Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ στο ΙΚΕΑ... Eγω καποια παπλωματοθηκη που ειχα, σαν σεντονι δηλ ειανι καλης ποιοτητας, φανταζομαι και τα σεντονακια ειναι εξισου καλα!

επισης ειχα παρει και σεντονακιa με λαστιχο για το σtρωμα του παρκοκρεβατου, 60 χ 120 Τέλεια και πολύ βολικά στο στρώσιμο. ειναι σετ των 2 πολυ καλη ποιοτητα.εχει διαφορα χρωματα

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/30122255

εχει και ενα ωραιο φωτακι νυκτος, που επαναφορτιζεται, σαν ζωακι ειναι και εχει χρωματισμους ειτε σε μπλε ειτε σε ροζ.

αυτο http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/00150985

Τα φωτιστικα του τα πανινα ειναι οντως πολυ ομορφα, εχουμε κι εμεις ενα με φυλλαρακια και πασχαλιτσα.

μμμ τι αλλο! Α , ναι μαστ ειναι οι σαλιαρες οι μαλακες που εχει οι πανινες πετσετε! θα σας βολεψουν απο νεογεννητα μεχρι τωρα τις χρησιμοποιω εγω εχω παρει 3 φορες! εινα σετ των 5 και λεγονται KLADD... http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/40052105

aaaaaaaaaaaaa και το ακομα πιο μαστ η πετσετουλα του μπανιου παρτε οπωςσδηποτε, ειναι φθηνη και εξαιρετικης ποιοτητας...

αυτη εχω και ειναι τεεεεεελεια.... μπανει ολο το μωρουλι μεσα ακομα τη χρησιμοποιω στην Ειρηνη...

http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10124731

ελπιζω να σε προλαβα!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α και μια κουβερτουλα που την ερωτευτηκααααααα αλλα με συμμαζεψε ο αντρας μου γιατι εχω ηδη αρκετες, ειναι αυτη... απο κοντα ειναι ονειρο, πολυ μαλακουλα, ουτε πολυ βαρια, τελεια χουχουλιαρικη! Νομιζω ειναι αυτη http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60153245

Και χαλακι διακοσμητικο βαμβακερο εχει πολυ ομορφο χωρις πλαστικουρες...

και μαλακα παιχνιδακια...

αυτο ειναι πολυ καλο για μικρα http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10132774

και της δικιας μου της αρεσε πολυ και ενα αρκουδακι, σαν του Mr bean.

οπως λεει και η γκεο λεφτα να χεις ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα κοιλουμπες μου για ψωνια μιλατε ε???

εγω ελιωσα σημερα στον υπνο,σηκωθηκα 11:30...εβαλα το φαγητο και μετα εκανα χουζουρια στον καναπε με τον αντρα μου ...μεχρι που εφυγε για δουλεια...

εκατσα και λιγο με τη γειτονισσα..και τωρα παλι αραξα στον καναπε να χωνεψω....

και αν σας πω οτι νυσταζω δεν ειναι ψεμματα,τελευταια κοιμαμαι αρκετες ωρες...

εσας τι κανουν τα μωρακια σας????

αν ειχε κι εδω ικεα θα το ειχα ξεσηκωσει,εχει φανταστικα πραγματακια...

76IGp3.png

Γεια σας μαμάδες!

Μέσα στο μυαλό μου είστε... Δευτέρα λέμε να πάμε ΙΚΕΑ κι εμείς.

Hapiness σε ζηλεύω που κοιμάσαι και χουζουρευεις...εγώ εδώ και δυο μέρες κοιμάμαι ελάχιστα. Δεν μπορω με τίποτα να βολευτώ, μια πονάνε τα πόδια, μια η μέση, μια κλωτσάει συνέχεια...

Σήμερα βγήκα να πάρω ένα δώρο για μια βάφτιση που έχουμε, έβαλα πλυντηριο και μαγείρεψα. Και μετά άρχισαν τα όργανα...κάτι πετρώματα,κάτι πονάκια χαμηλά, ένα βάρος... νααααα με πήγε:confused:. Ξάπλωσα και είμαι καλύτερα, αλλά νιώθω πολύ κουρασμένη. Ελπίζω τουλάχιστον απόψε να χορτάσω ύπνο.

Συγνώμη για τις γκρίνιες...αλλά μόνο κάποιος που περναει τα ίδια καταλαβαίνει!

Καλό υπόλοιπο ΣΚ σε όλες!

UslQp3.png

UOZVp3.png

tettamar επειδη ξερω οτι ειναι δυσκολος μηνας προσπαθω να ξεκουραζομαι οσο μπορω...κι εγω ξυπναω ενδιαμεσα στη νυχτα αλλα προσπαθω οσο γινεται να την περναω ξαπλα,να βοηθησω και το μωρακι να παρει λιγο βαρος,εχω διαβασει οτι βοηθαει αρκετα...και στο σπιτι κανω λιγες δουλειες καθε μερα,τωρα εξαλλου εχω αφθονο χρονο...

οι υπολοιπες που εισαστε και εξαφανιστηκατε σημερα???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εσεις που θα γεννησετε πρωτη φορα,νοιωθετε καπως περιεργα ή μονο εγω νοιωθω ετσι????

πλησιαζουν οι μερες και καθε μερα το συνειδητοποιω και πιο πολυ και το γεγονος οτι θα παμε μαλλον και πιο νωρις με εχει αγχωσει λιγακι...

76IGp3.png

χαπάκι δνε το ηξερα ο,τι η ξαπλα βοηθαει για το βαρος, λοιγκο μου ακουγεται, αφου αν σκοτωνεσαι ολη μερα οπως εγω που να μεινει και καμια θερμιδα να μην καει να παρει και το νινι... θα το κανω κι εγω απο εδω και περα....ειπε και σιδερωσε 3 πλυντηρια των διακοπων τα απλυτα

Εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη, ενιωθα περιεργα, οτι περασε πολυ γρηγορα ο καιρος, ε μια αγωνια να πανε ολα καλα την ειχα, και μετα οταν γεννησα μου φαινοταν πολυυυ περιεργο οτι δεν ημουν εγκυος, και επισης οτι εχω ενα μωρο στο σπιτι... το κοιτουσα στην κουνια οτυ και ελεγα καλα αυτο τωρα ειναι δικο μου? μου φαινοταν καπως αστειο, σαν να κανω μπεισιτινγκ απλα σε καποιο μωρακι χαχαχαχ

φυσικα ευτυχια απειρη,αλλα και ευθυνη νιωθεις...

γενικως η μητροτητα , το δεσιμο, δεν ερχεται μπαμ οπως στις διαφημισεις που ειναι ολοι μεσα στην ευτυχια, ειναι σταδιακο συναισθημα πιστευω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

εχω διαβασει οτι αν εισαι ξαπλα αιματωνεται πιο καλα ο πλακουντας και βοηθαει στο βαρος του μωρου...τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει...

αυτο το σιδερο,στο λαιμο μου καθεται..ευτυχως τωρα μολις πλυνω τα σιδερωνω και δεν τα αφηνω να μαζευονται οποτε και τα κανω πολυ γρηγορα...αλλα παντα αφηνω μια μαγια ας ειναι και ενα σεντονι...

76IGp3.png

εγω παλι αισθανομαι οτι τωρα περνανε πολυ γρηγορα οι μερες,οτι εχω να κανω τοσα πραγματα και εχω πελαγωσει και δεν κανω τιποτα...

και μετα σκεφτομαι πως θα ειναι οι πρωτες μερες..πως θα γινει να μην αρχισει να ερχεται ο καθε ασχετος στο σπιτι.....πως θα τα καταφερω με τον θηλασμο....

και απο την αλλη θελω να φτασει η στιγμη που θα παρω αγκαλια τον μουργο μου ....και σκεφτομαι να πανε ολα καλα με τη γεννα

να σου πω πιο πολυ με αγχωσε το γεγονος οτι υπαρχει περιπτωση καισαρικης....γιατι τα ειχα αλλιως μεσα στο μυαλο μου,ειχα κανει πλανο και τωρα με πιανουν απροετοιμαστη...

76IGp3.png

προσθέστε και εμένα με περίεργα συναισθήματα.... όταν τα σκέφτομαι, νιώθω περίεργα, και πολλές φορές... αναγουλιάζω.... όσο μεγαλώνει η κοιλιά μου και δυσκολεύονται οι κινήσεις μου, τόσο πιο περίεργα είναι... Από τη μια δε θέλω να τελειώσει η εγκυμοσύνη και απότην άλλη θέλω τόοοοσο πολύ να δω το φυστίκι μου....

Καλό βραδάκυ σε όλες... Να'στε καλά!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ευτυχως δεν ειμαι η μονη....

ιντι μου τι κανει το φυστικι σου???

χαπάκι και βέβαια δεν είσαι η μόνη. Εχω τόση περιέργεια για το μετά, για τη γέννα, για όλα. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω, πως θα νιώσω για την ακρίβεια δε ξέρω τίποτα. Ποτέ μου δε πήρα μωράκι να το παίξω, ούτε μου έκαναν εντύπωση. Ο χειρότερος εφιάλτης μου είναι μη τυχόν και οι ορμόνες μου γυρίσουν σε άρνηση προς το μωρό. Όσο για το μετά στο σπίτι! Άστα, όταν λέμε δεν έχω ιδέα απο μωρά, εννοώ δεν έχω ιδέα,ούτε οτι τα κόκκαλα στο κεφάλι δεν έχουν ενώσει όταν γεννιέται δεν ήξερα με τη μαία το έμαθα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

μα καλά, δε νομίζω πως υπάρχει πρωτομαμά που να μην έχει άγχος! Κι εγώ ντιμάκι σαν κι εσένα είμαι, αλλά για κάποιο λόγο δε με αγχώνει τόσο η φροντίδα του μωρού όσο το μήπως δεν είμαι εγώ γι' αυτά και κάποια στιγμή φρικάρω... Βλέπω γυναίκες που φαίνονται ότι είναι "γεννημένες" μαμάδες και ζηλεύω, εγώ αισθάνομαι τελείως χαμένη ώρες ώρες. Αλλά ελπίζω ότι έχει δίκιο η Αθηνά, και έρχεται σταδιακά η αίσθηση της μητρότητας...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Άσχετο, ερώτηση για τις παλιές: χρειάζεται όντως να πάρουμε πετσέτα/μπουρνούζι για το μωρό ή κάνει και μια πιο μικρή από τις δικές μας;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

εγω του πηρα μια μπουρνοζοπετσετα απο τα jumbo καθως και 2 πετσετες μεγαλες παιδικες και εκανα δικες του επισης κατι πετσετες καινουριες μια μεγαλη και μια μεσαια κανονικες που ειχα σπιτι...το μπουρνουζακι θα το χρησιμοποιω οταν το βγαζω απο το μπανιο να το παω στο δωματιο να το ντυσω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...