Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλησπερα,βγαλτε μας απο την λιστα γεννησαμε την κυριακη..ειχα αρκετα πρωορη ρηξη των υμενων..καναμε 3πανεμορφα αγγελουδακια βαρος 1300γρμ το καθενα..ειναι και τα 3 στην μενν οι παιδιατροι μας λενε πολλα και οτι οι επομενες 2εβδομαδες θα ειναι πολυ κρισιμες και για τα μικρα μας και για μας...εγω ειμαι ενταξει ποναει λιγο η τομη μου αλλα οκ..πιο πολυ ποναω ψυχολογικαπαω συνεχεια και τα βλεπω οσο ειμαι μαζι τους γιατι την παρασκευη βγαινω και θα ερχομαι μονο στο επισκεπτηριο...

Να σου ζήσουν!!!!

Μια χαρά είναι τα κιλά τους, μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε.

Έχω περάσει δυο εβδομάδες μέσα στην ΜΕΝΝ και εχω δει πάρα πολλά.

Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν θα δεις.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

έχει να κάνει λένε με τη σύγχιση θηλών...

Εξαρτάται από το παιδάκι αν θα πάρει πιπίλα ή όχι....

Πάντως για τη πιπίλα κάνουμε ομηρικούς καβγάδες με τη μάνα μου.... Εγώ δε θέλω να της δώσω.... ούτε τώρα, ούτε αργότερα...

εμενα δεν με πειραζει να του δωσω,αλλα κοντα στο χρονο θα την κοψουμε,καμια φορα βοηθαει και αυτη,τα ηρεμει λιγακι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αυτο δεν το ηξερα...δλδ με τα απο ποσο καιρο θα του δωσουμε πιπιλα???καλα αν δεν χρειαστει δεν θα του τη δωσω καθολου

με τη πιπίλα μπορεί να πάθουν σύγχυση θηλής. Εγώ πήρα 2 σε περίπτωση που δω οτι βάζει το δάκτυλο στο στόμα να της δώσω πιπίλα. Πιο εύκολα κόβετε η πιπιλα παρά το δάκτυλο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

αχ κοριτσια μου ευχαριστω πολυ..ο ενας παιδιατρος ειναι πολυ αισιοδοξος γιατι μου ειπε οτι τετοιο βαρος για τριδυμα και τοσο πρωορα ειναι πολυ καλα..επισης μου ειπε οτι αναπνευστικα τα πανε πολυ καλα βεβαια με οξυγονο αλλα δεν δυσκολευονται..τα βοηθησανε πολυ οι ενεσεις..με το καλο σε ολες ευχομαι..σας αφηνω μπας και καταφερω και κοιμηθω..καλο βραδυ..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

κοριτσια καλησπερα,βγαλτε μας απο την λιστα γεννησαμε την κυριακη..ειχα αρκετα πρωορη ρηξη των υμενων..καναμε 3πανεμορφα αγγελουδακια βαρος 1300γρμ το καθενα..ειναι και τα 3 στην μενν οι παιδιατροι μας λενε πολλα και οτι οι επομενες 2εβδομαδες θα ειναι πολυ κρισιμες και για τα μικρα μας και για μας...εγω ειμαι ενταξει ποναει λιγο η τομη μου αλλα οκ..πιο πολυ ποναω ψυχολογικαπαω συνεχεια και τα βλεπω οσο ειμαι μαζι τους γιατι την παρασκευη βγαινω και θα ερχομαι μονο στο επισκεπτηριο...

να σου ζησουν κοριτσακι μου και ευχομαι να ειναι υγιεστατα και να πανε ολα καλα...!!!

76IGp3.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη μαλλον 07/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

35. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ (ΓΕΝΝΗΣΕ 11/07)

rFQep1.pngcS9Bp1.png

με τη πιπίλα μπορεί να πάθουν σύγχυση θηλής. Εγώ πήρα 2 σε περίπτωση που δω οτι βάζει το δάκτυλο στο στόμα να της δώσω πιπίλα. Πιο εύκολα κόβετε η πιπιλα παρά το δάκτυλο.

κι εγω αυτο θελω να αποφυγω....το δακτυλο ειναι ζορικο να κοπει μετα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά...ο Μιχαλακος κοιμάται.

Αύριο είναι η τελευταία σχολική μέρα.

μετα θα εισαστε ολη μερα μαζι ε???οταν γεννησεις ποιος θα σου τον κρατησει,θα ειναι η μαμα σου εκει???

76IGp3.png

μετα θα εισαστε ολη μερα μαζι ε???οταν γεννησεις ποιος θα σου τον κρατησει,θα ειναι η μαμα σου εκει???

Θα είναι λίγο ζόρικα τώρα που θα τον εχω όλη μέρα εδώ άλλα θα τα καταφέρω.

Ναι η μαμά μου θα τον κρατήσει, ζει και αυτή εδώ.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

αχ κοριτσια μου ευχαριστω πολυ..ο ενας παιδιατρος ειναι πολυ αισιοδοξος γιατι μου ειπε οτι τετοιο βαρος για τριδυμα και τοσο πρωορα ειναι πολυ καλα..επισης μου ειπε οτι αναπνευστικα τα πανε πολυ καλα βεβαια με οξυγονο αλλα δεν δυσκολευονται..τα βοηθησανε πολυ οι ενεσεις..με το καλο σε ολες ευχομαι..σας αφηνω μπας και καταφερω και κοιμηθω..καλο βραδυ..

να σου ζείσουν, να σου ζήσουν:D:D!!! Θετική σκέψη και το χαμόγελο στο χείλι, όλα θα πάνε τέλεια και σε λίγο καιρό δε θα ξέρεις πιο θα πρωτοταϊζεις.;)

τελικα αλλη λεγαμε οτι θα γεννησει και αλλη εκανε την αρχη...η μαρουλιτα ανοιξε των κυκλο των γεννησεων της παρεας μας...αντε με το καλο να δεχτουμε ολες τα μωρακια μας και να ειναι υγιεστατα!!!

καλη ξεκουραση μαρουλιτα μου!!!

76IGp3.png

Θα είναι λίγο ζόρικα τώρα που θα τον εχω όλη μέρα εδώ άλλα θα τα καταφέρω.

Ναι η μαμά μου θα τον κρατήσει, ζει και αυτή εδώ.

είναι μεγάλος τώρα Ολυμπία μου. Πως αντιδρά στην εγκυμοσύνη;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...