Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σε δω και εσενα ζουζουνα οταν θα εισαι στην 37η εβδομαδα ποσο ξεαγχωμενη θα εισαι :tongue:

Εγω προσωπικα δηλωνω οτι μαλλον θα χρειαστω και εγω πανες σαν τον γιο μου....Ειμαι ελαφρως ....χ...σμενη....

καλε εγω ειμαι αγχωμενη απο τωρα...κι εσυ μου λες να φτασω στις 37 βδομαδες για να αγχωθω....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δεν εχω παρει καθολου μπουκαλια για να θηλασω...Βλακεια το ξερω αλλα δεν θελω να παρω....:rolleyes:

να σου πω κι εγω θελω να θηλασω αποκλειστικα,αλλα πρεπει να εχεις και 2 μπουκαλια σπιτι για καθε ενδεχομενο,εκτος αν ξερει ο αντρας σου τι θα πρεπει να παρει οταν το χρειαστεις ή θα μπορει να παει καποιος αλλος να σου παρει...

να σε ρωτησω κατι,σε περιπτωση που θα πρεπει να βγαλεις το γαλα απο το στηθος ή το μωρακι δεν πιανει τη θηλη τι θα κανεις???θα τρεχεις τελευταια στιγμη???

76IGp3.png

Εγω δεν εχω παρει καθολου μπουκαλια για να θηλασω...Βλακεια το ξερω αλλα δεν θελω να παρω....:rolleyes:

δε χρειάζετε να πάρεις μπουκάλια. Αν σου χρειαστούν πάει ο συζηγος και παίρνει. Πόσοι ώρα θες να πλήνεις και να αποστηρώσεις;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

δε χρειάζετε να πάρεις μπουκάλια. Αν σου χρειαστούν πάει ο συζηγος και παίρνει. Πόσοι ώρα θες να πλήνεις και να αποστηρώσεις;;

και αν τα χρεαστεις νυχτα τι θα γινει???

76IGp3.png

να σου πω κι εγω θελω να θηλασω αποκλειστικα,αλλα πρεπει να εχεις και 2 μπουκαλια σπιτι για καθε ενδεχομενο,εκτος αν ξερει ο αντρας σου τι θα πρεπει να παρει οταν το χρειαστεις ή θα μπορει να παει καποιος αλλος να σου παρει...

να σε ρωτησω κατι,σε περιπτωση που θα πρεπει να βγαλεις το γαλα απο το στηθος ή το μωρακι δεν πιανει τη θηλη τι θα κανεις???θα τρεχεις τελευταια στιγμη???

Δυο διαφορετικα ατομα δυο διαφορετικες αποψεις!!!!:mrgreen:

Και σας εχω πει δεν τα περνω ευκολα μην μου βαζετε τετοια διλημματα!!!!:roll:

Διαφημίσεις

Όσο για τις επισκέψεις δεν ελέγχουν πόσα άτομα μπαίνουν και επίσης εξακολουθούν να φέρνουν τα μωράκια όταν το δωμάτιο είναι γεμάτο κόσμο. Εκείνο που με χάλασε πραγματικά είναι ότι το δωμάτιο ήταν ασφυκτικά μικρό και δεν υπήρχε χώρος στη ντουλαπίστα του δωματίου να βάλεις ούτε τη βαλίτσα σου.

Να αυτά τα χαζά μου τη σπάνε....:mad: Να μη μπορείς ουτε να θηλάσεις με την ησυχια σου...

Στο Μητερα που είχα παει πριν 3 μηνες επίσκεψη τα μωρά δεν τα εβλεπαν οι επισκέπτες, εβγαιναν όλοι εξω. Αυτο είχε γίνει με την γρίπη των χοίρων και το κράτησαν. Εμενε μέσα μόνο 1 συνοδός της κάθε κοπέλας.

geonutr πηρες τον γιατρό σου τελικά? Αφου έχεις κλείσει τις 36 εβδ. ανα πάσα στιγμή μπορεί να ξεκινησει ο τοκετός.

Για την επισκληρίδιο που θα κανω μηπως πρεπει να δείξω στον αναισθησιολόγο την μαγνητική που έχω κάνει για τη μεση μου? Εχω πρόβλημα σε 2 σπονδυλους.:confused:

τι μηλάω και εγώ για μπιμπερό;;; Που θέλω να θηλάσω αποκλειστηκά και απο τα δώρα που μου έχουν κάνει έχω μαζέψει 9. 4μικρά, 4 μεγάλα της chicco και ένα απο αυτά του ντοκτορ κάτι που λέτε. Βέβαια και να θηλάσουμε αποκλειστηκά 2,3 μπιμπερό αργότερα θα τα θέλουμε για το νεράκι.

και αν τα χρεαστεις νυχτα τι θα γινει???

αν τα χρειαστεί νύχτα θα κάνει διάρηξη. Τέτοιες ώρες με όλο αυτό το αγχος πιστέβω οτι η κάθε κοπέλα πρέπει να κάνει αυτό που της έρχετε. Αν δε θέλει να πάρει μπουκάλι να μη πάρει, αν θέλει να πάρει 15 μπουκάλια να πάρει 15. Μόλις γεννήσει με το καλό θα δει τι πρέπει να κάνει.

εγω λεω πως στην κλινικη δεν θα παρω μαζι μου μπιμπερο .....η μανα μου γουρλωνει τα ματια της...σιγουρα θα ριξει στην τσαντα της 1-2....:):):)

αν η κλινική δε διαθέτει μπιμπερό να ακούσεις τη μαμά σου και να πάρεις. Αν κάνει ίκτερο (κούφια η ώρα που το ακούει) και πει ο παιδίατρος οχι θηλασμό τι θα γίνει;; Πάρε ένα μαζί σου για καλό και για κακό.

Διαφημίσεις

Για την επισκληρίδιο που θα κανω μηπως πρεπει να δείξω στον αναισθησιολόγο την μαγνητική που έχω κάνει για τη μεση μου? Εχω πρόβλημα σε 2 σπονδυλους.:confused:

Τι προβλημα εχεις???Εγω κηλες δισκου...Πρεπει απαραιτητως να τις δειξεις γιατι εγω ας πουμε τις εχω ακριβως εκει που γινεται η επισκληριδιος και γιαυτο θελουμε να ειναι παρον ο συγκεκριμενος αναισθησιολογος....Δεν ξερω αν θυμασαι που εγραφα προχτες οτι παιζει να μπω και με προκληση για αυτο τον λογο...

Οσο για τα μπουκαλια εχω σκεφτει οτι αμα χρειαστω θα στειλω τον αντρα μου σε φαρμακειο...Ε και βραδυ να ειναι καποιο θα διανυκτερευει....Τωρα που το σκεφτομαι ομως αμα ειναι βραδυ και το χρειαστω και ο μικρος αρχιζει να τσιριζει σαν τρελος και σηκωσει στο ποδι ολη την πολυκατοικια??????Αααααχ θα παω να παρω εστω ενα....:(

δλδ αν εχει ικτερο δεν κανει να θηλασει;;;;...υποτιθεται οτι το γαλα μας ειναι καλυτερο....αχ δεν προλαβαινω να τα μαθω ολαααααα.....

Θα πρεπει να ειναι πολυ αυξημενη η τιμη του ικτερου για να μην πρεπει να θηλασει το παιδι...Δεν ειμαι γιατρος δεν ξερω την τιμη αλλα και με ικτερο ξερω οτι πρεπει να θηλαζεις...Τα γραφει αυτα η αγλαια στο αλλο φορουμ στο θεμα Θηλασμος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...