Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατι καλε δεν θες να γεννησεις? δεν θες να σου φυγει η κοιλια? σκεφτεσαι τα ξενυχτια? πιστεψε με οταν ερθει στη ζωη το δικο σου θαυματακι..το τελευταιο που θα σε νοιαζει ειναι ο υπνος!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

γιατι καλε δεν θες να γεννησεις? δεν θες να σου φυγει η κοιλια? σκεφτεσαι τα ξενυχτια? πιστεψε με οταν ερθει στη ζωη το δικο σου θαυματακι..το τελευταιο που θα σε νοιαζει ειναι ο υπνος!!!!!!

Κοιλια ειχα και πριν μεινω εγκυος :mrgreen: Εεεε απλα τωρα ειναι πιο φουσκωτη!!!Εμενα γιατι μου φαινονται βουνο τα ξενυχτια???:rolleyes:

Κοιλια ειχα και πριν μεινω εγκυος :mrgreen: Εεεε απλα τωρα ειναι πιο φουσκωτη!!!Εμενα γιατι μου φαινονται βουνο τα ξενυχτια???:rolleyes:

θες να μου πεις οτι θα εχεις διπλα το μωρακι σου ........ κ θα σε νιαζει που δεν κοιμηθηκες 8 ωρες αλλα 3????δεν νομιζω! αλλα σου επα καθε γυναικα ειναι διαφορετικη,διαφορετικα το βιωνει. εμενα το τελευταιο που με νοιαζει ειναι αυτο . περισσοτερο με νοιαζει αν θα προλαβω να κανω μπανιο π.χ. μην ανχωνεσαι για τοσο ανουσια πραγματα! στο κατω κατω γονεις γινομαστε ....... κ θελει θυσιες....... για αλλη ειναι ο υπνος.......για αλλη τα κιλα.......για την τριτη η καριερα.

χαλαρωσε κ απολαυσε το

88M1p3.pngycQap3.png

και εμένα bibicos είμαι υπναρού!!!!!!!!! Ας επλίσουμε κάτι να προσαρμοστώ εγώ κάτι να μου μοιάσει η μπεμπα μπας και τη βγάλω καθαρή.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

hi girls !!!!

...σας διαβαζω κ χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!!...εγω πολυ βαρεμαρα .....μονο στη θαλασσα περναω καλα....στο σπιτι δεν εχω ορεξη γιατι δεν κανω τπτ.....

Μες στην εβδομαδα λεω να παραγγειλω ρινγκ σλινκγ,πανες κ κατι αλλα καλουδια...

Ολα τα πραγματακια μας ειναι πλυμενα-σιδερωμενα(η μανουλα μου η καλη!!!)...απλα βαλσιμο μεσα στη βαλιτσα....

Ρωτησα μια μαια στην κλινικη που θα γεννησω κ ειπε ενα κοντομανικο κορμακι κ ενα φορμακι μακρυ για 1η 2η μερα ,ειναι καλα...μετα μαλλον κοντομανικα...της ειπα πως θελω αποκλειστικο θηλασμο εεε κ εκει πεταξε κ το λιγο συμπληρωμα,λιγο τσαγακι...ξινισα εγω κ ειπε θα δουμε....τεσπα...

Εγω ειμαι 31 κ ο συζηξ 39...την κορη μου την εκανα στα 25, μερικους μηνες μετα το γαμο... το 2ο μας παιδεψε αρκετα....:)

Τα πετρωματα αυξανονται...πριν 3 μερες ειχα για 1 ωρα ,ανα 15 λεπτα πετρωμα!!!!!!λεω μπας και......αλλα μπααααα!!!!!:)

...δεν θυμαμαι κατι αλλο να σας πω....χιχιχιχι....

Φιλουδιααααα:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Εσυ εχεις???

Δεν έχω τίποτα, bibico μου! Στην αρχή έλεγα ότι ένα βάρος που νιώθω χαμηλά στην κοιλιά όταν κουράζομαι είναι σύσπαση, αλλά η μαία μου εξήγησε ότι στις συσπάσεις σκληραίνει όλη η περιοχή γύρω από τον αφαλό -άρα καμία σχέση... Άσε που όσο περνάει ο καιρός μου φαίνεται πως τόσο λιγότερες μικρο-ενοχλήσεις νιώθω... Εκτός από το πραγματικό βάρος της κοιλιάς δηλαδή, δεν καταλαβαίνω και πολλά... Με λίγα λόγια, μαζί σου κι εγώ!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

hi girls !!!!

...σας διαβαζω κ χαιρομαι που ειστε ολες καλα!!!!...εγω πολυ βαρεμαρα .....μονο στη θαλασσα περναω καλα....στο σπιτι δεν εχω ορεξη γιατι δεν κανω τπτ.....

Μες στην εβδομαδα λεω να παραγγειλω ρινγκ σλινκγ,πανες κ κατι αλλα καλουδια...

Ολα τα πραγματακια μας ειναι πλυμενα-σιδερωμενα(η μανουλα μου η καλη!!!)...απλα βαλσιμο μεσα στη βαλιτσα....

Ρωτησα μια μαια στην κλινικη που θα γεννησω κ ειπε ενα κοντομανικο κορμακι κ ενα φορμακι μακρυ για 1η 2η μερα ,ειναι καλα...μετα μαλλον κοντομανικα...της ειπα πως θελω αποκλειστικο θηλασμο εεε κ εκει πεταξε κ το λιγο συμπληρωμα,λιγο τσαγακι...ξινισα εγω κ ειπε θα δουμε....τεσπα...

Εγω ειμαι 31 κ ο συζηξ 39...την κορη μου την εκανα στα 25, μερικους μηνες μετα το γαμο... το 2ο μας παιδεψε αρκετα....:)

Τα πετρωματα αυξανονται...πριν 3 μερες ειχα για 1 ωρα ,ανα 15 λεπτα πετρωμα!!!!!!λεω μπας και......αλλα μπααααα!!!!!:)

...δεν θυμαμαι κατι αλλο να σας πω....χιχιχιχι....

Φιλουδιααααα:):):)

Ακόμα και στην κλινική που πληρώνεις αδρά, σου επιβάλλουν τι θα ταϊσεις το παιδί σου??? Και τι πρόβλημα έχουν με τον αποκλειστικό θηλασμό? Αυτές θα θηλάσουν??? Βρε μπας και παίρνουνκ αι αυτές μίζες???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Ακόμα και στην κλινική που πληρώνεις αδρά, σου επιβάλλουν τι θα ταϊσεις το παιδί σου??? Και τι πρόβλημα έχουν με τον αποκλειστικό θηλασμό? Αυτές θα θηλάσουν??? Βρε μπας και παίρνουνκ αι αυτές μίζες???

indie μου, πρώτων δεν αποκλείται να τα πέρνουν και δεύτερων για φαντάσου πόσο κούραση είναι για αυτές να στο φέρνουν ανα δύο ώρες το πολύ, καθώς επίσης αποκλείται όλα τα μωρά του θαλάμου να πρέπει να τα πάνε την ίδια ώρα για θηλασμό. Ενώ αν πέσει μπουκάλι τα ταϊζουν όλα μαζί και τελείωσε. Και για λίγο ξένο το λένε γιατι αυτό που κάνουν είναι να στο φέρνουν ναι μέν να θηλάσεις αλλά αν κλάψει ενδιάμεσα του δίνουν λίγο ξένο ίσα ίσα να τσαματήσει. Είναι δυνατόν για παράδειγμα στο Ιασώ σε ένα τρίκλυνο δωμάτιο που υποτίθεται ότι και οι τρεις κοπέλες είχαν ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό και τα τρία τα μωρά να πηνάνε την ίδια ώρα επί τρείς μέρες που έκατσαν;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

galat το εφτιαξες το δικο σου???Για πες ποσο σου στοιχισε να δω τι διαφορα στην τιμη με εμενα που το αγορασα...

περιπου 15 ευρω...
κων κων η πρόκληση δεν έχει να κάνει με το σπάσιμο των νερών, αυτά είνια καλήτερα να στα σπάσουν στο νοσοκομείο ακόμα και στο φυσιολογικό τοκετό.

Μμμμ όχι δεν ισχύει αυτο... καλυτερα ειναι να σπανε μονα τους. μπορει να σπασουν πριν αρχισει ο τοκετος , οποτε και κανονικα περιμενει ο γιατρος εως και 48 ωρες, αναλογα την πολιτικη του μαιευτηρίου, ή κατα τη διαρκεια του τοκετού , συνηθως στο δευτερο στάδιοα δηλαδή των εξωθήσεων.

Καλυτερα ειναι λοιπον να σπανε μονα τους, διοτι υπαρχουν πχ περιπτωσεις δυστοκιας ώμων, περιπτωση σπανια που ομως αν δεν υπαρχουν υγρα δυσκολευει περισσότερο.

Το σπάσιμο των νερω πυροδοτεί τον τοκετο γιατι απευλεθερωνεται προσταγλαδίνη, η οποια επιταχύνει τις συσπάσεις της μητρας.

Ορισμενα μαιευτηρια εχουν σαν τακτικη να το κανουν αυτο ουτως η αλλως μετα τη διαστολη 4-5( ε, μην περιμενουμε εσενα κοπελια ολη μερα)

Επισης ρηξη γινεται αν δουν κατι ανησυχιτικο στο καρδιοτοκογραφημα, κατι επειγον, οποτε θα σπασουν τα νερα και ο γυναικολογος ισως χρειαστει να προσαρμοσει ενα ηλεκτροδια στο κεφαλακι του μωρου, και να βεβαιωθει οτι δεν υπαρχει παρουσια μηκωνιου, σημάδι δηλαδη ότι το μωρο εχει δυσφορήσει.

Τα δικά μου σχονάκια άλλα λένε!!! Αν σπάσουν τα νερά και είναι διάφανα τότε απλά ενημερώνω τον γιατρό και πάω επίσκεψη απο το ιατρείο, αν όμως δεν είναι διαφανές το χρώμα και παρουσιάζει χρώμα πρασινοπό τρέχω σα τη τρελή στη κλινική γιατί απλά θα σημαίνει οτι ο μπέμπης ζορίζετε και πρέπει να βγεί άμμεσα...απο εκεί και πέρα αν ξεκινήσουν οι συσπάσεις και η χρονική τους απόσταση μεταξύ τους φτάσει τα 10 λεπτά φέυγω για κλινική όχι πιο νωρίς γιατι ως προτωτόκη θα καθυστερήσει ο μικρός να δεί το φώς οπότε καλό θα ήταν να καθήσω στο σπίτι και να απολάυσω καμια ταινία ή να κάνω μπανάκι γιατί οι ώρες στη κλινική δεν παλεύοντε εύκολα... αυτά έχω σημειωμένα απο τα μαθήματα!!!

Πολυ σωστα...

Γενικα, και ιδίως προς κωνκων, όταν σπάσουν τα νερα ΠΡΙΝ την 37 εβδομαδα παμε μαιευτήριο, χωρις να κοιτάμε συχνοτητα συσπασεων.

Αν τελικά γίνει προκληση για οποιδήποτε λόγο η ρηξη μεμβρανων ειναι ενα απο τα στανταρ βηματα.

Αυτα απο τα δικα μου σκονακια!

Τουρ με το καλο το μπεμπεκι σου και να σας πω τοι συγκινηθηκα που στα τικερακια σας εχει παει το μωρακι στο τελευταιο τετραγωνακι!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

indie μου, πρώτων δεν αποκλείται να τα πέρνουν και δεύτερων για φαντάσου πόσο κούραση είναι για αυτές να στο φέρνουν ανα δύο ώρες το πολύ, καθώς επίσης αποκλείται όλα τα μωρά του θαλάμου να πρέπει να τα πάνε την ίδια ώρα για θηλασμό. Ενώ αν πέσει μπουκάλι τα ταϊζουν όλα μαζί και τελείωσε. Και για λίγο ξένο το λένε γιατι αυτό που κάνουν είναι να στο φέρνουν ναι μέν να θηλάσεις αλλά αν κλάψει ενδιάμεσα του δίνουν λίγο ξένο ίσα ίσα να τσαματήσει. Είναι δυνατόν για παράδειγμα στο Ιασώ σε ένα τρίκλυνο δωμάτιο που υποτίθεται ότι και οι τρεις κοπέλες είχαν ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό και τα τρία τα μωρά να πηνάνε την ίδια ώρα επί τρείς μέρες που έκατσαν;;

δυστυχως οπως τα λεει η ντιμ... χρειαστηκε να κανω τρελη φασαρια εγω και ο αντρας μου και τελικα εφερνα το μωρο καθ 1, μιση ωρα, νυχτιατικα, με...φακο!:twisted: για να μην ξυπνησουν οι αλλες διπλα μου....

και για αυτο θελω οπωσδηποτε rooming-in τώρα που ειναι στα δημοσια, αλλα και σε καποια δωματια του Μητέρα...

και δεν δινουν μονο ξενο γαλα... δινουν ζαχαρονερα, χαμομηλια ποιος ξερει!

Οσο για το λιγο ξενο... αν εχετε ορεξη διαβάστε κι αυτό! 2 σελίδες είναι.

http://www.health-e-learning.com/articles/JustOneBottle.pdf

Στελλα κι εγω αυτο το ξαφνικο σφιξιμο- βαρος εχω, αλλα οχι πετρωμα γυρω απο αφαλο...ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μπραξτον χικς ομως.... μηπως ηταν χικ χικ? :-D

eNeap2.pngTSzHp3.png

Στελλα κι εγω αυτο το ξαφνικο σφιξιμο- βαρος εχω, αλλα οχι πετρωμα γυρω απο αφαλο...ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μπραξτον χικς ομως.... μηπως ηταν χικ χικ? :-D

Δεν ξέρω, ρε συ, αύριο που έχω ραντεβού με την οφίσιαλ μαία της Αρίστης θα τη ρωτήσω κι εκείνη, η άλλη ήταν κατηγορηματική, ότι αν δεν είναι σκληρό το σημείο πάνω από τον αφαλό δεν είναι σύσπαση...

Όσο για το rooming-in, χαίρομαι τόσο πολύ που επέμενα όταν όλοι μου έλεγαν "μα τι το θέλεις στο δωμάτιο το μωρό, κάτσε να ξεκουραστείς"... Τότε δεν ήξερα για το θέμα του θηλασμού, τώρα που τα έχω ακούσει όλα αυτά, λέω πάλι καλά, θα το έχω δίπλα μου.

107fc7d98c.png

ναι και πιστευω ειναι και μια πιστα προετοιμασιας, για την επομενη στο σπιτι,...σαν το πακ μαν ενα πραγμα!!!! χαχαχαχα

Αμ, αυτό πού το πας;

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...