Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

στην ουσια 5 μερες διαφορα εχουμε,απ'οτι βλεπω στο τικερακι σου...

ασχετο τις πιπιλες τις πλενουμε και τις αποστειρωνουμε ,μετα τις βαζουμε μεσα στο κουτακι,αυτο πως γινεται να το αποστειρωσουμε ???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οταν κατεβαινει πονας απο κατω,τι νοιωθεις???πιεση???

αυτο με τη μετρηση της κοιλιας ισχυει λες????

βασικα νιωθω να εχω "φουσκωσει" χαμηλα στη κοιλια... και ξερω οτι εκει ειναι το κεφαλι της εδω και καιρο...

για τη κοιλια δεν μπορω να σου απαντησω σιγουρα, αλλα τοτε που μπηκα στη κλινικη η κοιλια μου μικρυνε κατα 5 εκατοστα (ηταν 97, πηγε 92 και τωρα ειναι στα 95)... αλλα εμενα παντα ηταν χαμηλα η κοιλια μου (ετσι μου ελεγαν τουλαχιστον γιατι εγω δεν το καταλαβαινα)

ZOrwp3.png

στην ουσια 5 μερες διαφορα εχουμε,απ'οτι βλεπω στο τικερακι σου...

ασχετο τις πιπιλες τις πλενουμε και τις αποστειρωνουμε ,μετα τις βαζουμε μεσα στο κουτακι,αυτο πως γινεται να το αποστειρωσουμε ???

δεν ξερω καθολου... ισως μια εμπειρη μαμα να ξερει να σου απαντησει πιο σιγουρα.

υποθετω οτι βαζεις και το κουτι στον αποστειρωτη...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

βασικα νιωθω να εχω "φουσκωσει" χαμηλα στη κοιλια... και ξερω οτι εκει ειναι το κεφαλι της εδω και καιρο...

για τη κοιλια δεν μπορω να σου απαντησω σιγουρα, αλλα τοτε που μπηκα στη κλινικη η κοιλια μου μικρυνε κατα 5 εκατοστα (ηταν 97, πηγε 92 και τωρα ειναι στα 95)... αλλα εμενα παντα ηταν χαμηλα η κοιλια μου (ετσι μου ελεγαν τουλαχιστον γιατι εγω δεν το καταλαβαινα)

κι εμενα το ιδιο μου λενε ...ακομα και στον 5ο μου ελεγαν οτι η κοιλια μου ειναι χαμηλα

76IGp3.png

Aν έχετε σκοπό να θηλάσετε, ξεχάστε τις πιπίλες το πρώτο καιρό....

αυτο δεν το ηξερα...δλδ με τα απο ποσο καιρο θα του δωσουμε πιπιλα???καλα αν δεν χρειαστει δεν θα του τη δωσω καθολου

76IGp3.png

νανο η κοιλια σου ειναι καθολου σκληρη???

κοιτα... η κοιλια μου ειναι τεντωμενη... ειναι πολυ μικρη σε σχεση με το μεγεθος της μικρης και ειναι σφιχτη... σκληραινει οταν εχω συσπαση κατω απο τον αφαλο ή οταν τουρλωνεται η μικρη, γεγονος που συνοδευεται και απο εξογκωμα...

ZOrwp3.png

αυτο δεν το ηξερα...δλδ με τα απο ποσο καιρο θα του δωσουμε πιπιλα???καλα αν δεν χρειαστει δεν θα του τη δωσω καθολου

έχει να κάνει λένε με τη σύγχιση θηλών...

Εξαρτάται από το παιδάκι αν θα πάρει πιπίλα ή όχι....

Πάντως για τη πιπίλα κάνουμε ομηρικούς καβγάδες με τη μάνα μου.... Εγώ δε θέλω να της δώσω.... ούτε τώρα, ούτε αργότερα...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα,βγαλτε μας απο την λιστα γεννησαμε την κυριακη..ειχα αρκετα πρωορη ρηξη των υμενων..καναμε 3πανεμορφα αγγελουδακια βαρος 1300γρμ το καθενα..ειναι και τα 3 στην μενν οι παιδιατροι μας λενε πολλα και οτι οι επομενες 2εβδομαδες θα ειναι πολυ κρισιμες και για τα μικρα μας και για μας...εγω ειμαι ενταξει ποναει λιγο η τομη μου αλλα οκ..πιο πολυ ποναω ψυχολογικαπαω συνεχεια και τα βλεπω οσο ειμαι μαζι τους γιατι την παρασκευη βγαινω και θα ερχομαι μονο στο επισκεπτηριο...

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

κοιτα... η κοιλια μου ειναι τεντωμενη... ειναι πολυ μικρη σε σχεση με το μεγεθος της μικρης και ειναι σφιχτη... σκληραινει οταν εχω συσπαση κατω απο τον αφαλο ή οταν τουρλωνεται η μικρη, γεγονος που συνοδευεται και απο εξογκωμα...

χαχαχα κάπως έτσι είναι και μένα.

Με την παραμικρή κίνηση που κάνει ο μπέμπης, φαίνεται.

Χθες ήμουνα μέσα στο τραμ και ένας κύριος το πρόσεξε,

μου λέει πολύ κινητικό είναι το μικρο, πόσο καιρό θέλεις ακόμα;;

του λεω ενα μηνα και γελασε λέγοντας κανε υπομινη.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κοριτσια καλησπερα,βγαλτε μας απο την λιστα γεννησαμε την κυριακη..ειχα αρκετα πρωορη ρηξη των υμενων..καναμε 3πανεμορφα αγγελουδακια βαρος 1300γρμ το καθενα..ειναι και τα 3 στην μενν οι παιδιατροι μας λενε πολλα και οτι οι επομενες 2εβδομαδες θα ειναι πολυ κρισιμες και για τα μικρα μας και για μας...εγω ειμαι ενταξει ποναει λιγο η τομη μου αλλα οκ..πιο πολυ ποναω ψυχολογικαπαω συνεχεια και τα βλεπω οσο ειμαι μαζι τους γιατι την παρασκευη βγαινω και θα ερχομαι μονο στο επισκεπτηριο...

να σας ζησουν! ευχομαι να πανε ολα ολα καλα και γρηγορα να τα παρετε κοντα σας!!!

ZOrwp3.png

χαχαχα κάπως έτσι είναι και μένα.

Με την παραμικρή κίνηση που κάνει ο μπέμπης, φαίνεται.

Χθες ήμουνα μέσα στο τραμ και ένας κύριος το πρόσεξε,

μου λέει πολύ κινητικό είναι το μικρο, πόσο καιρό θέλεις ακόμα;;

του λεω ενα μηνα και γελασε λέγοντας κανε υπομινη.

εμενα με ποναει κιολας... τεντωνεται και επιμενει στο ιδιο σημειο....

ZOrwp3.png

εμενα χθες ειδικα ηταν παρα πολυ σκληρη ολη και ολη μερα...σημερα ειναι καλυτερα..και βεβαια δεν εννοω τη στιγμη που τεντωνεται ο μουργος μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...