Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010

giota.ΠΗΤ 14/08/2010-ΙΑΣΩ-ΔΙΔΥΜΑ

mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 -ΙΑΣΩ - ? φύλλo

Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ?? φύλο

athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 -

nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 -

μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Düss - μαλλον αγορι

nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 -ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ)-ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

happiness ΠΗΤ 25/08/2010 -

galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι

theolvas ΠΗΤ 2.09.10 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

nano79 ΠΗΤ 3/9/2010 -

maroulita29 ΠΗΤ 26.09,10-ΛΗΤΩ-ΤΡΙΔΥΜΑ

Δεν ειχα βαλει κλινικη...χεχεχε

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010

giota.ΠΗΤ 14/08/2010-ΙΑΣΩ-ΔΙΔΥΜΑ

mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 -ΙΑΣΩ - ? φύλλo

Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ?? φύλο

athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 -

nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ

μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Düss - μαλλον αγορι

nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 -ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ)-ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

happiness ΠΗΤ 25/08/2010 -

galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι

theolvas ΠΗΤ 2.09.10 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

nano79 ΠΗΤ 3/9/2010 -

maroulita29 ΠΗΤ 26.09,10-ΛΗΤΩ-ΤΡΙΔΥΜΑ

έβαλα και λίγο χρώμμα στην λίστα μας αν συμφωνείτε βέβαια ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!

Καλέ πως σας φαίνετε? Φούσκωσε η κοιλίτσα σας? Την αφήνετε να πετάγετε με καμάρι?

Εμένα φούσκωσε και στρογγύλεψε. Δείχνω ολίγον έγκυος :lol: :lol: :lol: Έχω ξεχάσει και εγώ τα τζινάκια μου και φοράω ένα υφασμάτινο παντελόνι που δεν με σφίγγει στην κοιλιά, ένα εγκυμοσύνης που έχω από την πρώτη μου (θέλω να πάρω και ένα τζιν τώρα) και κολάν (πολύ με έχουν βολέψει, όλη μου την πρώτη εγκυμοσύνη με αυτά την είχα βγάλει!) και φυσικά φόρμες!

Επίσης πρόσθεσα άλλο ένα σουτιέν θηλασμού στην συλλογή μου που θα μπορώ να το φοράω από τώρα μιας και το στήθος μου είναι πρησμένο, είναι σαν κανονικό όχι σκέτο υφασμάτινο (μπλιαχ καμιά θηλυκότητα δεν έχουν αυτά).

MAROULITA29 δυστυχώς το μυαλό μας παίζει δύσκολο παιχνίδι σε τέτοιες στιγμές και δεν σε αφήνει να ησυχάσεις και όλο εκεί τριγυρνάει ο νους και όταν πάρεις την απόφαση σου και περάσει και η διορία του γιατρού πάλι θα αναρωτιέσαι αν έκανες το σωστό.....δείξε δύναμη και σκέψου θετικά και για τα μωρά σου και για εσένα, ότι επιλέξεις θα είναι το σωστό και σεβαστό.

nikijo ξέρεις εσύ, υπομονή και όσο μπορείς να ξεκουράζεσε!

M4B1p3.pngQIghp3.png

1.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010

2.giota. ΠΗΤ 14/08/2010-ΙΑΣΩ-ΔΙΔΥΜΑ

3.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 -ΙΑΣΩ - ? φύλλo

4.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ?? φύλο

5.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 -

6.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ- μάλλον κορίτσι

7.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

8.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - ? - μαλλον αγορι

9.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 -ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ)-ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

10.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 -

11.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι

12.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

13.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 -

14.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010-ΛΗΤΩ-ΤΡΙΔΥΜΑ

Καλημέρα κοιλούμπες... Τι κάνετε?

nikijo κουράγιο, ξέρεις εσύ! ;)

Κοριτσάκια εσεις που έχετε ήδη ένα τουλάχιστον παιδάκι, στους έξι μήνες δεν είναι μεγάλη η κοιλίτσα μας? Το ρωτάω γιατί τότε θα είναι ο γάμος κ χθες δοκίμαζα νυφικά κ μου λέγανε ότι δε θα έχω μεγάλη διαφορά με τώρα... ισχύει? Και τώρα έχω κοιλίτσα αλλά δε νομίζω ότι θα είναι τόσο πια μικρή...

Επίσης, αν μπορείτε βοηθήστε τις άσχετες, για ρούχα κ εσώρουχα εγκυμοσύνης εσείς οι έμπειρες... Καλά για ρουχα διάβασα τους διαλόγους σας, αλλά για εσώρουχα που να πάμε κ τι πρέπει να ξέρουμε για νούμερα, υφάσματα κλπ?

Φιλάκια κοριτσάρες στα μαγουλάκια κ στις κοιλίτσες σας... κ στα παιδάκια σας :P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα κι απο εμας...τι κανετε????

αχ νικολινα αυτο με τα ρουχα ειναι πολυ βασικο,δεν μου κανει τιποτα πλεον και νοιωθω ασχημα ...κι εγω σκεφτομαι οτι πρεπει να παω για ψωνια και δεν ξερω αν προλαβαινω και τις εκπτωσεις

76IGp3.png

γεια σας κοριτσια τελικα πηγα σημερα στο γιατρο γιατι ειχα παλι πονακια και μου ειπε οτι καλο θα ηταν να πρωχορησουμε στην μειωση ενος εμβρυοθ γιατι φοβαται πολυ για πρωορο τοκετο και λογω οτι ειναι τριδυμα επειδη δεν θα παρουν αρκετο βαρος αν γεννησω και πρωοορα ειναι χαμενη υποθεση..δεν ξερω τι να κανω..απο τη μια θελω να τακρατησω και τα τρια απο την αλλη σκεφτομαι μην γινει κατι και γεννησω πολυ νωρις και τα χασω και τα τρια..εχω προθεσμια αλλες 2βδομαδες να το σκεφτω μου ειπε..ειμαι να σκασω..

ειναι δυσκολη η αποφαση κουκλιτσα μου....συζητησε το καλυτερα με τον αντρουλη σου και πιστευω οτι ο θεος θα σας βοηθησει να παρετε την σωστη αποφαση

76IGp3.png

Διαφημίσεις

1.κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010

2.giota. ΠΗΤ 14/08/2010-ΙΑΣΩ-ΔΙΔΥΜΑ

3.mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 -ΙΑΣΩ - ? φύλλo

4.Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ?? φύλο

5.athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 -

6.nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ- μάλλον κορίτσι

7.μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

8.olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - ? - μαλλον αγορι

9.nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 -ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ)-ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

10.happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - Aσκληπιειο Kρητης

11.galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - μαλλον κοριτσι

12.theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΟΡΙ

13.nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 -

14.maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010-ΛΗΤΩ-ΤΡΙΔΥΜΑ

Κ εγώ αυτό σκέφτομαι happiness... άστα να πάνε... Πήρα ένα φορεματάκι από Benetton (σε μισή τιμή) κ ένα πουκαμισάκι, κ επειδή γενικά φοράω φορεματάκια κ ήταν κ η μόδα τέτοια που όλα τα περσινά μου ήταν "εγκυμοσύνης" έχω για κανα μήνα ακόμα... Μετά όμως?

Επεξεργάστηκαν by nikolina78
Καλημέρα πέρα ως πέρα... (γιατί ήρθε η τεταρτίτσα πάει η βδομαδίτσα)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

κι εγω μαλλον θα παω το σ/κ να παρω κανενα φορεματακι ...και θα παω να παρω και καλσον εγκυμοσυνης γιατι τα κολαν που φοραω μεχρι τωρα εχουν αρχισει να με πιεζουν...θα δω......βεβαια περιττο να σου πω οτι εχω ταραξει τις φορμες και ευτυχως δεν μου λενε και τιποτα στη δουλεια

76IGp3.png

Καλημέρα!!!!!

Εγω ειχα μερικα ρουχα απο την πρωτη εγκυμοσυνη κ απλα τωρα μου πηρε ο αντρας μου μια σαλοπετα,μια φορμα κ μια φουστα.Εχω κ μερικα φορεματακια κ βολευομαι!!!!Κοριτσια τωρα που εχει εκπτωσεις ειναι ευκαιρια να κανετε αγορες αλλα με μετρο.....δλδ μην παρετε ολο ρουχα εκγυμοσυνης γιατι μετα δε θα μπορειτε να τα φορεσετε.Παρτε φορεματακια κ φορμιτσες για πιο βολικα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!!!!!

Εγω ειχα μερικα ρουχα απο την πρωτη εγκυμοσυνη κ απλα τωρα μου πηρε ο αντρας μου μια σαλοπετα,μια φορμα κ μια φουστα.Εχω κ μερικα φορεματακια κ βολευομαι!!!!Κοριτσια τωρα που εχει εκπτωσεις ειναι ευκαιρια να κανετε αγορες αλλα με μετρο.....δλδ μην παρετε ολο ρουχα εκγυμοσυνης γιατι μετα δε θα μπορειτε να τα φορεσετε.Παρτε φορεματακια κ φορμιτσες για πιο βολικα!!!!!

εννοειται αυτο ...εγω μιλαω για κανονικα ρουχα καλε ,οχι εγκυμοσυνης...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςς στις ομορφες κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!! πως ειμαστε σημερα??????????????? κοριτσια και εγω αθλητικεσ φορμιτσες και ειμαι μια χαρα και κατι φουστανακια που ακομα μου πηγαινουν ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω να παρω και εγω μια σαλοπετα μου αρεσει πολυ μαλλον θα παρω τον αντρουλη μου να παμε σαββατο!!!!!!!!!!!!!!!!!! κατα τα αλλα πως ειστε????????????? εγω μια χαρα!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

θελω να παρω και εγω μια σαλοπετα μου αρεσει πολυ μαλλον θα παρω τον αντρουλη μου να παμε σαββατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την σαλοπετα την εχω λιωσει.....ηθελα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη αλλα τελικα τωρα την πηρα και μου αρεσει πολυ.Ασε που με βολευει απιστευτα!!!!Ειναι πολυ ανετη!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Την σαλοπετα την εχω λιωσει.....ηθελα απο την προηγουμενη εγκυμοσυνη αλλα τελικα τωρα την πηρα και μου αρεσει πολυ.Ασε που με βολευει απιστευτα!!!!Ειναι πολυ ανετη!!!!

και ο αντρας μου θελει να παρω αλλα εγω πιστευα οτι δεν θα με βολευει

76IGp3.png

Εγω πηρα μια που εχει λαστιχο στην μεση και κουμπακια στο πλαι,εχει πολυ καλη ελαστικοτητα κ ειναι ανετη....υπαρχουν ομως κ στο εμποριο μερικες που εχουν κουμπακια μπροστα,αυτες δεν ειναι καθολου ελαστικες κ δε θα τις φορεσεις μεχρι τελος εγκυμοσυνης.Να προσεξεις να ειναι ελαστικη!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

για πειτε ρε κοριτσια πως αισθανεστε εχετε καταλαβει οτι σε λιγουσ μηνεσ πρωτα ο θεοσ θα κραταμε αγκαλιτσα τα μωρακια μας???????????? αχχχχχχχχχχχχχχχχχ σαν ψεμματα μου φαινεται και ειναι ακομα η αρχη@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...