηριο...

Μαρουλίτα μου να σου ζήσουν τα αγγελουδια σου... Όλα θα πάνε καλά... Γεννήθηκαν κ την ίδια μέρα με τα γενέθλια του άντρα μου...

Λιάκι σε καταλαβαίνουμε, στέλνουμε κ σε σένα τη θετική σου ενέργεια για αύριο...

Στις υπόλοιπες κοιλούμπες... πολλά φιλάκια κ υπομονή κοριτσια... πλησιάζουμε....

Εγώ χθες τα είδα όλα... έκανα πολύ συχνές συσπάσεις κ πρώτη φορά με πόνο (ενώ μέχρι τώρα δεν πόναγα) κ ψιλοφοβήθηκα... αλλά τελικά όλα καλά... δεν είναι ώρα ακόμα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα ομορφες~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πρωτα πρωτα μαρουλιτα συγχαρητηρια γιοα τα 3 αγγελουδια σου μια χαρα ειναι το βαροσ σου ευχομαι να πατε συντομα σπιτι σασ και να ειναι οοοοοοοοοοοοοολα καλα! λιακι μου σου ευχομαι καλη επυτιχια και ευχομαι να ειναι το τελευταιο εμποδιο που αντιμετοπιζει ο θυσαυρος σου

κατα τα αλλα τι κανετε ομορφεσ μου? εγω τωρα δυο μερεσ κατουραω κλαι νομιζω οτι θα βγαλω το μωρο τοσο κατω το νιωθω!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...