Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου χαπάκι !!! είμαι και εγώ εδώ!!! εχω και εγώ τις ίδιες ανησυχίες- φοβίες.. τα ίδια συζηταγαμε με μία φίλη μου σήμερα... από την μία ανυπομονω από την άλλη φοβάμαι...:?

cpi8oebdl.png

Κι άλλη πρωτομαμά με τις ίδιες ανησυχίες εδώ...μετρήστε κι εμένα! Πιστεύω όμως αυτό που λέει κι η hapiness, όταν δούμε τα πλασματάκια μας θα βρούμε το δρόμο...

Καλημέρα όμορφες!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημέρα και από εμένα....

Αν και οργανώθηκα πλήρως, συναισθηματικά ακόμα προσπαθώ να τα βάλω σε μια τάξη.... νομίζω ότι όλα θα γίνουν αυτόματα μόλις δούμε τα φυστίκια μας...

Παρεμπιπτόντως, τη Τετάρτη το φυστίκι ήταν 2260γρ. Σήμερα κλείνω 35 εβδομάδες... θεωρητικά μένουν άλλες 5????? ΟεεΕΕΕΟΟΟΟοοοο

Να φρικάρω τώρα ή μετά????

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Άσχετο, ερώτηση για τις παλιές: χρειάζεται όντως να πάρουμε πετσέτα/μπουρνούζι για το μωρό ή κάνει και μια πιο μικρή από τις δικές μας;

Μια χαρά κάνει , ειδικα αν ειναι απαλή.... απλα βολευει και η κουκουλίτσα για τα μαλλακια ειδικα οταν βγαλει καποια! χαχαχαχα

αλλιως. συμβουλη περνετε μια πετσετα κανονικη, τη διπλωνεται στο πανω μερος λιγακι και μετα τυλιγετε το μωρο. το κομματι που περισσευει το χρησιμοπειται για το κεφαλακι.

galat που εισαι με εχεις αφησει μοναχουλα σημερα....

χεχε δεν θα ξανασυμβει! Λοιπον μην στεναχωριεσαι τοσο για την καισαρικη, εσυ θα κανεις την προσπαθεια αου να το αποφυγετε,οσο μπορεις, απο εκει και περα δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να σε νοιαζει, μολις κρατησεις το μπεμπακι σου θα τα ξεχασεις ολα. Εγω το λεω απλα γιατι ταλαιπωρεισαι αρκετα μετα, αλλα δεν ισχυει για ολες τις κοπελες αυτο.

Και αν κανεις καισαρικη, μπορεις τουλαχιστον να συννενοηθεις με τον γιτρο και τη μαια να σου δωσουν αμεσως το μωρακι αγκαλια και να προσπαθησεις να το θηλασεις αμεσως. να μην το αφησουν εκει διπλα στο πυρεξ οπως κανουν συνηθως... ακομα κι αν δεν θηλασει να το κρατας αγκαλια, ετσι θα θυμασαι ομορφα και ζεστα την μεπειρια αυτη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

na ki ena site που με ειχε βοηθησει!

πιο πολυ στην αλλαγη πανας!!! μην γελατε!!! οταν χρειαστει γι απρωτη φορα να λλαξεις, πρεπει να ξερεις πιο παει μπροστα και πιο πισω!!! και οπως λεει και η ντιμ, κι εγω δεν ειχα ιδεα απο μωρα, δεν ειχε τυχει στο περιβαλλον μου να δω φροντιδα νεογεννητου...

http://www.babychanneltv.com/

εχει παρα πολλα βιντεακια για ολα τα θεματα.

(Στελλιτσα ριχτο στον βιντεοπροβολεα αυτο χαχαχαχαχα)

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1847329001?bctid=758950299

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1847329001?bctid=758950296

και εχει και για μπανακι στο σπιτι στην μπανιεριτσ κλπ, βαλτε bath px στο ψαχτηρι, βγαζει πολλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κι άλλη πρωτομαμά με τις ίδιες ανησυχίες εδώ...μετρήστε κι εμένα! Πιστεύω όμως αυτό που λέει κι η hapiness, όταν δούμε τα πλασματάκια μας θα βρούμε το δρόμο...

Καλημέρα όμορφες!

φοβάμαι μήπως αντι να βρώ το δρόμο θέλω να πάρω δρόμο

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες.

Εδώ έχει πολυυυυυυυυυυ ζεστή και τώρα καταλαβαίνω γιατί γκρινιάζετε τόσο πολύ για την ζέστη, έχετε δίκιο.

Χθες πήγαμε σε πισίνα για μπανακι. Ο Μιχάλης ξετρελάθηκε, ήταν 3 ώρες μέσα στο νερό.

Σε αυτά που συζητάτε τώρα...

Εγώ φημίζομαι για την αναισθησία μου...χεχεχεχε....στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου άγχος, μάλλον λόγο άγνοιας.

Αυτή τη φορά που ήξερα περισσότερα, μπορώ να πω ότι ανησυχώ πιο πολύ.

γενικως η μητροτητα , το δεσιμο, δεν ερχεται μπαμ οπως στις διαφημισεις που ειναι ολοι μεσα στην ευτυχια, ειναι σταδιακο συναισθημα πιστευω...

έχεις απόλυτο δίκιο,

πολύ χρήσιμα και τα βιντεακια που έβαλες, μην γελάσετε αλλά και εγώ δεν ήξερα να αλλάζω πάνα τον Μιχάλη στην αρχή.

Χαπακι εγώ αν και είμαι κατά της καισαρικής, στην περίπτωση σου θα προτιμούσα να την κάνεις.

Αφού σου είπε ο γιατρός ότι είναι καλύτερα για το μωρό.

Μετά από την εμπειρία που είχα στην γέννα της αδερφής μου, πιστεύω ότι είναι καλύτερα να μην το ζορίσετε το νινί.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

na ki ena site που με ειχε βοηθησει!

πιο πολυ στην αλλαγη πανας!!! μην γελατε!!! οταν χρειαστει γι απρωτη φορα να λλαξεις, πρεπει να ξερεις πιο παει μπροστα και πιο πισω!!! και οπως λεει και η ντιμ, κι εγω δεν ειχα ιδεα απο μωρα, δεν ειχε τυχει στο περιβαλλον μου να δω φροντιδα νεογεννητου...

http://www.babychanneltv.com/

εχει παρα πολλα βιντεακια για ολα τα θεματα.

(Στελλιτσα ριχτο στον βιντεοπροβολεα αυτο χαχαχαχαχα)

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1847329001?bctid=758950299

http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1847329001?bctid=758950296

και εχει και για μπανακι στο σπιτι στην μπανιεριτσ κλπ, βαλτε bath px στο ψαχτηρι, βγαζει πολλα...

Galat,

πολύ χρήσιμα αυτά τα βιντεάκια!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!!! τι κανετε?

εγω περιμενω τον καλο μου να γυρισει να παμε εξω να φαμε...

χτες τελικα πηγα ικεα αλλα αυτα που ηθελα δεν τα βρηκα. εψαχνα συγκεκριμενη κουνουπιερα αλλα δεν την ειχε και θα ξαναπαμε μεσα στη βδομαδα...

πηρα τις μικρες πετσετουλες (οι 10 με 3 ευρω) μια παντα που πιανει σχεδον ολη τη κουνια, 2 πουγκακια φουξια για τα καλλυντικα της και ενα πανινο βιβλιο... πανες αγκαλιας τελικα θα μου ραψει η μαμα μου και τα σελτεδακια που ειχε δεν θα με βολεψουν για την αλλαξιερα που θα παρουμε.

οι κουρτινες που μου αρεσαν ηταν κοντες και γενικα απογοητευτηκα... ουτε οι κουβερτουλες μου αρεσαν ιδιαιτερα:roll:

αυτη τη βδομαδα το προγραμμα εχει jumbo.

οι εκπτωσεις - αν δεν κανω λαθος - ξεκινανε στις 15/7. στα mothercare λετε να εχουν ηδη ξεκινησει? λεω να παω αυριο να παρω την αλλαξιερα και κατι κορμακια ή να περιμενω??? (θα παμε προς τα εκει να παραγγειλουμε και το στρωμα, μη παω 2 φορες...)

ZOrwp3.png

καλησπερα!!! τι κανετε?

εγω περιμενω τον καλο μου να γυρισει να παμε εξω να φαμε...

χτες τελικα πηγα ικεα αλλα αυτα που ηθελα δεν τα βρηκα. εψαχνα συγκεκριμενη κουνουπιερα αλλα δεν την ειχε και θα ξαναπαμε μεσα στη βδομαδα...

πηρα τις μικρες πετσετουλες (οι 10 με 3 ευρω) μια παντα που πιανει σχεδον ολη τη κουνια, 2 πουγκακια φουξια για τα καλλυντικα της και ενα πανινο βιβλιο... πανες αγκαλιας τελικα θα μου ραψει η μαμα μου και τα σελτεδακια που ειχε δεν θα με βολεψουν για την αλλαξιερα που θα παρουμε.

οι κουρτινες που μου αρεσαν ηταν κοντες και γενικα απογοητευτηκα... ουτε οι κουβερτουλες μου αρεσαν ιδιαιτερα:roll:

αυτη τη βδομαδα το προγραμμα εχει jumbo.

οι εκπτωσεις - αν δεν κανω λαθος - ξεκινανε στις 15/7. στα mothercare λετε να εχουν ηδη ξεκινησει? λεω να παω αυριο να παρω την αλλαξιερα και κατι κορμακια ή να περιμενω??? (θα παμε προς τα εκει να παραγγειλουμε και το στρωμα, μη παω 2 φορες...)

Nano, με συγχωρείς για την χαζή ερώτηση αλλά: τι είναι η πάντα, οι πάνες αγκαλιάς και τα σελτεδάκια? δεν έχω ιδέα...

Nano, με συγχωρείς για την χαζή ερώτηση αλλά: τι είναι η πάντα, οι πάνες αγκαλιάς και τα σελτεδάκια? δεν έχω ιδέα...

η παντα ειναι κατι σαν μαξιλαρι που μπαινει γυρω γυρω στη κουνια ωστε να μη σφινωσει κανενα χερακι/ποδαρακι στα καγκελα

πανα αγκαλιας ειναι σαν μικρο σεντονακι (μπορουν να χρησιμοποιηθουν και αυτα) την οποια βαζεις επανω σου ωστε οταν παρεις το μωρο αγκαλια να ακουμπαει στη πανα και οχι στα ρουχα σου (κυριως για τους επισκεπτες που το παιρνουν αγκαλια)

σελτεδακια ειναι πανακια που απο τη πισω μερια ειναι αδιαβροχα και τα στρωνεις ωστε πανω σε αυτα να αλλαξεις το μωρο και να αποφυγεις τυχον διαρροες.

τουλαχιστον αυτα εχω καταλαβει εγω. μια ηδη μανουλα ισως τα εξηγησει καλυτερα:wink:

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...