Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι εγω δεν στεναχωριεμαι,αλλα ξερω οτι θα με πρηξουν,φυσικα και δεν θα τους πω τιποτα,εμενα με ενδιαφερει η υγεια του μωρου μου....και ας γεννησω ειτε με καισαρικη ειτε με φυσιολογικο....

μπραβο κοριτσακι μου ετσι αστα και οπως κυλισουν

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια και χαρα στις ομορφες κοιλουμπιτσες!!!

maroulita κουραγιο... μπορα ειναι και θα περασει. θα μπουν ολα σιγα σιγα στη θεση τους.

happiness με γεια σας!!! και σε ολα τα κοριτσακια!

εγω σημερα εζησα μια ΙΚΑ-day και μαλιστα χωρις καμια συσπαση!!!! (προς το παρον τουλαχιστον). πηρα τη βεβαιωση κυοφοριας (9/7 ξεκιναει), πληρωθηκα και για ολες τις αναρρωτικες εβγαλα και τη κατασταση ενσημων για τη πληρωμη του επιδοματος... ο φοβος μου ηταν για τη βεβαιωση γιατι ακουσα τα χειροτερα για το γιατρο. αλλα μαλλον το γεγονος οτι η γιατρος μου σφραγισε με τη σφραγιδα της του ΙΚΑ το βιβλιαριο ηταν αρκετο...

παει και αυτο... απλα τωρα ειμαι κομματια και θα μεινω ξαπλα για το υπολοιπο της ημερας... και θελω τοσο πολυ να παω για ψωνια!!!!

ZOrwp3.png

γεια και χαρα στις ομορφες κοιλουμπιτσες!!!

maroulita κουραγιο... μπορα ειναι και θα περασει. θα μπουν ολα σιγα σιγα στη θεση τους.

happiness με γεια σας!!! και σε ολα τα κοριτσακια!

εγω σημερα εζησα μια ΙΚΑ-day και μαλιστα χωρις καμια συσπαση!!!! (προς το παρον τουλαχιστον). πηρα τη βεβαιωση κυοφοριας (9/7 ξεκιναει), πληρωθηκα και για ολες τις αναρρωτικες εβγαλα και τη κατασταση ενσημων για τη πληρωμη του επιδοματος... ο φοβος μου ηταν για τη βεβαιωση γιατι ακουσα τα χειροτερα για το γιατρο. αλλα μαλλον το γεγονος οτι η γιατρος μου σφραγισε με τη σφραγιδα της του ΙΚΑ το βιβλιαριο ηταν αρκετο...

παει και αυτο... απλα τωρα ειμαι κομματια και θα μεινω ξαπλα για το υπολοιπο της ημερας... και θελω τοσο πολυ να παω για ψωνια!!!!

καλε καθησε σπιτι να πας αυριο το απογευμα με την δροσουλα!

ευτυχος που ξεμπερδεψες

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

galat μου με το καλό να δεις το μωρακι σου σήμερα!

Ναι της ameda ήτανε, έβγαζα λίτρα ολόκληρα! Της medela δεν τα ξερω.

Εψαχνες για γιατρό νομίζω για να αποφυγεις την καισαρική...έβγαλες άκρη? Αν θες να σου στήλω τα στοιχεία του δικού μου.

ενταξει εχω βρει γιατρο αλλα δυστυχως οπως κι ο δικος σου ειναι σε ιδιωτικο...και για αυτο το σκεφτομαι... θα παω ομως να με ξανα δει η γιατρος αυτη μετα τις 6 αυγουστου να δει την εμπεδωση κλπ και αν οντως πει οκ για φυσιολογικο, χαλαλι τα χρηματα καπως θα τα βολεψουμε.

galat,welcome back...παρε κι ενα τηλ το δικο μου γιατρο...αν δεν του πεις για τη μυωπια,θ αναλαβει v-bac...μονο που θα λειπει ως τις 16/8,πραγμα που δε σ εμποδιζει,αφου εχεις πητ 30.....

καλημεραααααα

Λιάκι ευχαριστώ τον εχω υποψη μου!!! εξαλλου ητνα και ο γιατρος της μυφης μου, και πιστευω δεν θα εχει προβλημα να με δεχτει.

Galat δώσε τα φώτα σου. Απο Σεπτέμβρη ένα γεύμα θα πρέπει να αντλώ γιατι 4 ώρες θα λείπω την ημέρα.

Κοιτα, γνωμη μου ειναι να νοικιασεις για αρχη το νοσοκομειακο. Και γιατι θα ειναι μικρο το μωρο, και γιατι μπορει να χρειαζεται παραπνω γευματα( 4 ωρες ειναι αρκετες μπορει να τωρςι καθε 1,5-2 ωρες ή καθε μια ή καθε 3 καθε μωρο ειναι διαφορετικο)

και γιατι δεν ανταποκρινονται ολες οι γυναικες στο θηλαστρο.

πχ η νυφη μου που θηλαζει αποκλειστικα εχει εναν μπεμπη γιγαντα 9 κιλα 4 μηνων, και με το θηλαστρο βγαζει με το ζορι 60-70 μλ που δεν φτανουν καν για ενα γευμα. δηλ το παιδι ειναι το καλυτερο θηλαστρο...

αν μια γυναικα δεν βγαζει καθολου δεν σημαινει οτι δεν εχει γαλα...

αν τελικα δεις με το νοσοκομειακο οτι αντλεις ικανοποιητικα και χρειαζεσαι 2-3 γευματα το 24ωρο το swing medela ειναι σουπερ. (αυτο ειχα εγω για 2 αντλησεις...)...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Να σας πω και τα νεα μου...

το ντοπλερ ητα παρα πολυ καλαο, ολα φυσιολογικα, αλλα τελικα κραταω τα σκηπτρα του μικροτερου μωρου του καφε.... ειναι μολις 1666 γρ ο μπεμπης, στην 13 εκατοστιαια. Ομως ετσι και η κορη μου ητνα(ειχε φτασει και 5η εκατοστιαια) αλλα τελικα υγιεστατο παιδακι ητνα 3 κιλα.

Δεν υπαρχει τιποτα παθολογικο απλα ειναι μικρο παιδακι, ετσι τα βγαζω εγω γατσουλια! χαχαχαχαχα (νταξ ξερω και οτι η συλληψη εγινε και αργοτερα πραγμα που δεν το υπολογιζουν και δεν μου προσαρμοζουν ποτε την ΠΗΤ δεν ξερω γιατι)

Θα ξανακανω ωστοσο εναν υπερησχο ντοπλερ σε 2 εβδομαδες, θα το παρακολουθουμε ανα 15 μερες.

Αν γεννησω φυσιολογικα τελικα παντως, με 2 σπρωξιες θα το βγαλω χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας, κοιλίτσες!

Αθηνά, μην παίρνεις όρκο, κάτι μου λέει ότι κι η δικιά μου θα του κάνει παρέα στο μέγεθος -την τρίτη που θα τη δω θα σου πω!

Μαρουλίτα, κουράγιο, τα τριδυμάκια σου είναι σκληρή δουλειά αλλά αξίζουν τον κόπο, έτσι δεν είναι;

Εγώ έχω πάλι τρελή ναυτία σήμερα, αλλά το παλεύω...Σας διαβάζω με τα θήλαστρα και αγχώνομαι λίγο, αλλά λέω να μην μπω από τώρα στη διαδικασία. Έτσι κι αλλιώς άντε να γεννήσω τέλη Αυγούστου (όχι νωρίτερα, ελπίζω), ε, μέχρι το Σεπτέμβριο που θα ξανανοίξουν οι εταιρείες κάτι θα βρεθεί, αν χρειαστεί...

Σας φιλώ, πάω να συνεχίσω τη δουλειά, θα τα ξαναπούμε:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

ντιμ δεν θα παρεις αδεια???δεν δικαιουσε??

άδεια απο τον εαυτό μου;; Τα σχολεία ξεκινάνε στις 11 Σεπτέμβρη και οι γονεις σε θέλουν για να κάνεις μάθημα στο παιδί τους. Εντάξη δε θα είναι τόσο δύσκολο θα φεύγω στις 3 και θα είμαι πίσω στις 7. τη μικρή θα τη κρατάει η πεθερά μου η οποία μένει αποκάτω μας. Ούτε σπίτι δε θα αλλάζει η μικρή. Ασε που δύο μέρες την εβδομάδα θα έχω μαθήματα στο σπίτι οπότε θα την έχω κοντά μου. Το βλέπω το παιδί πρώτα να λύνει εξισώσεις και μετά να λέει μαμα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπέρα!!!!!

Μaroulita πολύ χάρηκα που εμφανίστηκες μετά από τόσο καιρό... και σε σκεφτόμουνα. Εύχομαι όλα να είναι περαστικά και με το καλό να αγγαλιάσεις τα φυστικάκια σου!!!

Σήμερα ήμουν στον γιατρό για nst... 2250 το φυστίκι!!!

Το βράδυ ζορίζομαι πολύ κορίτσια.... και πολλά τσίσα αλλά και δε μπορώ να ταιριάξω τη κοιλιά μου η οποία βέβαια είναι μικρούλα.... :confused:

Καλέ κοντεύουμε το πήρατε χαμπάρι????

Dim τις πήρες τις πάνες τελικά??? Εγώ παρήγγειλα το πακετάκι με τις 3 πανούλες έτσι για δοκιμή και βλέπουμε...

Υπνηλία έχω μόνο εγώ, ή το παθαινετε και εσείς??

Α... και κάτι ακόμα... πως είναι δυνατόν μέσα σε 10 μέρες το φυστίκι να έβαλε 200 γρ και εγώ 1κιλό??? Ελεφαντάκι έγινα!!! χαχα στις πολλές τις ζέστες πρήζομαι κιόλας... :roll::roll::roll:

Πολλά φιλιά σε όλες!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!

Μaroulita πολύ χάρηκα που εμφανίστηκες μετά από τόσο καιρό... και σε σκεφτόμουνα. Εύχομαι όλα να είναι περαστικά και με το καλό να αγγαλιάσεις τα φυστικάκια σου!!!

Σήμερα ήμουν στον γιατρό για nst... 2250 το φυστίκι!!!

Το βράδυ ζορίζομαι πολύ κορίτσια.... και πολλά τσίσα αλλά και δε μπορώ να ταιριάξω τη κοιλιά μου η οποία βέβαια είναι μικρούλα.... :confused:

Καλέ κοντεύουμε το πήρατε χαμπάρι????

Dim τις πήρες τις πάνες τελικά??? Εγώ παρήγγειλα το πακετάκι με τις 3 πανούλες έτσι για δοκιμή και βλέπουμε...

Υπνηλία έχω μόνο εγώ, ή το παθαινετε και εσείς??

Α... και κάτι ακόμα... πως είναι δυνατόν μέσα σε 10 μέρες το φυστίκι να έβαλε 200 γρ και εγώ 1κιλό??? Ελεφαντάκι έγινα!!! χαχα στις πολλές τις ζέστες πρήζομαι κιόλας... :roll::roll::roll:

Πολλά φιλιά σε όλες!!

τις πάνες δεν τις πήρα και ούτε πρόκειται. Απο ότι ανακάλυψα δεν είναι μόνο το πλυντήριο κάθε τρίτη μέρα, αντε να τις ξεβγάζεις αν έχει λερωθει με κακα, να τις ξεπλένεις κάθε βράδυ, να τις φιλάς εκτός σπιτιού αλλά αυτό που με απέτρεψε τελικά είναι οτι πολλά μωράκια συγκαίγονται με τις υφασμάτινες απο την αμμωνια που έχουν τα ούρα, τα οποία δεν αποροφούν καλά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

τις πάνες δεν τις πήρα και ούτε πρόκειται. Απο ότι ανακάλυψα δεν είναι μόνο το πλυντήριο κάθε τρίτη μέρα, αντε να τις ξεβγάζεις αν έχει λερωθει με κακα, να τις ξεπλένεις κάθε βράδυ, να τις φιλάς εκτός σπιτιού αλλά αυτό που με απέτρεψε τελικά είναι οτι πολλά μωράκια συγκαίγονται με τις υφασμάτινες απο την αμμωνια που έχουν τα ούρα, τα οποία δεν αποροφούν καλά.

Αυτό έχει να κάνει με το τρόπο που τις πλένεις.... μάλλον...

Θα δοκιμάσω τις 3 και βλέπουμε...

Με βλαστοκύτταρα τι θα κάνετε???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα κορίτσια !

Διάβασα τα νέα σας,αν και δεν σας "γνωρίζω" όλες θέλω να πω στην Μαρουλίτα συγχαρητήρια για τα τρία θαυματάκια που έχει μέσα στην κοιλίτσα!!! Μπράβο! Θα πάνε όλα καλά και θα γεμίσει το καροτσοφορτηγάκι με χαρούμενες φωνούλες!!!! Επίσης, μπράβο αξίζει και σε σένα theolvas με τα τέσσερα παιδάκια σου! Πιστευω οτι στην σημερινή εποχή που ζούμε είστε η εξαίρεση και αξίζετε πολλά μπράβο για τις αντοχές σας!!!!

Θα ήθελα και εγώ να αποκτήσω και άλλα παιδάκια, μακάρι να τα καταφέρω τώρα που "πήρα μπροστά" και να μην χρειαστώ την επόμενη φορά εξωσωματική καθώς σε λίγο θα στενεψουν τα χρονικά περιθώρια.

cpi8oebdl.png

κοριτσια στεναχωρεθηκα λιγο που μου ειπε για καισαρικη αφου τhttp://parentscafe.gr/images/smilies/icon_rolleyes.gifα ειχα σχεδιασει αλλιως στο μυαλο μου,στις 21/7 θα μου πει σιγουρα για τη γεννα...

και δεν με νοιαζει για αλλο λογο αλλα θα αρχισουν οι γονεις μου να λενε οτι το κανει ο γιατρος επιτηδες και εκει ειναι που θα σαλταρω...

γεια σου χαπάκι ( ωραίο nick name ) !!!! Κοριτσάκι μου μην στεναχωριέσαι για την γέννα, όλα καλά! Το μόνο που έχει σημασία είναι το αγοράκι σου! φρόντισε μόνο τις επόμενες εβδομάδες να μην κουράζεσαι πολύ, ξάπλα στον καναπέ !!! όσο περισσότερο μείνει στην κοιλιτσα σου τόσο το καλύτερο! Και όσον αφορά στους γονείς μας μην τους λες τίποτα , πολλοί δεν καταλαβαίνουν και γίνονται φορτικοί. Και εγω δεν τους είπα οτι έκανα διαβήτη κύησης γιατί θα με ζαλίζαν...:roll:

cpi8oebdl.png

Πήγα και εδω σήμερα στον γιατρό! όλα ήταν καλά! Από εβδομάδα, μου είπε οτι θα πηγαίνω καθε εβδομάδα για να κάνω καρδιοτοκογράφημα!!! Επίσης, μου είπε να πάω και σε έναν καρδιολόγο για μία καρδιολογική εξέταση εφόσον μπήκαμε στην τελική ευθεία! Είναι συνήθης η καρδιολογική εξέταση ή γίνεται στην περίπτωση μου λόγω καισαρικής ???

cpi8oebdl.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...