Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλεεεεεεεεεεεεεεεεε

φτασαμε στην 33η εβδομαδα!!!!!!

3 βδομαδες ακομα υπομονη και φαγαμε και τον 8ο.... και σε 4 φτανουμε στη 37η.... αντε να περναει ο καιρος ετσι... με τη μικρη στη θεση της!!!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φοβερό ε? Να μη ξερεις που να βαλεις το μανταλακι σε μια σταλια πραγματάκια!:D Αντε με γειά! Καλοφορετα!

ευχαριστω πολυ ασε ηταν η πρωτη φορα που θα σιδερωνα με χαρα! μια σταλιτσα πραγματακια γαμωτο!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

καλεεεεεεεεεεεεεεεεε

φτασαμε στην 33η εβδομαδα!!!!!!

3 βδομαδες ακομα υπομονη και φαγαμε και τον 8ο.... και σε 4 φτανουμε στη 37η.... αντε να περναει ο καιρος ετσι... με τη μικρη στη θεση της!!!!!

μωρε αν περναει σαν νερο ασε ποτε ηταν χειμωνας ποτε καλοκαιριασε καλε βαλιτσα εχει φτιαξει καμια εγω την εχω φτιαξει στο μυαλο μου!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα ειχα οραμα!

ttc72e7.aspx

μωρε αν περναει σαν νερο ασε ποτε ηταν χειμωνας ποτε καλοκαιριασε καλε βαλιτσα εχει φτιαξει καμια εγω την εχω φτιαξει στο μυαλο μου!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα ειχα οραμα!

περασε γρηγορα αλλα δυστυχως οχι σαν νερο για εμας:(:(:( τελοσπαντων. ας πανε ολα καλα και οπως πρεπει και αυτα θα ξεχαστουν...

βαλιτσα εχω φτιαξει. λειπουν μονο πραγματα που θα μπουν τελευταια στιγμη και 2-3 που θα παρω αυτη τη βδομαδα!

βεβαια δεν εχω ετοιμασει ρουχα του μωρου και ρουχα δικα μου (εξοδου)...

ZOrwp3.png

εγω την εχω σχεδον ετοιμη -σχεδον γιατι ειναι καποια πραγματα που τα χρησιμοποιω καθημερινως και δεν τα εχω βαλει μεσα..για βαλε-βγαλε ειμαστε???ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑ ομως μαζεψα...;)

Διαφημίσεις

χαχαχαχ παντως εγω πρωτοτυπησα αντι για χριστουγεννα περιμενα λιγο παραπανω να κανω το τεστ (ημνουνα σιγουρη βλεπεις οτι δε υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος)και εκανα χοριακη παραμονη πρωτοχρονιας 31 Δεκ....χαχαχχαχαχα και το ανακοινωσαμε στους γονεις, κοβωντας ενα κομματι παραπανω στην βασιλοπιτα χαχαχαχα

Χιχι, κι εγώ Αθηνούλα, σίγουρη ήμουν (αφού πονάει το στήθος μου, έλεγα, αύριο-μεθαύριο θα αδιαθετήσω -ε, ακόμα περιμένω:)). Μόνο το ότι πήγαινα συνέχεια τουαλέτα με προβλημάτισε...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

περασε γρηγορα αλλα δυστυχως οχι σαν νερο για εμας:(:(:( τελοσπαντων. ας πανε ολα καλα και οπως πρεπει και αυτα θα ξεχαστουν...

βαλιτσα εχω φτιαξει. λειπουν μονο πραγματα που θα μπουν τελευταια στιγμη και 2-3 που θα παρω αυτη τη βδομαδα!

βεβαια δεν εχω ετοιμασει ρουχα του μωρου και ρουχα δικα μου (εξοδου)...

καλε ξεχασε τα ηδη τωρα ερχοντε τα καλυτερα!

ttc72e7.aspx

nano μου όλα θα πανε καλά! Απόλαυσε το κοντευουμε! Αλλοι με λιγοτερο, αλλοι με περισσοτερο άγχος το αποτέλεσμα θα μας ανταμίψει!

mary13 κ εγω έχω φτιαξει βαλίτσα απο νωρίς αυτη τη φορα γιατί την προηγουμενη δεν είχα προλάβει ακόμα....έλεγα οτι είναι νωρίς! Κρεμα και καθαριστικο προσωπου και φορτιστές εκείνη τη στιγμη.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια,γενναμε και εμεις μαλλον 26/7 και εχω αρχισει να φοβαμαι λιγο μιας και δεν εχω μπει ποτε σε νοσοκομειο!!!!!!!!

πανουλα μου αντε με το καλο μην ακουω χαζα μην αγχονεσαι δεν ειναι νοσοκομειο ειναι μαιευτηριο και θα πας να βγαλεις τον ομορφο μπεμπεκο σου παρτο χαλαρα και απολαυσε το

ttc72e7.aspx

Καλή εβδομαδα κορίτσια!

Συμμετέχω (ως συνηθως) μεταχρονολογημένα στην κουβέντα σας. Εγω ειμαι 31 κι ο άντρας μου 30. Από τον κύκλο μας αλλο ενα ζευγάρι μόνο έχει παιδιά. Οι υπόλοιποι...ελεύθεροι/ες κι ωραίοι/ες. Παντρευτήκαμε 28/11/09 και για την εγκυμοσύνη μάθαμε 11/12/09. Δεν προλαβαμε να παμε μήνα του μέλιτος (για Χριστουγεννα το είχαμε αφήσει), ούτε καν να πάρουμε ανάσα από τις ετοιμασίες γάμου και σπιτιού (μετακομίσαμε στο σπίτι μας Οκτώβρη). Μας πιάνουν (εμένα πιο πολύ) ώρες ώρες "κρίσεις" του τύπου "είμαστε έτοιμοι;", "πολλές αλλαγές μαζεμένες", "πω πω μήπως δεν έχουμε χαρεί αρκετά τη ζωή μας και τώρα δεν έχουμε την ευκαιρία",κλπ κλπ αλλά μας περνάει και συνερχόμαστε...όταν αρχίσει η μπουμπού να κλωτσάει και να μας θυμίζει πως έρχεται σε λίγο να την πάρουμε αγκαλιά.

Στα πιο light... η φουξια-ροζ βαλίτσα μου είναι σχεδόν έτοιμη...κάτι καλλυντικά που χρησιμοποιώ καθημερινά λείπουν.

panoula μου όλα καλα θα πάνε... σε λίγο θα έχεις το μωράκι σου!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλησπέρα κούκλες.. Καλή βδομάδα σε όλες.. Επιτέλους σήμερα έμεινα σπίτι και μπόρεσα να κάνω με την ηρεμία μου ότι έπρεπε.. Αν και στην επόμενη εγκυμοσύνη τραβάω οτι καί τώρα θα τους σκοτώσω όλους... Τεσπά ευτυχώς που ο μικρός μου είναι καλά.. Έχει 11 μέρες που πήρε θέση στη λεκάνη και τη Πέμπτη που το είδαμε ήταν 2600 (10+ απο το κανονικό) και πέρα απο το 1 κιλό που πήραμε και οι δύο μέσα σε 3 βδομάδες, σε 10 μέρες μετακομίζω Καβάλα γιατί ο καιρός πλησιάζει και ας λέει ο γιατρός οτι θα τον πάρω όλο τον 9 μιάς και χώρο έχει και απο υγρό μπόλικο για να χτυπήσουμε τα 4 κιλά άνετα!!!

Βαλίτσα έχω έτοιμη εδώ και 1+ μήνα και απλά αναμένω.. Όσες πήγατε για ψώνια σας ζηλέυω.. εμείς πέρα απο ένα αρκουδάκι και τα ρούχα που θα βγούμε για πρώτη φορά απο την κλινική δεν αγοράσαμε τίποτα άλλο.. Όλο το δωμάτιο μας το χάρησε η ξαδέρφη μου απο το γιό της και ειλικρινά είναι στιγμές που θέλω να τα σπάσω όλα και να πάρω πράγματα με το δικό μου γούστο αλλά με ένα μισθό στο σπίτι απλά αλλάζω σκέψεις!!!

Όσο για το θέμα γάμου, εμείς κάναμε πολιτικό γάμο 18/2/2009 για να έρθει η μετάθεση πιο γρήγορα (άτιμο υπουργείο) και ανακάλυψα την εγκυμοσύνη στις αρχές Δεκεμβρίου αν και η ημερομηνία που έχουμε δεν είναι και τόσο σίγουρη αφού και ο κύκλος μου ήταν ανώμαλος!! Απο θέμα ηλικίας εγώ είμαι στα 29, ο άνδρας μου στα 35 και ευχαρηστώ το Θέο κάθε μέρα που βρήκα τον Ανθρωπό μου έστω και αν έπρεπε να πέρασουν τόσα χρόνια για να βρεθούμε :oops::oops:

Αν δεν τα πούμε ξανά πριν φύγω για Καβάλα, να έχετε όλες σας μια ήρεμη και πανέμορφη γέννα.. Ραντεβού τον Οκτώμβριο με τα κουκλιά μας αγκαλιά.. Σας φιλώ όλες γλυκά και ειλικρινά χάρηκα που σας γνώρησα :-D:grin::-D:grin:

EwCip3.png

Tour_babay σε ζηλεεεεευωωω....Απο Θασο θα πας Καβαλα!!!Μακαρι να μπορουσα να την εκανα και εγω για επαρχια!!!!

Οσο για τα επιπλακια μην σκας μωρε!!!Και εγω δεν πηρα ακριβως αυτα που ηθελα....διαλεξα τα πιο οικονομικα!!!Αααατιμη κριση!!!

Σου ευχομαι με το καλο να γεννησεις το μπεμπεκι σου και θα περιμενουμε να τα ξαναπουμε!!!!

panoula εσυ ανοιγεις τον χορο των γεννησεων ε???Με το καλο κοριτσακι μου πλησιαζουν οι μερες!!!!

Ξερει καμμια κοπελα να μου πει τι γινεται οταν μπαινεις για προκληση τοκετου???:roll: Υπαρχει μια περιπτωση να μπω με ραντεβου αλλα ακομα δεν μου λεει ο γιατρος.Την άλλη Τριτη εχω ραντεβου θα δουμε τοτε τι θα μου πει.

Επισης απο που παραγγειλατε ring sling girls???

galat το εφτιαξες το δικο σου???Για πες ποσο σου στοιχισε να δω τι διαφορα στην τιμη με εμενα που το αγορασα...

Tour_babay μέχρι τον Οκτώβρη θα καθησεις Καβάλα? Αντε με το καλό να κρατησεις στα χερια σου ενα γερό αγοράκι! Οσο για ψώνια μην αγχώνεσαι...έχεις πολλά χρόνια μπροστά σου να του ψωνίζεις ότι θέλεις!;)

panoula μου με το καλό κοπέλα μου! Μη φοβασαι για το νοσοκομείο πας για ευχάριστα πράγματα εκεί! Θα το χαρείς πολύ όταν θα κρατας αγκαλια το μωρακι σου!:D

tettamar και bibicos οι καλυτεροι γονείς θα είστε! Μην έχετε αμφιβολίες απο τους γύρω σας! Η φύση ξέρει καλύτερα! Πριν κάνω το 1ο παιδί είχα κ εγω τις ανυσηχίες μου....Αν θα είμαστε καλοι γονείς, ποτε θα ξαναπαμε διακοπες ήρεμοι, πότε θα ξανακοιμηθώ χωρίς άγχος......και όλα αυτά. Το μόνο που μπορω να πω είναι οτι δεν μπορω να φανταστω τη ζωή μου χωρίς τον γιό μου τώρα. Αφου απορώ πώς τόσα χρόνια καθόμουν "έτσι" χωρίς παιδί! Γεμίζει η ζωή σου και πραγματικά αποκτάει άλλο νόημα. Δεν είμαι καλή στον γραπτό λόγο και δυστυχώς δεν μπορω να μεταφερω αυτά που αισθάνομαι. Θα τα νιώσετε κ εσείς...και θα είστε πολύυυυυυ ευτυχισμένες!:D

bibicos γιατί θα μπείς με πρόκληση? Νομίζω οτι θα σου σπάσουν τα νερα αυτοί και πονάει λίγο... Δεν είμαι σιγουρη γι'αυτο που λέω, δεν μου έχει τύχει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...