Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω πηρα μια που εχει λαστιχο στην μεση και κουμπακια στο πλαι,εχει πολυ καλη ελαστικοτητα κ ειναι ανετη....υπαρχουν ομως κ στο εμποριο μερικες που εχουν κουμπακια μπροστα,αυτες δεν ειναι καθολου ελαστικες κ δε θα τις φορεσεις μεχρι τελος εγκυμοσυνης.Να προσεξεις να ειναι ελαστικη!!!!!

χμμμμμμμμμμμμ ναι ε???????????? μονο τζιν η εχει και υφασμα?????????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010

2.giota. ΠΗΤ 14/08/2010-ΙΑΣΩ-ΔΙΔΥΜΑ

3.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 -ΙΑΣΩ - ? φύλλo

4.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ?? φύλο

5.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 -

6.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ- μάλλον κορίτσι

7.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

8.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - ? - μαλλον αγορι

9.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 -ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ)-ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

10.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 -

11.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι

12.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

13.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 -

14.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010-ΛΗΤΩ-ΤΡΙΔΥΜΑ

Καλημέρα κοιλούμπες... Τι κάνετε?

nikijo κουράγιο, ξέρεις εσύ! ;)

Κοριτσάκια εσεις που έχετε ήδη ένα τουλάχιστον παιδάκι, στους έξι μήνες δεν είναι μεγάλη η κοιλίτσα μας? Το ρωτάω γιατί τότε θα είναι ο γάμος κ χθες δοκίμαζα νυφικά κ μου λέγανε ότι δε θα έχω μεγάλη διαφορά με τώρα... ισχύει? Και τώρα έχω κοιλίτσα αλλά δε νομίζω ότι θα είναι τόσο πια μικρή...

Επίσης, αν μπορείτε βοηθήστε τις άσχετες, για ρούχα κ εσώρουχα εγκυμοσύνης εσείς οι έμπειρες... Καλά για ρουχα διάβασα τους διαλόγους σας, αλλά για εσώρουχα που να πάμε κ τι πρέπει να ξέρουμε για νούμερα, υφάσματα κλπ?

Φιλάκια κοριτσάρες στα μαγουλάκια κ στις κοιλίτσες σας... κ στα παιδάκια σας :P

Nικολίνα μην αγχωνεσαι για το νυφικο κανουν συνεχεια προβες, το πολυ να αποαιτησεις παραπάνω προβες πριν τον γάμο...εμενα να σου πω που παντρευτηκα 5,5 μηνων δυστυχως ειχε μεγάλη διαφορα η κοιλια, και οχι μονο με πριν αλλα και αναμεσα στις τελευταιες προβες...αφου πριν 2 εβδομαδες δεν ειχα κοιλια και μετα 2 εβδομαδες τουρλα...η μοδιστρα αναγκαστηκε να προσθεσει εξτρα υφασμα και στις 2 μεριες αφου οσο και να το ανοιξε...δεν εμαπινα! Αλλα εγώ ειχα μεγαλη κοιλια, σε αλλες φιλες μου 6 μηνων δεν φαινοταν διαφορα... παντως οτι και να γινει μην ανησυχεις το διορθωνουν...πηρα και εσωρουχο για απο μεσα ενα μπουστακι -κορσε δεν ξερω πως να το περιγράψω καλο ηταν αλλα κι ενα στραπλες να φορεσεις η και τιποτα αναλογα το σχεδιο...

Εσωρουχα κυλοτακια εγω φοραω απλα τα πιο μεγαλα και ξεχειλωμενα δεν πηρα εγκυμοσυνης...απο ρουχα εγκυμοσυνης ενα παντελονι με μπασκα πηρα δεν χρειαζεται δευτερο με καταβολεψε και μια φορμα απλη και μια χαρα... το καλοκαιρι φορουσα και φαρδιες βεμουδες-ψαραδικα που ειχε παρει πολυ φθηνα η μαμα μου και κανα 2 φορεματακι παλι δεν χρειαστηκα εγκυμοσυνης...καλσον εγκυμοσυνης ειχα παρει κι εγώ, τωρα ομως δεν νομιζω οτι χρειαζεται η μεγαλη κοιλια θα ειναι το καλοκαιρι... σουτιεν θηλασμου ειχα παρει τον 9ο μηνα που το στηθος δεν αλλαζει μετα και πολυ, λιγο πρηζεται ειχα παρει 3 γιατι θηλαζα και 2 χρονια...

Τι αλλο? τα του μαιευτηριου εχουμε καιρο νομιζω να τα πουμε χαχαχαχαχα

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

εχετε αρχισει να κοιτατε πραγματακια για το μωρο?εγω οχι ακομα και να πω την αληθεια θα παρουμε αρκετα πραγματα και απο γνωστους,γιατι ειναι λιγο δυσκολο να τα αγορασουμε ολα

76IGp3.png

1.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010

2.giota. ΠΗΤ 14/08/2010- ΙΑΣΩ - ΔΙΔΥΜΑ

3.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 – ΙΑΣΩ - ? φύλλo

6.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 – ΙΑΣΩ - μάλλον κορίτσι

8.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - μαλλον αγορι

9.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) – ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

10.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - Aσκληπιειο Kρητης

14.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010- ΛΗΤΩ - ΤΡΙΔΥΜΑ

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Εγώ έχω πάρει προς το παρών ένα παντελόνι εγκυμοσύνης τζιν φαρδύ, ένα παντελόνι εγκυμοσύνης τζιν στενό, ένα κολάν τζιν (έχω αρρώστια με τα τζιν χαχαχα) και δυο φορμουλες.

Το καλοκαίρι που θα είναι οι κοιλίτσες μας τεράστιες…χαχαχα… θα φοράμε φορεματάκια.

Να σας ρωτήσω, με την συχνοουρία πως πάτε;;

Εγώ το βράδυ σηκώνομαι 2 με 3 φορές και πάω στην τουαλέτα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

1.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010

9.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) – ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Εγώ έχω πάρει προς το παρών ένα παντελόνι εγκυμοσύνης τζιν φαρδύ, ένα παντελόνι εγκυμοσύνης τζιν στενό, ένα κολάν τζιν (έχω αρρώστια με τα τζιν χαχαχα) και δυο φορμουλες.

Το καλοκαίρι που θα είναι οι κοιλίτσες μας τεράστιες…χαχαχα… θα φοράμε φορεματάκια.

ασε χτυπισεσ το ευαισθητο σημειο και μονο στην σκεψη κατουριεμαι!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

1.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

κι εγω το βραδυ 1-2 φορες....

76IGp3.png

κι εγω το βραδυ 1-2 φορες....

χαχαχα δεν ειμαι η μονη δηλ.;

happiness εγω τον γιο μου δεν θυμαμαι ποτε τον ενιωσα πρωτη φορα (πανε και τοσα χρονια, γερασα χαχαχα).

Αλλα θυμαμαι πολυ καλα το ποσο δυνατα με κλωτσουσε και ποσο υπερκινητικος ηταν.

Πραγματα για το σπορακι δεν εχω παρει ακομα, ειναι νομιζω νωρις.

Θα μου δωσει και αρκετα η αδερφη μου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

α, και εσυ;

τωρα το ειδα.

σιγα μην αποτελαουσα εξερεση αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καμια λιγουριτσα για συγκεκριμενα φαγητα εχετε??????????? εγω εχω σιχαθει τα γκυκα τι ευτιχια αχαχαχαχαχ κατα τα αλλα τρωω οπως ετρωγα!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγω τωρα τελευταια μαγειρευω φαγητα που ειχα πολυ καιρο να φαω.

Για παραδειγμα χθες εφτιαξα μπριαμ και την περασμενη εβδομαδα με ειχε πιασει μια λυσσα για φρικασε.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Εγω τωρα τελευταια μαγειρευω φαγητα που ειχα πολυ καιρο να φαω.

Για παραδειγμα χθες εφτιαξα μπριαμ και την περασμενη εβδομαδα με ειχε πιασει μια λυσσα για φρικασε.

και εγω τρωω φαγητα που δεν ετρωγα απλα τα τρωω ολα τωρα πια τι να πω!

ttc72e7.aspx

χμμμμμμμμμμμμ ναι ε???????????? μονο τζιν η εχει και υφασμα?????????????

Εχει υφασμα στην πισω πλευρα της σαλοπετας,περιπου στην μεση ειναι αυτο.Ειναι σαν το υφασμα που εχουν τα παντελονια εγκυμοσυνης.

Κι εγω το ιδιο!!!!Δεν το συζητω για την ημερα, που παω τουαλετα πριν βγω εξω και μετα απο 10 λεπτα θελω παλι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εχει υφασμα στην πισω πλευρα της σαλοπετας,περιπου στην μεση ειναι αυτο.Ειναι σαν το υφασμα που εχουν τα παντελονια εγκυμοσυνης.

χμμμμμμμμμμμμ μαλιστα σας ευχαριστω για την πληριφορια κυρια μου!!!!!

Κι εγω το ιδιο!!!!Δεν το συζητω για την ημερα, που παω τουαλετα πριν βγω εξω και μετα απο 10 λεπτα θελω παλι!!!!!

ο αγαπημενοσ μας φιλοσ αυτη την εποχη!!!!!!!!!!! αχαχαχα

ttc72e7.aspx

εγώ παλι στην αρχη σηκωνομουν μια φορα, τωρα καμια...

Γενικώς τώρα δεν εχω κανενα συμπτωμα ενοχλητικο οντως το 2ο τριμηνο ειναι παραδεισος...

Για το πότε το ακους, εγώ το πρωτο το ακουσα 16η εβδομαδα σχετικα νωρις για πρωτο αλλα νομιζω παιζει ρολο η θεση του πλακουντα, εμενα ηταν οπισθιος.

Τωρα εχω προσθιο. Καπου μετα την 18η-20η παντως το ακουμε σιγουρα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...