Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσεις που εχετ ξαναγεννησει για πειτε για τα πραγματακια της βαλιτσας....

εγω εχω βαλει : 3νυχτικακια,1ρομπακι,σερβιετες,πετσετες,επιθεματα στηθους και μαντηλακια καθαρισμου στηθους,μωρομαντηλα,σαμπουαν,αφρολουτρο,οδοντοκρεμα,ααα εχω φορτισει την καμερα και την εχω βαλει ηδη μεσα...

θα σκεφτομαι να βαλω μερικα πανακια για οταν θηλαζω το μπεμπακι,και μια πανα για οταν σηκωνουμε το μπεμπη μου...

τι λες ξεχναω κατι???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ η πρώτη εγκυμοσύνη δεν ξαναέρχεται......εκεί έκανα κάτι ξάπλες ονειρεμένες!!!:lol::lol::lol:

ναι αυτο ειναι αληθεια,κι εγω σκεφτομουνα οτι στο δευτερο δεν θα μπορω να κανω τετοιες ξαπλες

76IGp3.png

εσεις που εχετ ξαναγεννησει για πειτε για τα πραγματακια της βαλιτσας....

εγω εχω βαλει : 3νυχτικακια,1ρομπακι,σερβιετες,πετσετες,επιθεματα στηθους και μαντηλακια καθαρισμου στηθους,μωρομαντηλα,σαμπουαν,αφρολουτρο,οδοντοκρεμα,ααα εχω φορτισει την καμερα και την εχω βαλει ηδη μεσα...

θα σκεφτομαι να βαλω μερικα πανακια για οταν θηλαζω το μπεμπακι,και μια πανα για οταν σηκωνουμε το μπεμπη μου...

τι λες ξεχναω κατι???

θα σου πρότεινα να έχεις και ένα πολύ φθηνό νυχτικάκι για την διάρκεια του τοκετού (αν γίνει χάλια δεν θα σε νοιάζει να το πετάξεις).

Εσώρουχα μια χρήσης.

Μια κρεμούλα για το στήθος (σου συστήνω την purelan που δεν χρειάζετε ξεβγαλμα για να θηλάσεις)

Ένα απλό σαπούνι γλυκερίνης για την ευαίσθητη περιοχή (αν και σου εύχομαι γεννήσεις φυσιολογικά, μου το προτείνει ο γιατρός μου) και σεσουάρ για να στεγνώνεις καλά την περιοχή αν έχει πρίζα στο μπάνιο.

Σαγιονάρες (που να μπορείς να βρέξεις όταν θα πηγαίνεις για μπάνιο).

Καλά θα κάνεις και θα βάλεις πανάκια για τον θηλασμό και πάνες χασεδένιες.

Και μαντηλάκια detol καλό θα ήταν να έχεις.

μμμμ αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω :P

M4B1p3.pngQIghp3.png

Τι κανετε κοιλουμπίτσες?

Χαπάκι εγώ έχω βάλει κ πανάκια για τις γουλίτσες του μωρού, έβαλα κ ωτοασπίδες (για παν ενδεχόμενο), αντισυπτικά μαντηλάκια κ αντισυπτικο χεριών (για επισκέπτες), σαγιονάρες για το μπάνιο, πιστολάκι μαλλιών,

3-4 Σουτιέν θηλασμού, Πετσέτες σώματος κ προσώπου, Πλαστικές σακούλες για άπλυτα, σαπουνι για την ευαίσθητη περιοχή, εσώρουχα μίας χρήσης

κολάν κ μπλουζα (για να κατέβω κάτω σε περίπτωση που θέλω να πάω βόλτα, το Λιάκι μου το είπε αυτό) και κάλτσες (για την αίθουσα λέει ωδίνων όπου θα κρυώνουμε.... :roll: )

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Τι κανετε κοιλουμπίτσες?

Χαπάκι εγώ έχω βάλει κ πανάκια για τις γουλίτσες του μωρού, έβαλα κ ωτοασπίδες (για παν ενδεχόμενο), αντισυπτικά μαντηλάκια κ αντισυπτικο χεριών (για επισκέπτες), σαγιονάρες για το μπάνιο, πιστολάκι μαλλιών,

3-4 Σουτιέν θηλασμού, Πετσέτες σώματος κ προσώπου, Πλαστικές σακούλες για άπλυτα, σαπουνι για την ευαίσθητη περιοχή, εσώρουχα μίας χρήσης

κολάν κ μπλουζα (για να κατέβω κάτω σε περίπτωση που θέλω να πάω βόλτα, το Λιάκι μου το είπε αυτό) και κάλτσες (για την αίθουσα λέει ωδίνων όπου θα κρυώνουμε.... :roll: )

Καλημέρα!!!

αυτά συμπλήρωνα τώρα και εγώ...

σουτιέν θηλασμού,

καλτσάκια γιατί πολλές φορές η επισκληρίδιος προκαλεί ρίγος (εγώ είχα)

και κανένα κοκαλάκι για τα μαλιά!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

μπου μπου την ίδια ώρα γράφαμε... τα ίδια... :tongue:

έχω μία ερώτηση (ως άσχετη)... αυτό με το παλιο νυχτικάκι: δηλαδή θα πάμε εκεί με άλλα ρουχα που θα τα βγάλουμε κ θα βάλουμε ένα παλιο νυχτικάκι?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

ναι , δεν θα μπεις να γεννήσεις με τα ρούχα σου που κυκλοφορείς έξω....θα βάλεις κάτι πιο άνετο που συνήθως αυτό είναι η νυχτικιά!

Και επειδή μπορεί να λερωθείς μπορεί και όχι μην έχεις και το άγχος ότι κατέστρεψες το ρούχο σου :wink:

Εγώ είχα πάρει από την λαική με 2€ ένα νυχτικάκι που μετά το πέταξα γιατί είχε γίνει όλο χάλια!

M4B1p3.pngQIghp3.png

θα σου πρότεινα να έχεις και ένα πολύ φθηνό νυχτικάκι για την διάρκεια του τοκετού (αν γίνει χάλια δεν θα σε νοιάζει να το πετάξεις).

Εσώρουχα μια χρήσης.

Μια κρεμούλα για το στήθος (σου συστήνω την purelan που δεν χρειάζετε ξεβγαλμα για να θηλάσεις)

Ένα απλό σαπούνι γλυκερίνης για την ευαίσθητη περιοχή (αν και σου εύχομαι γεννήσεις φυσιολογικά, μου το προτείνει ο γιατρός μου) και σεσουάρ για να στεγνώνεις καλά την περιοχή αν έχει πρίζα στο μπάνιο.

Σαγιονάρες (που να μπορείς να βρέξεις όταν θα πηγαίνεις για μπάνιο).

Καλά θα κάνεις και θα βάλεις πανάκια για τον θηλασμό και πάνες χασεδένιες.

Και μαντηλάκια detol καλό θα ήταν να έχεις.

μμμμ αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σου πω :P

συγνωμη την ωρα ης γεννας δεν σου δινουν ρομπακι στο μιαιευτηριο???

76IGp3.png

μπα θα μπεις στον 9ο και μετα θα γεννησεις...ποσα yutopar παιρνεις τη μερα?

εγω παιρνω trofocard kai 1/4 yutopar 3 φορες την ημερα

κατα τη διαρκεια της ημερας παιρνω μισο yutopar ανα 3ωρο. το βραδυ μισο ανα 5ωρο. μου ειπε η γιατρος να κρινω μονη μου ποσο συχνα θα το παιρνω. αλλα μου εβαλε τα εξης ορια: πρωι & μεσημερι ανα 3ωρο ή 2ωρο και το βραδυ ανα 4ωρο, ή 5ωρο ή 6ωρο... αναλογα ποσο συχνα εχω συσπασεις και αν εκεινη τη μερα βγω βολτα ή οχι...

εγω για αρχη λεω να τον κοιμιζω στο πορτ μπεμπε....και μετα τις 40 μερες στη κουνια του

εμεις ακομα δεν αποφασισαμε. λεμε να βαλουμε τη κουνια στο δωματιο μας για κανενα μηνα και μετα να τη παμε στο δωματιο της ή να παρουμε καλαθουνα ή να παω εγω στο δωματιο της.... δεν ξερουμε τι θα κανουμε...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

κοιλουμπες μου,νοιωθω πολυ περιεργα που πλησιαζει ο καιρος....δεν νοιωθω φοβο για τη γεννα,αλλα περιεργα συναισθηματα,σαν να μην ξερω τι πρεπει να κανω...τι πρεπει να ετοιμασω...και αυτο ειναι που με αγχωνει περισσοτερο

76IGp3.png

στη λιστα μου για τη βαλιτσα εχω γραψει ολα οσα λετε αλλα ακομα στη βαλιτσα δεν τα εχω βαλει ολα:roll::roll::roll:

μπουμπου σε ποια κλινικη δεν δινουν ρομπακι? στη βιοκλινικη παντως δινουν (τοτε που εκανα εισαγωγη μου ειπαν αν θελω να μου δωσουν μιας χρησης και μετα στο δωματιο θα εβαζα τα δικα μου)

ZOrwp3.png

Ναι σε ιδιωτική , στην Γενική Κλινική και δεν δίνουν.

Για τον Γαληνό δεν ήξερα ότι δίνουν, ωραία γιατί μάλον εκεί θα γεννήσω. nano πως είναι αυτό που δίνουν? με τα κορδονάκια από πίσω?

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...