Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tour_babay σε ζηλεεεεευωωω....Απο Θασο θα πας Καβαλα!!!Μακαρι να μπορουσα να την εκανα και εγω για επαρχια!!!!

Οσο για τα επιπλακια μην σκας μωρε!!!Και εγω δεν πηρα ακριβως αυτα που ηθελα....διαλεξα τα πιο οικονομικα!!!Αααατιμη κριση!!!

Σου ευχομαι με το καλο να γεννησεις το μπεμπεκι σου και θα περιμενουμε να τα ξαναπουμε!!!!

panoula εσυ ανοιγεις τον χορο των γεννησεων ε???Με το καλο κοριτσακι μου πλησιαζουν οι μερες!!!!

Ξερει καμμια κοπελα να μου πει τι γινεται οταν μπαινεις για προκληση τοκετου???:roll: Υπαρχει μια περιπτωση να μπω με ραντεβου αλλα ακομα δεν μου λεει ο γιατρος.Την άλλη Τριτη εχω ραντεβου θα δουμε τοτε τι θα μου πει.

Επισης απο που παραγγειλατε ring sling girls???

galat το εφτιαξες το δικο σου???Για πες ποσο σου στοιχισε να δω τι διαφορα στην τιμη με εμενα που το αγορασα...

Για την πρόκληση αυτά που ξέρω είναι ότι σου χορηγούν με ορό την ορμόνη που προκαλεί τον τοκετό. Για να γίνει πρόκληση πρέπει ήδη να είναι μαλακός ο τράχηλος και να έχει μικρύνει. Επίσης οι τεχνικοί πόνοι πονάνε λίγο περισσότερο. Όσο για το ring sling εγώ το παρήγγειλα από το www.babywearing.gr ήταν πολύ εξυπηρετική και γρήγορη.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και ενα τραγουδακι που το αφιερωνω στο παιδακι μου....

http://www.youtube.com/watch?v=CRia3dF0peQ&feature=related

ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΜΕΤΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ!

ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΜΕΤΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ

ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠ'ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!

(Ολο κλαιω οταν το ακουω...Να κλαιω και με Βανδη δεν το περιμενα ποτε στην ζωη μου!!!!!)

κων κων η πρόκληση δεν έχει να κάνει με το σπάσιμο των νερών, αυτά είνια καλήτερα να στα σπάσουν στο νοσοκομείο ακόμα και στο φυσιολογικό τοκετό. Εμένα με τα μέχρι τώρα δεδομένα μου έχει πει ο γιατρός οτι αν δεν έχω γεννήσει μέχρι τις 20-24 θα πάμε με τεχνικούς ή καισαρική ανάλογα με το πως είναι ο τράχυλος, λόγο του ζαχάρου. Αν και εγώ πίτε με τρελή ή ότι άλλο θέλετε είμαι σίγουρη οτι μέχρι 15 θα έχω γεννήσει. Όλα αυτά τα συμπτώματα που μου είχε πει η μαία οτι θα αρχίσουν στον 9ο εμένα έχουν ξεκινήσει.

tettamar και bibicos οι καλυτεροι γονείς θα είστε! Μην έχετε αμφιβολίες απο τους γύρω σας! Η φύση ξέρει καλύτερα! Πριν κάνω το 1ο παιδί είχα κ εγω τις ανυσηχίες μου....Αν θα είμαστε καλοι γονείς, ποτε θα ξαναπαμε διακοπες ήρεμοι, πότε θα ξανακοιμηθώ χωρίς άγχος......και όλα αυτά. Το μόνο που μπορω να πω είναι οτι δεν μπορω να φανταστω τη ζωή μου χωρίς τον γιό μου τώρα. Αφου απορώ πώς τόσα χρόνια καθόμουν "έτσι" χωρίς παιδί! Γεμίζει η ζωή σου και πραγματικά αποκτάει άλλο νόημα. Δεν είμαι καλή στον γραπτό λόγο και δυστυχώς δεν μπορω να μεταφερω αυτά που αισθάνομαι. Θα τα νιώσετε κ εσείς...και θα είστε πολύυυυυυ ευτυχισμένες!:D

bibicos γιατί θα μπείς με πρόκληση? Νομίζω οτι θα σου σπάσουν τα νερα αυτοί και πονάει λίγο... Δεν είμαι σιγουρη γι'αυτο που λέω, δεν μου έχει τύχει.

Μακαρι να ειναι οπως τα λες γιατι η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολθυ αγχωμενη αν θα τα καταφερω με το μωρο....Οι ορμονες μου παιζουν τρελο χορο!!!

Οσο για την προκληση πηγα την προηγουμενη βδομαδα με ειδε ο γιατρος και απλα επειδη εχω σοβαρο προβλημα στην μεση μου πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος ο γιατρος που θα μου κανει την επισκληριδιο και επειδη θελω εναν συγκεκριμενο γιατρο αναισθησιολογο ίσως χρειαστει να μπω με προκληση για να ξερω σιγουρα οτι θα ειναι αυτος εκει...Βεβαια μου ειπε ο γιατρος θα δουμε...

Για την πρόκληση αυτά που ξέρω είναι ότι σου χορηγούν με ορό την ορμόνη που προκαλεί τον τοκετό. Για να γίνει πρόκληση πρέπει ήδη να είναι μαλακός ο τράχηλος και να έχει μικρύνει. Επίσης οι τεχνικοί πόνοι πονάνε λίγο περισσότερο. Όσο για το ring sling εγώ το παρήγγειλα από το www.babywearing.gr ήταν πολύ εξυπηρετική και γρήγορη.

Αυτο που ειπε και ο γιατρος μου οτι μονο στην περιπτωση που ειναι μαλακος ο τραχηλος και ειμαι ωριμη για τοκετο τοτε ισως το κανουμε...Αλλα να πω την αληθεια μου δεν πολυθελω γιατι αυτα και εγω ειχα ακουσει οτι ποναει λεει πιο πολυ οταν πας με προκληση!!!Παναγιτσα μου!!!!

Απο την Στελλα το πηρα και εγω DimRous!!Φοβερη κοπελα και πολυ εξυπηρετικη!!!

Όλα αυτά τα συμπτώματα που μου είχε πει η μαία οτι θα αρχίσουν στον 9ο εμένα έχουν ξεκινήσει.

Τι συμπτώματα???Εγω πάλι δεν καταλαβαινω τιποτα :confused: Ουτε συσπασεις ουτε πονακια ουτε τιποτα...Λες και δεν ειμαι εγκυος ενα πραμα...Και να φανταστεις εχω μπει στον μηνα μου απο την 1η του μηνος!!!:roll:

Απλα ζεστη πολυ καταλαβαινω και ειμαι συνεχεια με το air condition στο φουλ!!!

Διαφημίσεις

bibicos αφού θα πας για επισκληρήδιο τι σε πηράζουν οι παραπάνω πόνοι;; Οκ θα φας τους πόνους μέχρι τη διαστολή 5 εκατοστών αλλά οι συσπάσεις σε αυτή τη φάση ούτε κρατάει πολύ και έρχονται και σε σχετικά μεγάλο διάστημα οπότε προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Σύμφωνα με μια ξαδέλφη μου που έκανε το πρώτο με φυσιολογικό και το δεύτερο με πρόκληση μου είπε πως δε κατάλαβε διαφορά. Όσο για τα πονάκια και τις συσπάσεις ή δεν έχεις ή έχεις ανοχή στο πόνο και για αυτό δε τα καταλαβαίνεις. Αλλά με τη ψηλάφηση που θα σου κάνει ο γιατρός θα το δει απο τον τράχυλο.

bibicos αφού θα πας για επισκληρήδιο τι σε πηράζουν οι παραπάνω πόνοι;; Οκ θα φας τους πόνους μέχρι τη διαστολή 5 εκατοστών αλλά οι συσπάσεις σε αυτή τη φάση ούτε κρατάει πολύ και έρχονται και σε σχετικά μεγάλο διάστημα οπότε προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Σύμφωνα με μια ξαδέλφη μου που έκανε το πρώτο με φυσιολογικό και το δεύτερο με πρόκληση μου είπε πως δε κατάλαβε διαφορά. Όσο για τα πονάκια και τις συσπάσεις ή δεν έχεις ή έχεις ανοχή στο πόνο και για αυτό δε τα καταλαβαίνεις. Αλλά με τη ψηλάφηση που θα σου κάνει ο γιατρός θα το δει απο τον τράχυλο.

Σαμπως εχω ξαναγεννήσει και ξέρω????:roll: Όλα κουλουβαχατα τα έχω μέσα στο μυαλό μου :confused: Δηλώνω πλήρως άσχετη!!!

Σαμπως εχω ξαναγεννήσει και ξέρω????:roll: Όλα κουλουβαχατα τα έχω μέσα στο μυαλό μου :confused: Δηλώνω πλήρως άσχετη!!!

καλά μη σκας και εγώ ότι έμαθα απο τα μαθήματα με τη μαία είναι, της οποίας της έβγαλα τη πίστη 3 ώρες κράταγε το κάθε μάθημα και όλο έλεγε η κακομοίρα "πολλες απορίες έχεις", εκεί εγώ με το τετράδιο και τις ερωτήσεις:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

όσο για τις συσπάσεις Μπράξτον χέστον που λέεει και ο άντρας μου είπα τι ένοιωθα στο γιατρό και αυτός μου το είπε οτι είναι ουσιαστηκά τα προεόρτια.

bibicos τύχη θα ήταν να μπορούσα να μείνω στο όμορφο παραθαλάσσιο σπίτι μου όλο το καλοκαίρι, χωρίς να κλειστώ σε μια πολή και να βλέπω όλη τη μέρα 4 τοίχους αλλά τι να κάνω.. ένα καλοκαίρι είναι θα περάσει και αυτό και ας πρόλαβα να κάνω μόνο μια βουτιά στη θάλασσα...:(

κωνκων δυστηχώς αν κλείσω όλο τον ένατο και γεννήσω μετά τις 20 Αυγούστου ο άνδρας μου δήλωσε κατηγορηματικά ότι 40 μέρες θα μείνουμε Καβάλα και ας ξέρει οτι θα του βγεί απο τη μύτη μιας και κανένας μας δεν αντέχει πλέον τις πόλεις και τη φασαρία!!!

Το ring sling τελικά αξίζει τα λεφτά του ή να σταματήσω να το σκέφτομαι μιας και ο μικρός θα μας βγεί βαρύς?!?!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:

Για πες τι άλλα συμπτωματα σου ειπε θα εχεις η μαια???[/quote

Οι συσπάσεις είναι, τις οποίες έχεις κυρίως το απόγευμα αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνονται πιο έντονες εκτός από το πέτρωμα έχεις και πόνο και τις τελευταίες μέρες έρχονται σε πιο κοντινά διαστήματα. Όταν είναι αν 15 ή 20 λεπτά πας νοσοκομείο γιατί γεννάς. Επίσης άμεσα στο νοσοκομείο πάμε αν σπάσουν τα νερά (δε θα καταλάβεις κάτι απλά θα δεις υγρά από μία στάμπα στον καναπέ μέχρι να τρέξουν στο παντελόνι εξαρτάτε) και αν δούμε αίμα. Αυτά από τις σημειώσεις μου

Το ring sling τελικά αξίζει τα λεφτά του ή να σταματήσω να το σκέφτομαι μιας και ο μικρός θα μας βγεί βαρύς?!?!

Τι να σου πω δεν το εχω δοκιμασει...Εγω το πηρα και το πολυ πολυ αν δεν το χρησιμοποιήσω να το κάνω φουλαρι....Γενικώς εχω ακουσει απο πολλες κοπελες τα καλυτερα...

Τα δικά μου σχονάκια άλλα λένε!!! Αν σπάσουν τα νερά και είναι διάφανα τότε απλά ενημερώνω τον γιατρό και πάω επίσκεψη απο το ιατρείο, αν όμως δεν είναι διαφανές το χρώμα και παρουσιάζει χρώμα πρασινοπό τρέχω σα τη τρελή στη κλινική γιατί απλά θα σημαίνει οτι ο μπέμπης ζορίζετε και πρέπει να βγεί άμμεσα...απο εκεί και πέρα αν ξεκινήσουν οι συσπάσεις και η χρονική τους απόσταση μεταξύ τους φτάσει τα 10 λεπτά φέυγω για κλινική όχι πιο νωρίς γιατι ως προτωτόκη θα καθυστερήσει ο μικρός να δεί το φώς οπότε καλό θα ήταν να καθήσω στο σπίτι και να απολάυσω καμια ταινία ή να κάνω μπανάκι γιατί οι ώρες στη κλινική δεν παλεύοντε εύκολα... αυτά έχω σημειωμένα απο τα μαθήματα!!!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...