Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ειπα εφτιαξα και τη βαλιτσουλα για το μπεμπη μου....

τα εβαλα ολα απο δυο να ειμαι σιγουρη...

2 φορμακια,2 εσωρουχακια,2 πανουλες,2 μικρα πανακια και 1 ζευγαρι καλτσακια...

1 σελτεδακι αν χρειαστει να τον αλλαξω στο αμαξι

και μωρομαντηλα,χρειαζεται να βαλω τιποτα αλλο???

76IGp3.png

Καλέ σας διαβάζω και εχω κουφαθεί εντελώς.

Δεν φτάνει που τα σκατε για να γεννήσετε, πρέπει να κουβαλάτε δικα σας ρουχαλακια, μπιμπερό, αποστειρωτές, σερβιέτες και τις παναγιας τα μάτια μαζί σας.

Και εγώ θέλω να θηλάσω άλλα εχω αγοράσει μπιμπερό,

επίσης εχω σκοπό να στίσω στην κουζίνα αποστειρωτη, θερμαντήρα και τα σχετικά, αχρείαστα να είναι άλλα πρέπει να υπάρχουν.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλέ σας διαβάζω και εχω κουφαθεί εντελώς.

Δεν φτάνει που τα σκατε για να γεννήσετε, πρέπει να κουβαλάτε δικα σας ρουχαλακια, μπιμπερό, αποστειρωτές, σερβιέτες και τις παναγιας τα μάτια μαζί σας.

Και εγώ θέλω να θηλάσω άλλα εχω αγοράσει μπιμπερό,

επίσης εχω σκοπό να στίσω στην κουζίνα αποστειρωτη, θερμαντήρα και τα σχετικά, αχρείαστα να είναι άλλα πρέπει να υπάρχουν.

εγω τα ρουχαλακια τα εβαλα διπλα γιατι δεν ξερω τι να διαλεξω,και θα τα φερει ο αντρας μου τη μερα που ειναι να μας παρει...οσο για μπιμπερο και τετοια δεν χρειαζομαι στο μιαιευτηριο...

αλλα δεν τα βαλω και απο τωρα πανω τα εχω μεσα στη ντουλαπα του μπεμπη οταν χρειαστουν θα τα βγαλω...

θερμαντηρα και θερμο δεν εχω παρει....

76IGp3.png

Καλησπέρα κούκλες.. επιτέλους ο μικρός μου βολέυτηκε απο τα αριστερά και μπορώ να ηρεμήσω και εγώ κάπως αν και νομίζω οτι κατέβηκε πιο χαμηλα στη λεκάνη σήμερα.. τεσπά μια βδομάδα είναι θα περάσει...

Απο εκεί και πέρα, αν και δεν αγόρασα μπιμπερό ας είναι καλά ο γυναικολόγος μου.. μέχρι τώρα έχω 3 μικρα και τα έχω κάνει διακοσμητικά με πετρούλες :tongue::tongue: Θα θηλάσω ο κόσμος να χαλάσει.. δεν χάλασα τόσα επιθέματα απο τον 5 μήνα ως σήμερα για να σταματήσω τώρα το γάλα (είμαι μια μικρή αγελάδα :tongue::tongue:

Για τη βαλίτσα του μικρού έχω πάρει 1 ζευγάρι γαντάκια,1 σκουφάκι, 1 ζευγάρι καλτσάκια, 2 φορμάκια, τα ρούχα εξόδου, 1 πικέ κουβερτούλα, πάνες,τα καλλυντικά του, τη βούρτσα του, πανάκια για τις γουλίες και μωρομάντηλά γιατι δεν ξέρεις καμια φορά!!

Λέτε η geonutr να τον άνοιξε το χορό?!?!?!

nikijo καλά να περάσεις στο θέατρο :-D:-D

DimRous να της ΄δωσεις φιλιά της μπουμπούς :D:D

EwCip3.png

Διαφημίσεις

εγω τα ρουχαλακια τα εβαλα διπλα γιατι δεν ξερω τι να διαλεξω,και θα τα φερει ο αντρας μου τη μερα που ειναι να μας παρει...οσο για μπιμπερο και τετοια δεν χρειαζομαι στο μιαιευτηριο...

αλλα δεν τα βαλω και απο τωρα πανω τα εχω μεσα στη ντουλαπα του μπεμπη οταν χρειαστουν θα τα βγαλω...

θερμαντηρα και θερμο δεν εχω παρει....

Αποστειρωτη και θερμαντηρα μου εστειλε η αδερφη μου.

Μπιμπερο πηρα απο μονη μου, αν και ειμαι σιγουρη οτι θα μας δωσουν και στο νοσοκομειο δωρα.

Για τον αντρα μου θα εχω ετοιμο το καρεκλακι αυτοκινητου με μια πανα και μια πικε κουβερτουλα να μου φερει οταν ειναι να βγουμε.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα κούκλες.. επιτέλους ο μικρός μου βολέυτηκε απο τα αριστερά και μπορώ να ηρεμήσω και εγώ κάπως αν και νομίζω οτι κατέβηκε πιο χαμηλα στη λεκάνη σήμερα.. τεσπά μια βδομάδα είναι θα περάσει...

Απο εκεί και πέρα, αν και δεν αγόρασα μπιμπερό ας είναι καλά ο γυναικολόγος μου.. μέχρι τώρα έχω 3 μικρα και τα έχω κάνει διακοσμητικά με πετρούλες :tongue::tongue: Θα θηλάσω ο κόσμος να χαλάσει.. δεν χάλασα τόσα επιθέματα απο τον 5 μήνα ως σήμερα για να σταματήσω τώρα το γάλα (είμαι μια μικρή αγελάδα :tongue::tongue:

Για τη βαλίτσα του μικρού έχω πάρει 1 ζευγάρι γαντάκια,1 σκουφάκι, 1 ζευγάρι καλτσάκια, 2 φορμάκια, τα ρούχα εξόδου, 1 πικέ κουβερτούλα, πάνες,τα καλλυντικά του, τη βούρτσα του, πανάκια για τις γουλίες και μωρομάντηλά γιατι δεν ξέρεις καμια φορά!!

Λέτε η geonutr να τον άνοιξε το χορό?!?!?!

nikijo καλά να περάσεις στο θέατρο :-D:-D

DimRous να της ΄δωσεις φιλιά της μπουμπούς :D:D

ερωτησεις: πως καταλαβες οτι κατεβηκε πιο χαμηλα???κι εμενα αριστερα βολευεται καλυτερα...

θα του βαλεις σκουφακι μεσα στο καλοκαιρι???εγω δεν εχω παρει σκουφακι,νομιζω ειναι περιττο...

οσο για τα ρουχαλακια αυτα που ειχα αγορασει για να βαλει οταν βγει,νομιζω θα του ειναι μεγαλα,αν γεννηθει τοσο μικρουλης που λεει ο γιατρος,οποτε πηρα και μια αλλαξια πιο μικρα για να εχω επιλογη....μην ειναι και σαν τον φασουλη....

76IGp3.png

Αποστειρωτη και θερμαντηρα μου εστειλε η αδερφη μου.

Μπιμπερο πηρα απο μονη μου, αν και ειμαι σιγουρη οτι θα μας δωσουν και στο νοσοκομειο δωρα.

Για τον αντρα μου θα εχω ετοιμο το καρεκλακι αυτοκινητου με μια πανα και μια πικε κουβερτουλα να μου φερει οταν ειναι να βγουμε.

κι εγω με το καρεκλακι ηθελα να τον βγαλω,αλλα μου ειπαν οτι ειναι καλυτερα να τον βγαλω με το πορτ μπεμπε,επειδη θα ειναι ξαπλα και θα βολευεται καλυτερα....

εγω του εβαλα 2 πανες μια να στρωσω απο κατω και μια αν χρειαστει να το σκεπασω

ασχετη ερωτηση: μηπως το στρωματακι που εχει μεσα το πορτ μπεμπε πρεπει να το πλυνω???

76IGp3.png

ωπ,να 'μαι..μη με πειτε ανευθυνη αλλα ειπα να ξαπλωσω λιγο μπας κ ηρεμησω και κοιμηθηκα λιγακι...τον γιατρο δε το πηρα τηλ γιατι θα τον δω μεθαυριο (θα μου πειτε αν γεννας θα περιμενεις??ε, φανταζομαι δεν γενναω ακομα...ή ¨ΟΧΙ ?????????????:confused: μαμα, φοβαμαι:?

μηπως να παρεις το γιατρο σου???

παντως εγω νομιζω οτι πλησιαζει η ωρα...τωρα που εισαι στο μηνα σου καθε ποτε πας στο γιατρο???

την Πεμπτη εχω ραντεβου στο νοσοκομειο να με δει (ο γνωστος Χασιακος) και να μου πει..αλλα βρε κοριτσια, δεν μπορω να καταλαβω πως θα ειναι αυτοι οι πονοι..ας πουμε τωρα, δεν με ενοχλει τιποτα, απλα νιωθω χαμηλα τη μικρη..

geonutr πηρες τον γιατρό σου τελικά? Αφου έχεις κλείσει τις 36 εβδ. ανα πάσα στιγμή μπορεί να ξεκινησει ο τοκετός.

ΝΑΙ Ε???το ηξερα αλλα δε θελω να το φανταζομαι ακομα (μα καλα, ποτε θα ειμαι ετοιμη????:confused::roll:)..αφηστε που εχουν λυσσαξει ολοι οτι γενναω οπου να ναι....

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ερωτησεις: πως καταλαβες οτι κατεβηκε πιο χαμηλα???κι εμενα αριστερα βολευεται καλυτερα...

Έμενα νομίζω ότι είναι ακόμα πολύ ψηλά, τον νιώθω συνέχεια κάτω από τα πλευρά μου και μαζεύεται ολο από δεξιά.

Θα δούμε τι θα πει αύριο και η γιατρός

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Έπλεξε η πεθερά ένα με το τσιγκελάκι και είναι με τετραγονάκια.. απλά να μην έρθει σε άμεση επαφή το κεφαλάκι του με τον ήλιο δεν θέλω!!!

Το κατάλαβα γιατί άλλαξαν θέση τα χέρια προς τα κάτω και το βάρος αρχίζει να με πέρνει και μένα προς τα μπρός..

Πρώτη φορά βολέυετε στα αριστερά σήμερα αν και το έχει ξανακάνει μερικά βραδια.. όλο δεξιά το κόβει που έχει την δυνατότητα να σκουντήξει το έντερο!!!

Καλά΄με τα ρούχα ευτυχώς που δεν πήρα φόρα γιατι μεγάλος θα μας βγεί τελικά!!!

EwCip3.png

ωπ,να 'μαι..μη με πειτε ανευθυνη αλλα ειπα να ξαπλωσω λιγο μπας κ ηρεμησω και κοιμηθηκα λιγακι...τον γιατρο δε το πηρα τηλ γιατι θα τον δω μεθαυριο (θα μου πειτε αν γεννας θα περιμενεις??ε, φανταζομαι δεν γενναω ακομα...ή ¨ΟΧΙ ?????????????:confused: μαμα, φοβαμαι:?

την Πεμπτη εχω ραντεβου στο νοσοκομειο να με δει (ο γνωστος Χασιακος) και να μου πει..αλλα βρε κοριτσια, δεν μπορω να καταλαβω πως θα ειναι αυτοι οι πονοι..ας πουμε τωρα, δεν με ενοχλει τιποτα, απλα νιωθω χαμηλα τη μικρη..

ΝΑΙ Ε???το ηξερα αλλα δε θελω να το φανταζομαι ακομα (μα καλα, ποτε θα ειμαι ετοιμη????:confused::roll:)..αφηστε που εχουν λυσσαξει ολοι οτι γενναω οπου να ναι....

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σου πω οταν θα ειναι να γεννησεις νομιζω θα το καταλαβεις...θα ειναι οι πονοι συχνοι....απλα μπορει να πηρε θεση το παιδι....παντως δεν θελω αν σε αγχωσω αλλα εχω ακουσει οτι οταν πλησιαζει η ωρα να γεννησεις αρχιζεις να πρηζεσαι αρκετα ακομα και στο προσωπο

76IGp3.png

κι εγω με το καρεκλακι ηθελα να τον βγαλω,αλλα μου ειπαν οτι ειναι καλυτερα να τον βγαλω με το πορτ μπεμπε,επειδη θα ειναι ξαπλα και θα βολευεται καλυτερα....

Όχι, σε αυτό είμαι κάθετη, μόνο μέσα στο καρεκλάκι είναι ασφαλή.

Αυτά τα καρεκλάκια είναι έτσι σχεδιασμένα που δεν έχουν πρόβλημα τα μωράκια.

ασχετη ερωτηση: μηπως το στρωματακι που εχει μεσα το πορτ μπεμπε πρεπει να το πλυνω???

Αφού θα στρώσεις πάνα από πάνω δεν χρειάζεται να το πλύνεις.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Έμενα νομίζω ότι είναι ακόμα πολύ ψηλά, τον νιώθω συνέχεια κάτω από τα πλευρά μου και μαζεύεται ολο από δεξιά.

Θα δούμε τι θα πει αύριο και η γιατρός

κι εγω νομιζω ο δικος μου εχει κατεβει λιγο,μετρησα και την κοιλια μου και εχει μικρυνει λιγακι στο σημειο του αφαλου(απο 110...ειναι τωρα 104,δεν ξερω βεβαια αν αυτο παιζει ρολο),και πολλες φορες νοιωθω πως σπρωχνει προς τα κατω και τοτε πηγαινω καθε 3 λεπτα προς νερου μου

76IGp3.png

Όχι, σε αυτό είμαι κάθετη, μόνο μέσα στο καρεκλάκι είναι ασφαλή.

Αυτά τα καρεκλάκια είναι έτσι σχεδιασμένα που δεν έχουν πρόβλημα τα μωράκια.

ετσι ειπα κι εγω αλλα μου λενε οτι κανω λαθος,εχω βεβαια το chicco κιτ που ειναι για να κραταει το πορτ μπεμπε στο αμαξι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...