Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι, είναι ένα θέμα κι αυτό, αλλά από την άλλη βλέπω κοπέλες στα 35 και στα 40 που μου φαίνονται (εμένα, με το άπειρο μάτι μου) πολύ ικανές να επικοινωνήσουν, τουλάχιστον όσο κι εγώ, να μη σου πω περισσότερο. Εξάλλου, τι είναι προτιμότερο, να το κάνεις στα 40 και να το θέλεις πολύ ή στα 25 και να μην το θες καθόλου (παίρνω τα δύο άκρα, αλλά φαντάζομαι ότι οι γυναίκες που κάνουν μεγαλύτερες παιδιά, έχουν τους λόγους τους να μην τα κάνουν νωρίτερα).

και επειδή όσες τέτοιες γυναίκες έχω δει, έχουν κάνει τα πιο κακομαθημένα παιδιά, για αυτό το λέω. όχι πως δεν έχω δει και το αντίστοιχο σε νέους γονείς, αλλά δεν έχω δει ούτε ένα γονιό μεγάλο με σωστή συμπεριφορά απέναντη στο παιδί. Το μεγαλήτερο πρόβλημα είναι οτι επειδή ακριβώς το θέλουν πολύ τα δίνουν όλα στο παιδί ανεξέλεκτα με αποτέλεσμα το παιδί να ξέρει μόνο το θέλω και τίποτα άλλο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, είναι ένα θέμα κι αυτό, αλλά από την άλλη βλέπω κοπέλες στα 35 και στα 40 που μου φαίνονται (εμένα, με το άπειρο μάτι μου) πολύ ικανές να επικοινωνήσουν, τουλάχιστον όσο κι εγώ, να μη σου πω περισσότερο. Εξάλλου, τι είναι προτιμότερο, να το κάνεις στα 40 και να το θέλεις πολύ ή στα 25 και να μην το θες καθόλου (παίρνω τα δύο άκρα, αλλά φαντάζομαι ότι οι γυναίκες που κάνουν μεγαλύτερες παιδιά, έχουν τους λόγους τους να μην τα κάνουν νωρίτερα).

Όταν όμως κάνεις κάποια πράγματα μεταχρονολογημένα (συμπεριλαμβανομένου και της οικογένειας), ίσως είναι λίγο περίπλοκα τα πράγματα.... Εγώ πχ μπήκα στο πανεπιστήμιο στα 27 μου... (μεταχρονολογημένα και φέτος με το ζόρι έδωσα τα μαθήματα....) Δε μετανιώνω βέβαια για τις επιλογές μου, αλλά όλοι μας, νομίζω, όταν γυσίζουμε λίγο πίσω, θα θέλαμα να κάνουμε κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά.... αλλά όπως και να 'χει, that's life.... απολαύστε την!!!!

(Στελλίτσα θα προτιμούσα κάτι πιο light για Κυριακή βράδυ.... Τι με βάζεις και σκέφτομαι πάλι.....:confused:)

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Indie μου, νομίζω πως είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα να έρθουν, παρά να τα εμποδίζεις επειδή "δεν είναι η σωστή στιγμή", σωστά; Και για κάτι πιο ανάλαφρο, δείτε κάτι που μου χει κολλήσει από το πρωί: http://www.madamemo.com/site/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=30〈=en

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Indie μου, νομίζω πως είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα να έρθουν, παρά να τα εμποδίζεις επειδή "δεν είναι η σωστή στιγμή", σωστά;

Και που να 'ξερες ότι είμαι η προσωποποίηση του "ότι βρέξει ας κατεβάσει".... χαχαχα

Εσύ δε δουλεύεις αύριο κοριτσάκι???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

indie δίκιο έχεις, πολύ προβληματισμός. Δε το γυρνάμε καλήτερα τότε που μετράγαμε τις κοιλιές μας, βλέπαμε τι πρέπει να αγοράσουμε και φτιάχναμε λίστες;;; Πιο λάιτ πράγματα. Δε μπορώ τόσο σκέψη θα μου πέσει βαρύ βραδιάτικα και όπως λέει η μάνα μου ο καθένας κανονίζει τη ζωή του σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία του. Και για να μου δίνει κουράγιο με το παιδί μου λέει πως δε χρειάζεται να σκέφτομαι για το τι θα κάνω όταν το παιδί γίνει 1 ή 2 ή 3 χρόνων και όλα τα προβλήματα μαζεμενα, εξάλλου ένα ενα θα έρχετε και ένα ενα θα το αντιμετοπίζω.

Το φυστίκι μου πάντως κουράστηκε και άρχισε να δυσανασχετεί στη κοιλιά μου....

Αυτό με τις αυπνίες είναι ένα θέμα... Αν δεν έχεις καούρες δοκίμασε ζεστό γαλατάκι με μέλι!!! :-)

Ευτυχώς που δε δουλεύω...!!!! Και να σας πω μια αμαρτία...? Δε θέλω να γυρίσω στη δουλειά!!!!!

Dim μιας και το ανέφερες, και μιας και έχω και ρό να ικανοποιήσω την καταναλωτική μου μανία, λέω να παραγγείλω ένα ring sling!!!! xaxaxaxa

Το φυστίκι μου πάντως κουράστηκε και άρχισε να δυσανασχετεί στη κοιλιά μου....

Αυτό με τις αυπνίες είναι ένα θέμα... Αν δεν έχεις καούρες δοκίμασε ζεστό γαλατάκι με μέλι!!! :-)

Ευτυχώς που δε δουλεύω...!!!! Και να σας πω μια αμαρτία...? Δε θέλω να γυρίσω στη δουλειά!!!!!

Dim μιας και το ανέφερες, και μιας και έχω και ρό να ικανοποιήσω την καταναλωτική μου μανία, λέω να παραγγείλω ένα ring sling!!!! xaxaxaxa

εγώ το έχω πάρει κι όλας. :D:D:D:D:D:D

Έρχομαι και εγώ μαζί σου στο Μορφέα!!!

Στελλίτσα, δοκίμασε αυτό με το γαλατάκι.... sorry που σε αφήνουμε μοναχούλα...!!!!

ps: απολαμβάνω απίστευτα τα ποστ στο blog σου!!!!

καλό βραδάκι κορίτσια.... :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΧΑ! Αλλη μια με αυπνια....

Λοιπον εγω πολυ χαρηκα για τη συζητηση σας, τα πιο λαιτ τα εχω βαρεθει...

Κι εγω την Ειρηνη στα 29 την έκανα, Στελλιτσα, και μαντεψε! Ο μπαμπας μου στα 24, και η μαμα 30 οταν καναν το πρωτο παιδι! χαχαχαχαχαχαχαχα τεκνατζουδες οι μαμαδες μας!

Οσο για τις ηλικες, εγω νομιζω οτι πραγματικα μια γυναικα 40 ετων σημερα δεν εχει καμια σχεση με τη γυναικα 40 ετων τη δεκαετια του 50...

Και γενικα οι ηλικιες ειναι απλως ενδεικτικες, εχω δει υπεροχες μανουλες, κοθολου κακομαθημενων παιδιων στα 40, με την ωριμοτητα τους υπερεχουν καποιες φορες...καθε εγκυμοσυνη ειναι πολυτιμη σε γενικες γραμμες δεν νομιζω οτι το θελουν παραπανω η λιγοτερο απο νεαροτερες γυναικες...

γενικα νομιζω οτι 30-37 ειναι ιδανικη ηλικια βιολογικα και πνευματικα για παιδια....

Αχ ο αντρουλης μου (ξερετε ποσο καιρο μου πηρε να τον αποκαλω ετσι?? ακομα περιεργο μου φαινεται χαχαχαχα) εχει κολλησει με αυτα τα πριζον μπρεικ και λεω να παω να διαβασω το βιβλιαρακι μου και να την πεσω...

μμμ τωρα σκεφτομαι θα πρεπει να αρχισω κι εγω καμια τετοια σειρα, οταν θα θηλαζω ατελειωτα τα βραδυα... στον καναπε με βλεπω να κοιμαμαι για κανα διμηνο...χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε??εμεις απ'οτι βλεπετε εχουμε παλι αυπνιες ...κοιμηθηκα στις 2:30 και ξυπνησα στις 4:30...τι λετε καλα ειναι για σημερα....

μου σπαει αφανταστα τα νευρα αυτο και δεν μπορουσα να σηκωθω απο το κρεββατι γιατι μου ειχε κανει καταληψη στον σαλονι ο κουνιαδος...οποτε γυρναγα σαν τη σβουρα μεχρι να ερθει η ωρα να σηκωθει να παει στη δουλεια...

76IGp3.png

και επειδή όσες τέτοιες γυναίκες έχω δει, έχουν κάνει τα πιο κακομαθημένα παιδιά, για αυτό το λέω. όχι πως δεν έχω δει και το αντίστοιχο σε νέους γονείς, αλλά δεν έχω δει ούτε ένα γονιό μεγάλο με σωστή συμπεριφορά απέναντη στο παιδί. Το μεγαλήτερο πρόβλημα είναι οτι επειδή ακριβώς το θέλουν πολύ τα δίνουν όλα στο παιδί ανεξέλεκτα με αποτέλεσμα το παιδί να ξέρει μόνο το θέλω και τίποτα άλλο.

συμφωνω μαζι σου...και εχω παραδειγμα με τον αδερφο μου που οταν τον εκαναν οι γονεις μου ηταν και οι δυο πανω απο 35 και εχει γινει παρα μα παρα πολυ κακομαθημενος

76IGp3.png

Καλημερα!

Τί κάνουν οι εγκυούλες? Πάλι έπιασε η ζέστη και δεν με χωραει ο τοπος!

Τα σχολεία μας άνοιξαν και πάλι αφου λύθηκε το θεμα με τις συμβάσεις και ετσι ο μικρός σχολείο μεχρι τέλος του μηνα.

Είμαι στην 35η εβδομαδα και περιμενω πως και πως να φτασω 36η να χαλαρωσω λιγακι! Μετα ας βγεί όποτε θελει η μπεμπα μας!

Οσο για τις ηλικίες που λετε ίσως βαζουμε άλλες προτεραιοτητες στη ζωή μας. Τον γιό μου τον εκανα στα 28 μου και τωρα στα 30 το 2ο παιδάκι μου. Θέλαμε πολύ και 2ο παιδάκι αλλά να είναι κοντα στις ηλικίες τους. Θα θέλαμε κ άλλα παιδάκια αλλά ετσι όπως γιναν τα πραγματα δεν ξερω αν θα είμαστε σε θεση να τους προσφερουμε όλα αυτά που θέλουμε. Πάντως σε οσο πιο μεγαλη ηλικία αποκτουμε παιδιά, τοσο πιο δύσκολο είναι...

Οι δικοί μου γονεις με καναν στα 20 τους. Στα 48 τους είχαν το 1ο τους εγγόνι.:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...