Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι αυτό που είπα και πριν, εξαρτάται από το χώρο που κινείσαι... Φαντάζομαι ότι σε πολλούς άλλους χώρους (επαγγελματικούς και γεωγραφικούς), θα με είχαν ξεγράψει από τα 23:)

ΟΚ;) τώρα κατάλαβα!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι αυτό που είπα και πριν, εξαρτάται από το χώρο που κινείσαι... Φαντάζομαι ότι σε πολλούς άλλους χώρους (επαγγελματικούς και γεωγραφικούς), θα με είχαν ξεγράψει από τα 23:)

Παρακολουθώ μαθήματα ανώδυνου τοκετού το τελευταίο μήνα.... είμαι η 3η μικρότερη (στα 31)... η μεγαλύτερη είναι 39, εγκυούλα στο 1ο της παιδάκι... Δυστυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα... σε 5 χρόνια άραγε θα έχω τις ίδιες αντοχές για να μεγαλώσω ¨τουλάχιστον 3 παιδάκια" που θέλει ο αντρούλης???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Χμ, νομίζω πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και στο πώς μεγαλώνουμε. Θέλω να πω άλλες αντοχές έχουμε σήμερα εμείς στα 35 και στα 40 και άλλες είχαν οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας σ' αυτή την ηλικία. Άσε που, αν έχεις κάνει ήδη ένα παιδάκι, νομίζω σε κρατάει σε εγρήγορση και τις ακονίζει τις αντοχές σου!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Δηλαδή ρε κορίτσια, εγώ που έκανα τον Μιχαλακο στα 24, τι ήμουνα βρέφος;;;

ακριβώς αυτό που λέει η Στέλλα ισχύει. Εξαρτάτε απο το κύκλο σου, όταν ανοίγεις εσύ τον χορό έχεις πάντα ένα επιπρόσθετο άγχος οτι μήπως βιάστηκες. Αλλά είναι θέμα οπτικής γωνίας, αν βλέπεις οτι το παιδί θα βάλει ένα τέλος στα περισσότερα πράγματα της ζωής σου και όχι σαν την εξέληξη της ζωής σου, τότε αργείς πολύ να κάνεις παίδι. Απλά ο δικός μου περίγυρος θεωρεί οτι πρέπει πρώτα να τα έχεις όλα και μετά να κάνεις παιδί. Με αυτή τη λογική λοιπόν είναι πολύ νωρίς για να αποκτήσω παιδί.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

εγω τωρα τελειωσα το μαγειρεμα,εκανα μια ομελετιτσα να φαει ο αντρας μου...μαζεψα και τα πιατα σας προλαβα..

κι εγω στα 31 ειμαι και ανησυχω αν θα προλαβωνα κανω 3 με 4 που θελω...

αν μιλατε για ηλικιες τι να πει και ο αντρας μου που γινεται πατερας στα 23???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα, χαπάκι, ο μπαμπάς μου στα 24 μ' έκανε (η μαμά ήταν 30). Αν το θέλει, δεν έχει σημασία η ηλικία, σημασία έχει να είστε καλά μαζί...

107fc7d98c.png

Κι εμένα, χαπάκι, ο μπαμπάς μου στα 24 μ' έκανε (η μαμά ήταν 30). Αν το θέλει, δεν έχει σημασία η ηλικία, σημασία έχει να είστε καλά μαζί...

αν το θελει σαν τρελλος ξερεις ποσο ανυπομονει...κι εμεις ειμαστε μια χαρα....ξερουμε αρκετα ο ενας τον αλλο γιατι συζουσαμε πολλα χρονια μαζι πριν παρουμε αποφαση και για το παιδι και για το γαμο....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Χμ, νομίζω πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και στο πώς μεγαλώνουμε. Θέλω να πω άλλες αντοχές έχουμε σήμερα εμείς στα 35 και στα 40 και άλλες είχαν οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας σ' αυτή την ηλικία. Άσε που, αν έχεις κάνει ήδη ένα παιδάκι, νομίζω σε κρατάει σε εγρήγορση και τις ακονίζει τις αντοχές σου!

δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα, εμείς νομίζουμε οτι έχουν αλλάξει. Αυτό θα το δεις αργότερα εσύ, γιατι οι δασκάλοι ίδη βιώνουν την κακή αλλαγή στη συμπεριφορά των παιδιών με μεγάλους γονείς. Στο γενικό κανόνα αυτοί που γίνονται γονεις για πρώτη φορά σε μεγάλη ηλικία μεγαλώνουν πολύ λάθος τα παιδιά τους. Πες μου εσύ τί χάσμα γεννεών θα έχει ένα παιδί στα 15 με ένα γονέα στα 55. Και στο λέω εγώ, τεράστιο. Οι αντοχές για ένα παιδί δεν περιορίζονται στο ξενύχτι απο τους κολικούς, αυτές οι αντοχές δε λένε τίποτα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Μια χαρά! Είναι πολύ σπουδαίο να έχετε φίλους στην ίδια φάση...

ναι ειναι οι μονοι που κανουμε τοση παρεα και παντρευτηκαν 20 μερες πριν απο εμας και τωρα περιμενουν και εκεινοι το φυστικοι τους...(δλδ το βαπτηστηρι μου:D) και πραγματικα ειναι πολυ καλο...γιατι εχουμε και κοινα ενδιαφεροντα

76IGp3.png

Ναι, είναι ένα θέμα κι αυτό, αλλά από την άλλη βλέπω κοπέλες στα 35 και στα 40 που μου φαίνονται (εμένα, με το άπειρο μάτι μου) πολύ ικανές να επικοινωνήσουν, τουλάχιστον όσο κι εγώ, να μη σου πω περισσότερο. Εξάλλου, τι είναι προτιμότερο, να το κάνεις στα 40 και να το θέλεις πολύ ή στα 25 και να μην το θες καθόλου (παίρνω τα δύο άκρα, αλλά φαντάζομαι ότι οι γυναίκες που κάνουν μεγαλύτερες παιδιά, έχουν τους λόγους τους να μην τα κάνουν νωρίτερα).

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...