Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα Καλησπέρα!!!

geonutr εγω δηλώνω παντελως ασχετη με αυτα...γενικως εχω σαν αρχη μου αμα δω οτι κατι δεν παει καλα...αμα μου συμβαινει κατι διαφορετικο...αμα ποναω διαφορετικα απο οτι συνηθως περνω τον γιατρο...Ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο κοριτσακι!!!Αντε το πολυ πολυ να γεννας :mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α... και όσες πάτε για φυσιολογικό τοκετό μην ξεχάσετε ότι 36η με 37η εβδομάδα πρέπει να κάνετε την εξεταση για τον στρεπτόκοκκο Β.

Ωχ εγω ειμαι τωρα στην 37η και ο γιατρος μου δεν μου ειπε τιποτα για εξετασεις στρεπτοκοκκου!!!Μου εδωσε να κανω μονο τις τελευταιες εξετασεις γενικη αιματος ουρων σακχαρο....Και την προηγουμενη βδομαδα που πηγα και με ειδε μου ειπε παμε για φυσιολογικο τοκετο μην ανησυχεις...Ειναι απαραιτητη αυτη η εξεταση???Να τα παρω κρανιο???:twisted:

Δεν έχω τίποτα, bibico μου!

Στο πηγαδι κατουρησες και εσυ μαλλον Στελλιτσα :mrgreen:

Εδώ έριξα το γέλιο... bibicos όλα τα λεφτά...

Σε μερσω!!!!!:lol:

Διαφημίσεις

...ε ναι...το πολυ πολυ να γεννας!!!!! κολ δε ντοκτορ...:)

Ρε κοριτσια δεν θα αντεχα με τοσο κοσμο μεσα στο δωματιο....κ συγγενεις...κ φιλους...κτλ κτλ...Δηλαδη αν θες να θηλασεις τους διωχνεις ολους ε;;;;δε νομιζω να κοιτανε τα μεμε σας....:)

Στην κλινικη μας (ιντι λες να μαστε μαζι;;;) το εχουμε μαζι το μωρο αλλα το μπανιο το κανουν οι μαιες...Για το συμπληρωμα μου το ειπε γιατι λεει κανουν ικτερο η κατι τετοιο...

Κ εγω ειχα ανα 15 λεπτα πετρωμα-συσπαση...διηρκεισε 1 ωρα...αλλα ακομα εδω ειμαι χχιχιιχιχι:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

επισης το maclaren xt το ειχε με εκπτωση.

απορια: πηρα 2 μπιμπερο μεγαλα γυαλινα της dr brown's αν υπαρχουν. ξερετε αν οντως κανουν δουλεια με τους κολικους? γιατι πολυ χοντροκομμενα μου φαινονται και αβολα. σκεφτομαι να τα παω πισω...

Πόσο εκπτωση ειχε στο xt???Λυσσαξα η μουλαρα να το παρω!!!Και το εχω και καθεται τωρα στο δωματιο....:twisted:

Για τα μπιμπερο αυτα που λες μου ειπε μια φιλη μου οτι σωθηκε..Ειχε ο γιος της πολλους κολικους και πηγε και πηρε αυτα τα μπουκαλια και ηρεμησε το μωρακι της...Τυχαιο???Δεν νομιζω!!!

βρε κοριτσια, ακουστε τι παθαινω μπας και μπορεσετε να μου δωσετε τα φωτα σας...για αρχη λοιπον, δεν πηγαινω και τις τρελες φορες στην τουαλετα (αν και πινω λιτρα νερο και τρωω πολλα φρουτα), τα ποδια μου εχουν γινει σα μπαουλα (αν δε περπατησω λιγο αρχιζουν κ δεν μπορουν να με στηριξουν και τρεμω ολοκληρη), και απο χθες νιωθω σα σφαχτες πισω στην ουρα μου μια στο τοσο, πετρωματα στην κοιλια (λες και ειναι ολο το μωρο μαζεμενο πανω) σε πιο συχνο βαθμο αλλα ακαθοριστα και σημερα νιωθω οτι το μωρο ειναι ετοιμο να πεσει απο κατω..αφου να φανταστειτε προχωραω κρατωντας την κοιλια μου...τι μου συμβαινει???γιατρε μου θα ζησω???? :confused::confused::confused::confused:

Μηπως να πάρεις τον γιατρό σου? Για να μην κάνουμε όλες τις γιατρέσες...

και να μας πεις...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

βρε κοιλουμπες μου σας επιασε τρελλη πολυλογια...

νομιζω οτι ολες εισαστε (κι εγω βεβαια)αγχωμενες....εγω κανονισα να κανω τον καρδιολογικο ελεγο την πεμπτη....και αντε να ερθει η αλλη βδομαδα να παμε στο γιατρο

76IGp3.png

Πόσο εκπτωση ειχε στο xt???Λυσσαξα η μουλαρα να το παρω!!!Και το εχω και καθεται τωρα στο δωματιο....:twisted:

Για τα μπιμπερο αυτα που λες μου ειπε μια φιλη μου οτι σωθηκε..Ειχε ο γιος της πολλους κολικους και πηγε και πηρε αυτα τα μπουκαλια και ηρεμησε το μωρακι της...Τυχαιο???Δεν νομιζω!!!

αυτα τα μπουκαλια που λετε ειναι αυτα που εχουν ενα σωληνακι μεσαστο μπουκαλι...

εγω εχω παρει της chicco...

τα μπουκαλια τα εχετε πλυνει????

76IGp3.png

βρε κοιλουμπες μου σας επιασε τρελλη πολυλογια...

νομιζω οτι ολες εισαστε (κι εγω βεβαια)αγχωμενες....εγω κανονισα να κανω τον καρδιολογικο ελεγο την πεμπτη....και αντε να ερθει η αλλη βδομαδα να παμε στο γιατρο

Να σε δω και εσενα ζουζουνα οταν θα εισαι στην 37η εβδομαδα ποσο ξεαγχωμενη θα εισαι :tongue:

Εγω προσωπικα δηλωνω οτι μαλλον θα χρειαστω και εγω πανες σαν τον γιο μου....Ειμαι ελαφρως ....χ...σμενη....

βρε κοριτσια, ακουστε τι παθαινω μπας και μπορεσετε να μου δωσετε τα φωτα σας...για αρχη λοιπον, δεν πηγαινω και τις τρελες φορες στην τουαλετα (αν και πινω λιτρα νερο και τρωω πολλα φρουτα), τα ποδια μου εχουν γινει σα μπαουλα (αν δε περπατησω λιγο αρχιζουν κ δεν μπορουν να με στηριξουν και τρεμω ολοκληρη), και απο χθες νιωθω σα σφαχτες πισω στην ουρα μου μια στο τοσο, πετρωματα στην κοιλια (λες και ειναι ολο το μωρο μαζεμενο πανω) σε πιο συχνο βαθμο αλλα ακαθοριστα και σημερα νιωθω οτι το μωρο ειναι ετοιμο να πεσει απο κατω..αφου να φανταστειτε προχωραω κρατωντας την κοιλια μου...τι μου συμβαινει???γιατρε μου θα ζησω???? :confused::confused::confused::confused:

μηπως να παρεις το γιατρο σου???

παντως εγω νομιζω οτι πλησιαζει η ωρα...τωρα που εισαι στο μηνα σου καθε ποτε πας στο γιατρο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...