Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πόσο εκπτωση ειχε στο xt???Λυσσαξα η μουλαρα να το παρω!!!Και το εχω και καθεται τωρα στο δωματιο....:twisted:

Για τα μπιμπερο αυτα που λες μου ειπε μια φιλη μου οτι σωθηκε..Ειχε ο γιος της πολλους κολικους και πηγε και πηρε αυτα τα μπουκαλια και ηρεμησε το μωρακι της...Τυχαιο???Δεν νομιζω!!!

το ειχε 250... εμεις τελικα θα παραγγειλουμε αυτο http://www.pramworld.co.uk/product/7139/Maclaren_Techno_XLR_Charcoal_Majesty

μωρε μαλλον θα τα γυρισω πισω τα μπουκαλια. θα παω να παρω nuk ή chicco και αν δω τελικα οτι τα χρειαζομαι, θα παω να τα ξαναπαρω...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι ειπα κι εγω αλλα μου λενε οτι κανω λαθος,εχω βεβαια το chicco κιτ που ειναι για να κραταει το πορτ μπεμπε στο αμαξι

Η αδερφή μου ζει στην Θεσσαλονίκη, το μωρό της νοσηλευόταν στο Αγλαΐα Κυριάκου στην Αθήνα, όταν ήρθε η ώρα να την πάρουν πίσω στο σπίτι η αδερφή μου ήθελε να την μεταφέρουν με το πορτ μπεμπε άλλα οι γιατροί της είπαν όχι και ότι είναι καλύτερα με το καρεκλάκι.

Εδώ πάλι απαγορεύεται να μεταφέρεις το μωρό χωρίς καρεκλάκι, εκτός του ότι έχει πρόστιμο, μπορεί να σε κατεβάσουν από το αυτοκίνητο και να σου πούνε να συνεχίσεις με κάποιο άλλο μέσο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κι εγω ετσι ξερω οτι ειναι πιο ασφαλες το καρεκλακι...θα δω μεχρι τοτε θα αποφασισω...

Μην με παρεξηγήσεις που επιμένω, κοίτα το πορτ μπεμπε θα είναι δεμένο στο αυτοκίνητο άλλα το μωρό μέσα;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Μην με παρεξηγήσεις που επιμένω, κοίτα το πορτ μπεμπε θα είναι δεμένο στο αυτοκίνητο άλλα το μωρό μέσα;;

εχει μια ζωνη που την περνας απο το πορτ μπεμπε και δενεις το μωρο στη μεση....κι εγω δεν θελω να το βγαλω με το πορτ μπεμπε,δεν το νοιωθω τοσο ασφαλες,αλλα εκανα βλακεια που το ειπα στο αντρα μου και δεν ξερω μηπως τωρα δεν θελει να το παρουμε με το καρεκλακι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Άσχετο...εσάς οι άντρες σας θα μπούνε μέσα στην αίθουσα τοκετών;;

Εμένα ο δικός μου κλάνει πατάτες, δεν μπορεί λέει τα αίματα, θα με βλέπει να πονάω λέει και θα δείρει τους γιατρούς..χαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Άσχετο...εσάς οι άντρες σας θα μπούνε μέσα στην αίθουσα τοκετών;;

Εμένα ο δικός μου κλάνει πατάτες, δεν μπορεί λέει τα αίματα, θα με βλέπει να πονάω λέει και θα δείρει τους γιατρούς..χαχαχα

κι εμενα λεει οτι δεν θελει να μπει....αλλα τωρα τελευταια το συζητουσε με καποιον πατερα που μπηκε μεσα και αρχισε να το ψιλοσκεφτεται,βεβαια δεν το εχει πει ξανα,αν θελει ας ρωτησει μονος του το γιατρο δεν θελω να τον πιεσω...εγω θα ηθελα να μπει(μιλαμε παντα για το φυσιολογικο)...για την καισαρικη δεν νομιζω να αφηνουν

76IGp3.png

Ο δικός μου στην αρχή αρχή της εγκυμοσύνης που το συζητούσαμε δεν ήθελε,όσο περνούσε ο καιρός όμως και ζούσε την εγκυμοσύνη άλλαξε γνώμη. Τώρα το θεωρεί δεδομενο! Βέβαια εγώ τον θέλω πιο πολύ για συμπαράσταση και να μου κρατάει το χέρι, δεν θα ήθελα να βλέπει τί γίνεται από τη μέση και κάτω...:?

UslQp3.png

UOZVp3.png

Ο δικός μου στην αρχή αρχή της εγκυμοσύνης που το συζητούσαμε δεν ήθελε,όσο περνούσε ο καιρός όμως και ζούσε την εγκυμοσύνη άλλαξε γνώμη. Τώρα το θεωρεί δεδομενο! Βέβαια εγώ τον θέλω πιο πολύ για συμπαράσταση και να μου κρατάει το χέρι, δεν θα ήθελα να βλέπει τί γίνεται από τη μέση και κάτω...:?

ετσι ακριβως και ο δικος μου. ειδικα οταν τον διαβεβαιωσε η γιατρος οτι δεν θα δει τιποτα ειπε οτι θα μπει...

το μονο που σκεφτομαι ειναι μην τρομαξει... στην αμνιο η γιατρος τον εβγαλε εξω γιατι ασπρισε!!!

ZOrwp3.png

nano79 250 εεεε????Πω πω με πληγωσες τωρα!!! 314 το πηραμε εμεις πριν κανενα διμηνο....Τι ηλιθια που ειμαι Θεε μου...:confused:

Ρε κοριτσια σας παρακαλω πειτε μου ποια η διαφορα πορτ μπεμπε με καρεκλακι αυτοκινητου???

Διαφημίσεις

ειδες που εχω δικιο...να σου πω ειμαι υπερ του θηλασμου οχι μονο 100% αλλα 1000%...και θα το προσπαθησω αλλα πηρα μπουκαλια γιατι παντα πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για κατι που ισως δεν εχεις υπολογισει

Ναι χαπακι εχεις δικιο...θα παω με μαυρη καρδια να παρω ενα τουλαχιστον...Ειπαμε καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε....;)

ετσι ακριβως και ο δικος μου. ειδικα οταν τον διαβεβαιωσε η γιατρος οτι δεν θα δει τιποτα ειπε οτι θα μπει...

το μονο που σκεφτομαι ειναι μην τρομαξει... στην αμνιο η γιατρος τον εβγαλε εξω γιατι ασπρισε!!!

κι εγω στην αμνιο μονη μου μπηκα,μετα που τελειωσαμε τον φωναξανε και ηρθε μεσα

76IGp3.png

nano79 250 εεεε????Πω πω με πληγωσες τωρα!!! 314 το πηραμε εμεις πριν κανενα διμηνο....Τι ηλιθια που ειμαι Θεε μου...:confused:

Ρε κοριτσια σας παρακαλω πειτε μου ποια η διαφορα πορτ μπεμπε με καρεκλακι αυτοκινητου???

το πορτ μπεμπε ειναι αυτο που μοιαζει με καλαθουνα,το καρεκλακι μοιαζει λιγο με ρηλαξ...σε διαφωτισα??

76IGp3.png

Το καρεκλάκι αυτοκινήτου μοιάζει έτσι http://www.ebaby.it/images/detailed_images/Seggiolino-Auto-Marco-Polo-Visione.jpg

και στερεώνεται στο αυτοκίνητο με μια ειδική βάση.

Το πορτ μπεμπέ είναι σαν κρεβατάκι που χρησιμοποιείς για να μεταφέρεις το μωρό, και μοιάζει έτσι

http://www.letoshop.gr/files/photos/resized/kitt2022-19000large_400x.jpg

UslQp3.png

UOZVp3.png

Το καρεκλάκι αυτοκινήτου μοιάζει έτσι http://www.ebaby.it/images/detailed_images/Seggiolino-Auto-Marco-Polo-Visione.jpg

και στερεώνεται στο αυτοκίνητο με μια ειδική βάση.

Το πορτ μπεμπέ είναι σαν κρεβατάκι που χρησιμοποιείς για να μεταφέρεις το μωρό, και μοιάζει έτσι

http://www.letoshop.gr/files/photos/resized/kitt2022-19000large_400x.jpg

εσυ ησουνα πιο κατοπιστικη πιστευω...

καλα σημερα δεν εχω κουνησει απο τον καναπε....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...