Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης άμεσα στο νοσοκομείο πάμε αν σπάσουν τα νερά (δε θα καταλάβεις κάτι απλά θα δεις υγρά από μία στάμπα στον καναπέ μέχρι να τρέξουν στο παντελόνι εξαρτάτε) και αν δούμε αίμα. Αυτά από τις σημειώσεις μου

Δηλαδή δεν το νιώθεις όταν σπάνε τα νερά; Σαν να σου φεύγουν, ας πούμε; Μόνο τα βλέπεις;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια,γενναμε και εμεις μαλλον 26/7 και εχω αρχισει να φοβαμαι λιγο μιας και δεν εχω μπει ποτε σε νοσοκομειο!!!!!!!!

Με το καλό panoula... κ εγώ νοιώθω το ίδιο καθώς ουτε κ εγώ έχω μπει ποτέ σε νοσοκομείο... με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα... όλα θα πάνε καλά... :D Να μας φιλήσεις το μωράκι σου...

Αν δεν τα πούμε ξανά πριν φύγω για Καβάλα, να έχετε όλες σας μια ήρεμη και πανέμορφη γέννα.. Ραντεβού τον Οκτώμβριο με τα κουκλιά μας αγκαλιά.. Σας φιλώ όλες γλυκά και ειλικρινά χάρηκα που σας γνώρησα :-D:grin::-D:grin:

Με το καλό tour_Babay κ σε σένα... θα σε περιμένουμε όποτε μπορέσεις... Φιλάκια στο ζουζούνι σου...

Επισης απο που παραγγειλατε ring sling girls???

..

Κ εγώ από τη στέλλα το πήρα το αστεράκι ringl sling. Ελπίζω να τα καταφέρω κ να το χρησιμοποιήσω για΄τι μέχρι τώρα έκανα πρόβες με μία κουκλα... :rolleyes:

καλησπερα κοριτσια ......... με το καλο να δεχτειτε τα μπεμπακια σας ολες! ειμαι μανουλα Μαιου...... κ απτην λιγη πειρα μου ως μανουλα κ πρωταρα ...εχω να σας πω οτι οταν με το καλο ερθουν οι πονοι της γεννας(που θα σας οδηγησουν στο νοσοκομειο) θα το καταλαβαιτε.ειναι τοσο διαφορετικοι που σιγουρα θα το ψιλιαστειτε. σας το λεω εγω που απτην στιγμη που μπηκα στον 9 ΝΟΜΙΖΑ οτι καθε ποναω κ θα γεννησω..... τελικα οταν ηρθε η στιγμηη σωστη ημουν σιγουρη !

υπομονη για ολες σας ........

κ κατι που μου ελεγαν κ μενα .κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε!!!!!!!

με το καλο σε ολες σας

κ συυγνωμη για την παρεμβαση :tongue:

Ευχαριστουμε ριτάκι... να χαίρεσαι το παιδάκι σου... κ να "παρεμβαίνεις" 'οποτε θέλεις...

Εγω λεω οταν με πιασουν οι πονοι της γεννας να κατσω σπιτακι μου να αρχισω να περνω κανενα ντεπον κανενα παναντολ κανενα μεσουλιντ και να περιμενω να περασουν οι πονοι...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...

Εδώ έριξα το γέλιο... bibicos όλα τα λεφτά...

Εγώ τρομάζω στην ιδέα της γέννας, όχι τόσο στο μετά... Μάλλον κ εγώ δεν το έχω σκεφτεί καλά... το μετά με τα κλάματα κ τα ξενύχτια... ίσως γιατί είχα τόση λαχτάρα να κάνω ένα μωράκι... βασικά από μικρή με θυμάμαι να βλέπω μωράκια κ να κάνω σαν χαζό...

Εμένα το μωράκι μας ήρθε πριν το γάμο... κ ήρθαν όλα πολύ γρήγορα κ ξαφνικά... αλλά νομίζω ότι κ το χρόνο πίσω να γύρναγα πάλι έτσι θα ήθελα να γίνουν... δεν κουράστηκα με το γάμο καθόλου ούτε με τα πράγματα του σπιτιού... ίσως αν είχα χρόνο περισσότερο να το ψείριζα πιο πολύ...

Σας διάβασα όλες μονορουφι κ στενοχωρήθηκα λιγάκι που δεν ήμουν κ εγώ στην παρέα σας αυτές τις μέρες...

Φιλάκια σε όλες τις κοιλούμπες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Εμείς εδώ στο «σουπερ έξτρα λουξ» νοσοκομείο όχι μόνο θα το έχουμε μέσα στο δωμάτιο το μωρό αλλά τα πάντα, μα τα πάντα θα είναι δικά μας. Από το σεντονάκι που θα βάλεις στο πυρέξ μέχρι τον αποστειρωτή για τα μπιμπερό. Το καλό του όλου θέματος είναι ότι αν δεν τους πάς μπιμπερό δεν μπορούν να δώσουν μπιμπερό και ποιος να δώσει δηλαδή αφού μόνη σου το προσέχεις το μωράκι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Δηλαδή δεν το νιώθεις όταν σπάνε τα νερά; Σαν να σου φεύγουν, ας πούμε; Μόνο τα βλέπεις;

Καπου ειχα διαβασει οτι συνηθως δεν ειναι αυτο το αποτομο σπασιμο, δεν βλεπεις ποσοτητα δηλαδη, αλλα νιωθεις σαφως ροη, και για να το τεσταρεις βαζεις μια σερβιετα, αν μουσκεψει σχτικα γρηγορα, εχουν σπασει...

Ουσιαστικα μονο το 15% σπανε τα νερα πριν αρχισουν οι συσπασεις παντως... δηλαδη αυτο το να εισαι ταχυδρομειο, η σουπερμαρκετ αμεριμνη ειναι λιγο απιθανο να συμβει!:-D

Εμείς εδώ στο «σουπερ έξτρα λουξ» νοσοκομείο όχι μόνο θα το έχουμε μέσα στο δωμάτιο το μωρό αλλά τα πάντα, μα τα πάντα θα είναι δικά μας. Από το σεντονάκι που θα βάλεις στο πυρέξ μέχρι τον αποστειρωτή για τα μπιμπερό. Το καλό του όλου θέματος είναι ότι αν δεν τους πάς μπιμπερό δεν μπορούν να δώσουν μπιμπερό και ποιος να δώσει δηλαδή αφού μόνη σου το προσέχεις το μωράκι.

Πολυ καλο ειναι αυτο παρα το κουβαλημα... στα δημοσια ετσι ειναι ολο τον ρουχισμο τον φερνεις εσυ. Στο αττικό παλια ειχαν φορμακια λεει αλλα τα κλεβανε...:roll::roll::roll: τι να πεις...

eNeap2.pngTSzHp3.png

και εδω πριν απο κανα μηνα ειχαν αποστειρωτη και βραστηρα σε καθε δωματιο αλλα τα κλεβουν. Αυτο που με αγχωνει ειναι οτι λογο ελλειψης προσωπικου το κανεις μονος σου μπανιο χωρις τη βοηθεια μαιας ή καποιου αλλου. Για αυτο πρεπει να εχεις μαζι σου και εναν ανθρωπο 24 ωρες το 24ωρο. Φαντασου 3 γυναικες, τρεις συνοδους και τρεια μωρα στο ιδιο δωματιο. Ασε που δεν καταλαβαινουν απο επισκεπτηριο και πρεπει να κανεις το κακο και σπαστηκο

Διαφημίσεις

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική μαλλον 07/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ΖΑΚΥΝΘΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  35. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε???

διαβασα ολα αυτα που γραψατε αλλα δεν θυμαμαι να πω την αληθεια τα παντα...

λοιπον εμεις τρεχαμε σχεδον ολη μερα...και το βραδακι ηρθε και μια φιλη μου και σημερα που δεν μπορουσα να μιλησω μαζι σας δεν βαλατε γλωσσα μεσα σας...

οσο για τις συσπασεις που λετε...εμενα σημερα ολη μερα ειναι ολη μου η κοιλια σκληρη αλλα ολη η κοιλια,οχι μονο χαμηλα...ευτυχως ομως σημερα δεν ειχα πονακια ,ωστοσο πηρα τηλ το γιατρο και του ειπα τα συπτωματα και μου ειπε οτι αν ξαναεχω πονακια να παρω ντεπον και να παω απο εκει να με δει...

ο μπεμπης μου σε γενικες γραμμες ειναι σχετικα ησυχος και να κουνηθει ειναι πολυ απαλες οι κινησεις του...ευτυχως ομως κινειται λιγακι μεσα στα χρονικα ορια που μου εχει πει ο γιατρος...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτα ντιμ!!! Εδω το μονο που κανουν ειναι το μπανιο, αν και εχουν τρομερη ελλειψη προσωπικου επισης...

Λοιπον γραφω συγκεντρωμένα, απο το βιβλίο μου.

ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ

-Οι συσπασεις έρχοντα τακτικά, περίπου κάθε 15 λεπτά(χρονομετρηστε τις)

-Οι συσπασεις διαρκούν περισσότερο, είναι πιο δυνατές και σε συντομότερα διαστήματα.

-Η σύσπαση δεν σταματά αν αλλάξετε θέση ή περπατήσετε στο δωμάτιο.

-Πονάτε στη μέση και χαμηλά στη κοιλιά

-Νιώθετε την ανάγκη να αδειάσετε το έντερό σας

-Νιώθετε ότι σας φεύγουν υγρά που πιστεύετε πως δεν είνα ούρα(ρήξρη μεμβρανών)

Σε γενικές γραμμές απο οτι εχω διαβασει πηγαινετε στο μαιευτηριο οποτε το νιωσετε...αν οι συσπάσεις διαρκούν πανω απο λεπτό και ειναι ανα 15 λεπτα, και ιδίως αν μενετα μακρυα , καλο θα ηταν να ξεκινησετε.

Ποτε δεν ξερεις! Εχω ακουσει ιστορία από γνωστή μου που μολις αρχισαν οι συσπασεις, σπασα και τα νερα βεβαια, στο χαλαρο γιαστι δεν πονουσε και δεν ηταν συχνές (μπορει μεχρι τις εξωθησεις να περσουν ώρες και συνηθως περνανε 5 -10 ωρες) η κοπελα παίρνει να ενημερωσει τη γιατρο οτι θα μαζεψει, θα παει το πρωτο παιδι στη γιαγια και μετα θα παει, μενει μαρκοπουλο εντωμεταξυ μακρυα....η γιατρος συμφωνη αφου λογικα ειχαν περιθωριο ωρών...

ε στη μιση ωρα, την ξαναπαίρνει πανικοβλητη μεσα στο αυτοκινητο στην Αττικη οδο με πονους ανα 2 λεπτο!!!!!! Δεν μπορουσε να μιλησει απλα ξεφυσουσε!

Φτάσαν μαζι με τη γιατρο στο μαιευτηριο και σε ενα τεταρτο (!) γεννησε.

eNeap2.pngTSzHp3.png

κοριτσια κι εγω σας χαιρετω...δεν αντεχω καθολου σημερα,ειμαι με 3 ωρες υπνο συνολικα...

galat αποψε δεν θα σου κανω παρεουλα...σου υποσχομαι αυριο να αναπληρωσω τις ωρες

76IGp3.png

μακάρι βεβαια να ειχα ιδίαν πείραν χαπακι μου... δεν ενιωσα ποτε συσπασεις, σπασιμο νερων κλπ κι ας περιμενα εως την ΠΗΤ(παρα 2 μερες)....

Επισης για τις μπραξτον χεστον χαχαχαχα

λιγο πριν τον τοκετο, οντως γινονται συχνοτερες και πιο δυνατες... Συνηθως ομως παραμενουν ανωδυνες, αν και ισως πιο δυσαρεστες. Ομως η ειδοποιός διαφορά ειναι ότι εμφανίζονται ακανόνιστα, σπάνια ειναι περισσότερες απο 2 μέσα σε μια ώρα, και μετά εξαφανίζονται. Ενω οι όνοι του τοκετού αρχιζουν σιγά, αλλα προοδευτικά δυναμώνουν σε ένταση και συχνότητα.

Ενα αλλο σημαδι ειναι η αποβολη του τραχηληκού πώματος, αυτο που λεμε λιγο αιματακι, μια παχυρρευστη εκκριση... Η αληθεια ομως ειναι οτι ακόμα και αν συμβει αυτο μπορει ο τοκετος να αρχίσει μέρες μετα

επανερχομαι

eNeap2.pngTSzHp3.png

χαπακι μου καλη ξεκουραση!!! Εγ παλι ελιωσα σοτν υπνο το μεσημερι για αυτο σημερα ξενυχταω... δεν νυσταζω καθολου! κοιμηθηκα 4 ωρες 3 με 7...

Αχ τι αγχος και αυτο λιγο πριν τον τοκετό... απο ότι διαβαζω...

λεει... τα σημαδια που εγραψα παραπανω μπορει να εμφανιστούν σε ακανονιστη σειρα,και δεν ειναι απαραίτητο να τα νιωσετε ολα.

Επισης ιδιως στις πρωτοτοκες, το αρχικο σταδιο του τοκετου δεν εξελισσεται παντα με συγκεκριμενο ρυθμο, μπορει να εχεις ενα ή περισσότερα συμπτώματα και μετά να μην νιώθετε τιποτα για ωρες.... "Γενικά θα διακρίνετε μια τάση να γίνονται προοδευτικά πιο εντονες οι συσπάσεις και να πονατε λιγο περισσότερο κάθε φορά.Ειναι αρκετα συνηθισμένο να εχετε επιπονες συσπασεις όμως για ενα διαστημα, και μετα να ακολουθούν συσπασεις ηπιότερης εντασης..."

Ελπιζω να μην εχω προβλημα με το κοπιράιτ...Σας καληνυχτιζω τουλουμπιτσες μου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...