Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nano79 250 εεεε????Πω πω με πληγωσες τωρα!!! 314 το πηραμε εμεις πριν κανενα διμηνο....Τι ηλιθια που ειμαι Θεε μου...:confused:

εμενα με εκανε να σκεφτω για λιγο να παρω αυτο και οχι το xlr που εχω αποφασισει. αλλα συντομα αλλαξα γνωμη γιατι μεσω internet το xlr θα μας βγει με τα μεταφορικα γυρω στα 300...

ZOrwp3.png

εμενα με εκανε να σκεφτω για λιγο να παρω αυτο και οχι το xlr που εχω αποφασισει. αλλα συντομα αλλαξα γνωμη γιατι μεσω internet το xlr θα μας βγει με τα μεταφορικα γυρω στα 300...

Ωραια επιλογη το xlr!!!Πιο μεγαλο απο το δικο μου ειναι και με ποδοσακο κτλ...Πολυ καλη επιλογη!!!

Οκ κοριτσακια ευχαριστω πολυ πολυ!!!Οι φωτογραφιες με κατατοπισαν!!!Το πορτ μπεμπε δηλαδη ειναι η καλαθουνα η λεγομενη η παλι λαθος καταλαβα η ξανθια???:roll:

ειναι σαν την καλαθουνα,απλα η καλαθουνα ειναι απο μπαμπου νομιζω...

εγω που πηρα καροτσι 3 σε 1 το πορτ μπεμπε μοιαζει με μικρο κρεββατακι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε βρε κορίτσια λίγες ώρες έλειψα και τη καλύψατε τη σελίδα. Η μπουμπούκα έφτασε τα 2250γρ, πλακούντας οκ, αμνιακό οκ και στα συγκριτικά πινακάκια με τις καμπύλες που μου βγάζει κάθε φορά για τον ενδοκρινολόγο όλα καλυτέρευσαν σε σχέση με τη προηγούμενη φορά. Η κοιλίτσα μας που ήταν λίγο πάνω από τα ανώτατα φυσιολογικά τώρα μπήκε κάτω από τα ανώτατα φυσιολογικά. Όλη βρίσκετε 11 μέρες μπροστά αλλά δε μας πειράζει λέει ο γιατρός γιατί είναι ομοιόμορφη η ανάπτυξη. Το dopler βγήκε σούπερ, μόνο που είχαμε μια μικρή διαφωνία ανάμεσα στους δύο γιατρούς για το αν πρέπει να κάνω την ένεση αναιμοσφαιρίνης λόγο του αρνητικού αίματος. Αλήθεια έχει καμίας σας αρνητικό αίμα ή μόνο εγώ έχω;; Ο γιατρός εδώ μου λέει ότι οι πιθανότητες να μου δημιουργηθούν αντισώματα είναι μικρές και να μη την κάνω, ενώ ο άλλος στην Αθήνα μου λέει ότι από τη στιγμή που δεν δημιουργεί πρόβλημα ούτε σε μένα ούτε στο μωρό γιατί να μη την κάνω και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Σημείωση, αν δημιουργήσω αντισώματα μετά θα κάνω τη μία αποβολή μετά την άλλη και δε θα μπορώ να κάνω άλλο παιδί εκτός αν και αυτό δημιουργήσει αρνητικό αίμα, η πιθανότητα να δημιουργήσει αρνητικό αίμα είναι 15%. Για αυτό και εγώ είπα να τη κάνω.

Ολυμπία εγώ για παράδειγμα που θα πάω όλα τα πράγματα, θα γεννήσω σε δημόσιο και δε θα πληρώσω κάτι εκτός από το καθιερωμένο φακελάκι του γιατρού που από ότι έμαθα εδώ πηγαίνει περίπου στα 700 ευρώ.

Αχ σήμερα θα περάσω ένα μαρτύριο. Μας έχουν καλέσει για φαγητό και εγώ θα πρέπει να φάω μόνο σαλάτα με ένα κομμάτι τυρί. Πάλι θα πάθω σελόρια.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε βρε κορίτσια λίγες ώρες έλειψα και τη καλύψατε τη σελίδα. Η μπουμπούκα έφτασε τα 2250γρ, πλακούντας οκ, αμνιακό οκ και στα συγκριτικά πινακάκια με τις καμπύλες που μου βγάζει κάθε φορά για τον ενδοκρινολόγο όλα καλυτέρευσαν σε σχέση με τη προηγούμενη φορά. Η κοιλίτσα μας που ήταν λίγο πάνω από τα ανώτατα φυσιολογικά τώρα μπήκε κάτω από τα ανώτατα φυσιολογικά. Όλη βρίσκετε 11 μέρες μπροστά αλλά δε μας πειράζει λέει ο γιατρός γιατί είναι ομοιόμορφη η ανάπτυξη. Το dopler βγήκε σούπερ, μόνο που είχαμε μια μικρή διαφωνία ανάμεσα στους δύο γιατρούς για το αν πρέπει να κάνω την ένεση αναιμοσφαιρίνης λόγο του αρνητικού αίματος. Αλήθεια έχει καμίας σας αρνητικό αίμα ή μόνο εγώ έχω;; Ο γιατρός εδώ μου λέει ότι οι πιθανότητες να μου δημιουργηθούν αντισώματα είναι μικρές και να μη την κάνω, ενώ ο άλλος στην Αθήνα μου λέει ότι από τη στιγμή που δεν δημιουργεί πρόβλημα ούτε σε μένα ούτε στο μωρό γιατί να μη την κάνω και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου. Σημείωση, αν δημιουργήσω αντισώματα μετά θα κάνω τη μία αποβολή μετά την άλλη και δε θα μπορώ να κάνω άλλο παιδί εκτός αν και αυτό δημιουργήσει αρνητικό αίμα, η πιθανότητα να δημιουργήσει αρνητικό αίμα είναι 15%. Για αυτό και εγώ είπα να τη κάνω.

Ολυμπία εγώ για παράδειγμα που θα πάω όλα τα πράγματα, θα γεννήσω σε δημόσιο και δε θα πληρώσω κάτι εκτός από το καθιερωμένο φακελάκι του γιατρού που από ότι έμαθα εδώ πηγαίνει περίπου στα 700 ευρώ.

Αχ σήμερα θα περάσω ένα μαρτύριο. Μας έχουν καλέσει για φαγητό και εγώ θα πρέπει να φάω μόνο σαλάτα με ένα κομμάτι τυρί. Πάλι θα πάθω σελόρια.

μια χαρα η μπεμπουλα σου,μπραβο!!!

οσο για την ενεση δεν ξερω δεν μπορω να εκφερω γνωμη

οσο για το βραδυνο δειπνο...πολυ πικρα ,να πας και να μην μπορεις να φας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...