Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα, καλημέρα!!!!!!!! Με αγχώνετε με τη βαλίτσα, αλλά θα συγκρατηθώ και θα τη φτιάξω μόλις μπω στον 9ο. Σήμερα ξεκίνησε επιχείρηση "φτιάχνω τη ντουλάπα της μικρής". Απο ότι σας διάβασα είστε όλες καλά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα, καλημέρα!!!!!!!! Με αγχώνετε με τη βαλίτσα, αλλά θα συγκρατηθώ και θα τη φτιάξω μόλις μπω στον 9ο. Σήμερα ξεκίνησε επιχείρηση "φτιάχνω τη ντουλάπα της μικρής". Απο ότι σας διάβασα είστε όλες καλά.

Dimάκι να μην αγχώνεσαι... έχεις καιρό... Εγώ σε λιγο μπαίνω στο μήνα μου...

Εξάλλου είναι κ το μόνο που έχω κάνει... δωμάτιο ακόμα δεν έχω τελειώσει... οπότε... χαλαρά κ όλα θα γίνουν...;)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλησπερα!

Ετοιμασα κ εγω βαλίτσα για το μαιευτηριο μιας και ο 1ος είχε έρθει νωρίς και μας βρηκε απροετοίμαστους. Τα έχω ολα ετοιμα!:D

Μην καθηστερειτε την βαλιτσα σας κοριτσια! Μερικες εγκυμοσύνες δεν παιρνουν ουτε μια μερα απο τον 9ο μηνα... Μπορεί να έχουμε βιαστικά μωρακια!;)

Χθες πηγαμε στον δοκτορ και η μπεμπα μας είναι μια χαρα. Εφτασε τα 2.500 γρ. Το μονο αρνητικό είναι οτι είναι παρα πολύ ψηλά. Επειδή ελπίζουμε σε κολπικό τοκετό αυτη τη φορα, επρεπε να είναι πιο χαμηλά. Τεσπα...δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, αρκει να ερθει με το καλό και να είναι υγιέστατη!:D

Στο nst που έκανα, ο χαμός! Δεν σταμάτησε να κουνιεται. Οι συσπάσεις και οι πόνοι που έχω είναι απο τις κινησεις του μωρού!

Για τις καουρες επειδή έχω φοβερό προβλημα και εφτασα σε σημείο να μην τρωω και να μη κοιμαμαι, μου προτεινε μισο ζαντακ καθε μεσημερι. Για να δούμε θα ηρεμησω λιγάκι?

Ναι σε ιδιωτική , στην Γενική Κλινική και δεν δίνουν.

Για τον Γαληνό δεν ήξερα ότι δίνουν, ωραία γιατί μάλον εκεί θα γεννήσω. nano πως είναι αυτό που δίνουν? με τα κορδονάκια από πίσω?

εμας αν η μικρη ερθει πριν την 37η εβδομαδα θα παμε στη γενικη αλλιως στον γαληνο (στον γαληνο δεν εχει μοναδα εντατικης για τα νεογεννητα).

δεν το ειδα πως ειναι, γιατι δεν το χρειαστηκα...

ZOrwp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια! Εχω χάσει πολλά επεισόδια, διαβασα καμιά 20αριά σελίδες εν ταχει...

Εμείς μετακομίζουμε ε-πι-τε-λους!!! Δεν αντεχα πια τόσα σκαλιά! Βεβαια το τι τρέξιμο ριχνουμε αυτόν τον καιρό δε λεγεται, πολύ κούραση, αφού κάθε βράδυ λέω "μάλλον σήμερα θα γεννήσω", αλλά ευτυχώς καθε φορά τη γλιτώνω! :) Το επόμενο σάββατο έχω κανονίσει μεταφορική να έρθει να παρει τα πράγματα, οπότε αντε κουράγιο λεω στον εαυτό μου, μια βδομάδα ακόμα και μετά θα κάαααθεσαι (ναι, καλά, με αυτό το πλευρό να κοιμάμαι, αλλά λέμε τώρα... παρηγοριά στον άρρωστο :Ρ )

Ειδα πολλά ενδιαφεροντα θεματα, για την ωρα να αναφερθώ στα θηλαστρα που συζητάγατε πριν και να σας πω ότι αποκλειστικός αντιπρόσωπος είναι η klinikum για τη meleda, προσέξτε μη τυχόν και πάτε αλλού, γιατί θα μπλέξετε, διάβασα πολλές περιπτώσεις στο φόρουμ που ταλαιπωρήθηκαν τα κορίτσια χωρίς λόγο. Το τηλ είναι 210-7485752 για Αθήνα και 2310-316011 για Θεσ/κη.

Η μικρή μου έχει φτάσει τα 2600 (χθεσινή μέτρηση) και με έχει ταράξει στις κλωτσιές. Το ζάχαρο παει καλά, ευτυχώς μιας και μου έχει κολλήσει να τρώω υποβρύχιο! Πού το θυμήθηκα, ούτε και ξέρω!

Αυτά για την ώρα, σας φιλώ και θα προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ με καισαρική στις 26/07
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. katerina10 ΠΗΤ 22/08 με καισαρική στις 10/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ- ΑΓΟΡΙ
  9. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  10. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  11. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  12. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  13. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  14. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  17. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  18. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  20. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  21. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη μαλλον 07/08/2010)
  22. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  23. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/08/2010)
  24. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  25. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  26. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  27. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  28. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ
  29. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  30. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  31. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  32. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  34. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

35. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ζουζουνελ με το καλό! Μανικι η μετακομιση προσεχε όσο μπορεις!!!! Υπομονη!

Τι οργανωμενες που εισετ με τις βαλιτσουλες σας, ετσι κι εγω στο πρωτο, τωρα κλαην...

Χαπακι τα μονα που ειναι αχρηστα ειναι τα μαντηλακια καθαρισμου των θηλων, οι θηλες δεν χρειαζονται καθαρισμα πριν και μετα απο το θηλασμο, και καλο ειναι να μην βαζεις χημικα... αν θες οπωσδηποτε να κανεις κατι, λιγο βαμβακι με χλιαρο νερακι ειναι ΟΚ.

Αληθεια που εισαι σημερις? Σε εχω συνηθισει βραδυνη παρεουλα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat εμενα ψαχνεις???

τα μαντηλακια τα πηρα πιο πολυ για να υπαρχουν....δεν το ειχα σκεφτει,απλα τα ειδα μπροστα μου και τα πηρα...

εσεις που εχετε θηλασει,πριν απο καθε θηλασμο δεν πρεπει να ξεπλενουμε το στηθος???

τουλαχιστον οταν ειμαστε σπιτι???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εσενα ψαχνω αλλα μου την εκναες!!! χαχαχαχαχα

οχι δεν χρειαζεται ξεπλυμα...μια φορα την ημερα το ντουζακι ειανι υπερ αρκετο.

Ισα ισα που πρεπει να αποφευγεται ο συχνος καθαρισμος,ειδικα με σαπουνια κλπ γιατι ερεθιζονται οι θηλες.

Εγω στις αρχες που ειχα πολλες διαρροες( αν δεν εχεις δεν κανεις τιποτα) τις ξεπλενα μετα τον θηλασμο με λιγο σοδονερο(που βοηθαει και να μην παθεις μυκητιασεις) αλλα το εκοψα κι αυτο συντομα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες!!!!

τι κανετε? εμεις σημερα μαλλον θα παμε "βολτα" στα ΙΚΕΑ!!!! θελω να παρω κατι χαζοβιολικα πραγματακια για το δωματιο της μικρης και να δω για κουρτινα για το δωματιο της!

εκτος απο διακοσμητικα ξερετε τι αλλο θα βρω? μου ειπαν οτι εχει πανες αγκαλιας, μικρες πετσετουλες για λαβετες, κουβερτουλες...

ZOrwp3.png

καλημερα!!στο Ικεα εχει κ αυτα τα παρα πολυ ωραι φωτιστικουλια (σε καλη τιμη), οι πετσετουλες εχουν 3 ευρω οι 10 (πηρα κ εγω), εχει θηκη για πιτζαμουλα,στρωματακι φουσκωτο για αλλαξιερα,κουβερτουλες,σεντονακια κ πολλα αλλα..ορεξη και λεφτα να εχεις να παιρνεις...:D:D:D:D:D !!!!!

καλημερα!!στο Ικεα εχει κ αυτα τα παρα πολυ ωραι φωτιστικουλια (σε καλη τιμη), οι πετσετουλες εχουν 3 ευρω οι 10 (πηρα κ εγω), εχει θηκη για πιτζαμουλα,στρωματακι φουσκωτο για αλλαξιερα,κουβερτουλες,σεντονακια κ πολλα αλλα..ορεξη και λεφτα να εχεις να παιρνεις...:D:D:D:D:D !!!!!

οι κουβερτουλες και τα σεντονια ειναι καλης ποιοτητας?

εχει καλυμματα για το στρωμα?

ZOrwp3.png

Γεια σας κοριτσάρεςςςςςςςςς! Χθες έλιωσα στον ύπνο, κοιμόμουν από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 9.30 το πρωί, όπου ξύπνησα και με το ζόρι. Μαγείρεψα και τώρα κάθομαι γιατί το φαγητό ήταν μπελαλίδικο και κουράστηκα. Καλά ψώνια στο Ικέα, αν και μόνο που σκέφτομαι την ορθοστασία σε αυτό το μαγαζί κουράζομαι. Χθες το αριστερό μου πόδι δε μπορούσα να το κουνήσω με τίποτα, είχε πιαστεί όλο το νεύρο, άρχισα και εγώ τα τεντώματα, ζουλίχτηκε λίγο η μικρή αλλά το ξέπιασα το νεύρο. Άσχετο κορίτσια αλλά τι ευλυγισία είναι αυτή που έχω αποκτήσει αφού φοβόμουν χθες μη μου βγει κανένα πόδι, αν είναι έτσι και η λεκάνη δε θα χρειαστεί να σπρώξω καθόλου στη γέννα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...