Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ...κι εμενα αναπαντεχο ηταν, και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο σας που ητνα κοντα στο γαμο...

εμεςι ειμασταν μες τα μελια και τον τρελο ερωτα (καλα αυτο ακομα το εχω χαχαχα)

και αποφασισαμε να κανουμε το βημα να συγκατοικησουμε... ουτε καν νυξη δεν υπηρχε για γαμο, ουτε ειχε περασει απο το μυαλο μου, εξαλλου ειμασταν λιγο καιρο μαζι κανα χρονο...εγω, αντιθετα πο οτι οι περισσοτερες γυναικες ειμαι φρικ με δεσμευσεις και σοβαρα βηματα, και για μενα ητνα μεγαααααααλη αποφαση να δεχτω... τεσπα,μαζεψα τα μπογαλακια μου και μετακομισα σοτν καλο μου.

ε, δεν προλαβα να το χαρω( τρελεη ελευθερια καθοτι εμενα προσωρινα με τους γονεις μου μολις ειχα επιστρεψει απο σπουδες) σε 2 μηνες ηρθε η Ειρηνη, με οοοοοολα τα μεσα προφυλαξης εντωμεταξυ....

οποτε αποφασισαμε και τον γαμο, και ημουν 5 μηνων οταν παντρευτηκα. Εκ των υστερων δεν θα ειχα κανει τιποτα απο ολα αυτα θα ειχα κατσει να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου κι εναν πολιτικο γαμο ενδεχομενως για πρακτικους λογους. Τον γμαο τον απολαυσα οσο τιποτα αλλο, αλλα νομιζω το ταιμινγκ ηταν λαθος. Τρελη κουραση ετοιμασιες, αγχος τρεξιμο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

εμεις προσπαθουσα καμποσο καιρο πριν το γαμο...ειχα μεινει ηδη μια φορα εγκυος,αλλα απεβαλα την 5η βδομαδα...αλλα μετα οσο και να προσπαθουσαμε μας ηρθε με το γαμο το μωρακι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς κάναμε πολιτικό έστω και χωρίς μωρό, τον Αύγουστο. Ε, και είχαμε πει να το αφήσουμε για 2-3 χρόνια. Ήμουν ήσυχη εγώ ότι θα δυσκολευόμουν, λέει, γιατί είχα πολυκυστικές, ε, και με την πρώτη που δεν προσέξαμε τρελά, μας έσκασε η φασολιά:) Δεν παραπονιέμαι, το χαίρομαι πολύ που ήρθε χωρίς προσπάθεια, εξάλλου και μετά από 2-3 χρόνια πάλι τις ίδιες φοβίες θα είχα... Απλώς δεν είχα "δει" ποτέ τον εαυτό μου ως μαμά...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλα μου τώρα αισθάνομαι ότι έχω αργήσει κιόλας... στα 31 το πρώτο μου... ο αντρούλης, στα 39, θέλει να κάνουμε τουλάχιστον 3.... θα πρέπει η Λία να γίνει ο μέντοράς μου!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Χαχαχα, το τουλάχιστον μου άρεσε πολύ:) Εμείς δεν έχουμε κάνει ακόμα... προϋπολογισμό, αν και εγώ, ως μοναχοπαίδι μέχρι τα 19, νομίζω πως θα μ' άρεσε να χει ένα αδερφάκι για παρέα η φασολιά. Αλλά κάτσε να μου φύγει το άγχος για το πρώτο και βλέπουμε:)

107fc7d98c.png

Όσο για το νωρίς-αργά, έχει πολύ να κάνει και με το τι βλέπεις γύρω σου. Στη δική μου δουλειά, ας πούμε, είμαι από τις μετρημένες στα δάχτυλα του μισού χεριού που κάνουν παιδί πριν τα 35. Στα 29 όλες με θεωρούν πιτσιρίκι...

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

εμείς παντρευτίκαμε στις 24/10/09 και τελευταία περίοδο είχα στις 26/11/09 και επειδή αφήσαμε το μήνα του μέλητος για χριστούγεννα, το μάθαμαι ανήμερα των Χριστουγέννων (που έκλεινα 2 μέρες καθηστέρηση) στο Παρίσι. Αφού όλοι νόμιζαν οτι το ξέραμε πιο πριν και τους το κρατάγαμε για τα χριστούγεννα. Και κάπος έτσι έχασα και το ταξίδι για Αγιο Δομίνικο που κανονίζαμε για καλοκαίρι. Δε με πηράζει βέβαια αλλά λέμε τώρα. Εμείς απο προφύλαξη πέρνουμε 10 με τόνο, 8 χρόνια σχέση απο τα οποία τα 3 συζούμαι και ούτε μια φορά δεν υπήρξε θέμα. Μέχρι και ο γυναικολόγος μου το παρατήρησε.

Στέλλα αν κρίνω απο τη ξαδέλφη μου είναι λογικό να σε θεωρούν μπουμπου ακόμα.

όσο για την ηλικία άστα, μόλις έγραψα στο facebook για το γεγονός όλοι οι συμμαθητές μου πάθαν πλάκα, κανένας δεν έχει κάνει παιδί. Κάποιες φορές λέω μήπως βιάστηκα, αλλά απο την άλλη λέω ρε γαμώτο αφού τον έχω βρει τον αντρούλη μου απο τα 20 γιατι πρέπει να φτάσω τα 30 για να κάνω παιδί και τα 28 καλά είναι!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Χιχι, κι εγώ ανήμερα τα Χριστούγεννα το έμαθα, Ντιμ (με 15 μέρες καθυστέρηση, όμως). Και να φανταστείς το μεσημέρι, στο τραπέζι, λέγαμε στον πατέρα μου "καλά, από μας μην περιμένεις, έχεις πολύ καιρό ακόμα για να γίνεις παππούς"... (κι εκείνη την ώρα κάποιος εκεί ψηλά γελούσε)

107fc7d98c.png

Είναι αυτό που είπα και πριν, εξαρτάται από το χώρο που κινείσαι... Φαντάζομαι ότι σε πολλούς άλλους χώρους (επαγγελματικούς και γεωγραφικούς), θα με είχαν ξεγράψει από τα 23:)

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...