Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εμείς εδω νότια έχουμε πολύ ζέστη!!! πάλι καλά που έχουμε και τα κλιματιστικά!! Βέβαια εμείς μένουμε λιγο έξω από την πόλη και έχουμε δροσιά!! είναι καλύτερα !!! εσύ μένεις Αθήνα?

ναι αγαπη βυρωνα!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλε τραπεζες μπερδεψαμε τους τονους καρδουλα!!!!!!!!!!!!!!!!! λοιπον η κατασταση μας ειναι εκτακτου αναγκης!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα

Ποσο γέλασα με αυτό μεταξύ mary και DimRous... :tongue:

Κ εγώ έχω μπερδευτεί με το θήλαστρο, κ εγώ ημουν της άποψης να αφήσω τη μαμά φύση να κάνει την δουλειά της... αλλά τώρα που είπε η Dim ότι θα είναι κλειστά τον Αύγουστο, αγχώθηκα... Μάλλον θα το νοικιάσω από πριν κ βλέπουμε.... Στην τελική όπως λέει κ η κωνκων θα το χρειαστούμε κάποια στιγμή...

Οι υπόλοιπες κοιλούμπες που είστε?

Η zouzounel, η maroulita ???

Λιάκι έφτιαξα κ εγώ τυροπιτούλες... ζήλεψα... :tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ποσο γέλασα με αυτό μεταξύ mary και DimRous... :tongue:

Κ εγώ έχω μπερδευτεί με το θήλαστρο, κ εγώ ημουν της άποψης να αφήσω τη μαμά φύση να κάνει την δουλειά της... αλλά τώρα που είπε η Dim ότι θα είναι κλειστά τον Αύγουστο, αγχώθηκα... Μάλλον θα το νοικιάσω από πριν κ βλέπουμε.... Στην τελική όπως λέει κ η κωνκων θα το χρειαστούμε κάποια στιγμή...

Οι υπόλοιπες κοιλούμπες που είστε?

Η zouzounel, η maroulita ???

Λιάκι έφτιαξα κ εγώ τυροπιτούλες... ζήλεψα... :tongue:

γι αυτες τις δυο αναρωτιομουν κι εγω....

τυροπιτουλες,ε?????ο δημητρης μου ζηταει μακαρονια.......(κ θελει να τα φαει ΤΩΡΑ)

μπιμπικο,

να υπολογισεις 6-8 πανες τη μερα.αναλογα με το ποσο θα γεννηθει το μωρακι σου,τα δικα μου γεννηθηκαν 2850-3300-3180.νο 1 χρειαστηκα για πολυ λιγο,καμμια 15ρια μερες,νομιζω αν παρεις 2 πακετα κι απο αυτες θα εισαι οκ.στο μαιευτηριο θα περασουν εταιριες κ θα σου δωσουν δειγματα,αλλα αν θυμαμαι ηταν 2 κ 3 νο...

το νοσοκομειακο θηλαστρο για αγορα εχει καπου 4000 μου ειχαν πει,δεν ξερω αν υπαρχει διαφορα με τις μαρκες..για ενοικιο μου ειπαν καπου 40 το μηνα που μειωνεται μετα τους 3 μηνες.τα μικρα εμενα προσωπικα δε με βολεψαν καθολου,λογω ανατομιας.ειχα δοκιμασει πολλες μαρκες (καπου 4-5 θηλαστρα).εγω λεω δειτε πως θα παει την πρωτη μερα κ αποφασιζετε μετα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

theo για αγορά δε ρώτησα απλά ξέρω οτι είναι πανάκριβα. οι τιμές ενοικίασης που έγραψα είναι για το νοσοκομειακό της medela το symphony σήμερα πήγα απο εκεί για ενημέρωση για αυτό ξέρω οτι το κατάστημα της Αθήνας θα είναι κλειστό τον Αύγουστο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Δεν θυμάμαι καθολου τη μαρκα του νοσοκομειακου που είχα παρει τοτε. Θυμαμαι μονο οτι ηταν πρασινο χρωμα. Μου το ειχαν δωσει στο ΙΑΣΩ για να το δοκιμασω και μετα νοίκιασα τετοιο. Ασε που μεχρι να φυγουμε απο το μαιευτηριο θα έχουν περάσει αρκετοι για να μας δωσουν διαφημηστικά φυλλαδια.

Καλό βραδυ!!!

κοριτσια μου σας εχασα τελειως ομως...δεν ειμαι καλα μπαινοβγαινω στα νοσοκομεια λογω πιεσης ειχα τα μικρα με γαστρεντεριτιδα τρακαρε και ο αντρας μου ευτυχως εσπασε μονο το χερι και ειμαστε σε μια κατασταση γενικου χαμου...ο μεγαλος διακοπες απο σχολειο οποτε τον εχω ολη μερα σπιτι και αυτον...τα νινακια μου ειναι καλα αλλα δυστυχως θα γεννηθουν πρωωορα..απο 2/9 που ειχαμε κανονισει την κ.τ θα γινει στα μισα αυγουστου και αυτο γιατι ο γιατρος ου φοβαται παρα πολυ για την πιεση μου ειμαι στα χναρια της προεκλαψιας εχω πρηστει σαν μπαλονι αφηστε..αλλα κανω κουραγιο γι αυτες τις ψυχουλες για να μεγαλωσουν λιγο ακομα...σας φιλω γλυκα...μαρια

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

γεια σας κοριτσακια,εγω χαθηκα σημερα...γιατι ηρθαν τα πρωτα πραγματακια του μπεμπη μου...καροτσι,παρκοκρεβατο,καθισμα αυτοκινητου....

ολο το απογευμα παιζω με το καροτσι...μια βαζω πανω το πορτ μπεμπε,μια το traveller...παραλιγο να ξεχασω να μαγειρεψω και του συζυξ με ολα αυτα...τα εχω στολισει τωρα μεσα στο σαλονι...

εσεις τι κανετε????ειδα δεν βαλατε γλωσσα ολο το απογευμα,βρηκατε ευκαιρεια ππου ελειπα ε???οι κοιλουμπες σας τι κανουν???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου χαπινες..εγω να δεις τι χαρα εχω κανει με το καροτσο λεωφορειο το μισο σπιτι μου πιανει χαχαχαχα

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

κοριτσια μου σας εχασα τελειως ομως...δεν ειμαι καλα μπαινοβγαινω στα νοσοκομεια λογω πιεσης ειχα τα μικρα με γαστρεντεριτιδα τρακαρε και ο αντρας μου ευτυχως εσπασε μονο το χερι και ειμαστε σε μια κατασταση γενικου χαμου...ο μεγαλος διακοπες απο σχολειο οποτε τον εχω ολη μερα σπιτι και αυτον...τα νινακια μου ειναι καλα αλλα δυστυχως θα γεννηθουν πρωωορα..απο 2/9 που ειχαμε κανονισει την κ.τ θα γινει στα μισα αυγουστου και αυτο γιατι ο γιατρος ου φοβαται παρα πολυ για την πιεση μου ειμαι στα χναρια της προεκλαψιας εχω πρηστει σαν μπαλονι αφηστε..αλλα κανω κουραγιο γι αυτες τις ψυχουλες για να μεγαλωσουν λιγο ακομα...σας φιλω γλυκα...μαρια

κοριτσακι μου ευχομαι περαστικα στα μικρα σου και στο συζυγο σου...και πολυ υπομονη σε σενα.....αφου σου λεει ο γιατρος σου γαι νωριτερα...τοτε ακουσε τον...ευχομαι να εισαστε ολοι καλα ....!!!!

76IGp3.png

γεια σου χαπινες..εγω να δεις τι χαρα εχω κανει με το καροτσο λεωφορειο το μισο σπιτι μου πιανει χαχαχαχα

το πηρες τελικα???μπραβο κοριτσακι μου....κι εγω με ολα αυτα εχω πιασει ολο το σπιτιτα εχω αφησει σε καναπε,τραπεζι..κτλ...κτλ...ασε θα ερθει ο αντρας μου και δεν θα ξερει που να κατσει..χαχαχαχα

76IGp3.png

μα κ εγώ αυτό θυμόμουν από κάτι που έχω διαβάσει αλλά λυσάνε όλοι... δεν ξανακουω κανέναν...

Λιακι ναι ναι θέλω τυροπιτούλα:tongue:

Ωχ για πείτε τώρα κ για κρέμες... εγώ έλεγα να πάρω φρεζιντέρμ... αυτή τη weleda που λέτε από που την παραγγείλατε???

ενα αλλο λινκ ειναι www.violey.com , alla δεν ξερω τα μεταφορικα ειναι γυρω στα 13 ευρω συμφερει αν παρεις πολλα/

εγώ το θήλαστρο θα το χρειαστώ απο 15 Σεπτέμβρη που θα παώ για δουλειά. Αλλά επειδή οι μαίες στο νοσοκομείο ψάχνονται για να σταματήσεις το θηλασμό, θέλω να το έχω απο τη γέννα. π.χ και μακριά απο μας να κάνει ικτερο και να πει ο γιατρός όχι θηλασμός, τότε τί κάνω θα τραβάω τα νινιά μου να βγάζω το γάλα;; καλήτερα 75 και πεταμένα παρά να χρειαστεί και να τρέχω.

ντιμ κανονικα στα νοσοκομεια και τα μαιευτηρια εχουν νοσοκομειακο θηλαστρο...κανονικα.... αλλα η εχουν κανα 2 και ποια θα το πρωτοπαρε(υποψιν τα ρουφηχτηρια ειναι ατομικα και αποστειρωνοντια) η εχουβν ασχετα και οχι νοσοκομειακα... οποτε θα ελεγα για ενα μηνα οτι αξιζει να το νοικιασεις, θα σου πω μετα γιατι.

πριν την εδραίωση του θηλασμού γύρω στο 6 μήνο νομίζω, πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο νοσοκομειακό θήλαστρο το οποίο κοστίζει γύρω στα 2500 ευρώ. Αυτά του εμπορίου είναι για μετά.

η εδραιωση του θηλασμου ειναι στις 40 μερες! αλλα δεν ειναι μονο αυτος ο λογος, εξαρταται η χρηση... αν κανεις αποκλειστικες αντλησες, ή κανεις πανω απο 2 το 24ωρο θες νοσοκομειακο, ανεξαρτητα απο το ποσο ειναι το μωρο.

Επισης να παρες το διπλο συστημα και καλυτερα το συμφονυ. γιατι σε σχεη με τα απλα θηλαστρα γλιτωνεις αααπειρο χρονο σε 10 λεπτα εχεις αντλησεις αποτελεσματικα.

Δεν θυμάμαι καθολου τη μαρκα του νοσοκομειακου που είχα παρει τοτε. Θυμαμαι μονο οτι ηταν πρασινο χρωμα. Μου το ειχαν δωσει στο ΙΑΣΩ για να το δοκιμασω και μετα νοίκιασα τετοιο. Ασε που μεχρι να φυγουμε απο το μαιευτηριο θα έχουν περάσει αρκετοι για να μας δωσουν διαφημηστικά φυλλαδια.

Καλό βραδυ!!!

στο Ιασω ειχαν νοσοκομειακο, της ameda αυτο ειχα νοικιασει εγω(χρειαστηκε γιατι ειχα πληγωμενες θηλες) καλο ηταν αλλα οι αλλες κοπελες λενε τοι της medela einai καλυτερα. Και ειναι και πιο φθηνα τα ενοικια!

Ωχ.... αγαπη μου ελπιζω να ηρεμησετε οσο γινεται απο εδω και περα...

περστικα στον αντρουλη σου και υπομονη!

γεια σας κοριτσακια,εγω χαθηκα σημερα...γιατι ηρθαν τα πρωτα πραγματακια του μπεμπη μου...καροτσι,παρκοκρεβατο,καθισμα αυτοκινητου....

ολο το απογευμα παιζω με το καροτσι...μια βαζω πανω το πορτ μπεμπε,μια το traveller...παραλιγο να ξεχασω να μαγειρεψω και του συζυξ με ολα αυτα...τα εχω στολισει τωρα μεσα στο σαλονι...

εσεις τι κανετε????ειδα δεν βαλατε γλωσσα ολο το απογευμα,βρηκατε ευκαιρεια ππου ελειπα ε???οι κοιλουμπες σας τι κανουν???

καλοριζικα!!!! :-D

κι εγω γυρισα σημερα, και ειμαι ψοφια φτασαμε 11 το βραδυ και μεχρι τωρα καθαριζα το ψυγειο, ειπα να το βγαλω απο την πριζα μιας ηταν αδειο και να το καθαρισω...

αυριο παω για ντοπλερ

καληνυχτα σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Κρύο καφεδακι?2310553ps8ful6934.gif

galat μου με το καλό να δεις το μωρακι σου σήμερα!

Ναι της ameda ήτανε, έβγαζα λίτρα ολόκληρα! Της medela δεν τα ξερω.

Εψαχνες για γιατρό νομίζω για να αποφυγεις την καισαρική...έβγαλες άκρη? Αν θες να σου στήλω τα στοιχεία του δικού μου.

MAROULITA μου περαστικά σας! Ολα μαζί σας ηρθανε... Ευχομαι οτι καλυτερο για τα ζουζουνάκια σου! Να γεννηθουν γερά και να είστε όλοι καλα να τα χαιρεστε!

happiness μου με γειά τα πραγματακια σας και με το καλό να τα γεμίσετε:D!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...