Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πανες ποτε θα παρετε???και ποιες λετε για αρχη εγω λεω να ξεκινησω με pampers
ναι 3 σε 1 είναι το πήρα βέβαια 200 ευρώ λιγότερο γιατι μου έκαναν έκπτωση και επίσης μου έκαναν δώρο τη βάση του αυτοκινήτου και το κιτ για το πορτ μπεμπε. εγω θα αρχίσω με τις limpero γιατι έχω 4 πακέτα με 15 πάνες το καθένα και εκπτωτικά κουπόνια 30 ευρώ. Αν βέβαια τη πηράξουν θα πάρω και εγώ pampers.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

εγω λεω πως στην κλινικη δεν θα παρω μαζι μου μπιμπερο .....η μανα μου γουρλωνει τα ματια της...σιγουρα θα ριξει στην τσαντα της 1-2....:):):)

Μόνο μπιμπερό??? και πιπίλες.... θα μαλιοτραβηχτούμε με τη μαμά.... θεωρεί ότι δε θα μπορέσω να θηλάσω....

αν η κλινική δε διαθέτει μπιμπερό να ακούσεις τη μαμά σου και να πάρεις. Αν κάνει ίκτερο (κούφια η ώρα που το ακούει) και πει ο παιδίατρος οχι θηλασμό τι θα γίνει;; Πάρε ένα μαζί σου για καλό και για κακό.

Έχω πάρει για ψυχολογικούς μόνο λόγους... και για τη μαμά φυσικά για να μην με πρήζει... τοκαλό είναι ότι ο παιδίατρος είναι fun του θηλασμού...!!!:lol::lol:

δλδ αν εχει ικτερο δεν κανει να θηλασει;;;;...υποτιθεται οτι το γαλα μας ειναι καλυτερο....αχ δεν προλαβαινω να τα μαθω ολαααααα.....

Διάβασα ότι τα μωρά με ίκτερο ΠΡΕΠΕΙ να θηλάσουν

τελευταια ακούω όλο και περισσότερες γιαγιαδες αποτρέπουν τις κόρες τους να θηλάσουν για να μπορούν να παίρνουν τα μωρα στο σπίτι τους. Τι στο καλό ξεκουτιένουν όσο μεγαλώνουν;;;

Και μη χειρότερα που λένε.... η μάνα μου έχει ήδη αγοράσει κούνια για το σπίτι της όταν της πηγείνω το φυστίκι.... ούτε που με ρώτησε βέβαια....

Αααα... και η πεθερά μου θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει να στρώσει τα δικά της σεντονάκια στο πυρέξ του φυστικιού (αν είναι ποτέ δυνατόν...)

Κοριτσακι που διαβασες για 18 ωρες το 24ωρο θηλασμο???Γιατι εγω διαβαζω για 23 ωρες το 24ωρο θηλασμος!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι τιποτα αλλο να περνω και θαρρος!!!:tongue:

Δες.... αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με το μεμέ σου απ' έξω, ας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.... Μωρέ σούμπιντι θα τους διώξω όλους, αδιακρίτως!!!!!

Τα φυστίκια και τα μάτια σας!!! Ακούστε το ένστικτό σας, και όχι τους πάσης φύσεως συμβουλάτορες.... δεν είναι κακοπροάιρετοι βέβαια.... αλλά για φανταστείτε να έχετε την κούραση,τη ταλαιπωρία την έννοια του φθστικιού και τον καθένα πάνω από το κεφάλι σας να σας λέει το κόντο και το μακρύ του.... ΕΛΕΟΣ!!!!

είχαμε μια μικρή διαφωνία ανάμεσα στους δύο γιατρούς για το αν πρέπει να κάνω την ένεση αναιμοσφαιρίνης λόγο του αρνητικού αίματος. Αλήθεια έχει καμίας σας αρνητικό αίμα ή μόνο εγώ έχω;;

Και εγώ!!!! έκανα μια ενεσούλα στην 28η εβδομάδα και μόλις γεννήσω, εάν το φυστίκι έχει rhesus (+) τότε θα κάνω και την 2η ενεσούλα!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

.

Ρε κοριτσια δεν θα αντεχα με τοσο κοσμο μεσα στο δωματιο....κ συγγενεις...κ φιλους...κτλ κτλ...Δηλαδη αν θες να θηλασεις τους διωχνεις ολους ε;;;;δε νομιζω να κοιτανε τα μεμε σας....:)

Νικάκι κι εγώ το ίδιο φοβουμουν, αλλα τότε δεν σε νοιαζει καθολου ολες ειναι με τα μεμε εξω, και καμια ντροπη δεν νιωθεις... ουτε και κοιτανε...

Εγω ενιωθα ντροπη πχ αν μπουκαρε κανα θείος μου κλπ, αλλα συνηθως οταν θηλαζα δεν ειχα επισκεψεις...τους ξενους καθολου...

Τελικα μόνο εγω και η Στελλα δεν εχουμε Μπραξτον Χεστον!!!!:lol:
κι εγω δεν ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη καθολου. Αλλ και τωρα δεν ειμαι σιγουρη!
Εγω δεν εχω παρει καθολου μπουκαλια για να θηλασω...Βλακεια το ξερω αλλα δεν θελω να παρω....:rolleyes:

Να παρεις. Αυτο δεν θα σε αποσπάσει απο τον θηλασμο, μην φοβάσαι, και οπως λες ακομα και αν δεν παρεις μπορεις να βρεις σε διανυκτερευον φαρμακειο... τι να πω κι εγω που εστειλα τον αντρα μου σε διανυκτερευον θηλαστρο-ντίλερ? ο ανθρωπος μας νοικιασε το νοσοκομειακο 11 το βραδυ, πηγε και τον βρηκε ο αντρας μου...

Αν παρολαυτα σκουζει τον βαζεις στο στηθος, ακομα και πληγες να εχεις, μεχρι να γυρισει ο συζυξ και με λιγες αγκαλιες την παλευεις.

δλδ αν εχει ικτερο δεν κανει να θηλασει;;;;...υποτιθεται οτι το γαλα μας ειναι καλυτερο....αχ δεν προλαβαινω να τα μαθω ολαααααα.....

Το καλυτερο και το μονο που χριεαζεται ακομα και ικτερο να εχει ειναι το μητρικο. Με το ξενο πεφτει ο ικτερος πιο γρηγορα, αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα.

ναι ..της Αγλαιας δεν προλαβαινω....χαχαχαχα...

... κ για να πω την αληθεια οταν διαβαζω για 18 ωρες το 24ωρο θηλασμος κατι με πιανει....σαν να με αγχωνει λιγουλακι....

το 23 ωρες το 24ωρο? χαχαχαχα Νικάκι μου γκλυκο!!!! Δνε ειναι ετσι ολα τα μωρα!! Εμενα στην αρχη κοιμοταν με τις ωρες! Μετα ειχα την απορια αν πρεπει να την ξυπναω για να θηλασει!!!!!

Και οντωες νομιζω, να το τσεκαρω πρωτα, τις πρωτες 40 μερες, καλο ειναι να μην περνανε 3 ωρεα χωρις θηλασμο και τη νυχτα, 4. (εννοειται αν θελει συχνοτερα ετσι?)

την Πεμπτη εχω ραντεβου στο νοσοκομειο να με δει (ο γνωστος Χασιακος) και να μου πει..αλλα βρε κοριτσια, δεν μπορω να καταλαβω πως θα ειναι αυτοι οι πονοι..ας πουμε τωρα, δεν με ενοχλει τιποτα, απλα νιωθω χαμηλα τη μικρη..

Εχεις φανταστικο γιατρο!!!!

Έμενα νομίζω ότι είναι ακόμα πολύ ψηλά, τον νιώθω συνέχεια κάτω από τα πλευρά μου και μαζεύεται ολο από δεξιά.

Θα δούμε τι θα πει αύριο και η γιατρός

Κι εμενα το ιδιο ρε συ... και το βραδυ νιωθω να μην μπορω να αναπνευσω...

κι εγω νομιζω ο δικος μου εχει κατεβει λιγο,μετρησα και την κοιλια μου και εχει μικρυνει λιγακι στο σημειο του αφαλου(απο 110...ειναι τωρα 104,δεν ξερω βεβαια αν αυτο παιζει ρολο),και πολλες φορες νοιωθω πως σπρωχνει προς τα κατω και τοτε πηγαινω καθε 3 λεπτα προς νερου μου

ηα λαλγη στο σχημα της κοιλίτσας και η συχνουρια ειναι σημαδια οτι εχει κατεβει... θα γεννησεις ευκολα εσυ χαπακι το κοβω... δεν ξερω ειδικα για σενα εχω ενα τετοιο προαισθημα...

Άσχετο...εσάς οι άντρες σας θα μπούνε μέσα στην αίθουσα τοκετών;;

Εμένα ο δικός μου κλάνει πατάτες, δεν μπορεί λέει τα αίματα, θα με βλέπει να πονάω λέει και θα δείρει τους γιατρούς..χαχαχα

Νομίζω οτι τελικά δεν βοηθάει και ιδιαίτερα η παρουσια του αντρα την ωρα των εξωθησεων...στην αιθουσα ωδινων ας είανι στους πονους, αλλα μετα πιστευω οτι πρεπει η γυναικα να βιωσει τον τοκετο της με τα πιο αγρια εντστικτα σαν οποιοδηποτε θηλαστικο, και να μην αποσπαται η προσοχη της εστω και υποσυνειδητα...

Εγω παντως δεν τον θελω μεσα χιχιχιχ

Πηγαμε την μικρη σε εναν καινουργιο παιδιατρο σημερα, εμεινα απολυτα ευχαρηστημενη, Λία ακους?????????? Που εισαι ρε κοπελια εσυ μας λείπεις!

Επισης σγκεντρωσα καρεκλακι αυτοκινητου, πορτ μπεμπε, ρηλαξ, και το στρωματάκι απο το παρκοκρέβατο και απο αυριο ξεκιναω πλυσιματα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εχεις φανταστικο γιατρο!!!!

ετσι θελω να πιστευω ,αλλα μαλλον θα το αποδειξει οταν δει οτι no money no honey μετα τη γεννα......:( μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα αλλα με εναν μονο να δουλευει και δανεια να τρεχουν που λεφτα για γεννα...εξαλλου θελαμε σε δημοσιο για να μη πληρωσουμε πολλα αλλα οχι 300 στο νοσοκομειο, 200 για αναισθησια και 1000 ο γιατρος (δε μας εχει συζητησει εμας κατι για οικονομικα αλλα γραφουν κοπελες οτι τοσο παιρνει.....)

galat λες να ερθει φυσιολογικα και πολυ γρηγορα απο μονος του ο μουργος μου...

να σου πω κι εγω ετσι πιστευω οτι θα γεννησω φυσιολογικα...(δεν ξερω αν το πιστευω επειδη ειναι αυτο που θελω,σας το εχω ξαναπει νομιζω)...

εγω να δω ποτε θα αποφασισω για παιδιατρο...ακομα δεν ξερω σε ποιον να τον παω και ο καθενας υποστηριζει τον δικο του γιατρο

ερωτηση: πιπιλα να κραταω μαζι μου,εννοω τη μερα που θα βγουμε απο το μιαιευτηριο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

το μονο βεβαια που δεν θελω ειναι να συμβει κατι πριν μπω στον 9ο....αυτο με αγχωνει λιγο κι ας εχω κανει και τις ενεσεις για τα πνευμονακια...

ασχετο,παλι πρεπει να μου κανουν παρεα οι συσπασουλες....φανταστειτε να μην επερνα και τα χαπια....

76IGp3.png

Ωραια επιλογη το xlr!!!Πιο μεγαλο απο το δικο μου ειναι και με ποδοσακο κτλ...Πολυ καλη επιλογη!!!

ευχαριστω πολυ!

Τι έγινε βρε κορίτσια λίγες ώρες έλειψα και τη καλύψατε τη σελίδα. Η μπουμπούκα έφτασε τα 2250γρ, πλακούντας οκ, αμνιακό οκ και στα συγκριτικά πινακάκια με τις καμπύλες που μου βγάζει κάθε φορά για τον ενδοκρινολόγο όλα καλυτέρευσαν σε σχέση με τη προηγούμενη φορά. Η κοιλίτσα μας που ήταν λίγο πάνω από τα ανώτατα φυσιολογικά τώρα μπήκε κάτω από τα ανώτατα φυσιολογικά. Όλη βρίσκετε 11 μέρες μπροστά αλλά δε μας πειράζει λέει ο γιατρός γιατί είναι ομοιόμορφη η ανάπτυξη. Το dopler βγήκε σούπερ, μόνο που είχαμε μια μικρή διαφωνία ανάμεσα στους δύο γιατρούς για το αν πρέπει να κάνω την ένεση αναιμοσφαιρίνης λόγο του αρνητικού αίματος. Αλήθεια έχει καμίας σας αρνητικό αίμα ή μόνο εγώ έχω;; Ο γιατρός εδώ μου λέει ότι οι πιθανότητες να μου δημιουργηθούν αντισώματα είναι μικρές και να μη την κάνω, ενώ ο άλλος στην Αθήνα μου λέει ότι από τη στιγμή που δεν δημιουργεί πρόβλημα ούτε σε μένα ούτε στο μωρό γιατί να μη την κάνω και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Σημείωση, αν δημιουργήσω αντισώματα μετά θα κάνω τη μία αποβολή μετά την άλλη και δε θα μπορώ να κάνω άλλο παιδί εκτός αν και αυτό δημιουργήσει αρνητικό αίμα, η πιθανότητα να δημιουργήσει αρνητικό αίμα είναι 15%. Για αυτό και εγώ είπα να τη κάνω.

Ολυμπία εγώ για παράδειγμα που θα πάω όλα τα πράγματα, θα γεννήσω σε δημόσιο και δε θα πληρώσω κάτι εκτός από το καθιερωμένο φακελάκι του γιατρού που από ότι έμαθα εδώ πηγαίνει περίπου στα 700 ευρώ.

Αχ σήμερα θα περάσω ένα μαρτύριο. Μας έχουν καλέσει για φαγητό και εγώ θα πρέπει να φάω μόνο σαλάτα με ένα κομμάτι τυρί. Πάλι θα πάθω σελόρια.

μια χαρα οι μετρησεις σας! αυτο που λες για την ενεση δεν το ξερω καθολου... μηπως να ρωτησεις και αλλον γιατρο?

ZOrwp3.png

πανες ποτε θα παρετε???και ποιες λετε για αρχη εγω λεω να ξεκινησω με pampers

πανες θα παρω μαλλον απο βδομαδα. εχω ενα πακετο της babylino για νεογεννητα και κουπονια της libero. θα παρω ενα πακετο της libero και βλεπουμε... ξερω εγω τι θα θελει ο πισινος της :D ?

ερωτηση: πιπιλα να κραταω μαζι μου,εννοω τη μερα που θα βγουμε απο το μιαιευτηριο???

δεν νομιζω να χρειαστει αλλα κρατα μια να εισαι σιγουρη...

το μονο βεβαια που δεν θελω ειναι να συμβει κατι πριν μπω στον 9ο....αυτο με αγχωνει λιγο κι ας εχω κανει και τις ενεσεις για τα πνευμονακια...

ασχετο,παλι πρεπει να μου κανουν παρεα οι συσπασουλες....φανταστειτε να μην επερνα και τα χαπια....

εγω σημερα νομιζω οτι η μικρη κατεβηκε κι αλλο.. συσπασεις σημερα ειχα μονο 2 (χτες ειχα 4 σε μια ωρα και μετα τιποτα) εχω αρχισει να αμφιβαλλω αν θα φτασω στον 9ο... θελω αλλες 3 βδομαδες ακομα... εσυ ποτε μπαινεις στον 9ο?

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...