Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω το εκανα το doppler στη 31η βδομαδα....αν ηταν να κανεις θα σου ελεγε η γιατρος σου να το κανεις αυτες τις βδομαδες

στον δικο της υπερυχο βλεπει τη κατασταση του πλακουντα και του υγρου και μου ειπε μονο αν δει κατι "περιεργο" θα κανουμε doppler... οποτε ειμαστε stand by...

γιατι να μην γινεται φτ? εκτος αν κανοντας προκληση επιβαρυνεται η κατασταση. γιατι δεν τον ρωτας στο ραντεβου σας?

ZOrwp3.png

στον δικο της υπερυχο βλεπει τη κατασταση του πλακουντα και του υγρου και μου ειπε μονο αν δει κατι "περιεργο" θα κανουμε doppler... οποτε ειμαστε stand by...

γιατι να μην γινεται φτ? εκτος αν κανοντας προκληση επιβαρυνεται η κατασταση. γιατι δεν τον ρωτας στο ραντεβου σας?

να σου πω χθες που τον ρωταγα αν εχει παρει θεση το μωρο και αν θα καταφερουμε για φυσιολογικο τοκετο μου λεει...εγω δεν μπορω να σου κοψω τα χαπια trofocard & yutopar ,πρεπει να κραταω τη μητρα χαλαρη...αν ζοριζεται το μωρο εγω δεν μπορω να διακυνδυνευσω την υγεια του μωρου..σκοπος μας ειναι να φτασουμε μεχρι το τελος του 8ου

76IGp3.png

να σου πω χθες που τον ρωταγα αν εχει παρει θεση το μωρο και αν θα καταφερουμε για φυσιολογικο τοκετο μου λεει...εγω δεν μπορω να σου κοψω τα χαπια trofocard & yutopar ,πρεπει να κραταω τη μητρα χαλαρη...αν ζοριζεται το μωρο εγω δεν μπορω να διακυνδυνευσω την υγεια του μωρου..σκοπος μας ειναι να φτασουμε μεχρι το τελος του 8ου

εννοειται οτι το μωρο ειναι πανω απ'ολα και αν δεν εχει παρει θεση πιστευω θα ζοριστει με προκληση + φτ... τι να πω? ο γιατρος σιγουρα ξερει καλυτερα.

με ξεκουραση πιστευω ανετα θα μπεις και στον 9ο...

εμενα - αν ολα πανε καλα- στη 37η εβδομαδα θα μου σταματησει τα yutopar για να ξεκινησει ο τοκετος... αλλα και τωρα που τα παιρνω μπορει να παμε για γεννα...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

εννοειται οτι το μωρο ειναι πανω απ'ολα και αν δεν εχει παρει θεση πιστευω θα ζοριστει με προκληση + φτ... τι να πω? ο γιατρος σιγουρα ξερει καλυτερα.

με ξεκουραση πιστευω ανετα θα μπεις και στον 9ο...

εμενα - αν ολα πανε καλα- στη 37η εβδομαδα θα μου σταματησει τα yutopar για να ξεκινησει ο τοκετος... αλλα και τωρα που τα παιρνω μπορει να παμε για γεννα...

μπα θα μπεις στον 9ο και μετα θα γεννησεις...ποσα yutopar παιρνεις τη μερα?

εγω παιρνω trofocard kai 1/4 yutopar 3 φορες την ημερα

76IGp3.png

Καλημέρα! smile.png

Τι μου κάνετε κοριτσάρες? Αν κοιμάστε ακόμα σας ζηλεύω! blush.png

Το βράδυ ξάπλωσα νωρίς γιατί είχα πολλά πονάκια αριστερά - δεξιά, πίεση από κάτω dizzy.png και ξύπνησα σήμερα στις 7:30 με φοβερό πονοκέφαλο angry.png θα σπάσει το κεφάλι μου! Σηκώθηκε και η μικρή και δεν μπορώ να ξαναξαπλώσω... Ευτυχώς έχει ακόμα δροσιά!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Να σας πω ότι αξιώθηκα και πήρα απορυπαντικό για τα μπεμπερουχαλάκια μας (αλλα δεν έπλυνα ακόμα τίπτα εκτός από την πάντα :tongue:). Και μου ανέβασε και ο άντρας μου από την αποθήκη την βαλιτσούλα μου για να την ετοιμάζω σιγά σιγά (άμα την σκοντάφτω μπροστά μου όλο και από κάτι θα βάζω μέσα :lol: )

Olympia99 μεγεια τα πραγραματάκια σας!

galat είμαι σίγουρη ότι περάσατε υπέροχα! Τι ωραία να ξυπνάς και να βλέπεις την θάλασσα μπροστά σου!

happiness εύχομαι το καλύτερο για το μικρούλι σου, ξεκουράσου εσύ να βγάλεις τον μήνα και μετά όλα θα έρθουν από μόνα τους!

nano79 ελπίζω να τελειώσετε γρήγορα με τα ξεσηκώματα και τα βαψίματα.

τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας που είναι? κάποιες χαθήκανε πολύ :roll:

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλημερα κοιλουμπες μου...

μπου μπου μου πως εισαι σημερα,εχεις και σημερα πονακια???

Καλημέρα χαπάκι μου!

Σήμερα προς το παρόν ευτυχώς είμαι καλύτερα! Αλλά το κεφάλι μου θα σπάσει.....να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή κάτι να μας πονάει :confused:

Εσύ πως είσαι?

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημέρα χαπάκι μου!

Σήμερα προς το παρόν ευτυχώς είμαι καλύτερα! Αλλά το κεφάλι μου θα σπάσει.....να μην ξεωχνιόμαστε δηλαδή κάτι να μας πονάει :confused:

Εσύ πως είσαι?

μια χαρα ειμαστε,τις περισσοτερες ωρες ξαπλα για να μην ζοριζεται το μπεμπακι μου...

αχ ο πονοκεφαλος....ειναι σπαστικος το ξερω....αλλα υπομονη μολις βρεις ευκαιρεια ξαναξαπλωσε λιγακι να ηρεμησεις

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...