Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και αυτα απο μια μανουλα που ηδη χρησιμοποιει

Mε τη σειρά που τις προτιμώ:

1. Imse Vimse All In Ones

Προτερήματα

Έχεις την επιλογή να χρησιμοποιήσεις βιολογικό βαμβάκι πάνω στο δέρμα του μωρού, ή φλις που είναι πολύ αποροφητικό, για ταξίδια, ή για τη νύχτα.

Στεγνώνουν πάρα πολύ γρήγορα αντίθετα με τις περισσότερες all in one που αργούν αρκετά.

Είναι εξίσου βολικές με τις μιάς χρήσης, τις βάζεις και τις βγάζεις τσακ μπαμ!

Οι μόνες που ξέρω, που πλένονται και στους 90 βαθμούς

Δεν είχαμε σχεδόν ποτέ διαρροές.

Έχουν ένα λαστιχάκι στα ποδαράκια, που εφαρμόζει τέλεια, και κρατάει μέσα τσίσα και κακά.

Είναι πολύ χαριτωμένες και δεν έχουν όγκο.

Μειονεκτήματα,

Σχετικά ακριβές, και δεν είναι one size

2.Imse βιολογικό βαμβάκι, φανελένιες 2in one(Χρειάζονται αδιάβροχο βρακάκι)

Προτερήματα

Είναι πολύ οικονομικές

Στεγνώνουν αμέσως.

Μέχρι στιγμής δεν είχαμε διαρροές, αλλά ισως χρειαστεί έξτρα επίθεμα για πιό μεγάλα παιδάκια, και για τη νύχτα.

Με το βρακάκι της ιμς, δεν έχουν καθόλου όγκο, ούτε με το επίθεμα, ας είναι one size.

Mειονεκτήματα,

δε μπορώ να σκεφτώ κάτι

3.Wonderoos (pockets)

Προτερήματα

Το φλις παραμένει στεγνό ακόμα και με πολλά τσίσα.

Είναι απ'τις πιό οικονομικές μιά και είναι και one size

Τώρα διαθέτουν και επίθεμα κάνναβης ή μπαμπού νομίζω

Είναι γρήγορες και βολικές, στεγνώνουν γρήγορα αλλά όχι όσο οι παραπάνω.

Μειονεκτήματα

Είναι συνθετικές, κι έχουν λίγο παραπάνω όγκο. Σε νεογέννητο μοιάζουν με μαξιλαράκι.

4.Bamboozles stretch](Χρειάζονται αδιάβροχο βρακάκι)

Προτερήματα

Απίστευτα μαλακές κι απορροφητικές. Εφαρμόζουν τέλεια και σε μικρά μωράκια γιατί ειναι ελαστικές.

Μειονεκτήματα

Αργούν πάρα πολύ να στεγνώσουν. Έχουν περισσότερο όγκο από ιμς βιμς,

Συνήθως βαριέμαι να βάζω επίθεμα, κι από πάνω βρακάκι (έχω κακομάθει απ'τις all in one)

5.Motherease bamboo](Χρειάζονται αδιάβροχο βρακάκι)

ΠροτερήματαΠολύ απαλές και χαριτωμένες

Μειονεκτήματα

Χωρίς επίθεμα στα νεογέννητα βρίσκω οτι γίνονται μούσκεμα αμέσως. Είχα διαρροές απ'τα μπουτάκια με τα κακά.

Το βρακάκι είναι πολύ φουσκωτό αν και χαριτωμένο. Ξέρω οτι είναι υγιεινό αυτό, αλλά δε μου αρέσει να φουσκώνει.

6.Swaddlebees All in Ones

Προτερήματα

Απίστευτα χαριτωμένες, υπέρωχα χρώματα

Μειονεκτήματα,

διαρροές με τσίσα και κακά, δεν είχαν καλή εφαρμογή στα ποδαράκια, αργούν όσο καμία άλλη να στεγνώσουν. Τις δικές μου τις γύρισα πίσω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλές καλημέρες σε όλες τις μανούλες!

panoula, εσύ ανοιγεις το χορό των γεννητουριών, με το καλό εύχομαι!

DimRous ,με γεια και καλή επιστροφή!

indie, σχετικά με τα βλαστοκύτταρα, εμεις αρχικά σκεφτόμασταν την δημόσια τράπεζα. Μας προβλημάτισε όμως το θέμα της μεταφοράς, επειδή επρεπε εμείς οι ίδιοι να μεταφέρουμε το δείγμα σ' αυτούς κατακαλόκαιρο (και πως να ξερουμε αν το διατηρήσαμε σωστά πριν και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς;;;)και σε συγκεκριμένες ώρες. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό. Για τις ιδιωτικές εταιρίες ήμασταν επιφυλακτικοί...ο γυναικολόγος μου μας συμβούλευσε να διαλέξουμε μια τράπεζα που να μπορούμε να ελέγξουμε τις εγκαταστάσεις όπου θα συντηρηθεί το δείγμα, να υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις (πχ γεννήτρια για περιπτώσεις διακοπής ρεύματος). Διαλέξαμε μια ιδιωτική τελικά, η οποία είναι μέσα σε χώρο νοσοκομείου και μας έκαναν και "ξενάγηση" στα εργαστήρια. Δεν έχουμε δεσμευτεί ακόμα,αλλά μάλλον εκεί θα καταλήξουμε... Όλη η υπόθεση με τα βλαστοκύτταρα είναι μια αβεβαιότητα, τα φυλάμε με το σκεπτικό "ο μη γένοιτο", καλό είναι να ευχόμαστε να είναι αχρείαστα σ' όλους μας!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Γεια σας κοιλίτσες μου, τι κάνετε;;

Εμείς εδώ μια χαρά, μεγαλώνουμε και τυραννάμε τη μανούλα.

Το βράδυ πάω πλέον κάθε μια με μιάμιση ώρα στη τουαλέτα για πιπί.

Άρχισαν πάλι και η ζέστες....χάσαμε και το μουντιαλ....δράμα.

Πήγαμε στο νοσοκομείο, είναι σούπερ, έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

Μου έδωσαν να συμπληρώσω κάτι χαρτιά και να τα πάω όταν είναι να γεννήσω.

Το ένα είναι για μια βιταμίνη που τα δίνουν όταν γεννιούνται (Βιταμίνη Κ)

το δεύτερο για τα βλαστοκύτταρα, να τα κάνω δωρεά στο δημόσιο και το τρίτο για να κάνουν το μωρό τεστ ακοής.

Παρήγγειλα κούνια θα έρθει σε 2 εβδομάδες και το καρότσι επίσης.

Αυτά, πολλά φιλιά σε όλες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα κι από μένα, κοιλίτσες και καλωσήρθατε οι καινούριες!

Αθηνά, πολύ χρήσιμο αυτό με τις πάνες! Εγώ το σκέφτομαι ακόμα, θέλω την άλλη βδομάδα να μιλήσω με μια μαμά που ξέρω που τις χρησιμοποίησε για να μου πει από πρώτο χέρι την εμπειρία της και μετά θ' αποφασίσω.

Με τα βλαστοκύτταρα εμείς σκεφτόμασταν για δωρεά, αλλά τώρα κοιτάζουμε και το ενδεχόμενο να τα αφήσουμε στο μωρό μας, αν μας πει η γιατρός ότι είναι καλύτερα έτσι. Θα έχω νεότερα την τρίτη.

Εγώ έχω αρκετή ένταση ακόμα και είμαι πτώμα και πάω συνέχεια στην τουαλέτα (Ολυμπία, σε νιώθω) αλλά αφού είμαστε καλά δεν πειράζει:) Σιγά σιγά έχω αρχίσει να μαζεύω επιπλάκια από τους γύρω -μόνο καρότσι και αλλαξιέρα μου λείπουν γιατί η φίλη μου που θα μας τα έδινε έμεινε πάλι έγκυος. Χάρηκα πάρα πολύ κι ας ξαναρχίσω να ψάχνω για καρότσι!

Σας φιλώ, ξαναγυρίζω στη δουλειά μου!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοιλουμπες μου...τι κανετε????

εμεις ησυχα ,σπιτι,χαλαρωση και ολα καλα..

galat δεν ειναι σιγουρο οτι παμε για καισαρικη...και δεν ειναι μονο για τον πλακουντα,αλλα και γιατι δεν εχω υγρα μεσα στο σακο...ειμαι στα κατωτερα φυσιολογικα ορια,φαντασου οτι στο doppler στη μετρηση του αμνιακου υγρου ειχα 4,95 και το κατωτερο οριο ειναι 5....θα μου πει σιγουρα μετα το καρδιοτοκογραφο,αν δουμε οτι ζοριζεται θα παμε για καισαρικη,αλλα αν ειναι ολα καλα θα παμε για φυσιολογικο(δεν μπορει ακομα να μου πει σιγουρα)...

ολυμπια με το καλο να δεχτεις τα πραγματακια ....

φιλακια σε ολες τις υπολοιπες και στις κοιλουμπες σας

76IGp3.png

καλησπερα ομορφες1!!!!!!!!!!!!!! πως ειστε σημερα? πραγματι καποιες θελουν να μας κανουν τα νευρα κροσια αλλα χαλαλι τουσ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι νεα? ωραιος καιρος σημερα ε? αχχχχχχχχχχχχχχ δροσουλα! λεω να παω να παρω κανα νυχτικακι για το μαιευτηριο σε λιγο!

ttc72e7.aspx

Χαπακι ακομα ειναι χαμηλα επιπεδα το αμνιακο ,ε? Ποτε κανεις καρδιοτοκογραφημα?

Οπως και να γεννησεις, παντως το βασικο ειναι να βγει γερο το μωρουλι, απλα απορια ειχα αν γινεται και φυσιολογικα. (το εχω καημο απο ο,τι φαινεται ,ε? χαχαχαχα)

Η παραλια ειναι απο ο δωματιο που μεναμε, στη Ζακυνθο. Απλα τελεια! Ειπα να σας δροσισω λιγακι... αν ειναι να σας κανω τα νευρα κροσια την βγαζω! χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Οπως και να γεννησεις, παντως το βασικο ειναι να βγει γερο το μωρουλι, απλα απορια ειχα αν γινεται και φυσιολογικα. (το εχω καημο απο ο,τι φαινεται ,ε? χαχαχαχα)

Η παραλια ειναι απο ο δωματιο που μεναμε, στη Ζακυνθο. Απλα τελεια! Ειπα να σας δροσισω λιγακι... αν ειναι να σας κανω τα νευρα κροσια την βγαζω! χαχαχαχα

μωρε απο δροσια αλλο τιποτα!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα μην την βγαλεισ μας την εφτιαξες την διαθεση αφου πηγα και πηρα ενα φρεντοτζινο να μπω στο κλιμα να μην λες! χαχαχα

ttc72e7.aspx

τι κάνετε?

με το καλό panoula να δεχθείς το μπέμπη σου... θα είσαι κ η πρώτη που θα σύρεις το χορό...

Κοριτσάρες... κοντεύουμε...

galat καλως ήρθες πίσω... ωραία η φωτό...

χαπάκι... δεν πειράζει όπως κ να γεννήσεις, σημασια έχει να είναι γερό το μωράκι σου...

Σε όλες τις υπόλοιπες πολλά φιλάκια...

Ολυμπία μου, με το καλό να παραλάβεις τα πράγματά σου.. Υπομονή με τον καύσωνα... όσο για το Μουντιάλ που χάσατε... τι να κάνουμε μπάλα είναι αυτή.... Αληθεια λύσε μου μία απορία.... το χταπόδι τι απέγινε???

Υ.Γ. που είναι η επίτημη μανουλα σήμερα??? :rolleyes:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

δεν είναι τέλεια η παραλία εκεί;; Σήμερα την απόλαυσα απο το μπαλκόνι μου γιατι είμουν κουρασμένη για μπάνιο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ναι δυστυχως ειναι χαμηλα το αμνιακο...στις 20/7 θα κανουμε καρδιοτοκοδραφημα...κι εμενα δεν με νοιαζει οπως και να γεννησω με ενδιαφερει να ειναι καλα το μωρακι μου...

ωραια η θεα απο το δωματιακι...!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...