Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

galat, σοκαρίστηκα με τα βιντεάκια..!!! Τόσο μικρά θα είναι τα φυστίκια μας????

mmm το μωρακι που του αλλαζουν τη πανα κι εμενα μου φανηκε πολυ μικρο... ισως και να μην θυμαμαι!!!

Νανο ειδες τα μηνυματα μου για ΙΚΕΑ? εχε τα υποψη σου αυτα που σου προτεινα ειναι δοκιμασμενα και σουπερ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!Εγω λιωνω στον υπνο!!!Τι πραμα ειναι αυτο???Εχτες κοιμομουν 2 το βραδυ με 12 το μεσημερι σηκωθηκα να πιω νερο και ξανακοιμηθηκα μεχρι της 5 οπου με το ζορι με ξυπναγε ο αντρας μου...Και σημερα τα ιδια...Κοιμηθηκα 1:30 το βραδυ με 11:30 το πρωι και μετα παλι 12 με 3:30!!!!!Και παλι νιωθω να σερνομαι........:confused:

Σχετικα με το θεμα της μητροτητας εγω βρε κοριτσια τι να σας πω...Νιωθω πολυ ασχημα που το λεω αλλα νιωθω οτι μαλλον εγω δεν ειμαι ετοιμη για μαμα...Βγαινουμαι με φιλους και ολοι μας λενε κοιμηθητε τωρα που μπορειται γιατι μετα θα ξανακοιμηθητε μετα απο πολλα χρονια....τελος οι ξενοιαστες διακοπες σας...τελος η χαλαρωση σας και γενικα μου εχει κοπει λιγο το γελακι με αυτα που ακουω.....Ε ειμαι και λιγο τεμπελα και λεω πω πω τι εχω να τραβηξω....Ε και με πιανει απογοητευση ρε γμτ και λεω δεν το αφιναμε το μωρο για μετα απο 2 ,3 5, 10 χρονια?????Απο την αλλη σκεφτομαι μηπως ειμαι αχαριστη μιας και εμεις δεν προσπαθησαμε καθολου για νινι...Μας εκατσε με την πρωτη και ευτυχως μεχρι τωρα στην διαρκεια της εγκυμοσυνης δεν ειχα κανενα προβλημα...Ειμαι γαιδουρα που νιωθω αυτα ε???:confused::confused::confused:

καλησπερα κοριτσακια μου....τι κανουν οι κοιλουμπες σας???

galat ωραια τα βιντεακια ...

απ'οτι βλεπω ολες λιγο πολυ ειμαστε αγχωμενες και δεν ξερουμε τι θα συναντησουμε και πως θα τα καταφερουμε,αλλα νομιζω πως ολα θα γινουν...βεβαια στην αρχη θα βγουμε εκτος του προγραμματος μας αλλα σιγουρα θα βρουμε διεξοδους που θα μπορουμε να κανουμε και με το μωρακι μας...ετσι τουλαχιστον ελπιζω....

για εμενα δεν θα ειναι πολυ δυσκολο ετσι κι αλλιως και τωρα οι εξοδοι μας ειναι συνηθως σε μερη που μπορεις να πας και με παιδακια...ταβερνακια και καφετεριες...δεν ειμαστε και πολυ φαν της εξοδου σε κλαμπ και τετοια,οποτε δεν θα εχουμε προβλημα σε αυτο...και πιστευω οτι οι περισσοτερες μεχρι να σαραντισουν τα μωρακια μας θα εχουμε βρει το ρυθμο μας και θα ειμαστε οι καλυτερες μαμαδες...

76IGp3.png

bibicos ξερεις τι μου ειπε μια φιλη μου που εχει 2 παιδακια....

οτι πρεπει να προσαρμοσω τη ζωη του μωρου στη δικη μας και οχι τη δικη μας στου μωρου...αυτο ειναι πολυ βασικο και πιστευω οτι εχει δικιο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ντιμάκι, τι να πω κι εγώ που δεν το είχαμε σκεφτεί καν. απλώς προέκυψε; Μιλάμε τελείως απροετοίμαστη και τελείως αβέβαιη ότι κάνω για μαμά...Από την άλλη, τώρα που έμεινα έγκυος, μου φαίνεται ότι πριν έτρεχαν οι μήνες χωρίς να μαθαίνω πράγματα. Ενώ τώρα...:wink:

Αθηνά μου, τέλεια τα βίντεο! Εμείς νομίζω τον προτζέκτορα θα τον στήσουμε πριν πάρουμε κούνια...

Peggouinaki, καμιά ερώτηση δεν είναι άσχετη, ρώτα κι εμένα που λέω να φτιάξω λεξικό:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

αρκετός προβληματισμός έχει πέσει και στο τέλος κάτι θα μας έρθει!!!!!!!! Αλλαγεί θέματος, χθες εβαζα τα πράγματα της μικρής στη ντουλάπα και με μεγάλη μου εκπληξη διαπίστωσα οτι όχι μόνο δεν ξέφυγα πουθενά, αλλά έχω πάρει και κάτι λιγότερο για να το καλύψω με τα δώρα. Μπράβο μου δε μου το είχα, πρώτη φορά τα καταφέρνω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

αρκετός προβληματισμός έχει πέσει και στο τέλος κάτι θα μας έρθει!!!!!!!! Αλλαγεί θέματος, χθες εβαζα τα πράγματα της μικρής στη ντουλάπα και με μεγάλη μου εκπληξη διαπίστωσα οτι όχι μόνο δεν ξέφυγα πουθενά, αλλά έχω πάρει και κάτι λιγότερο για να το καλύψω με τα δώρα. Μπράβο μου δε μου το είχα, πρώτη φορά τα καταφέρνω.

χαχαχα,εγω δεν τα εχω φτιαξει στη ντουλαπα...τα εχω τυλιξει με ενα σεντονι να μην σκονιζονται...

76IGp3.png

Στελλίτσα μου εγώ ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος 10 μέρες μετά το γάμο μου, μόλις γύρισα από το ταξίδι του μέλιτος...!!!! Ούτε παραγγελία να το έκανα!!! χαχαχα

Εκεί που σκεφτόμουνα που θα πάω διακοπές το καλοκαίρι, κατέληξα να ψάχνω για μωρουδιακά.... Το απόλαυσα όμως, και γενικά είχα μια καλή εγκυμοσύνη, δόξα το Θεούλη...

Οπότε σχεδόν είμαστε έτοιμες!!! (??)

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Στελλίτσα μου εγώ ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος 10 μέρες μετά το γάμο μου, μόλις γύρισα από το ταξίδι του μέλιτος...!!!! Ούτε παραγγελία να το έκανα!!! χαχαχα

Εκεί που σκεφτόμουνα που θα πάω διακοπές το καλοκαίρι, κατέληξα να ψάχνω για μωρουδιακά.... Το απόλαυσα όμως, και γενικά είχα μια καλή εγκυμοσύνη, δόξα το Θεούλη...

Οπότε σχεδόν είμαστε έτοιμες!!! (??)

αχα,οποτε δεν ειμασταν οι μονοι που μετα το ταξιδακι του μελιτος βρεθηκαμε με μωρο στην κοιλια...καλε,μηπως πηγαμε στο ιδιο μερος και μας ποτισαν κατι???εμεις παντρευτηκαμε 25/10/09 και η εγκυμοσυνη (συμφωνα με το γυναικολογο) ξεκινησε 1/11/09!!!μπαμ μπαμ..αλλα ας μη μιλησω εγω για προετοιμασια ψυχολογικη...που βλεπω τη κοιλια μου και λεω "τι ειναι αυτο??πως παχυνα ετσι???πρεπει να κανω διαιτα!" και τσουπ, ριχνει μια μετακινηση η μπουμπου στη κοιλια μου και το "συνειδητοποιω" (ας πουμε :wink:)

Διαφημίσεις

αχα,οποτε δεν ειμασταν οι μονοι που μετα το ταξιδακι του μελιτος βρεθηκαμε με μωρο στην κοιλια...καλε,μηπως πηγαμε στο ιδιο μερος και μας ποτισαν κατι???εμεις παντρευτηκαμε 25/10/09 και η εγκυμοσυνη (συμφωνα με το γυναικολογο) ξεκινησε 1/11/09!!!μπαμ μπαμ..αλλα ας μη μιλησω εγω για προετοιμασια ψυχολογικη...που βλεπω τη κοιλια μου και λεω "τι ειναι αυτο??πως παχυνα ετσι???πρεπει να κανω διαιτα!" και τσουπ, ριχνει μια μετακινηση η μπουμπου στη κοιλια μου και το "συνειδητοποιω" (ας πουμε :wink:)

28/11/09 παντρευτήκαμε και το φυστίκι προέκυψε την εβδομάδα πριν το γάμο!!! Καλό, ε?? κανα δυο μήνες το παιδεύαμε και δεν προέκυπτε (είχα βέβαια και μια κύστη 4εκ...) αλλά μόλις χαλάρωσα και είχα και τις ετοιμασίες του γάμου (απέβαλα και την κύστη που λέγαμε) τσούπ! να το το φυστίκι!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

καλα ιντι δεν το πιστευω εμεις παντρευτηκαμε 29/11/09 και μετα απο 15 μερες μαθαμε για το φυστικι μας...χαχαχα,δεν το πιστευω

ναι βρε χαπάκι.... δε θυμάσαι....?? σου είχα στείλει με mail 2 νυφικά να για να μου πεις τη γνώμη σου....

ναι βρε χαπάκι.... δε θυμάσαι....?? σου είχα στείλει με mail 2 νυφικά να για να μου πεις τη γνώμη σου....

ααα,εσυ ησουνα...θυμομουνα οτι καποια κοπελα μου εστειλε e-mail με τα νυφικα αλλα να σου πω την αληθεια δεν θυμομουνα οτι ησουνα εσυ...μην με παρεξηγεις ε....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...