Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα δικά μου σχονάκια άλλα λένε!!! Αν σπάσουν τα νερά και είναι διάφανα τότε απλά ενημερώνω τον γιατρό και πάω επίσκεψη απο το ιατρείο, αν όμως δεν είναι διαφανές το χρώμα και παρουσιάζει χρώμα πρασινοπό τρέχω σα τη τρελή στη κλινική γιατί απλά θα σημαίνει οτι ο μπέμπης ζορίζετε και πρέπει να βγεί άμμεσα...απο εκεί και πέρα αν ξεκινήσουν οι συσπάσεις και η χρονική τους απόσταση μεταξύ τους φτάσει τα 10 λεπτά φέυγω για κλινική όχι πιο νωρίς γιατι ως προτωτόκη θα καθυστερήσει ο μικρός να δεί το φώς οπότε καλό θα ήταν να καθήσω στο σπίτι και να απολάυσω καμια ταινία ή να κάνω μπανάκι γιατί οι ώρες στη κλινική δεν παλεύοντε εύκολα... αυτά έχω σημειωμένα απο τα μαθήματα!!!

αυτό με το δεκάλεπτο άστω καλήτερα. πριν 2 εβδομάδες μια φίλη μου πρωτότοκη πέρνει το γιατρό σε σύσπάσεις αν 20 λεπτά, με το πάσο σου της λέει, αλλά αυτή την έτρωγε και έφυγε για νοσοκομείο, περιττό να σου πω οτι γέννησε με άλλον γιατρό γιατι ο δικός της δε πρόλαβε και όταν έφτασε νοσοκομείο η διαστολή ήταν 7 εκ. Συνήθως ισχύει αυτό που λές αλλά η μαία μου είπε οτι επειδή δε ξέρουμε πως θα αντιδράση ο οργανισμός σου καλύτερα να είσαι νωρίς παράνα γεννάς στο δρόμο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τις συσπασεις στο 10λεπτο η ξανθια πως θα τις καταλαβω???

κοιτάς πόσος χρόνος περνά ανάμεσα στις συσπάσεις. Η σύσπαση για να καταλάβεις μπορεί να κρατήσει απο 15 δεύτερα (προεόρτια) έως 50 δεύτερα (τελευταία φάση τοκετού πριν την εξόθηση)

κοιτάς πόσος χρόνος περνά ανάμεσα στις συσπάσεις. Η σύσπαση για να καταλάβεις μπορεί να κρατήσει απο 15 δεύτερα (προεόρτια) έως 50 δεύτερα (τελευταία φάση τοκετού πριν την εξόθηση)

Συσπαση=Πονος???:rolleyes:

Συσπαση=Πονος???:rolleyes:[/QUO

σύσπαση = πέτρωμα (σφίγγει όλη η κοιλιά) και πόνος με κλίμακα (αρχή, κορύφωση και τέλος)

η σύσπαση είναι η λειτουργία για να τραβηχτεί ο τράχυλος όλος, έτσι ώστε το μωρό απο τη μήτρα να περάσει στον κόλπο και απο εκεί έξω.

Διαφημίσεις

Dim έχεις δίκιο γιατί παίζουν πολλά ρόλο αλλά σαν γενική οδηγεία μας το είπε και εμάς ...

γενική οδηγία δε διαφωνώ αλλά αν εγώ είμαι η εξέρεση;; Που το ξέρω μήπως έχω ξαναγεννήσει;

Πως καταλαβαινετε το πετρωμα στην κοιλια???Απλα με την αφη η νιωθετε και κατι αλλο??

Πω πω σας εχω πρηξει ε???

νίωθω σαν να σπρώχνει το μωρό προς τα έξω και αν πιάσω τη κοιλιά είναι σκληρή. Πριν μια βδομάδα είχα και πόνους σα να σε σφίγγει κάποιος πολύ ας πούμε. Δε με έχεις πρήξει χαρά μου. Βέβαια στο λέω οτι εκτός απο τις ψιλοσυσπασεις που έχω όλα τα άλλα είναι ότι ξέρω σε θεωρητικό επίπεδο.

Καλή εβδομαδα κορίτσια!

Συμμετέχω (ως συνηθως) μεταχρονολογημένα στην κουβέντα σας. Εγω ειμαι 31 κι ο άντρας μου 30. Από τον κύκλο μας αλλο ενα ζευγάρι μόνο έχει παιδιά. Οι υπόλοιποι...ελεύθεροι/ες κι ωραίοι/ες. Παντρευτήκαμε 28/11/09 και για την εγκυμοσύνη μάθαμε 11/12/09. !!!

Ακριβώς έτσι έγινε και σε μένα!!!! Ίδιες ακριβώς ημερομηνίες....!!!!

Μόνο που εγώ πρόλαβα να πάω ταξίδι του μέλιτος... Ξημερώματα λοιπόν 11/12/09, επειδή δεν άντεχα από την αγωνία μου, στις 4:30 το πρωί έκανα τεστ εγκυμοσύνης!!!!

Ήταν απίστευτο!!!! Το έχω κρατημένο, αν και θέλει μπαταρία να του βάλω γιατί ήταν από τα καινούρια τα ηλεκτρονικά.... Αχ τι μου θυμήσατε....

Dim νομίζω ότι με τον Μπράξτον χέστον κάνουμε συχνά παρέα τελευταία....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια ......... με το καλο να δεχτειτε τα μπεμπακια σας ολες! ειμαι μανουλα Μαιου...... κ απτην λιγη πειρα μου ως μανουλα κ πρωταρα ...εχω να σας πω οτι οταν με το καλο ερθουν οι πονοι της γεννας(που θα σας οδηγησουν στο νοσοκομειο) θα το καταλαβαιτε.ειναι τοσο διαφορετικοι που σιγουρα θα το ψιλιαστειτε. σας το λεω εγω που απτην στιγμη που μπηκα στον 9 ΝΟΜΙΖΑ οτι καθε ποναω κ θα γεννησω..... τελικα οταν ηρθε η στιγμηη σωστη ημουν σιγουρη !

υπομονη για ολες σας ........

κ κατι που μου ελεγαν κ μενα .κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε!!!!!!!

με το καλο σε ολες σας

κ συυγνωμη για την παρεμβαση :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπερα κοριτσια ......... με το καλο να δεχτειτε τα μπεμπακια σας ολες! ειμαι μανουλα Μαιου...... κ απτηνλιγη πειρα μου ως μανουλα κ πρωταρα ...εχω να σας πω οτι οταν με το καλο ερθουν οιπονοι τις γεννας(που θα σας οδηγησουν στο νοσοκομειο) θα το καταλαβαιτε.ειναι τοσο διαφορετικοι που σιγουρα θα το ψιλιαστειτε. σας το λεω εγω που απτην στιγμη που μπηκα στον 9 ΝΟΜΙΖΑ οτι καθε ποναω κ θα γεννησω..... τελικα οταν ηρθε η στιγμηη σωστη ημουν σιγουρη !

με το καλο σε ολες σας

σε ευχαριστούμε ριτάκι και εγώ κάπως έτσι νομίζω οτι θα είναι. Μαμά Μαϊου και ακόμα δε κοιμάσε;;; Μήπως τα περιμένω πιο ρόδινα απο ότι είναι;; Οεοοο!!!!!

σε ευχαριστούμε ριτάκι και εγώ κάπως έτσι νομίζω οτι θα είναι. Μαμά Μαϊου και ακόμα δε κοιμάσε;;; Μήπως τα περιμένω πιο ρόδινα απο ότι είναι;; Οεοοο!!!!!

ο δικος μου ο μουργος κοιμαται μονο βραδυ (εδω κ 15 μερες) .οποτε μαζι του κ εγω ! υπομονη κοριτσακια....εγω εκανα 41βδομαδες.......

.κ κατι αλλο μην ακουτε κανεναν....... μην σας τρομαζουν ιστοριες γεννας.......κ για αφορητους πονους κ τρελλα ξενυχτια κ.ο.κ............ η καθε μια απο εμας το βιωνει διαφορετικα :tongue::tongue::tongue::tongue:

υπομονη κ ερχετε κ η δικη σας σειρα !!!!!!!

ολα να πανε υπεροχα για ολες :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπερα κοριτσια ......... με το καλο να δεχτειτε τα μπεμπακια σας ολες! ειμαι μανουλα Μαιου...... κ απτηνλιγη πειρα μου ως μανουλα κ πρωταρα ...εχω να σας πω οτι οταν με το καλο ερθουν οιπονοι τις γεννας(που θα σας οδηγησουν στο νοσοκομειο) θα το καταλαβαιτε.ειναι τοσο διαφορετικοι που σιγουρα θα το ψιλιαστειτε. σας το λεω εγω που απτην στιγμη που μπηκα στον 9 ΝΟΜΙΖΑ οτι καθε ποναω κ θα γεννησω..... τελικα οταν ηρθε η στιγμηη σωστη ημουν σιγουρη !

με το καλο σε ολες σας

Εγω λεω οταν με πιασουν οι πονοι της γεννας να κατσω σπιτακι μου να αρχισω να περνω κανενα ντεπον κανενα παναντολ κανενα μεσουλιντ και να περιμενω να περασουν οι πονοι...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ...

Νατα νατα τα ξενυυυυυυυχτια....Με αγχωνεις ριτακι με αγχωνεις!!!!

Ποια παρεμβαση καλε???Να μπαινεις να μας λες τι "ωραια" μας περιμενουν....Αααααααχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...