Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες! Πώς είστε;

Maroulita περαστικά! Λίγη υπομονή...ολα θα πάνε καλά και σε λίγο θα πάρεις αγκαλίτσα τα μωράκια σου!

κωνκων ενα κρύο καφεδάκι θα το έπινα...από τις 5 η μικρή χόρευε σάμπα κι εγώ γαρίδα το μάτι...είχε κι αυτήν την παλιοζεστη...

Να έχετε όμορφη μέρα!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε?

Μαρουλίτα περαστικά ... με το καλό να γεμίσεις το καροτσο λεωφορείο σου με τα τρία μωράκια σου...

Εγώ είμαι λίγο μπερδεμένη... Κάθε μήνα κάνω εξετάσεις σε νοσοκομείο που δουλεύει η μάνα μου κ όπως κ τον περασμένο μήνα, έτσι κ τώρα η εξέταση ούρων δεν είναι καλή... Με πήρε τώρα πρωί πρωί η μάνα μου να μου πει ααυτό ακριβώς... δεν είναι καλή κ να ξανακάνω.. Εχει λέει λεύκωμα κ αίμα ... :confused:

το κακό είναι ότι κ την περασμένη φορά το ίδιο μου έκαναν κ έκανα συσπάσεις κ με κράτησε ο γιατρός ένα μήνα σχεδόν στο κρεβάτι, επειδή αγχώθηκα κ είχα λίγο αίμα... τότε μάλιστα έκανα κ καλλιέργεια κ δεν έβγαλε τίποτα...

Μακάρι να είναι κ τώρα το ίδιο, γιατί διάβασα κάτι πράγματα για το λευκωμα ότι μπορεί να συνδέεται με προεκλαμψία κ τέτοια... Τεςπα... λέω να περιμένω μέχρι αύριο, ή να πάω τώρα σε ένα εργαστήρι να κάνω ξανά γενική ούρων? Τι λέτε?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Α ρε Λία... ευτυχώς που έχουμε κ εσένα... κ μας δίνεις τα φώτα σου...

Σκεφτόμουν σήμερα ότι πρέπει να σε κηρύξουμε επίτημη μανούλα όλων των κοιλουμπών... ;)

χαχαχα,θα παρω κ τιμητικη πλακα?????(χρυση θα προτιμουσα...)

dim,δε θυμαμαι ακριβως για ποια μαρκα μου ειχαν πει...δεν εχω παρει τηλ να ρωτησω για τον αυγουστο,καλα που το ειπες...

μαρουλιτα,κουραγιο...χαιρομαι που εισαι καλα,εστω κ μ αυτες τις συνθηκες...μεσα αυγουστου θα εισαι καπου στην 32 εβδ,ετσι δεν ειναι???οποτε δεν εχεις κατι για το οποιο ανησυχεις...σου ευχομαι ολα καλα...

νικολινα,μαλλον εχει γινει λαθος,αλλα εγω κ μονο με την υποψια,θα πηγαινα σ ενα εργαστηριο να κανω αλλη μια εξεταση...απλα για να ειμαι σιγουρη.το λευκωμα ειναι ενα θεμα που δεν πρεπει να τ αφηνεις μ ερωτηματικα...μην αγχωθεις ομως,απλα κανε μια γενικη κ βλεπεις...(βολτα σε στελνω πρωι πρωι)

galat,welcome back...παρε κι ενα τηλ το δικο μου γιατρο...αν δεν του πεις για τη μυωπια,θ αναλαβει v-bac...μονο που θα λειπει ως τις 16/8,πραγμα που δε σ εμποδιζει,αφου εχεις πητ 30.....

καλημεραααααα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

kalhmera koritsia mou,hapines vgika apotoma xtes giati o ipologistis me zalizei kai gia auto den mpaino kai fovithika min moy anevei i piesh..o giatros leei na me valei stin 34h vdomada..apo tin piesi tha exartithei kai ayto..ax.

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!! μεγιεσ σε ολα τα κοριτσακια που ψωνισαν!!!!!!!!!!! με το καλο να γεμισουν χεχεχε τελειωσα με τισ τραπεζες αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και τωρα πινω το φρεντακι μου ντεκαφεινε βαιβαια! ημερολογιακα μπηκα στον μηνα μου σημερα!

ttc72e7.aspx

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε κοιλουμπακια μου...???

λοιπον galat τελειωσαν οι διακοπουλες,αντε τωρα να ετοιμαστεις για το μπεμπακι σου σιγα-σιγα...καλα αποτελεσματα στο ντοπλερ...

νικολινα μου πηγαινε κατευθειαν να κανεις μια γενικη ουρων παλι να εισαι σιγουρη μην το αφηνεις....να εισαι σιγουρη οτι ειναι σωστα τα αποτελεσματα

κων κωνακι μου τι κανει το μπεμπακι σου???

μαρουλιτα μου δεν πειραζει που βγηκες αποτομα...

και τωρα τα νεα μας...ο μπεμπουλης μου εφτασε τα 1900 γρ ευτυχως,ο πλακουντας εχει παρει την κατω βολτα,και το υγρο ειναι στα κατωτερα ορια αλλα ευτυχως ακομα εχει μεσα....κατα 90% θα παμε για καισαρικη νωριτερα...και απ'οτι ειπε στοχος μας ειναι προς το παρων να φτασω στο τελος του 8ου...θα ξανακανω ενεσουλα κορτιζονης για τα πνευμονακια και μου ειπε να παρακολουθω ποσο κινειται ο μπεμπης πρεπει μου ειπε να κινειται τουλαχιστον καθε 6 ωρες...αυτα σε γενικες γραμμες

76IGp3.png

κοριτσια στεναχωρεθηκα λιγο που μου ειπε για καισαρικη αφου τα ειχα σχεδιασει αλλιως στο μυαλο μου,στις 21/7 θα μου πει σιγουρα για τη γεννα...

και δεν με νοιαζει για αλλο λογο αλλα θα αρχισουν οι γονεις μου να λενε οτι το κανει ο γιατρος επιτηδες και εκει ειναι που θα σαλταρω...

76IGp3.png

καλημερα ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!! μεγιεσ σε ολα τα κοριτσακια που ψωνισαν!!!!!!!!!!! με το καλο να γεμισουν χεχεχε τελειωσα με τισ τραπεζες αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ και τωρα πινω το φρεντακι μου ντεκαφεινε βαιβαια! ημερολογιακα μπηκα στον μηνα μου σημερα!

Με το καλό mary.. με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά... :D

happάκι με γειες όλα τα πραγματάκια σου... (σε ξέχασα πριν sorry)

Φιλάκια σε όλες τις κοιλούμπες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια στεναχωρεθηκα λιγο που μου ειπε για καισαρικη αφου τα ειχα σχεδιασει αλλιως στο μυαλο μου,στις 21/7 θα μου πει σιγουρα για τη γεννα...

και δεν με νοιαζει για αλλο λογο αλλα θα αρχισουν οι γονεις μου να λενε οτι το κανει ο γιατρος επιτηδες και εκει ειναι που θα σαλταρω...

αγαπη μου γλυκια μην στεναχωριεσαι για το τι θα πουν οι αλλοι σου ευχομαι πανω απο ολα να πανε ολα καλα και δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που θα κανεις καισαρικη αν νομιζεισ οτι θα σου την χαλασουν μην τουσ πεις τιποτα και την τελευταια στιγμη θα πεισ οτι προεκυψε σιγα μην στεναχωριομαστε για αυτο να εισαι χαρουμενη και αισιοδοξη και οοοοοοοοοοοοοοολα θα πανε καλα! ενταξει καρδουλα μου! αντε πρεπει να απολαυσουμε τις τελευταιες μερες της κοιλιας μας χεχεχεχε ναι ειμαστε οοοοοοοοοοοοοοοοολεσ χαρουμενες!!!!!!!!!!!!!!!! ερχοντε τα ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΚΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

αγαπη μου γλυκια μην στεναχωριεσαι για το τι θα πουν οι αλλοι σου ευχομαι πανω απο ολα να πανε ολα καλα και δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια που θα κανεις καισαρικη αν νομιζεισ οτι θα σου την χαλασουν μην τουσ πεις τιποτα και την τελευταια στιγμη θα πεισ οτι προεκυψε σιγα μην στεναχωριομαστε για αυτο να εισαι χαρουμενη και αισιοδοξη και οοοοοοοοοοοοοοολα θα πανε καλα! ενταξει καρδουλα μου! αντε πρεπει να απολαυσουμε τις τελευταιες μερες της κοιλιας μας χεχεχεχε ναι ειμαστε οοοοοοοοοοοοοοοοολεσ χαρουμενες!!!!!!!!!!!!!!!! ερχοντε τα ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΚΑΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι εγω δεν στεναχωριεμαι,αλλα ξερω οτι θα με πρηξουν,φυσικα και δεν θα τους πω τιποτα,εμενα με ενδιαφερει η υγεια του μωρου μου....και ας γεννησω ειτε με καισαρικη ειτε με φυσιολογικο....

76IGp3.png

καλημέρα, καλημέρα!!!!!!! Σήμερα το έβρασα στον ύπνο. Αύριο φεύγωωωωωωωωω. Απο αύριο θα αρχίσω να βγάζω φυστικοπράγματα απο τις σακούλες, να επεξεργάζομαι το καρότσι, να αρχίσω να φτιάχνω το δωμάτιο και θα μπει και το μπάνιο στο καθημερινό μας πρόγραμμα.

Μαρουλιτα υπομονή και όλα θα πάνε καλά.

Galat δώσε τα φώτα σου. Απο Σεπτέμβρη ένα γεύμα θα πρέπει να αντλώ γιατι 4 ώρες θα λείπω την ημέρα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...