Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

8!!!!!

Έκανες οφθαλμολογική εξέταση (στο βυθό) και σου είπε ότι έχεις αλλοιώσεις, και γι'αυτό πας καισαρική??

Επιμένω γιατί και εγώ έχω μυωπία (4,75) και ο οφθαλμίατρος μου έδωσε το ΟΚ για φυσιολογικό τοκετό....

:confused::confused::confused::confused:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κ χαρα σας!!i'm back........

ειχα φυγει για 3 μερουλες, εκανα κ 2μπανακια και επεστρεψα στη ζεστη..:(

τωρα που λετε για μυωπια..τυγχανω κ εγω μυωψ..εχω 6,5 βαθμους κ στα 2 ματια αλλα δε το εχω ψαξει περισσοτερο..λετε να μη μπορω να γεννησω φυσιολογικα??(αν κ ο γιατρος δεν νομιζω να μου πει για καισαρικη γιατι ειναι υπερ του φυσιολογικου)...

προβληματιστηκα τωρα:confused::confused::confused::confused::confused:

καλησπέρα σας!!!!!!! Καλος ήρθες στη παρέα μας PANOULA

Κατερίνα10 έχω και εγώ προδιαβήτη κύησης είμαι ακόμα με διατροφή και μετρήσης.

Πήγα στο γιατρό μου, 2060γρ η μικρή. Παρατήρησε και αναπνευστική λειτουργία και μάλιστα την έχει καιρό γιατι είδε δυνατές τις κινήσεις της. Πλακούντας grade 1 και αμνιακό υγρό μια χαρά. Επειδή τελικά έχω κάθε μέρα συσπάσεις χωρίς πόνο βέβαια μου είπε να τη βγάζω στο καναπέ όσο μπορώ και να κάνω τα απαραίτητα και γενικά οτι με ευχαριστεί και δε με κουράζει. Ήρθε και μία θεία μου μιας και αύριο φεύγω και έφερε και τον Αγιο Βασίλή μαζί της, μου πήρε αποστειρωτή, θερμαντήρα, 8 μπιμπερό. αφρόλουτρο, σαμπουαν, λαδάκι, κολόνια, κρέμα για το ποπό όλα της Freezederm εις διπλούν (έχει φαρμακείο η θεία). Να είναι καλά με εφτιαξε πάλι. Αυτά τα νέα μου, σας αφήνω να φτίαξω βαλίτσα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου χαπάκι ( ωραίο nick name ) !!!! Κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι για την γέννα, όλα καλά! Το μόνο που έχει σημασία είναι το αγοράκι σου! φρόντισε μόνο τις επόμενες εβδομάδες να μην κουράζεσαι πολύ, ξάπλα στον καναπέ !!! όσο περισσότερο μείνει στην κοιλιτσα σου τόσο το καλύτερο! Και όσον αφορά στους γονείς μας μην τους λες τίποτα , πολλοί δεν καταλαβαίνουν και γίνονται φορτικοί. Και εγω δεν τους είπα οτι έκανα διαβήτη κύησης γιατί θα με ζαλίζαν...:roll:

κι εγω δεν τους λεω τιποτα,τους το φυλαω για εκπληξη καλα δεν ειναι και σιγουρο εχουμε μια μικρη πιθανοτητα και για φυσιολογικο....οσο για καρδιογραφημα κι εμενα μου ειπε να κανονισω να κανω ενα....να ετοιμαζομαι αλλα τελικα δεν τον ρωτησα ποτε περιπου να το κανω...

76IGp3.png

κοριτσια γεια σας!!!!!!!!!!! 26/7 γενναμε!!!!!!!!!!!καισαρικη βεβαια λογω μυωπιας!

με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου κοριτσακι μου...αντε εσυ θα ξεκινησεις απο την παρεα...

76IGp3.png

Προς ολες τις μυωπισσες. Η μυωπια ΔΕΝ ειναι αντενδειξη για φυσιολογικο. ΜΟΝΟ στην Ελλαδα γινεται αυτο!!!!!!

Αυτο που ΙΣΩΣ το τονιζω ΙΣΩΣ(και παλι ειναι βλακει αν το σκεφτεις, γιατι να ζοριστεις μπορεις με καποιο σπορ, αν σημωσεις βαρη χιλια δυο και οχι με τον τοκετο μόνο) ειναι το ματι να μην εχει αλλοιωσεις, ΟΧΙ αν ειναι μυωπικο.

Απλα συνηθως οι μεγαλες μυωπιες εχουν και αλλοιωσεις.

Αλλα ακομα και αλλοιωσεις να εχει ειναι πιο πιθανο να σε χτυπησει λεωφορειο παρα να παθει αποκολληση πχ.

Και σας τα λεω αυτα γιατι την καιραρικη την πρωτη την εκανα ακριβως για αυτο τον λογο μυπωια 7-8.

Δεν ηξερα τοτε....

Επισης μην περιμενεται κανενας οφθαλμιατρος να σας δωσει το ΟΚ μπαλακι ευθυνων απο γυναικολογο σε οφθαλμιατρο θα γινετε.

Δεν υπαρχει τετοιο θεμα, μαλιστα σημερα το συζητουσα με τον υπερηχολογο, που δεν ξεγενναει αρτα δεν εχει συμφερον... μου ειπε οτι μεχρι 13 βαθμους εχει δει να γεννανε φυσιολογικα χωρις προβλημα...

Επισης, χαπακι εσυ πας για καισαρικη λογω ωριμανσης του πλακουντα,ε?

Το καταλαβαινω οτι μαλλον χρειαζεται να βγει νωριτερα το μωρο, αλλα γιατι δεν κανει προκληση για φυσιολογικο? Δηλ να μπεις με ραντεβου αλλα για φυσιολογικο...

δεν ξερω τι ειναι προτιμοτερο οι πονοι της προκλησης(αλλα εκει εχεις και επισκληρηδιο) ειναι λιγο πιο εντονοι και αποτομοι, οι οι πονοι της καισαρικης... μμμ εξαρταται και απο οτν οργανιμσο, αλλα εγω υπεφερε πολυ, για πολλες μερες μετα.

Ρωτησε τον γιατρο για αυτο το ενδεχομενο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σας βαζω μερικες πληροφοριες για τις υφασματινες πανες.( εγω δεν θα παρω βαριεμαι πολυ και επισης αν σκοπευα να κανω κι αλλο παιδακι θα ηντα μια επενδυση, τωρα, οχι. Με κατατρωνε βεβαια οι τυψεις για το οικολογικο αλλα...αλλα.)

Ας μιλήσουμε για οικολογικές, υφασμάτινες πάνες!

Υπάρχουν διάφοροι τύποι πλενόμενης πάνας στην αγορά καθώς και κάποια σχετικά αξεσουάρ για την ενίσχυση, την καλή εφαρμογή και την περιποίησή τους. Θα χρειαστεί να γίνει μια προσπάθεια απόδοσης των όρων στα ελληνικά και όπως καταλαβαίνετε, ζητούμε την κατανόηση και περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας!

Όλα-σε-ένα (all-in-one)

Είναι σαν τις πάνες μιας χρήσεως μόνο που το εσωτερικό τους είναι υφασμάτινο. Δεν χρειάζονται επιπλέον εσωτερικές ενισχύσεις ή εξωτερικά αδιάβροχα καλύμματα. Είναι οι πλέον εύκολες στην εφαρμογή αλλά χρειάζονται αρκετό χρόνο για να στεγνώσουν και το κόστος τους είναι συνήθως μεγάλο. Υπάρχουν και κάποιες πάνες τύπου όλα-σε-ένα που οι εσωτερικές ενισχύσεις ξεδιπλώνουν έτσι ώστε το καθάρισμα και το στέγνωμα να γίνονται ευκολότερα.

Εφαρμοστές (fitted)

Έχουν ελαστικά πλαϊνά όπως οι μιας χρήσεως για να αποφεύγονται οι διαρροές. Χρειάζονται επιπλέον αδιάβροχο κάλυμμα (συνθετικό ή μάλλινο). Καθαρίζονται και στεγνώνουν πιο εύκολα και είναι πιο οικονομικές γιατί για 15-20 πάνες χρειάζονται μόνο 3-4 αδιάβροχα καλύμματα.

Απλές ή προδιπλωμένες (simple or prefolds)

Είναι η πιο παραδοσιακή και οικονομική μορφή πάνας και χρειάζεται καρφίτσες ή snappis για να στερεωθεί. Οι ενώ οι τελείως απλές που είναι ένα τετράγωνο απορροφητικό πανί, χρειάζονται κατάλληλο δίπλωμα για να φορεθούν, οι προδιπλωμένες έχουν διπλωθεί έτσι ώστε το ύφασμα στο κέντρο να σχηματίζει περισσότερα στρώματα και να παρουσιάζει μεγαλύτερη απορροφητικότητα. Επιβάλλεται η χρήση αδιάβροχου καλύμματος.

Με τσέπη (pocket diapers)

Μοιάζουν με τις εφαρμοστές ή τις όλα-σε-ένα μόνο που χρειάζεται να προσθέσει κανείς κάποια ενίσχυση στο εσωτερικό τους. Μπορεί κανείς έτσι να αυξομειώνει την απορροφητικότητά τους αλλάζοντας το είδος και το υλικό της ενίσχυσης. Σαν ενίσχυση μπορούν να χρησιμοποιηθούν παλιές επίπεδες ή προδιπλωμένες πάνες.

Πάνες ένα μέγεθος (one-size)

Μπορεί να είναι όλα-σε-ένα ή εφαρμοστές. Το ίδιο μέγεθος πάνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νεογέννητο μέχρι το παιδί να εκπαιδευτεί για τη χρήση της τουαλέτας. Ρυθμίζονται με κόπιτσες για να εφαρμόζουν σε κάθε ηλικία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για ένα βρέφος και ένα μεγαλύτερο παιδάκι.

Επιθέματα πάνας(diaper liners)

Τοποθετούνται μεταξύ της πάνας και του δέρματος του μωρού. Χρησιμοποιούνται για να απομακρύνονται εύκολα οι ακαθαρσίες από το κυρίως ύφασμα της πάνας. Το υλικό τους είναι ή βιοδιασπώμενο χαρτί ή κάποιο κατάλληλο ύφασμα.

Ενισχύχεις πάνας (diaper doublers)

Προσθέτουν επιπλέον απορροφητικότητα στις υφασμάτινες πάνες και στις πάνες με τσέπη. Χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα τη νύχτα ή σε μεγαλύτερα παιδάκια.

Καλύμματα πάνας (diaper covers)

Κατασκευάζονται από συνθετικά υλικά έτσι ώστε να αποτρέπονται οι διαρροές, αφήνουν όμως το δέρμα να αναπνέει. Υπάρχουν και μάλλινα καλύμματα τα οποία είναι όμορφα, αναπνέουν καλά, έχουν φυσικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και προσφέρουν πολύ καλή εφαρμογή. Τα καλύμματα από μαλλί χρειάζεται να αδιαβροχοποιούνται με λανολίνη 1 με 2 φορές το μήνα.

Snappis

Μοιάζουν με ελαστικά «Τ» και στις τρεις άκρες τους έχουν δόντια για να πιάνονται πάνω στο ύφασμα. Χρησιμοποιούνται για να σταθεροποιούν απλές, προδιπλωμένες πάνες ή ακόμα πάνες σε σχήμα κλεψύδρας. Δεν ξεκουμπώνουν εύκολα από τα μικρά παιδικά χεράκια και έτσι οι πάνες μένουν πάντα στη θέση τους.

http://clothdiaperservice.blogspot.com/search/label/%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%B9%20%CF%85%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%82%20%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%82

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...