Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!! Βλέπω έχει ανάψει για τα καλά η κουβέντα! Έχω ετοιμάσει και εγώ την βαλίτσα μου και έχω βάλει όσα έχετε προαναφέρει, έχουν μείνει λίγα ακόμα πραγματάκια να βάλω στο νεσεσέρ μου και είμαστε εντάξει. Να σας ρωτήσω όμως κάτι , για το μωράκι τι ρουχαλάκι εξόδου θα έχετε μαζί σας ? Εγώ του θα πάρω μαζί μου ένα ζιπουνάκι αμάνικο και σκέφτομαι και ένα φορμάκι μακρυμάνικο... μήπως όμως είναι υπερβολικό λόγω ζέστης?????:confused:

cpi8oebdl.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κατερινακι....εγω θα του παρω ενα εσωρουχακι αμανικο,κι ενα φορμακι κοντομακινο,θεωρω υπερβολικο το μακρυμανικο,και θα κραταω ενα σεντονακι μαζι μου σε περιπτωση που φυσαει ή εχει δροσισει να το σκεπασω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Κοιλουμπίτσες μία παρένθεση σε όσα λέγαμε... απλά επειδή θα το ξεχάσω...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=17448&subid=2&pubid=8916838

έχω φτιάξει κ ένα word με όλα τα στοκάδικα, όποια θέλει ας μου στείλει με πμ το mail της... ;)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Εγώ Ιούλιο μήνα την κόρη μου την είχα βγάλει με αμάνικο φορεματάκι, βρακάκι, λεπτά καλτσάκια και μπαντάνα στο κεφάλι :lol:

Είχα μαζί μου και χασεδένια πάνα και την σκέπασα για τον ήλιο μέχρι να πάμε στο αυτοκίνητο.

Νομίζω ότι το μακρύ μανίκι είναι υπερβολικό.

M4B1p3.pngQIghp3.png

ναι αυτο ειναι αληθεια,κι εγω σκεφτομουνα οτι στο δευτερο δεν θα μπορω να κανω τετοιες ξαπλες

...κ που να δειτε τι γινεται στο 4ο....

καλημερα σε ολες,χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

εμεις εδω μια απο τα ιδια,ο γιωργακης μου ειπε "γογο" κ ακομα χορευω απο τη χαρα μου...

βαλιτσα δεν εχω φτιαξει (φυσικα,αφου δεν εχω πλυνει κ τα ρουχαλακια) αλλα δεν αγχωνομαι...ολα θα γινουν στην ωρα τους...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

εσύ μπου μπου μου βλέπω οτι έχεις ήδη μία κόρη και περιμένεις και δεύτερη !!!!!!!!! τυχερούλα!!!!!!!!!!! μπράβο να σου ζήσουν!!!!!!!!!! και θα έχουν γενέθλια μαζί σχεδόν!!!!!!!!!!!

cpi8oebdl.png

εσύ μπου μπου μου βλέπω οτι έχεις ήδη μία κόρη και περιμένεις και δεύτερη !!!!!!!!! τυχερούλα!!!!!!!!!!! μπράβο να σου ζήσουν!!!!!!!!!! και θα έχουν γενέθλια μαζί σχεδόν!!!!!!!!!!!

Με το καλό να έρθει ο μπεμπάκος σου!!!

Ναι μαζί σχεδόν θα έχουν γεννέθλια! Αυτές τις μέρες ετοιμάζω το πάρτυ γεννεθλίων της, του χρόνου θα τις τα κάνω μαζί :lol:

Πάντως χρειάζονται ελαφριά ρουχαλάκια , να ξέρεις το μωράκι σου θα ζεστένεται πιο πολύ από εσένα :wink:

Καλημέρα Λιάκι!!! Μπράβο τον γογο!!!!:-D:-D:-D

M4B1p3.pngQIghp3.png

...κ που να δειτε τι γινεται στο 4ο....

καλημερα σε ολες,χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

εμεις εδω μια απο τα ιδια,ο γιωργακης μου ειπε "γογο" κ ακομα χορευω απο τη χαρα μου...

βαλιτσα δεν εχω φτιαξει (φυσικα,αφου δεν εχω πλυνει κ τα ρουχαλακια) αλλα δεν αγχωνομαι...ολα θα γινουν στην ωρα τους...

Εσύ Λία μου είσαι απόλυτα δικαιολογημένη! Με άλλα τρία παιδάκια δεν προλαβαίνεις να ετοιμάσεις βαλίτσα..... θες να έρθω να σε βοηθήσω? εάν είμασταν κοντά θα ερχόμουν... εγώ κάθομαι , είμαι σε άδεια τοκετού δεν έχω άλλο παιδάκι και όπως καταλαβαίνεις έχω χρόνο μπόλικο!!!!

:lol:

cpi8oebdl.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...