Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοιλιτσες! τι κανετε? εγω εδω... στον καναπε μου ξαπλα και γυρω ενα βομβαρδισμενο τοπιο γιατι σημερα ξεκινησε ο αντρουλης μου να βαφει το ισογειο... ελπιζω αυριο να τελειωσει.

και τωρα ειμαι μοναχουλα. ο καλος μου ειναι στη δουλεια και θα αργησει να γυρισει... και βαριεμαι!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπομονή με τον καύσωνα... όσο για το Μουντιάλ που χάσατε... τι να κάνουμε μπάλα είναι αυτή.... Αληθεια λύσε μου μία απορία.... το χταπόδι τι απέγινε???

χα...αυτό το σκατοχταποδι θα πάω και θα το κάνω στα κάρβουνα με ξυδακι.

Το έχουνε σε ένα ενυδρείο εδώ κοντά, δεν θα μου γλυτώσει...χαχαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλησπερα κοιλιτσες! τι κανετε? εγω εδω... στον καναπε μου ξαπλα και γυρω ενα βομβαρδισμενο τοπιο γιατι σημερα ξεκινησε ο αντρουλης μου να βαφει το ισογειο... ελπιζω αυριο να τελειωσει.

και τωρα ειμαι μοναχουλα. ο καλος μου ειναι στη δουλεια και θα αργησει να γυρισει... και βαριεμαι!!!

εισαι μοναχουλα ε???κι εγω....καθε βραδυ ετσι ....ευτυχως ερχεται καμια φιλη μου και καθομαστε και περναει η ωρα...

76IGp3.png

εισαι μοναχουλα ε???κι εγω....καθε βραδυ ετσι ....ευτυχως ερχεται καμια φιλη μου και καθομαστε και περναει η ωρα...

τα τελευταια 2,5 χρονια ειναι συνεχεια πρωινος αλλα τωρα λογω αδειων ειναι οτι να ναι το προγραμμα του... και μου κακοφαινεται γιατι εχω ξεσυνηθισει. παλια που δουλευα και εγω σε ξενοδοχειο, μπορει να καναμε και μερες να βρεθουμε κι ας μεναμε μαζι :roll::roll::roll:

ας μην παραπονιεμαι ομως.... τουλαχιστον εχει δουλεια.

εγω τουλαχιστον εχω τη μπουμπου παρεα η οποια σημερα με εχει ταραξει. νομιζω προσπαθει να αλλαξει θεση (κατι το οποιο δεν μπορει να γινει γιατι δεν εχει χωρο και ειναι και σφηνωμενη) και με "χτυπαει" σε καποιο νευρο στα πλευρα.... αλλα χαλαλι της. καθε φορα σφιγγω τα δοντια και περιμενω να περασει. να ειναι καλα κι ας με σακατεψει...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

τα τελευταια 2,5 χρονια ειναι συνεχεια πρωινος αλλα τωρα λογω αδειων ειναι οτι να ναι το προγραμμα του... και μου κακοφαινεται γιατι εχω ξεσυνηθισει. παλια που δουλευα και εγω σε ξενοδοχειο, μπορει να καναμε και μερες να βρεθουμε κι ας μεναμε μαζι :roll::roll::roll:

ας μην παραπονιεμαι ομως.... τουλαχιστον εχει δουλεια.

εγω τουλαχιστον εχω τη μπουμπου παρεα η οποια σημερα με εχει ταραξει. νομιζω προσπαθει να αλλαξει θεση (κατι το οποιο δεν μπορει να γινει γιατι δεν εχει χωρο και ειναι και σφηνωμενη) και με "χτυπαει" σε καποιο νευρο στα πλευρα.... αλλα χαλαλι της. καθε φορα σφιγγω τα δοντια και περιμενω να περασει. να ειναι καλα κι ας με σακατεψει...

κι εγω το ιδιο λεω με τον αντρα μου ευτυχως εχει δουλεια,γιατι τα πραγματα ειναι πολυ χαλια...κι εμεις βλεπομαστε ελαχιστα ,τωρα μονο που σταματησα απο τη δουλεια βλεπομαστε λιγο παραπανω το πρωι...

οσο για παλιοτερα εχει τυχει να μην βλεπομαστε καθολου...οταν σχολουσε εκεινος εγω κοιμομουνα...κι οταν πηγαινα στη δουλεια κοιμοταν αυτος..ασε φρικη...(δεν θελω να θυμαμαι εκεινη τη σεζον)...γιατι ειναι σφηνωμενη επειδη εχει παρει θεση???τι να κανουν και αυτα τα ζουζουνια εχει αρχισει να ελαττωνεται ο χωρος που εχουν...και δεν βολευονται

76IGp3.png

γιατι ειναι σφηνωμενη επειδη εχει παρει θεση???τι να κανουν και αυτα τα ζουζουνια εχει αρχισει να ελαττωνεται ο χωρος που εχουν...και δεν βολευονται

το κεφαλι της ειναι ηδη μεσα στη λεκανη και δεν μπορει να βγει απο εκει (μονο προς τα κατω μπορει να παει και αυτο δεν το θελουμε ακομα)νιωθω. τη νιωθω που το κουναει αλλα δεν μπορει να παει καπου. και γενικα ειναι πολυ μεγαλο μωρο (σε μηκος) σε σχεση με το δικο μου σωμα!!! γι αυτο με ποναει οταν κλωτσαει... το καλο ειναι οτι το κεφαλι της τουλαχιστον ειναι φυσιολογικο σε μεγεθος για τη λεκανη μου. η γιατρος εχει σιγουρο τον φτ και μαλιστα θεωρει οτι θα γεννησω παρα πολυ ευκολα... εγω το πολυ γρηγορα φοβαμαι... ας κατσει ενα μηνα ακομα στη θεση της... μονο αυτο ζηταω... μεχρι τις 3/8, να μπω στον 9ο τουλαχιστον...

ZOrwp3.png

το κεφαλι της ειναι ηδη μεσα στη λεκανη και δεν μπορει να βγει απο εκει (μονο προς τα κατω μπορει να παει και αυτο δεν το θελουμε ακομα)νιωθω. τη νιωθω που το κουναει αλλα δεν μπορει να παει καπου. και γενικα ειναι πολυ μεγαλο μωρο (σε μηκος) σε σχεση με το δικο μου σωμα!!! γι αυτο με ποναει οταν κλωτσαει... το καλο ειναι οτι το κεφαλι της τουλαχιστον ειναι φυσιολογικο σε μεγεθος για τη λεκανη μου. η γιατρος εχει σιγουρο τον φτ και μαλιστα θεωρει οτι θα γεννησω παρα πολυ ευκολα... εγω το πολυ γρηγορα φοβαμαι... ας κατσει ενα μηνα ακομα στη θεση της... μονο αυτο ζηταω... μεχρι τις 3/8, να μπω στον 9ο τουλαχιστον...

θα κατσει μεχρι τις 3/8...θα μπεις στο 9ο και θα ερθει φυσιολογικα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

αν συνεχισουν ολα οπως ειναι τωρα θα παω στις 20/7. αν αλλαξει κατι θα παω αμεσα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εμεις οι δυο ολα μαζι τα κανουμε...καναμε με 2 μερες διαφορα την αμνιο...

παμε κοντινες μερες στο γιατρο.....κι εγω θα παω 20/7 για καρδιοτοκοραφημα και 21/7 στο γιατρο...

θα ξανακανεις ενεση κορτιζονης??? εμενα μου ειπε να κανω αλλη μια μεχρι τις 12/7....

76IGp3.png

εμεις οι δυο ολα μαζι τα κανουμε...καναμε με 2 μερες διαφορα την αμνιο...

παμε κοντινες μερες στο γιατρο.....κι εγω θα παω 20/7 για καρδιοτοκοραφημα και 21/7 στο γιατρο...

θα ξανακανεις ενεση κορτιζονης??? εμενα μου ειπε να κανω αλλη μια μεχρι τις 12/7....

:wink:;-):wink:

καρδιοτοκογραφημα γιατι θα κανεις?

κορτιζονη εκανα 2 διπλες δοσεις. δεν μου ειπε για αλλη. εσυ ποσες εχεις κανει μεχρι τωρα?

η γιατρος ειναι αισιοδοξη οτι θα καταφερουμε να φτασουμε μεχρι την 37η εβδομαδα... εγω δεν ειμαι τοσο... :roll::roll:

εσενα τι σου ειπε ο γιατρος? θα γεννησεις νωριτερα?

ZOrwp3.png

:wink:;-):wink:

καρδιοτοκογραφημα γιατι θα κανεις?

κορτιζονη εκανα 2 διπλες δοσεις. δεν μου ειπε για αλλη. εσυ ποσες εχεις κανει μεχρι τωρα?

η γιατρος ειναι αισιοδοξη οτι θα καταφερουμε να φτασουμε μεχρι την 37η εβδομαδα... εγω δεν ειμαι τοσο... :roll::roll:

εσενα τι σου ειπε ο γιατρος? θα γεννησεις νωριτερα?

θα κανουμε να δουμε αν ζοριζεται το μωρο λογο του ολιγαμνιου(συνηθως γινεται τις τελευταιες βδομαδες κυησης αλλα εμεις το κανουμε νωριτερα),αν δειξει οτι το μωρο ζοριζεται θα γεννησω νωριτερα και μαλλον με καισαρικη για να μην ζοριστει το μωρακι

εγω εκανα 1 διπλη δοση στο τελος του 7ου και θα ξανακανω αλλη μια μεχρι τη δευτερα (παλι διπλη) αλλα μου ειπε οτι αυτη θα ειναι και η τελεταια...

76IGp3.png

εγω καρδιοτοκογραφηματα εχω κανει αρκετα.... πρωτη φορα εκανα τοτε που ειχα 3 μερες να ακουσω το μωρο και μετα οταν μπηκα στη κλινικη εκανα πρωι μεσημερι βραδυ... δεν ειναι τιποτα...

εγω doppler δεν ξερω ακομα αν θα κανω...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...