Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τελευταια ακούω όλο και περισσότερες γιαγιαδες αποτρέπουν τις κόρες τους να θηλάσουν για να μπορούν να παίρνουν τα μωρα στο σπίτι τους. Τι στο καλό ξεκουτιένουν όσο μεγαλώνουν;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δλδ αν εχει ικτερο δεν κανει να θηλασει;;;;...υποτιθεται οτι το γαλα μας ειναι καλυτερο....αχ δεν προλαβαινω να τα μαθω ολαααααα.....

εξαρτάτε απο το βαθμό του ίκτερου και απο την κρίση του παιδίατρου. Και εγώ για αυτό θέλω να έχω το νοσοκομειακό θήλαστρο μαζί μου, για το πέτρωμα και τον ίκτερο

Τι προβλημα εχεις???Εγω κηλες δισκου...Πρεπει απαραιτητως να τις δειξεις γιατι εγω ας πουμε τις εχω ακριβως εκει που γινεται η επισκληριδιος και γιαυτο θελουμε να ειναι παρον ο συγκεκριμενος αναισθησιολογος....Δεν ξερω αν θυμασαι που εγραφα προχτες οτι παιζει να μπω και με προκληση για αυτο τον λογο...

Με απλά λόγια... Ενας σπονδυλος δεν έχει υγρό και άλλος ενας που έχει πάει πιο πισω απο την 1η εγκυμοσύνη. Θα τις παρω τις εξετάσεις μη κάνει καμια βλακία κ αυτός.

geonutr τί έγινε? Πού είσαι? Γεννάς?

Θα πρεπει να ειναι πολυ αυξημενη η τιμη του ικτερου για να μην πρεπει να θηλασει το παιδι...Δεν ειμαι γιατρος δεν ξερω την τιμη αλλα και με ικτερο ξερω οτι πρεπει να θηλαζεις...Τα γραφει αυτα η αγλαια στο αλλο φορουμ στο θεμα Θηλασμος...

και εγώ στο βιβλίο της Πατσούρου το διάβασα, αλλά αν ο παιδίατρος, κακός μεν, αλλά σου πει όχι θηλασμό είσαι σε θέση να κρίνεις αν όντως πρέπει ή αν το λέει απο σκοπό να σου δώσει ξένο;;

Διαφημίσεις

.... για αυτό θέλω να έχω το νοσοκομειακό θήλαστρο μαζί μου, για το πέτρωμα και τον ίκτερο

λετε να παρω τηλ. στη Θεσ-νικη να μου στειλουν;;;(αν εχουν)...:roll:

καπου ειχα διαβασει για την κλινικουμ (;;;):confused:

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

ναι ..της Αγλαιας δεν προλαβαινω....χαχαχαχα...

... κ για να πω την αληθεια οταν διαβαζω για 18 ωρες το 24ωρο θηλασμος κατι με πιανει....σαν να με αγχωνει λιγουλακι....

Κοριτσακι που διαβασες για 18 ωρες το 24ωρο θηλασμο???Γιατι εγω διαβαζω για 23 ωρες το 24ωρο θηλασμος!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι τιποτα αλλο να περνω και θαρρος!!!:tongue:

... αλλά αν ο παιδίατρος σου πει όχι θηλασμό είσαι σε θέση να κρίνεις αν όντως πρέπει ή αν το λέει απο σκοπό να σου δώσει ξένο;;

αυτο λεει κ ο αντρας μου κ ολο μαλωνουμε για το φορουμ:mrgreen:....εγινα λεει γιατρος κ εγω:cool:

i6mXp3.png

Κοριτσακι που διαβασες για 18 ωρες το 24ωρο θηλασμο???Γιατι εγω διαβαζω για 23 ωρες το 24ωρο θηλασμος!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι τιποτα αλλο να περνω και θαρρος!!!:tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ωραιααααααα!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

αυτο λεει κ ο αντρας μου κ ολο μαλωνουμε για το φορουμ:mrgreen:....εγινα λεει γιατρος κ εγω:cool:

και εμένα κάτι τέτοια μου έλεγε μέχρι που του είπε ο γιατρός να με αφήσει στην ησυχία μου και καλά κάνουμε και ψαχνώμαστε. Ασε που του είπε οτι είναι και δωρεάν ψυχοθεραπεία. Γκρουπ θέραπι που λένε

παω να κανω μπανακι και να ετοιμαστω για το γιατρο. Θα δω τη κορουλα μου σημερα.

Στο καλο και με το καλο να απολαυσεις το ζουζουνι σου στην μικρη οθονη :D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ωραιααααααα!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εεεεεε δεν ειναι χααααααρμα????

Τι προβλημα εχεις???Εγω κηλες δισκου...Πρεπει απαραιτητως να τις δειξεις γιατι εγω ας πουμε τις εχω ακριβως εκει που γινεται η επισκληριδιος και γιαυτο θελουμε να ειναι παρον ο συγκεκριμενος αναισθησιολογος....Δεν ξερω αν θυμασαι που εγραφα προχτες οτι παιζει να μπω και με προκληση για αυτο τον λογο...

Οσο για τα μπουκαλια εχω σκεφτει οτι αμα χρειαστω θα στειλω τον αντρα μου σε φαρμακειο...Ε και βραδυ να ειναι καποιο θα διανυκτερευει....Τωρα που το σκεφτομαι ομως αμα ειναι βραδυ και το χρειαστω και ο μικρος αρχιζει να τσιριζει σαν τρελος και σηκωσει στο ποδι ολη την πολυκατοικια??????Αααααχ θα παω να παρω εστω ενα....:(

ειδες που εχω δικιο...να σου πω ειμαι υπερ του θηλασμου οχι μονο 100% αλλα 1000%...και θα το προσπαθησω αλλα πηρα μπουκαλια γιατι παντα πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για κατι που ισως δεν εχεις υπολογισει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...