Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νανο ειδες τα μηνυματα μου για ΙΚΕΑ? εχε τα υποψη σου αυτα που σου προτεινα ειναι δοκιμασμενα και σουπερ!

δυστυχως τα ειδα αφου γυρισα:roll:

τις σαλιαρες και το μπουρνουζακι θα τα ηθελα αλλα δεν τα ειδα....

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοιλιτσες!

τρελη κουβεντα σας επιασε χτες!

εμεις παντρευτηκαμε 7/11/09 και το μπεμπε προεκυψε - μαλλον - ενα μηνα μετα...

το μαθαμε την ημερα των χριστουγεννων (5 μερες καθυστερηση) και ακομα δεν ξερουμε πως εγινε. λεγαμε οτι θα ξεκινουσαμε προσπαθειες μετα τον μαρτιο του 2010. μας ειχε πει και η γιατρος οτι θα αργησουμε λιγο (ειχα καποια θεματακια) θελαμε να παμε καποια ταξιδια ακομα και να ηρεμησουμε για ενα διαστημα μετα το γαμο... ειναι να μην κανω σχεδια εγω...

εγω ειμαι 31 και ο καλος μου 37,5. εγω θεωρω οτι ειμαι μικρη για μαμα και ο καλος μου οτι ειναι μεγαλος για μπαμπας... αντε βγαλε ακρη...

ZOrwp3.png

καλημέρα, καλημέρα!!!!!!!!!! Πως είστε;;; Πρωί, πρωί αρχίσαν τα τηλέφωνα απο γονείς για να κάνω μάθημα στα παιδιά τους!!! Γιατί καλοί μου γονείς μου το κάνετε αυτό; Εεεεεεε;; Γιατί φέτος που δε θέλω να δουλέψω πολύ με βάζετε σε διλλήματα τέτοια;;; Γιατί;;;;;;;; Από τη μία να σκέφτεσε ένα γεμάτο πρόγραμμα με πολλές ώρες και γεμάτες τσέπες και απο την άλλη ένα μέτριο πρόγραμμα, μέτριες τσέπες αλλά γεμάτη αγκαλία. Τους είπα οτι δε μπορώ βέβαια, (γιατι το μωρό μου δε φταίει τίποτα να με βλέπει μόνο το πρωί και μετά η μαμά εξαφανισμένη). Αλλά πόνεσε αυτό το δε "μπορώ". Περιττό να σας πω οτι έχω ξεφύγει απο το τρεις ώρες την ημέρα και είμαι στο τέσσερις.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Δε ξέρω τι λέτε κορίτσια αλλά εκεί στο Νοέμβρη- Δεκέμβρη κάτι είχαν τα άστρα γιατί πολύ εγκυμοσύνη έπεσε. Η μαία μου πήρε άδεια τον Αυγουστο γιατί έχει πολλές εγκυούλες ιδιωτικά, ο γιατρός μου λέει οτι τον Αύγουστο θα γίνετε χαμός απο γέννες. Να φανταστείτε στο χωρίο 500 κάτοικων και είμαστε τέσσερις στον ίδιο μήνα. Θα έχει παρέα και το παιδάκι μου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

χαχαχαχ παντως εγω πρωτοτυπησα αντι για χριστουγεννα περιμενα λιγο παραπανω να κανω το τεστ (ημνουνα σιγουρη βλεπεις οτι δε υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος)και εκανα χοριακη παραμονη πρωτοχρονιας 31 Δεκ....χαχαχχαχαχα και το ανακοινωσαμε στους γονεις, κοβωντας ενα κομματι παραπανω στην βασιλοπιτα χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι 31 και ο καλος μου 37,5. εγω θεωρω οτι ειμαι μικρη για μαμα και ο καλος μου οτι ειναι μεγαλος για μπαμπας... αντε βγαλε ακρη...

Μια χαρα είναι οι ηλικίες σας! Και ο μενα ο άντρας μου είναι στα 36 τωρα.

Δεν ξερω τελικα αν υπαρχει "κατάλληλη" ηλικία σε αυτα....πιστευω οτι ερχετε απλά οταν είμαστε εμείς έτοιμοι και το θέλουμε πολύ!

DimRous μεγάλη επιτυχία στο χωριό σου! Εμείς με 300 κατοίκους έχουμε 2 για τον Αυγουστο, 2 για Σεπτέμβρη και 1 για Οκτώβρη. Και οι εγκυμονουσες είμαστε σχεδόν ίδια ηλικία:D.

χαχαχαχ παντως εγω πρωτοτυπησα αντι για χριστουγεννα περιμενα λιγο παραπανω να κανω το τεστ (ημνουνα σιγουρη βλεπεις οτι δε υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος)και εκανα χοριακη παραμονη πρωτοχρονιας 31 Δεκ....χαχαχχαχαχα και το ανακοινωσαμε στους γονεις, κοβωντας ενα κομματι παραπανω στην βασιλοπιτα χαχαχαχα

Αχ τελειο σκηνικό! Πάθαν σοκ οι άνθρωποι!

καλημερα ομορφες και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λοιπον πραγματι τα αστρα ηταν πολυ καλα νοεμβριο δεκεμβριο χαχαχαχα και σε εμας ετσι αναπαντεχα ηλθε! χεχεχε εγω 4 αυγουστου κλεινω τα 30 και ο αντρας μου 35 δεν ξερω μεγαλη μικρη αλλα μια χαρα μου εκατσε! ρε κοριτσια φανταζεστε να γεννηθει ιδια μερα με μενα? τι καλυτερο δωρο γενεθλιον θα ειναι! λοιπον πηγα με την μαμα μου το σαββατο και ψωνισαμε απο ρουχα σεντονια πετσετεσ και οοοοοοοοοοοτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε για τον μπεμπουλη! μεχρι και πεδιλακι για νεογεννητο του πηρα και κλειστο σπορ! χαχαχαχαχα παιχνιδια κουδουνιστρες κτλ εχω ξετρελαθει μιλαμε γεμισε η απλωστρα με μωρουδιακα! τι ωραια ρε κοριτσια πηρα και το προδερμ τι μυρωδια μωρουδιλα και αυτη! αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ μεθυστικη! τωρα ειμαι πανετοιμη να ερθει οποτε θελει!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

καλα, εγω σας τρωω ολες...εγω ημουν μαλλον η βιαστικια της παρεας(απο την δευτερη ημερα γαμου τρωγομουν να παρω τεστ εγκυμοσυνης-βλεπετε εμεις ειχαμε παρει αποφαση να ειμαστε της παλιας παραδοσιακης σχολης..σουξου μουξου μετα το γαμο..καταλαβαινετε τι εγινε την 1η νυχτα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::oops: ), ε, μετα απο λιγες μερες μαθαμε οτι εμεινα εγκυος...αμ, ελα που εγω ηθελα να το ανακοινωσω τα Χριστουγεννα??(υπηρχε το θεμα φαγομαρας γονιων κ ελεγα λιγο οι γιορτες λιγο η εγκυμοσυνη, μπας κ φτιαξουν τα πραγματα μεταξυ τους( αλλα που)..αντε τωρα κρατησου να μη το πεις...κ εγω ειμαι κ μοναχοπαιδι...τελικα αντεξα με τα πολλα (τον κακομοιρο τον αντρουλη μου λυπομουν... :wink:) και το ανακοινωσαμε ανημερα Χριστουγεννα κανοντας δωρο στη μητερα μου κ στον πεθερο μου ενα ζευγαρι καλτσακια νεογεννητου...κ φυσικα η μητερα μου ετρεχε εξω στο δρομο κλαιγοντας απο την χαρα της...:-D:grin::-D:grin:

Διαφημίσεις

προς νανο! θυμηθηκα και κατι ακομα, μας το εκανε δωρο η νονα μας και ειναι παρα πολυ βολικο μου εχει λυσει τα χερια!!!

0084110_PE210486_S4.JPG

to kremaw ston toixo dipla απο την αλλαξιερα πχ και βαζει πανες, καλλυντικα, ορους ψαλιδακια κλπκλπκλπ τα παντα χωραει!!!!

το εχει και σε βατραχο

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60139301

eNeap2.pngTSzHp3.png

προς νανο! θυμηθηκα και κατι ακομα, μας το εκανε δωρο η νονα μας και ειναι παρα πολυ βολικο μου εχει λυσει τα χερια!!!

0084110_PE210486_S4.JPG

to kremaw ston toixo dipla απο την αλλαξιερα πχ και βαζει πανες, καλλυντικα, ορους ψαλιδακια κλπκλπκλπ τα παντα χωραει!!!!

το εχει και σε βατραχο

χεχεχε γαματο ειναι εγω πηρα καλαθακι

ttc72e7.aspx

και το ανακοινωσαμε ανημερα Χριστουγεννα κανοντας δωρο στη μητερα μου κ στον πεθερο μου ενα ζευγαρι καλτσακια νεογεννητου...κ φυσικα η μητερα μου ετρεχε εξω στο δρομο κλαιγοντας απο την χαρα της...:-D:grin::-D:grin:

Αχ συγκινηθηκα....

Εμείς λόγω απόστασης το ανακοινώσαμε τηλεφωνικως όπως και την 1η φορά.

Ο μπαμπάκας μου δεν με είδε έγκυος ούτε σε αυτη την εγκυμοσύνη:(. Ουτε οι γιαγιάδες μου.... Δεν με αφησε ο γιατρος να ταξιδεψω σε καμια απο τις 2 εγκυμοσύνες και ετσι με είδαν κατευθείαν με μωρο. Θα ήθελα πολύ να τους έχω δίπλα μου, θα παίρνανε κ αυτοί μεγαλη χαρα.

0084110_PE210486_S4.JPG

το εχει και σε βατραχο

τα ειδα και αυτα και ηθελα να τα παρω (ολα τα ηθελα, πειραζει?) αλλα δεν μας ταιριαζε... ουτε σε μεγεθος, ουτε σε χρωμα...:(:(:(

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...